Αγανακτισμένοι στις πλατείες της Ελλάδας

iJohnnyCash

Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17,180 μηνύματα.

Μάξιμος

Well-known member

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης . Έχει γράψει 1,487 μηνύματα.
Ποιοι Έλληνες αγόρι μου; Κοίτα γύρω σου. Να 'ταν μόνο οι Έλληνες και η Ελλάδα το πρόβλημα...

Εκείνο που με φόβισε περισσότερο απο όλα, είναι στο σημείο 1:41 του βίντεο, που λέει:
όταν αφαιρεθεί απο τον κόσμο η δυνατότητα να ορίσουν το μέλλον τους μέσω της κάλπης τότε φοβάμαι οτι η μόνη λογική εναλλακτική θα είναι η βία !

Δηλαδή και αν οι αγανακτισμένοι γίνουν κίνημα ικανό να εκφραστεί ως κόμμα, ακόμα και τότε ο εγκλωβισμός μας είναι δεδομένος.


ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ !

Ακόμα και στα ποιο εφιαλτικά μου όνειρα δε θα μπορούσα να φανταστώ κάτι τέτοιο!

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

(γιατι όλο το πρόβλημα ξεκινάει από τις τράπεζες και οι τράπεζες είναι αυτές που στηρίζονται από τις κυβερνήσεις των Ευρωπαϊκών προβληματικών κρατών)

Αυτό που δεν κατάφεραν στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, το κατάφεραν δημιουργώντας το ψεύτικο όνειρο της Ενωμένης Ευρώπης για εμάς,
της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας γι' αυτούς.
 

isida!!!

New member

Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και επαγγέλεται Εισοδηματίας . Έχει γράψει 1,109 μηνύματα.
(η ζωή θα γίνει έτσι και αλλιώς δυσκολότερη, έιτε δέν πληρώσουμε τα χρέη, οπότε χρεωκοπεί η ελλάδα, είτε πληρώνουμε οπότε πρέπει να γίνουν θησίες.

το πλοίο βουλιάζει, και οι επιβάτες βγήκαν στο κατάστρωμα να διαληλώσουν...

και τί αντιπροτείνετε τελικά εσείς που δεν συμφωνείτε με τέτοιου είδους κινήματα , θα μας πείτε επιτέλους ????
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Isiliel

New member

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9,230 μηνύματα.
Ρε isi μην τρελαινόμαστε.
Στο ποστ μου που παρέθεσες εννοώ τις οικονομίες άλλων Ευρωπαϊκών κρατών τα οποία δεν κατοικούνται από Ελληναράδες, όπως η Ισπανία, η Ιρλανδία, η Ισλανδία κτλ.

Κατά τα άλλα, όταν έγκριτοι Έλληνες και ξένοι συνταγματολόγοι δηλώνουν πως εκχωρήσαμε την Εθνική μας κυριαρχία, αυτό είναι ένα θέμα που μας αφορά ΟΛΟΥΣ, μηδενός εξαιρουμένου και με κάποιο τρόπο οφείλουμε να αντιδράσουμε.
Όποιος δεν θέλει να κατέβει στις πλατείες, ας πει τέλος πάντων τι έχει να προτείνει.
 

Zopy

New member

Η Zopy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα.
Ξεσηκωθητε αδελφια!!!!! Κατω η κυβερνηση!!! Κατω ο Παπανδρεου!!!!
Δεν παει αλλο αυτη η κατασταση πρεπει να ξεσηκωθουμε!!!
Ρε χαζέ μην το κοροίδεύεις... Αν δε σε ήξερα προσωπικά, θα έπαιρνα στα σοβαρά αυτό το μύνημα :Ρ
ΒΛΑΜΜΕΝΟ :D
 

Πουπουλίνα

New member

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 17,161 μηνύματα.
Αλλά... το μόνο που ξέρω είναι ότι όοολοι αυτοί οι αγανακτησμένοι - οι περισσότεροι, όχι όλοι - μ'εχρι χτες ήταν στον καναπέ τους, άφαντοι από κάθε άλλη διαμαρτυρία και ξαφνικά ξ'υπνησαν(?) !
Πως το ξέρεις καλέ;Τους γνωρίζεις προσωπικά;:crazy::crazy::crazy:...αλλά ακόμα και έτσι να είναι,δεν βρίσκεις ότι είναι καλύτερο..απο το να συνεχίζουν τον ύπνο τους;,..και ακόμα χειρότερα..να κατηγορούν τους άλλους που ξύπνησαν;..
 

