_Faethon_
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπόν, μόλις ολοκλήρωσα τις βασικές μου σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, έχοντας τελειώσει το τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας. Την περίοδο αυτή περιμένω να ορκιστώ και ψάχνω για μεταπτυχιακό, χωρίς να έχω όμως ιδέα τι και πως...
Μία κοπέλα μου ανέφερε να αναζητήσω προγράμματα σπουδών στη ΣΕΛΕΤΕ ή ΑΣΠΑΙΤE όπως διάβασα στο forum... Επιθυμία μου θα ήταν να διδάξω αλλά δεν ξέρω αν αυτό που σπούδασα βρίσκει κάποια βάση εκεί. Γενικά δεν ξέρω καν περι τίνος πρόκειται και ελπίζω με τη βοήθειά σας να καταφέρω να μάθω και να προσανατολιστώ...
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν εμφανίζομαι ως noobάς!!! Χεχεχε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasaxaxi
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melinava
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michelo
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stefania_☭
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DINATAS
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DINATAS
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...