Giovanna
Επιφανές μέλος

επισης, τι ειναι οργανικη θεση (το ξερω ειμαι πολυ ασχετη.)
η αποσπαση φαινεται ΣΟΥΠΕΡ! Αλλα ποσο ευκολο ειναι να την παρει κανεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Το έχει στο προφίλ μου..........καλε στειλε μου με πμ το μσν σου, δε το χω!
επισης, τι ειναι οργανικη θεση (το ξερω ειμαι πολυ ασχετη.)
η αποσπαση φαινεται ΣΟΥΠΕΡ! Αλλα ποσο ευκολο ειναι να την παρει κανεις...![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

ολες ειναι σε δημους,καποιες εντος αττικης και καποιες εκτος (πχ, χανια).
δυστυχως στο σαιτ δε λεει το αντιστοιχο φεκ που πρεπει νακοιταξω, οποτε πηγα να ρωτησω σε κεπ..
μου παν οτι δε ξερουν, κ οτι πρεπει να παρω ξεχωριστα σε καθε δημο...
καλα, αλλος τροποσ δεν υπαρχει? δλδ αμα εχω 30 θεσεις πρεπει να παρω σε 30 δημους, και εκεινοι να με στειλουν στον αρμοδιο και απο τον αννα στον καιαφα? ελεος.
εχει κανεις ιδεα που μπορω να βρω συγκεκριμενα φεκ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

οκ καλο μου, σε ευχαριστω, το πιο σιγουρο ειναι να μιλησω με τους δημους..
η να μπω στο σαιτ, αν εχουν, ε? (τωρα το σκεφτηκα εγω..

Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Με τα σαιτ δυστυχώς φοβάμαι ότι δεν θα βγάλεις άκρη. Αν κάποιοι δήμοι είναι κοντά σου και έχεις χρόνο πέρνα μια βόλτα απο εκεί (λογικά αναρτούν τις προκυρήξεις σε προθήκες) ή κάνε έστω ένα τηλέφωνο.
Giovanna
Επιφανές μέλος

νομιζω δενε ιναι ουτε 8ωρο μονιμο, ουτε οργανικη θεση.. δε θυμαμαι κιολας.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, ναι πρήξτους. (Πρήξτους και μια από μένα που τους έχω άχτι!δεν ειναι κοντα μου δυστυχως αλλα θα τους πρηξω στο τηλεφωνο μεχρι να μαθω αυτο που θελω.

Giovanna
Επιφανές μέλος

Snazzy
Νεοφερμένο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

θα ήθελα να ρωτήσω ποιος καθορίζει, στις προκυρήξεις του ΑΣΕΠ (π.χ. στην 6κ/2007), το περιεχόμενο των πινάκων των αποδεκτών τίτλων σπουδών που αντιστοιχούν σε κάθε θέση. Δηλαδή ποιοι τίτλοι θα είναι δεκτοί για συγκεκριμένες θέσεις. Τους καθορίζει το ΑΣΕΠ, το υπουργείο παιδείας ή ο αντίστοιχος φορέας της κάθε θέσης (π.χ. Ε.Ο.Τ.)? π.χ. Σε κάποιες θέσεις, μέσα στην ίδια προκύρηξη, δέχονται όλα τα πτυχία ΑΕΙ και σε άλλες συγκεκριμένα...
Νομιζω ότι το καθορίζει ο φορέας.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Niyia
Διάσημο μέλος

θα ήθελα να ρωτήσω ποιος καθορίζει, στις προκυρήξεις του ΑΣΕΠ (π.χ. στην 6κ/2007), το περιεχόμενο των πινάκων των αποδεκτών τίτλων σπουδών που αντιστοιχούν σε κάθε θέση. Δηλαδή ποιοι τίτλοι θα είναι δεκτοί για συγκεκριμένες θέσεις. Τους καθορίζει το ΑΣΕΠ, το υπουργείο παιδείας ή ο αντίστοιχος φορέας της κάθε θέσης (π.χ. Ε.Ο.Τ.)? π.χ. Σε κάποιες θέσεις, μέσα στην ίδια προκύρηξη, δέχονται όλα τα πτυχία ΑΕΙ και σε άλλες συγκεκριμένα...
Όπως είπε κ η Γιούκι, τα αποδεκτά πτυχία τα ορίζει ο εκάστοτε φορέας ανάλογα με τις θέσεις που προκηρύσσει.
Ξέρετε κάτι για το τεστ δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ; Πότε είναι η ημερομηνία εξέτασης και αν χρειάζεται να πληρώσουμε κάτι για να εξεταστούμε.
Το 1ο τεστ δεξιοτήτων θα διεξαχθεί 30/01-18/02 .
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Τεστ Δεξιοτήτων μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους από τις 30/01/2008 (ημέρα Τετάρτη) μέχρι και τις 18/02/2008 (ημέρα Δευτέρα).
Περισσότερες Πληροφορίες
Giovanna
Επιφανές μέλος

- Από τα γραφεία του ΑΣΕΠ στην Αθήνα (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι, Τ.Κ.11523)
- Από τα γραφεία του ΑΣΕΠ στη Θεσσαλονίκη (Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65 [κτίριο ZEDA], Θέρμη, Τ.Κ.57001)
- Από τα καταστήματα των νομαρχειακών αυτοδιοικήσεων της χώρας
- Από τα κατά τόπους ΚΕΠ
τα κεπ δεν εχουν ιδεα τι ειναι το τεστ!
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Το πτυχείο του ECCE και του FCE πιάνουν και τα 2 30 μόρια η ξεχωριστά και τα 2 30 δηλαδή σύνολο 60?
Τα πτυχία αυτά αντιστοιχούν στο επίπεδο Lower, αλλά είναι διαφορετικών πανεπιστημίων;
Όπως και να έχει, στις αιτήσεις για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ δεν ενδιαφέρονται να μάθουν πόσα πτυχία του ίδιου επιπέδου έχεις. Μόνο το ένα από τα δυο γράφεις και μόνο το ένα μετράει.
Επιπλέον, αν έχεις ένα πτυχίο σε επίπεδο Lower και ένα άλλο επιπέδου Proficiency μόνο το ένα δηλώνεις και προφανώς αυτό που έχει περισσότερα μόρια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα πτυχία αυτά αντιστοιχούν στο επίπεδο Lower, αλλά είναι διαφορετικών πανεπιστημίων;
Όπως και να έχει, στις αιτήσεις για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ δεν ενδιαφέρονται να μάθουν πόσα πτυχία του ίδιου επιπέδου έχεις. Μόνο το ένα από τα δυο γράφεις και μόνο το ένα μετράει.
Επιπλέον, αν έχεις ένα πτυχίο σε επίπεδο Lower και ένα άλλο επιπέδου Proficiency μόνο το ένα δηλώνεις και προφανώς αυτό που έχει περισσότερα μόρια!
Διαφορετικού πανεπιστημείου είναι.Αλλά δηλώνω αυτό που έχει περισσότερα μόρια?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.