parafernalia

Well-known member

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,394 μηνύματα.
Πρέπει να δοθεί πιστεύω και μια εικόνα απ' τις Γενικές Συνελεύσεις. Καλό θα είναι ότι αντίστοιχο πέσει στην αντίληψή μας να το μαζεύουμε εδώ. :)

Ψηφίσματα Λαϊκής Συνέλευσης Πλατείας Συντάγματος 2/6/2011

1. Τώρα μιλάμε εμείς! Κάλεσμα για πανευρωπαϊκό ξεσηκωμό στις 5 Ιουνίου

Από τις 25 Μαϊου, χιλιάδες πολίτες έχουμε κατακλύσει τις πλατείες όλης της χώρας διεκδικώντας να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Έχουμε διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, αλλά μάς ενώνουν η αγανάκτηση για όσα συμβαίνουν καθώς και ο πόθος μας για δικαιοσύνη, ισότητα και αξιοπρέπεια. Είμαστε διαφορετικοί, αλλά είμαστε και θα μείνουμε όλοι μαζί ενωμένοι!
Ταυτόχρονα, ανάλογες κινήσεις γίνονται παντού στην Ευρώπη. Την Κυριακή 5 Ιουνίου συντονίζουμε πανευρωπαϊκά το βηματισμό μας και δίνουμε ραντεβού στις 6:00 στο Σύνταγμα , σε όλες τις πλατείες της χώρας, και παντού στην Ευρώπη . Πρέπει να ακουστεί παντού δυνατά η φωνή μας:

-γιατί δεν μπορεί να θυσιάζονται ολόκληροι λαοί για να μη ζημιωθούν οι δανειστές- το χρέος δεν είναι δικό μας και δεν θα το πληρώσουμε,
-γιατί αυτό το πολιτικό σύστημα που κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους, δεν μπορεί πια να αποφασίζει για μας χωρίς εμάς και πρέπει να ανατραπεί,
-γιατί θέλουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια από την εργασία μας, χωρίς τη διαρκή τρομοκρατία της ανεργίας.
-γιατί πρέπει να τιμωρηθούν όσοι λεηλάτησαν το δημόσιο πλούτο.
-γιατί η δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδεία είναι αναφαίρετα δικαιώματα όλων,
-γιατί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα δεν πρέπει να περάσει.

Η οργανωμένη παραπληροφόρηση δεν μας φοβίζει. Θα μείνουμε στις πλατείες μέχρι να φύγουν και να μην επιστρέψουν με άλλο προσωπείο όλοι όσοι δημιούργησαν το σημερινό αδιέξοδο: ΔΝΤ, Μνημόνια, τρόικα, κυβερνήσεις, τράπεζες και όσοι μάς εκμεταλλεύονται. Θα συνεχίσουμε να διαδηλώνουμε ενωτικά και συλλογικά μέχρι “Ταραχή να πέσει στον Άδη, και το σανίδωμα να υποχωρήσει από την πίεση τη μεγάλη του ήλιου”

Άμεση δημοκρατία τώρα!

Η λαϊκή συνέλευση της πλατείας Συντάγματος-2 Ιούνη 2011

ΥΠΕΡ

2. Οι επόμενες Λ.Σ. της πλατείας Συντάγματος μέχρι την Κυριακή 5 Ιουνίου να ασχοληθούν με το παρακάτω θέμα: Πώς θα οργανωθούν από τα ξημερώματα της 15ης Ιουνίου 2011 συγκεντρώσεις σε όλες τις πλατείες της πόλης με αφίσες που να εξηγούν τους όρους του μεσοπρόθεσμου μνημονίου. Στη συνέχεια, να πραγματοποιηθούν πορείες, που θα παρακινούν τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν, με κατάληξη την πλατεία Συντάγματος με σκοπό την κατάληψη της πλατείας και τον αποκλεισμό του κοινοβουλίου.

