lugar Πολύ δραστήριο μέλος Η lugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 846 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 14:12 Η lugar έγραψε: #41 06-03-13 14:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 15:07 Η rakels έγραψε: #42 06-03-13 15:07 Παπασωτηρίου. Συνήθως στο μολ, γιατί βολεύει πριν το φροντ. Έχει (σχεδόν ) τα πάντα, σε πολύ καλές τιμές και συμφέρει για εμάς που αγοράζουμε αρκετά συχνά βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf είναι αόρατη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 21:15 Η Nefeli Graf: #43 06-03-13 21:15 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Παπασωτηρίου. Συνήθως στο μολ, γιατί βολεύει πριν το φροντ. Έχει (σχεδόν ) τα πάντα, σε πολύ καλές τιμές και συμφέρει για εμάς που αγοράζουμε αρκετά συχνά βιβλία. Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να μην μένω στην Αθήνα να έχω τα βιβλιοπωλεία στα πόδια μου;;;τόσοοοοο άτυχη είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ace of Spades Νεοφερμένο μέλος Η Ace of Spades αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 08:27 Η Ace of Spades: #44 10-09-16 08:27 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Στα Γιαννενα ηταν το αγαπημενο μου.Δωδωνη λεγοταν.Ηταν μικρος χωρος και ειχε ολα τα βιβλια σε πολυ χαμηλες τιμες.Δυστυχως εκλεισε πριν κανα χρονο.Ηταν κανονικο βιβλιοπωλειο οχι σαν κατι αλλα τυπου public και παπασωτηριου. Click για ανάπτυξη... Πολλα βιβλιοπωλια κλεινουν γαμωτο. Εγω θα πω την ηλεκτρονικη Πολιτεια. Μεγαλη ποικιλια, εκπτωσεις, καλη εξυπηρετηση.. και δεν ειναι public Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης είναι αόρατος. Είναι 24 ετών και επαγγέλλεται Αρχαιολόγος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2018 στις 15:27 Ο archaios19: #45 05-08-18 15:27 ΠΟΛΙΤΕΙΑ και ξερό ψωμί!!! Έχει τα πάντα (λογοτεχνικά, επιστημονικά, ξενόγλωσσα, σχολικά-εκπαιδευτικά) Έχει τις καλύτερες τιμές της αγοράς (διαπιστωμένο 100%) Είναι σε κεντρικό σημείο (στην καρδιά της Αθήνας) Εξυπηρετικοί όχι μόνο οι υπάλληλοι, αλλά και οι υπεύθυνοι των παραγγελιών Μαγευτική η αίσθηση ενός χώρου με χιλιάδες βιβλία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.885 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2018 στις 18:52 Ο American Economist: #46 05-08-18 18:52 Πολιτεία φυσικά! Έχω πάρει καμία 100αρια βιβλία από εκεί το τελευταίο χρόνο! Καλές τιμες και έχει τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Αυγούστου 2018 στις 01:13 Ο Guest 092312: #47 06-08-18 01:13 Ιανός στη Σταδίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:21 Ο Scandal έγραψε: #48 06-10-23 21:21 Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.885 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:22 Ο American Economist: #49 06-10-23 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Πολιτεία, ίσως το καλύτερο βιβλιοπωλείο στην Αθήνα μαζί με τον Ianos. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia είναι αόρατη. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:44 Η amarelia έγραψε: #50 06-10-23 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Πολιτεία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:27 Ο giannhs2001: #51 06-10-23 22:27 Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:36 Η Υδροχόος έγραψε: #52 06-10-23 22:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:15 Ο Valder έγραψε: #53 06-10-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:22 Η Υδροχόος έγραψε: #54 06-10-23 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Κουσούρια που έχει ο κόσμος ; Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 00:52 Ο giannhs2001: #55 07-10-23 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Κοίτα από όσο έχω δει σε στατιστικές οι Έλληνες είμαστε από τους λαούς που διαβάζουμε τα λιγότερα βιβλία κατά μέσο όρο ετησίως στην ΕΕ. Αρκετά πίσω από τους βόρειους λαούς. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:01 Ο Scandal έγραψε: #56 07-10-23 01:01 Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέχνιδες"""" Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher είναι αόρατος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:19 Ο Lasher έγραψε: #57 07-10-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... Click για ανάπτυξη... Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 08:10 Η Υδροχόος έγραψε: #58 07-10-23 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέ χνιδες"""" Click για ανάπτυξη... Μόνο ακουστά τις έχω και μου έχει κάνει κι εμένα εντύπωση αυτό που λες. Και άντε η πρώτη έχει και κάποιο υπόβαθρο, η δεύτερη - και συγγνώμη - μου φαίνεται τελείως ψώνιο. Αλλά περί ορέξεως... Τις διακρίσεις τους τις έχουν, πάντως, και το - σταθερό - αναγνωστικό κοινό τους. Και τα βιβλία τους έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες... Ίσως το ότι ταυτίζεται η μέση ελληνίδα με αυτές τις δύο, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι, ας πούμε, και οι δυο "κορίτσια της διπλανής πόρτας". Απλή, κατανοητή "πένα", χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Είμαστε πολλοί, τελικά... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 20:57 Η Κάμπια έγραψε: #59 07-10-23 20:57 Ιανός και Πρωτοπορία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 21:42 Ο giannhs2001: #60 07-10-23 21:42 Πρέπει να αρχίσουμε κίνημα "Support your local bookshop". Το κακό είναι πως δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και τα περισσότερα είναι σύγχρονης λογοτεχνίας, αστυνομικά και τέτοια. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching math2arch Scandal AggelikiGr lugar giannhs2001 Joji charmander Giorgkalo taketrance American Economist Wonderkid Totreno New member marww hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 15:07 Η rakels έγραψε: #42 06-03-13 15:07 Παπασωτηρίου. Συνήθως στο μολ, γιατί βολεύει πριν το φροντ. Έχει (σχεδόν ) τα πάντα, σε πολύ καλές τιμές και συμφέρει για εμάς που αγοράζουμε αρκετά συχνά βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf είναι αόρατη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 21:15 Η Nefeli Graf: #43 06-03-13 21:15 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Παπασωτηρίου. Συνήθως στο μολ, γιατί βολεύει πριν το φροντ. Έχει (σχεδόν ) τα πάντα, σε πολύ καλές τιμές και συμφέρει για εμάς που αγοράζουμε αρκετά συχνά βιβλία. Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να μην μένω στην Αθήνα να έχω τα βιβλιοπωλεία στα πόδια μου;;;τόσοοοοο άτυχη είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ace of Spades Νεοφερμένο μέλος Η Ace of Spades αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 08:27 Η Ace of Spades: #44 10-09-16 08:27 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Στα Γιαννενα ηταν το αγαπημενο μου.Δωδωνη λεγοταν.Ηταν μικρος χωρος και ειχε ολα τα βιβλια σε πολυ χαμηλες τιμες.Δυστυχως εκλεισε πριν κανα χρονο.Ηταν κανονικο βιβλιοπωλειο οχι σαν κατι αλλα τυπου public και παπασωτηριου. Click για ανάπτυξη... Πολλα βιβλιοπωλια κλεινουν γαμωτο. Εγω θα πω την ηλεκτρονικη Πολιτεια. Μεγαλη ποικιλια, εκπτωσεις, καλη εξυπηρετηση.. και δεν ειναι public Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης είναι αόρατος. Είναι 24 ετών και επαγγέλλεται Αρχαιολόγος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2018 στις 15:27 Ο archaios19: #45 05-08-18 15:27 ΠΟΛΙΤΕΙΑ και ξερό ψωμί!!! Έχει τα πάντα (λογοτεχνικά, επιστημονικά, ξενόγλωσσα, σχολικά-εκπαιδευτικά) Έχει τις καλύτερες τιμές της αγοράς (διαπιστωμένο 100%) Είναι σε κεντρικό σημείο (στην καρδιά της Αθήνας) Εξυπηρετικοί όχι μόνο οι υπάλληλοι, αλλά και οι υπεύθυνοι των παραγγελιών Μαγευτική η αίσθηση ενός χώρου με χιλιάδες βιβλία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.885 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2018 στις 18:52 Ο American Economist: #46 05-08-18 18:52 Πολιτεία φυσικά! Έχω πάρει καμία 100αρια βιβλία από εκεί το τελευταίο χρόνο! Καλές τιμες και έχει τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Αυγούστου 2018 στις 01:13 Ο Guest 092312: #47 06-08-18 01:13 Ιανός στη Σταδίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:21 Ο Scandal έγραψε: #48 06-10-23 21:21 Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.885 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:22 Ο American Economist: #49 06-10-23 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Πολιτεία, ίσως το καλύτερο βιβλιοπωλείο στην Αθήνα μαζί με τον Ianos. