Αγία Μαρίνα: Πακιστανοί ξεγύμνωσαν 25χρονη που πήγε για μπάνιο - Μετέδιδαν live την επίθεση!

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Αυτοί που θίγονται από το εθνολογικό προφίλ είστε εσείς :P όχι όσοι έχουμε την ίδια αντίδραση και λογική αντιμετώπισης με αντίστοιχα εγκλήματα ημεδαπών.
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,788 μηνύματα.
To σιδέρωμα στο πρόσωπο ή το σπάσιμο οστών με λοστό είναι δείγμα ανέχειας; Οι καύλες του βιαστή εγκληματία, που εκδικείται βιάζοντας ίδιο ή αντίθετο φύλο συνδέονται με την ανέχεια; Δώστε μου μια απάντηση.

Από όσο ξέρω αν κάποιος πεινάει, το μυαλό του και το σώμα του δεν λειτουργεί με σεξουαλική κατεύθυνση άσχετα αν καταλήξει σε βιασμό. Τι πίνετε ορισμένοι ήθελα να ξέρω; Κάνουμε λες και δεν γνωρίζουμε τις ανθρώπινες αντιδράσεις του οργανισμού μας.
 

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.
Έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Αυτοί που θίγονται από το εθνολογικό προφίλ είστε εσείς :P όχι όσοι έχουμε την ίδια αντίδραση και λογική αντιμετώπισης με αντίστοιχα εγκλήματα ημεδαπών.
Η διαφορά είναι εμφανής.

Οσο μιλούσαμε για τον Δντή του Εθνικού θεάτρου, (όπως απέφυγες να πεις το όνομα του), για τον Λιγνιάδη πρόκειται, συμπληρώνω εγώ, ΔΕΝ έκανες την σύγκριση που κάνεις αυτή την στιγμή.

Αν σε πειράζει που εμείς αναφερόμαστε στους Πακιστανούς και μόνο στην συγκεκριμένη εγκληματική πράξη που γύμνωσαν την 24χρονη, τότε να μη σε κουράζουμε.
Δεν θέλω να πειράζω κανέναν με όσα γράφω και δεν βλέπω τον λόγο να είσαι εσύ ένας παραπονούμενος.

Η ομαδικότητα των δραστών, είναι κάτι που θα έπρεπε να σε ξενίζει Κλεάνθη.
Οπως και των Ινδών που ομαδικά βίασαν το 8χρονο κοριτσάκι και κατέληξε.

Αν αυτά δεν θέλεις να τα συζητήσεις έτσι όπως τα διαβάζεις, είναι δικό σου θέμα.
Και οι ημεδαποί, δεν υπάρχουν σε αυτά τα εγκλήματα.
Ούτε και αντίστοιχα εγκλήματα έχεις για να συγκρίνεις.

Αρα, η λογική αντιμετώπισης ίδιων περιστατικών, πάσχει γιατι δεν υπάρχουν ίδια περιστατικά.

Αυτά που κρίνουμε εδώ, είναι ιδιαίτερα.
Δείχνουν το υπόβαθρο των δραστών.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,717 μηνύματα.
Σπιτική συνταγή για ταραμά.


Ποιο λογικό μου φαίνεται να αρχίσω να αναλύω συνταγές παρά να ομιλώ με αριστερούς πάνω στο συγκεκριμένο θέμα
 

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Δεν είπα πως η οικονομική ανέχεια είναι η μόνη αιτία, για την ακρίβεια δεν αναφέρθηκα καν σε οικονομικούς παράγοντες, πρέπει να ξεθολώσετε λίγο.
Και οι ημεδαποί, δεν υπάρχουν σε αυτά τα εγκλήματα.
Ούτε και αντίστοιχα εγκλήματα έχεις για να συγκρίνεις.
Βαγγέλης Γιακουμάκης, Ελένη Τοπαλούδη
 