ΥΠΕΡ

3. Το Ράδιο Ένταση 100,1. Προτείνεται η αναστολή των εκπομπών του ραδιοφώνου, να έρθει στην πλατεία και να κάνει τις εκπομπές του από την πλατεία Συντάγματος.

ΥΠΕΡ
 

Άγγελος

New member

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,647 μηνύματα.
Είπαμε είναι ωραίο και πολύ όμορφο αυτό που συμβαίνει μέχρι στιγμής. Αλλά μην το τραβάμε τόσο στα άκρα. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει, δεν ξέρουμε τίποτα. Είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα. Καλά κάνεις και ακολουθείς τον ένστικτο σου και υποστηρίζεις όλο αυτό. Άλλα όποιος επιθυμεί μπορεί να ακολουθήσει το δικό του ένστικτο και να κρατάει μια πισινή. Έξαλλου όλο αυτό γίνεται για χάρη της δημοκρατίας, αυτή είναι η δημοκρατία που μας "πουλάτε"; Εγώ αυτό που βλέπω από τους ένθερμους υποστηρικτές του όλου κινήματος είναι μια ευθιξία σε όσους εκφράζουν μια διαφορετική και αντίθετη σκέψη από την δική σας. Αυτό είναι δημοκρατία; Αυτό είναι ειρηνική διάθεση για την ζύμωση δημοκρατικών ιδεών; Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Το ΔΝΤ μάλλον είναι πιο εξηγημένο, το λέει στα ίσια "Σας δίνουμε τα τάδε, θέλουμε τα τάδε, αν δεν συμφωνείτε δεν πειράζει ... καλό βράδυ!"
πώς εξηγεις-ειτε,,
τωρα την απουσια συγκρουσεων αναρχοαροιστερων,κουκουλοφορων και τα ανυπαρκτα χτυπηματα των τρομοκρατων-επαναστατων?

τώρα που υπαρχει η μεγαλυτερη κρατικη αναλγησια,,

οι πρωην επαναστατες..εξαφανιστηκαν..
οι υποψιες πριν ειναι πλεον σιγουρες για μενα τουλαχιστον..

Οι επαναστασεις δεν γινονται με κουκουλες..
Όταν ο απλος κόσμος με φανερο προσωπο κατεβαινει να διαμαρτυρηθει,,οι κουκουλοφοροι εξαφανιζονται.
 

nPb

Well-known member

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,053 μηνύματα.
Ο Έλληνας τι παιδεία έχει για μια άμεση δημοκρατία;
 

parafernalia

Well-known member

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,394 μηνύματα.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 4,820 μηνύματα.
Ο Έλληνας τι παιδεία έχει για μια άμεση δημοκρατία;
Εσείς έχετε; Κι αν, ναι,από που την αποκτήσατε; Μας ενδιαφέρει διακαώς να την αποκτήσουμε κι εμείς, κι ας είμαστε έστω "μαθητευόμενοι Έλληνες":redface::redface::redface:!

ΥΓ: Ίσως μάλιστα πιέσουμε και τον ΟΑΕΔ, να χρηματοδοτήσει σχετικά προγράμματα εκπαίδευσης!
 

gaspar

Well-known member

Ο gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,381 μηνύματα.
Αυτός την ανακάλυψε! :)
ο αρχαίος έλληνας. ένα έλληνας που σεβοταν το κράτος την πολιτεία και τους θεσμούς, που η κλοπή δημοσίου χρήματος ήταν ότι χερότερο μπορούσε να κάνει κανείς, οπου μπορούσε να ξεχωρίσει τους λαοπλάνους και τσαρλατάνους.οπου δέν υπήρχε δεξιά και αριστερα παρα μόνο το συμφέρον της πατρίδας!

ο σύνχρονος έλληνας έιναι ένας τσαμπουκας που έχει μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις, που κάθετε και ακούσει τον κάθε παπάρα που ξεσηκώνει τα πλήθη με φτηνούς λαικισμούς, οπου αφού ζει σε μια χώρα διεφθαρμένη έχει το δικαίωμα να έιναι διεφθαρμένος, οπου με ένα χέρι κάνει λαμογιές και με το άλλο μουτζώνει την βουλή!