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia είναι αόρατη. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:44 Η amarelia έγραψε: #50 06-10-23 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Πολιτεία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:27 Ο giannhs2001: #51 06-10-23 22:27 Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:36 Η Υδροχόος έγραψε: #52 06-10-23 22:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:15 Ο Valder έγραψε: #53 06-10-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:22 Η Υδροχόος έγραψε: #54 06-10-23 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Κουσούρια που έχει ο κόσμος ; Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 00:52 Ο giannhs2001: #55 07-10-23 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Κοίτα από όσο έχω δει σε στατιστικές οι Έλληνες είμαστε από τους λαούς που διαβάζουμε τα λιγότερα βιβλία κατά μέσο όρο ετησίως στην ΕΕ. Αρκετά πίσω από τους βόρειους λαούς. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:01 Ο Scandal έγραψε: #56 07-10-23 01:01 Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέχνιδες"""" Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher είναι αόρατος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:19 Ο Lasher έγραψε: #57 07-10-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... Click για ανάπτυξη... Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 08:10 Η Υδροχόος έγραψε: #58 07-10-23 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέ χνιδες"""" Click για ανάπτυξη... Μόνο ακουστά τις έχω και μου έχει κάνει κι εμένα εντύπωση αυτό που λες. Και άντε η πρώτη έχει και κάποιο υπόβαθρο, η δεύτερη - και συγγνώμη - μου φαίνεται τελείως ψώνιο. Αλλά περί ορέξεως... Τις διακρίσεις τους τις έχουν, πάντως, και το - σταθερό - αναγνωστικό κοινό τους. Και τα βιβλία τους έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες... Ίσως το ότι ταυτίζεται η μέση ελληνίδα με αυτές τις δύο, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι, ας πούμε, και οι δυο "κορίτσια της διπλανής πόρτας". Απλή, κατανοητή "πένα", χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Είμαστε πολλοί, τελικά... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 20:57 Η Κάμπια έγραψε: #59 07-10-23 20:57 Ιανός και Πρωτοπορία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 21:42 Ο giannhs2001: #60 07-10-23 21:42 Πρέπει να αρχίσουμε κίνημα "Support your local bookshop". Το κακό είναι πως δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και τα περισσότερα είναι σύγχρονης λογοτεχνίας, αστυνομικά και τέτοια. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching math2arch Scandal AggelikiGr lugar giannhs2001 Joji charmander Giorgkalo taketrance American Economist Wonderkid Totreno New member marww hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παπασωτηρίου. Συνήθως στο μολ, γιατί βολεύει πριν το φροντ. Έχει (σχεδόν ) τα πάντα, σε πολύ καλές τιμές και συμφέρει για εμάς που αγοράζουμε αρκετά συχνά βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf είναι αόρατη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 21:15 Η Nefeli Graf: #43 06-03-13 21:15 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Παπασωτηρίου. Συνήθως στο μολ, γιατί βολεύει πριν το φροντ. Έχει (σχεδόν ) τα πάντα, σε πολύ καλές τιμές και συμφέρει για εμάς που αγοράζουμε αρκετά συχνά βιβλία. Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να μην μένω στην Αθήνα να έχω τα βιβλιοπωλεία στα πόδια μου;;;τόσοοοοο άτυχη είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ace of Spades Νεοφερμένο μέλος Η Ace of Spades αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 08:27 Η Ace of Spades: #44 10-09-16 08:27 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Στα Γιαννενα ηταν το αγαπημενο μου.Δωδωνη λεγοταν.Ηταν μικρος χωρος και ειχε ολα τα βιβλια σε πολυ χαμηλες τιμες.