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,503 μηνύματα.
Η Σουηδική κυβέρνηση χρηματοδοτεί κάτι Αραβικά πολιτιστικά κέντρα που είναι ισλαμοδιδασκαλεία ενώ δίνει και fundings σε ιδιωτικά σχολεία που ίδρυσαν ισλαμιστές έποικοι σαν αντίδραση που στην Σουηδία δεν διδάσκονται θρησκευτικά στα δημόσια σχολεία της χώρας. Πάλι καλά που ήρθαν για καλύτερη ζωή χωρίς επεκτατικές βλέψεις οι περισσότεροι. Και αυτό το χάος που επικρατεί στις δυτικές και βόρειες χώρες έρχεται να κάνει debunk τα όσα λες παρακάτω για το ότι αυτά συμβαίνουν λόγω κοινωνικών προβλημάτων.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης ειναι ότι τα δυτικα κρατη έχουν ως συμβούλους εκπαίδευσης νέων μουσουλμάνων φυτεμένους ακραίους και συντηρητικούς από την Τουρκία, σαουδικη αραβια και Αίγυπτο.

Ο ίδιος Ερντογανης δεν ήταν αυτός που έλεγε ότι οι μιναρέδες ειναη τα σπαθιά μας, οι τρούλοι τα κράνη, και τα τζάμια οι στρατώνες μας και ότι η αφομοίωση αποτελεί έγκλημα; Ζήτω οι σύμμαχοι μας οι Άραβες και οι Τούρκοι.

Επισης, αστείο ειναι ότι μονο οι political correct έρευνες διαφωτίζουν μονο την κοινωνική υπόσταση του προβλήματος, σβήνοντας την θρησκευτική και ιδεολογικό πλευρα του ζητήματος, προφανως επειδή δεν συμφερει.
 

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.
Δεν είπα πως η οικονομική ανέχεια είναι η μόνη αιτία, για την ακρίβεια δεν αναφέρθηκα καν σε οικονομικούς παράγοντες, πρέπει να ξεθολώσετε λίγο.
Σε αυτό ακριβώς το σημείο, είναι καλό να κάνεις μια στάση και να μας πεις λίγα για τους εισερχόμενους παρανόμως στην χώρα που ζεις. Οτι πιστεύεις εσύ. Ομως, απαραίτητο είναι να μας πεις κάτι. Εστω το παραμικρό και να μη πετάς τη μπάλα στην κερκίδα.
Βαγγέλης Γιακουμάκης, Ελένη Τοπαλούδη
Ακου Κλεάνθη. Αν θες πάμε και στον εμφύλιο και σε διάφορα περιστατικά του κάθε άλλο παρά δημοκρατικού συνοθυλεύματος.
Τι να κάνω; υπάρχει ένα θρεντ για την 24χρονη κοπέλα και τους Πακιστανούς και εσύ βάζεις περιστατικά της αρεσκίας σου.
Και μόνο για την κοπέλα δεν μιλάς.
Δεν λέω και τις προεκτάσεις του θέματος, γιατι σαν αξιοπρεπής αριστερός που είσαι, εχθρούς βλέπεις μόνο όσους κατα την γνώμη σου είναι αντίθετοι με την αριστερά στην Ελλάδα.
 

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ποιον εμφύλιο ρε φίλε, ξέρεις πότε έγιναν τα γεγονότα αυτά; 2015 και 2018, ποιος εμφύλιος; Δε ντρέπεσαι να τα αγνοείς και να τα υποβαθμίζεις μόνο και μόνο για να στηρίξεις το παραμυθάκι σου; Φάνηκε ξεκάθαρα πως ούτε ο βιασμός ούτε η ομαδική επίθεση σε ενοχλούν, παρά μόνο η εθνικότητα του δράστη. Αυτό ακριβώς επεσήμανα εδώ και δέχθηκα επίθεση για αυτό. Ορίστε λοιπόν. Ντρέπεται και η ντροπή πια.
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,222 μηνύματα.
Ααα πες μας ότι έχεις σχηματίσει αυτή την άποψη από ένα mobile app, να σε πάρουμε στα σοβαρά.

Ναι ου, το βλέπουμε

Κάνετε συνεχώς λάθος συγκρίσεις, συγκρίνετε ανθρώπους που είναι στη συντριπτική πλειοψηφία τους κατατρεγμένοι και έχουν ζήσει υπό άγριες συνθήκες με τους ημεδαπούς που ζουν με την άνεσή τους. Έχουμε πολλάκις δώσει σχετικές έρευνες που δείχνουν ότι δεν υπάρχει correlation με την καταγωγή, αλλά με κοινά κοινωνικά προβλήματα, τουλάχιστον αυτό είναι το ισχυρότερο.