το happening στο σύνταγμα έχει γίνει σαν ένα λαικό πανυγήρι. η τσίκνα απο τα σουβλάκια γεμίσει την πλατεία, και ο κάθε πικραμένος βγαίνει σε ένα βήμα και λέει τις φιλοσοφίες του, και κάποιοι χίπιδες που μένουν εκεί σε σκηνες όλη την μέρα νομίζοντας οτι έτσι θα έρθει η αλλαγή. έχει χαλάσει πολύ σε σχέση με την 1η μέρα. έχει κουράσει.

η χώρα θα αλλάξει μόνο αν αλλάξει ο καθένας μας, άν μαθουμε εμείς να μήν είμαστε λαμόγια, και να δούμε με σοβαρότητα την κατάσταση της οικονομίας μακριά απο μικροσυμφέροντα, τότε θα πάει μπροστά και η δημοκρατία και η πολιτεία..
 

nPb

Well-known member

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,053 μηνύματα.
Ο σημερινός; :hmm:
Προσωπικά δεν νιώθω κάτι από πλευράς κουλτούρας με τον Αρχαίο Έλληνα, ας είμαι Έλληνας. Η χώρα μου δεν μου έδωσε κάτι για την αγαπώ. Συνεπώς δεν ξέρω αν θα αγωνιζόμουν γι' αυτήν όταν αυτή καθημερινά αγωνίζεται να με εξοντώσει με κάθε μέσο! Δεν ξέρω αν θα άξιζε ποτέ να πλήρωνα και φόρους..ακόμη και σε μια άμεση δημοκρατία, φασισμό και βασιλεία...κτλ να είχαμε στην Ελλάδα. Γενικότερα δεν με εμπνέει σαν χώρα ιδανικών και αξιών...όπως και η πλειοψηφία των πολιτών της που στερούνται βασική παιδεία κοινωνικής συμπεριφοράς. Δυστυχώς είμαστε η χώρα των κενών πτυχίων και της φιγούρας πάσης φύσεως (από της διαδηλώσεις, τις εκλογές-υπερπαραγωγές, τις πανελλαδικές-υπερπαραγωγές,...κτλ). Δεν μπορώ να πω ότι κάτι προσφέρει σήμερα η Ελλάδα ως πολιτισμός στον παγκόσμιο πολιτισμό. Δεν βλέπω να μας ψάχνουν φιλέλληνες ως σύγχρονους Έλληνες. Όλος ο πλανήτης έχει ξεμείνει και κοιτάζει με ενδιαφέρον...την Κλασική Ελλάδα του παρελθόντος. Το δράμα είναι ότι θέλουμε να αναστήσουμε κουφάρια-πολιτεύματα του παρελθόντος στο παρόν όταν οι κοινωνικές, οι οικονομικές, οι ανθρωπολογικές και οι ιστορικοπολιτικές δομές είναι τελείως διαφορετικές. Τελείως διαφορετικοί άνθρωποι...ακόμη και γονιδιακά είναι λίγο αδύνατο να είμαστε και τα 11.500.000 Έλληνες απευθείας απόγονοι των Αρχαίων προγόνων. Διαπιστώνω μια "ακοματίκ" και φθηνής πολιτικής συνείδησης προγονολατρεία με γραφικά καταστροφικά αποτελέσματα. Δεν θα μου κάνει πλέον αίσθηση αν φάμε όλοι μαζί φάσκελα από τις επόμενες γενιές. Αν θα ζήσουμε με 50 σέντς την ημέρα. Αν κάποιοι αγανακτισμένοι πιάσουν τις καρέκλες εξουσίας του αύριο. Αν ξαναεπαναληφθεί το '74 αλλά σε χοντροκομμένη μορφή, σαν ένα τσίρκο με ντέφια, κουταλοπίρουνα, χαβαλέ, davinson μηχανές και αγανακτισμένες 40άρες που ψάχνουν το σεξ. Ο κόσμος πάει μπροστά και οι Έλληνες σκαλίζουν το παρελθόν επειδή δεν έχουν να πουν τίποτα στο παρόν και στο μέλλον. Κρίμα...