Βασικά νομίζω οτι πραγματικά η σύγκριση ήταν άτοπη στο θέμα. Ο βιασμός είναι ένα έγκλημα που λόγω της φύσεως του δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με κανέναν τρόπο. Και πρέπει να καταδικαστεί σκληρά και ο Έλληνας και ο Πακιστανός, χωρίς κανένα ελαφρυντικό ή διάκριση.

Να πεις λόγου χάρη οτι ήρθε ένας μετανάστης απο την Συρία και έκλεψε για να φάει...εκεί πρέπει να λάβεις υπόψιν σου την καταγωγή του. Ή καλύτερα, όπως πολύ σωστά τόνισες, να λάβεις υπόψιν σου την χώρα προέλευσης του. Γιατί όντως τα όποια χαρακτηριστικά καλά ή κακά,συνδέονται μόνο με την χώρα προέλευσης ή την χώρα που μεγάλωσες και τι νοοτροπία είχε η κοινωνία της, και όχι την καταγωγή αυτή καθαυτή. Εαν ο ίδιος άνθρωπος όμως ερχόταν απο την Συρία ή απο οποιαδήποτε άλλη χώρα που τυχόν είχε πόλεμο, και βίαζε, εε αυτό δεν δικαιολογείται.

Δηλαδή στην καλύτερη των περιπτώσεων, η χώρα προέλευσης ίσως να επιτρέπει μια πιο καλή μεταχείριση. Αλλά αυτό δεν είναι ρατσιστικό κατά των Ελλήνων, όπως θα έβγαιναν να πουν πολλοί. Είναι δίκαιο, και δίκαιο δεν σημαίνει πάντα ίση μεταχείριση. Το δίκαιο σημαίνει κάνω ενέργειες που εξασφαλίζουν την ισορροπία, για να αναιρέσουν τις όποιες ανισότητες, και να αντισταθμίσουν και διάφορους παράγοντες που τις προκαλούν.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,814 μηνύματα.
Το θέμα δεν είναι η ράτσα/ το αίμα, αλλά η κοινωνία στην οποία μεγαλώνει κάποιος.
Έτσι, το θέμα είναι αν οι άνθρωποι μιας χώρας (έτσι σαν γενική εικόνα) έχουν παιδεία (δλδ κάποιο επίπεδο παιδείας αφού δεν είναι απόλυτο μέτρο) και έχουν χαλιναγωγήσει τα χαμηλά τους ένστικτα. Κατ' αυτόν τον τρόπο, όλοι ξέρουμε ότι τα πράγματα πχ στην προκειμένη στο Πακιστάν, δεν είναι καλά (δικαιώματα γυναικών - ακόμα και αντρών, επίπεδο ζωής, θρησκοληψία κτλ).

Τελικά πρέπει να αναρωτηθούμε αν είναι θέμα του κάθε ανθρώπου ατομικά πχ το αν θα βιάζει γυναίκες ή γενικά η νοοτροπία μιας κοινωνίας που προάγει τη βία και την εκμετάλλευση των γυναικών;

Πιστεύω ότι είναι συνδυασμός και ανθρώπου και περισσότερο κοινωνίας καθώς οι πιο πολλοί άνθρωποι δεν απαρνιούνται εύκολα τις αξίες με τις οποίες μεγάλωσαν από μωρά. Πχ και στην Ελλάδα έχουμε θέματα μισογυνισμού και σεξισμού γιατί έτσι μεγαλώσανε οι νέοι και καθώς περνάνε τα χρόνια με τις διεκδικήσεις, το φαινόμενο περιορίζεται σε σχέση με τις πολύ περασμένες δεκαετίες.
Αυτά σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο / ερμηνείας. Κάθε άνθρωπος μπροστά στο ατομικό μάτι ή στο μάτι του νόμου, πρέπει να κρίνεται για τις δικές του ατομικές πράξεις και αξίες, ώστε να μην αδικηθούν οι πραγματικά σωστοί άνθρωποι.
Καταλήγω ότι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top