Γενικά, κάθε πράγμα στην εποχή του...
 

Ciela

New member

Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Π.Γ.Δ.Μ. (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,449 μηνύματα.
ο αρχαίος έλληνας. ένα έλληνας που σεβοταν το κράτος την πολιτεία και τους θεσμούς, που η κλοπή δημοσίου χρήματος ήταν ότι χερότερο μπορούσε να κάνει κανείς, οπου μπορούσε να ξεχωρίσει τους λαοπλάνους και τσαρλατάνους.οπου δέν υπήρχε δεξιά και αριστερα παρα μόνο το συμφέρον της πατρίδας!

ο σύνχρονος έλληνας έιναι ένας τσαμπουκας που έχει μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις, που κάθετε και ακούσει τον κάθε παπάρα που ξεσηκώνει τα πλήθη με φτηνούς λαικισμούς, οπου αφού ζει σε μια χώρα διεφθαρμένη έχει το δικαίωμα να έιναι διεφθαρμένος, οπου με ένα χέρι κάνει λαμογιές και με το άλλο μουτζώνει την βουλή!

το happening στο σύνταγμα έχει γίνει σαν ένα λαικό πανυγήρι. η τσίκνα απο τα σουβλάκια γεμίσει την πλατεία, και ο κάθε πικραμένος βγαίνει σε ένα βήμα και λέει τις φιλοσοφίες του, και κάποιοι χίπιδες που μένουν εκεί σε σκηνες όλη την μέρα νομίζοντας οτι έτσι θα έρθει η αλλαγή. έχει χαλάσει πολύ σε σχέση με την 1η μέρα. έχει κουράσει.

η χώρα θα αλλάξει μόνο αν αλλάξει ο καθένας μας, άν μαθουμε εμείς να μήν είμαστε λαμόγια, και να δούμε με σοβαρότητα την κατάσταση της οικονομίας μακριά απο μικροσυμφέροντα, τότε θα πάει μπροστά και η δημοκρατία και η πολιτεία..
γενικα δε διαφωνω καθολου μ αυτα που λες. ενα μικρο σχολιο μονο: και στην αρχαια ελλαδα πολλες φορες η δημοκρατια κ οι πολιτες πλανηθηκαν απο λαοπλανους, δημαγωγους κλπ.
η δημοκρατια δεν ειναι ποτε τελεια, όπως και κανενα άλλο πολιτευμα. είναι ομως ενα πολιτευμα που αν το υπηρετησεις με πιστη και προσυλωση ,και πανω απ όλα αυτοκριτικη, ισως να σε κανει καλυτερο ανθρωπο.
 

MaryVeg

New member

Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα.
Πως το ξέρεις καλέ;Τους γνωρίζεις προσωπικά;:crazy::crazy::crazy:...αλλά ακόμα και έτσι να είναι,δεν βρίσκεις ότι είναι καλύτερο..απο το να συνεχίζουν τον ύπνο τους;,..και ακόμα χειρότερα..να κατηγορούν τους άλλους που ξύπνησαν;..
Αν δούμε το αποτέλεσμα, δηλαδή τόσοι αγανακτησμένοι επί τόσες ημέρες στον δρόμο, ναι, μπορούμε να πούμε πως ειν καλύτερο από το να κάθονται σπίτια τους, γιατί είναι κάτι διαφορετικό, όχι όμως απαραίτητα και ουσιαστηκό. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο εγώ εξετάζω και το κίνητρο της όλης εξέληξης... ένα πανό... λες και θίχτηκε ξαφνικά η εθνική τους ταυτότητα... τους Ισπανούς περιμένανε δλδ για να ξυπνήσουν??? αν βέβαια μπορούμε να πούμε ότι ξύπνησαν... γιατί όλα αυτά στα οποία αντιδρούν τώρα, συνέβαιναν καιρόοοοο, χρόοοοοονια τώρα....
 

marina289

New member

Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών . Έχει γράψει 675 μηνύματα.
Αν μη τί άλλο, ήταν (άλλη) μια καλή ευκαιρία να ξαναεπισημάνει το ΠΑΜΕ (-ΠΑΜΕ όπισθεν) τη χρόνια ακαμψία του και τις ανίατες αγκυλώσεις του...
 

parafernalia

Well-known member

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,394 μηνύματα.
Αν μη τί άλλο, ήταν (άλλη) μια καλή ευκαιρία να ξαναεπισημάνει το ΠΑΜΕ (-ΠΑΜΕ όπισθεν) τη χρόνια ακαμψία του και τις ανίατες αγκυλώσεις του...
Αααα, θα σε μαλώσω, πας ανάποδα με το Κόμμα. Σήμερα ήταν η μέρα του Τσιπρέϊκου, προχθές ήταν το ΚΚΕ, μία μία πάει! :P

Για να δείτε πως σιγά σιγά όλα τα κομμάτια του συστήματος ενώνονται μελετημένα σαν το πάζλ. :whistle:

Και μια και το ανακάλυψα, μεγάλη πληροφόρηση για το κίνημα των αγανακτισμένων και τα ψηφίσματα των Γενικών Συνελεύσεων δημοσιοποιούνται εδώ. :)
 
Τελευταία επεξεργασία:

marina289

New member

Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών . Έχει γράψει 675 μηνύματα.
Αααα, θα σε μαλώσω, πας ανάποδα με το Κόμμα. Σήμερα ήταν η μέρα του Τσιπρέϊκου, προχθές ήταν το ΚΚΕ, μία μία πάει! :P

Για να δείτε πως σιγά σιγά όλα τα κομμάτια του συστήματος ενώνονται μελετημένα σαν το πάζλ. :whistle:
Νικολάκη μου,τελικά οι περισσότερες στιχομυθίες μας γίνονται όποτε κάνω αριστερή αναφορά! :) Θα το ξέρω, και όποτε θέλω να σε τσιγκλίσω ή να σε προκαλέσω να εμφανιστείς θα σου πετάω ποστς-με συγχωρείτε ήταν τυχαίο :whistle: με αριστερό δολωματάκι! :P Όχι πρωϊ-πρωϊ για τσίπρα,μην μου το κάνεις αυτό, σε παρακαλώ... Αντανακλαστικά και αυτονομημένα παίρνουν αμέσως πρωτοβουλία στο άκουσμα αυτού του ονόματος οι κοιλιακοί και αναπνευστικοί μου μύες, αρχίζουν τις συσπάσεις και φοβάμαι την απότομη αποβολή γαστρικού περιεχομένου από το στόμα....
 

parafernalia

Well-known member

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,394 μηνύματα.
Όχι πρωϊ-πρωϊ για τσίπρα,μην μου το κάνεις αυτό, σε παρακαλώ... Αντανακλαστικά και αυτονομημένα παίρνουν αμέσως πρωτοβουλία στο άκουσμα αυτού του ονόματος οι κοιλιακοί και αναπνευστικοί μου μύες, αρχίζουν τις συσπάσεις και φοβάμαι την απότομη αποβολή γαστρικού περιεχομένου από το στόμα....
Η εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ο σου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου. Ποιος όμως; :hmm: Ρε λες να φταίνε οι γάτες; :jumpy:

Αρχική Δημοσίευση από gaspar:
το happening στο σύνταγμα έχει γίνει σαν ένα λαικό πανυγήρι. η τσίκνα απο τα σουβλάκια γεμίσει την πλατεία, και ο κάθε πικραμένος βγαίνει σε ένα βήμα και λέει τις φιλοσοφίες του, και κάποιοι χίπιδες που μένουν εκεί σε σκηνες όλη την μέρα νομίζοντας οτι έτσι θα έρθει η αλλαγή. έχει χαλάσει πολύ σε σχέση με την 1η μέρα. έχει κουράσει.
 

marina289

New member

Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών . Έχει γράψει 675 μηνύματα.
Εεεεε ρε κόλλημα με τις γάτες μου.... Άστες τις γάτες μου, είναι με τους οικολόγους και με τον Βεργή! Γιατί ρε Νικολάκη, χρειάζεται ιδιαίτερη πλύση εγκεφάλου για να διακρίνει κανείς την ναφθαλίνη του ΠΑΜΕ και τις γαστρικές συσπάσεις που προκαλεί ο μπλιαχ- τσίπρας ;
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top