Δυστυχως εκλεισε πριν κανα χρονο.Ηταν κανονικο βιβλιοπωλειο οχι σαν κατι αλλα τυπου public και παπασωτηριου. Click για ανάπτυξη... Πολλα βιβλιοπωλια κλεινουν γαμωτο. Εγω θα πω την ηλεκτρονικη Πολιτεια. Μεγαλη ποικιλια, εκπτωσεις, καλη εξυπηρετηση.. και δεν ειναι public Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης είναι αόρατος. Είναι 24 ετών και επαγγέλλεται Αρχαιολόγος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2018 στις 15:27 Ο archaios19: #45 05-08-18 15:27 ΠΟΛΙΤΕΙΑ και ξερό ψωμί!!! Έχει τα πάντα (λογοτεχνικά, επιστημονικά, ξενόγλωσσα, σχολικά-εκπαιδευτικά) Έχει τις καλύτερες τιμές της αγοράς (διαπιστωμένο 100%) Είναι σε κεντρικό σημείο (στην καρδιά της Αθήνας) Εξυπηρετικοί όχι μόνο οι υπάλληλοι, αλλά και οι υπεύθυνοι των παραγγελιών Μαγευτική η αίσθηση ενός χώρου με χιλιάδες βιβλία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.885 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2018 στις 18:52 Ο American Economist: #46 05-08-18 18:52 Πολιτεία φυσικά! Έχω πάρει καμία 100αρια βιβλία από εκεί το τελευταίο χρόνο! Καλές τιμες και έχει τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Αυγούστου 2018 στις 01:13 Ο Guest 092312: #47 06-08-18 01:13 Ιανός στη Σταδίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:21 Ο Scandal έγραψε: #48 06-10-23 21:21 Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.885 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:22 Ο American Economist: #49 06-10-23 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Πολιτεία, ίσως το καλύτερο βιβλιοπωλείο στην Αθήνα μαζί με τον Ianos. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia είναι αόρατη. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:44 Η amarelia έγραψε: #50 06-10-23 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Πολιτεία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:27 Ο giannhs2001: #51 06-10-23 22:27 Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:36 Η Υδροχόος έγραψε: #52 06-10-23 22:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:15 Ο Valder έγραψε: #53 06-10-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:22 Η Υδροχόος έγραψε: #54 06-10-23 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Κουσούρια που έχει ο κόσμος ; Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 00:52 Ο giannhs2001: #55 07-10-23 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Κοίτα από όσο έχω δει σε στατιστικές οι Έλληνες είμαστε από τους λαούς που διαβάζουμε τα λιγότερα βιβλία κατά μέσο όρο ετησίως στην ΕΕ. Αρκετά πίσω από τους βόρειους λαούς. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:01 Ο Scandal έγραψε: #56 07-10-23 01:01 Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέχνιδες"""" Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher είναι αόρατος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:19 Ο Lasher έγραψε: #57 07-10-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... Click για ανάπτυξη... Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 08:10 Η Υδροχόος έγραψε: #58 07-10-23 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέ χνιδες"""" Click για ανάπτυξη... Μόνο ακουστά τις έχω και μου έχει κάνει κι εμένα εντύπωση αυτό που λες. Και άντε η πρώτη έχει και κάποιο υπόβαθρο, η δεύτερη - και συγγνώμη - μου φαίνεται τελείως ψώνιο. Αλλά περί ορέξεως... Τις διακρίσεις τους τις έχουν, πάντως, και το - σταθερό - αναγνωστικό κοινό τους. Και τα βιβλία τους έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες... Ίσως το ότι ταυτίζεται η μέση ελληνίδα με αυτές τις δύο, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι, ας πούμε, και οι δυο "κορίτσια της διπλανής πόρτας". Απλή, κατανοητή "πένα", χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Είμαστε πολλοί, τελικά... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 20:57 Η Κάμπια έγραψε: #59 07-10-23 20:57 Ιανός και Πρωτοπορία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 21:42 Ο giannhs2001: #60 07-10-23 21:42 Πρέπει να αρχίσουμε κίνημα "Support your local bookshop". Το κακό είναι πως δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και τα περισσότερα είναι σύγχρονης λογοτεχνίας, αστυνομικά και τέτοια. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching math2arch Scandal AggelikiGr lugar giannhs2001 Joji charmander Giorgkalo taketrance American Economist Wonderkid Totreno New member marww hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rakels: Παπασωτηρίου. Συνήθως στο μολ, γιατί βολεύει πριν το φροντ. Έχει (σχεδόν ) τα πάντα, σε πολύ καλές τιμές και συμφέρει για εμάς που αγοράζουμε αρκετά συχνά βιβλία. Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να μην μένω στην Αθήνα να έχω τα βιβλιοπωλεία στα πόδια μου;;;τόσοοοοο άτυχη είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ace of Spades Νεοφερμένο μέλος Η Ace of Spades αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 08:27 Η Ace of Spades: #44 10-09-16 08:27 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Στα Γιαννενα ηταν το αγαπημενο μου.Δωδωνη λεγοταν.Ηταν μικρος χωρος και ειχε ολα τα βιβλια σε πολυ χαμηλες τιμες.Δυστυχως εκλεισε πριν κανα χρονο.Ηταν κανονικο βιβλιοπωλειο οχι σαν κατι αλλα τυπου public και παπασωτηριου. Click για ανάπτυξη... Πολλα βιβλιοπωλια κλεινουν γαμωτο. Εγω θα πω την ηλεκτρονικη Πολιτεια. Μεγαλη ποικιλια, εκπτωσεις, καλη εξυπηρετηση.. και δεν ειναι public Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης είναι αόρατος. Είναι 24 ετών και επαγγέλλεται Αρχαιολόγος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2018 στις 15:27 Ο archaios19: #45 05-08-18 15:27 ΠΟΛΙΤΕΙΑ και ξερό ψωμί!!! Έχει τα πάντα (λογοτεχνικά, επιστημονικά, ξενόγλωσσα, σχολικά-εκπαιδευτικά) Έχει τις καλύτερες τιμές της αγοράς (διαπιστωμένο 100%) Είναι σε κεντρικό σημείο (στην καρδιά της Αθήνας) Εξυπηρετικοί όχι μόνο οι υπάλληλοι, αλλά και οι υπεύθυνοι των παραγγελιών Μαγευτική η αίσθηση ενός χώρου με χιλιάδες βιβλία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.885 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2018 στις 18:52 Ο American Economist: #46 05-08-18 18:52 Πολιτεία φυσικά! Έχω πάρει καμία 100αρια βιβλία από εκεί το τελευταίο χρόνο! Καλές τιμες και έχει τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Αυγούστου 2018 στις 01:13 Ο Guest 092312: #47 06-08-18 01:13 Ιανός στη Σταδίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:21 Ο Scandal έγραψε: #48 06-10-23 21:21 Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.885 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:22 Ο American Economist: #49 06-10-23 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Πολιτεία, ίσως το καλύτερο βιβλιοπωλείο στην Αθήνα μαζί με τον Ianos. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia είναι αόρατη. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:44 Η amarelia έγραψε: #50 06-10-23 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Πολιτεία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:27 Ο giannhs2001: #51 06-10-23 22:27 Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:36 Η Υδροχόος έγραψε: #52 06-10-23 22:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:15 Ο Valder έγραψε: #53 06-10-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:22 Η Υδροχόος έγραψε: #54 06-10-23 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Κουσούρια που έχει ο κόσμος ; Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 00:52 Ο giannhs2001: #55 07-10-23 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Κοίτα από όσο έχω δει σε στατιστικές οι Έλληνες είμαστε από τους λαούς που διαβάζουμε τα λιγότερα βιβλία κατά μέσο όρο ετησίως στην ΕΕ. Αρκετά πίσω από τους βόρειους λαούς. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:01 Ο Scandal έγραψε: #56 07-10-23 01:01 Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέχνιδες"""" Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher είναι αόρατος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:19 Ο Lasher έγραψε: #57 07-10-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... Click για ανάπτυξη... Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 08:10 Η Υδροχόος έγραψε: #58 07-10-23 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέ χνιδες"""" Click για ανάπτυξη... Μόνο ακουστά τις έχω και μου έχει κάνει κι εμένα εντύπωση αυτό που λες. Και άντε η πρώτη έχει και κάποιο υπόβαθρο, η δεύτερη - και συγγνώμη - μου φαίνεται τελείως ψώνιο. Αλλά περί ορέξεως... Τις διακρίσεις τους τις έχουν, πάντως, και το - σταθερό - αναγνωστικό κοινό τους. Και τα βιβλία τους έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες... Ίσως το ότι ταυτίζεται η μέση ελληνίδα με αυτές τις δύο, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι, ας πούμε, και οι δυο "κορίτσια της διπλανής πόρτας". Απλή, κατανοητή "πένα", χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Είμαστε πολλοί, τελικά... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 20:57 Η Κάμπια έγραψε: #59 07-10-23 20:57 Ιανός και Πρωτοπορία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 21:42 Ο giannhs2001: #60 07-10-23 21:42 Πρέπει να αρχίσουμε κίνημα "Support your local bookshop". Το κακό είναι πως δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και τα περισσότερα είναι σύγχρονης λογοτεχνίας, αστυνομικά και τέτοια. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching math2arch Scandal AggelikiGr lugar giannhs2001 Joji charmander Giorgkalo taketrance American Economist Wonderkid Totreno New member marww hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Στα Γιαννενα ηταν το αγαπημενο μου.Δωδωνη λεγοταν.Ηταν μικρος χωρος και ειχε ολα τα βιβλια σε πολυ χαμηλες τιμες.Δυστυχως εκλεισε πριν κανα χρονο.Ηταν κανονικο βιβλιοπωλειο οχι σαν κατι αλλα τυπου public και παπασωτηριου. Click για ανάπτυξη... Πολλα βιβλιοπωλια κλεινουν γαμωτο. Εγω θα πω την ηλεκτρονικη Πολιτεια. Μεγαλη ποικιλια, εκπτωσεις, καλη εξυπηρετηση.. και δεν ειναι public Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης είναι αόρατος. Είναι 24 ετών και επαγγέλλεται Αρχαιολόγος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2018 στις 15:27 Ο archaios19: #45 05-08-18 15:27 ΠΟΛΙΤΕΙΑ και ξερό ψωμί!!! Έχει τα πάντα (λογοτεχνικά, επιστημονικά, ξενόγλωσσα, σχολικά-εκπαιδευτικά) Έχει τις καλύτερες τιμές της αγοράς (διαπιστωμένο 100%) Είναι σε κεντρικό σημείο (στην καρδιά της Αθήνας) Εξυπηρετικοί όχι μόνο οι υπάλληλοι, αλλά και οι υπεύθυνοι των παραγγελιών Μαγευτική η αίσθηση ενός χώρου με χιλιάδες βιβλία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.885 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2018 στις 18:52 Ο American Economist: #46 05-08-18 18:52 Πολιτεία φυσικά! Έχω πάρει καμία 100αρια βιβλία από εκεί το τελευταίο χρόνο! Καλές τιμες και έχει τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Αυγούστου 2018 στις 01:13 Ο Guest 092312: #47 06-08-18 01:13 Ιανός στη Σταδίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:21 Ο Scandal έγραψε: #48 06-10-23 21:21 Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.885 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:22 Ο American Economist: #49 06-10-23 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Πολιτεία, ίσως το καλύτερο βιβλιοπωλείο στην Αθήνα μαζί με τον Ianos. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia είναι αόρατη. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:44 Η amarelia έγραψε: #50 06-10-23 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Πολιτεία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:27 Ο giannhs2001: #51 06-10-23 22:27 Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:36 Η Υδροχόος έγραψε: #52 06-10-23 22:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:15 Ο Valder έγραψε: #53 06-10-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:22 Η Υδροχόος έγραψε: #54 06-10-23 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Κουσούρια που έχει ο κόσμος ; Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 00:52 Ο giannhs2001: #55 07-10-23 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Κοίτα από όσο έχω δει σε στατιστικές οι Έλληνες είμαστε από τους λαούς που διαβάζουμε τα λιγότερα βιβλία κατά μέσο όρο ετησίως στην ΕΕ. Αρκετά πίσω από τους βόρειους λαούς. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:01 Ο Scandal έγραψε: #56 07-10-23 01:01 Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέχνιδες"""" Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher είναι αόρατος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:19 Ο Lasher έγραψε: #57 07-10-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... Click για ανάπτυξη... Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 08:10 Η Υδροχόος έγραψε: #58 07-10-23 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέ χνιδες"""" Click για ανάπτυξη... Μόνο ακουστά τις έχω και μου έχει κάνει κι εμένα εντύπωση αυτό που λες. Και άντε η πρώτη έχει και κάποιο υπόβαθρο, η δεύτερη - και συγγνώμη - μου φαίνεται τελείως ψώνιο. Αλλά περί ορέξεως... Τις διακρίσεις τους τις έχουν, πάντως, και το - σταθερό - αναγνωστικό κοινό τους. Και τα βιβλία τους έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες... Ίσως το ότι ταυτίζεται η μέση ελληνίδα με αυτές τις δύο, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι, ας πούμε, και οι δυο "κορίτσια της διπλανής πόρτας". Απλή, κατανοητή "πένα", χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Είμαστε πολλοί, τελικά... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 20:57 Η Κάμπια έγραψε: #59 07-10-23 20:57 Ιανός και Πρωτοπορία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 21:42 Ο giannhs2001: #60 07-10-23 21:42 Πρέπει να αρχίσουμε κίνημα "Support your local bookshop". Το κακό είναι πως δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και τα περισσότερα είναι σύγχρονης λογοτεχνίας, αστυνομικά και τέτοια. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching math2arch Scandal AggelikiGr lugar giannhs2001 Joji charmander Giorgkalo taketrance American Economist Wonderkid Totreno New member marww hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΠΟΛΙΤΕΙΑ και ξερό ψωμί!!! Έχει τα πάντα (λογοτεχνικά, επιστημονικά, ξενόγλωσσα, σχολικά-εκπαιδευτικά) Έχει τις καλύτερες τιμές της αγοράς (διαπιστωμένο 100%) Είναι σε κεντρικό σημείο (στην καρδιά της Αθήνας) Εξυπηρετικοί όχι μόνο οι υπάλληλοι, αλλά και οι υπεύθυνοι των παραγγελιών Μαγευτική η αίσθηση ενός χώρου με χιλιάδες βιβλία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.885 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2018 στις 18:52 Ο American Economist: #46 05-08-18 18:52 Πολιτεία φυσικά! Έχω πάρει καμία 100αρια βιβλία από εκεί το τελευταίο χρόνο! Καλές τιμες και έχει τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Αυγούστου 2018 στις 01:13 Ο Guest 092312: #47 06-08-18 01:13 Ιανός στη Σταδίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:21 Ο Scandal έγραψε: #48 06-10-23 21:21 Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.885 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:22 Ο American Economist: #49 06-10-23 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Πολιτεία, ίσως το καλύτερο βιβλιοπωλείο στην Αθήνα μαζί με τον Ianos. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia είναι αόρατη. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:44 Η amarelia έγραψε: #50 06-10-23 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Πολιτεία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:27 Ο giannhs2001: #51 06-10-23 22:27 Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:36 Η Υδροχόος έγραψε: #52 06-10-23 22:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:15 Ο Valder έγραψε: #53 06-10-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:22 Η Υδροχόος έγραψε: #54 06-10-23 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Κουσούρια που έχει ο κόσμος ; Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 00:52 Ο giannhs2001: #55 07-10-23 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Κοίτα από όσο έχω δει σε στατιστικές οι Έλληνες είμαστε από τους λαούς που διαβάζουμε τα λιγότερα βιβλία κατά μέσο όρο ετησίως στην ΕΕ. Αρκετά πίσω από τους βόρειους λαούς. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:01 Ο Scandal έγραψε: #56 07-10-23 01:01 Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέχνιδες"""" Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher είναι αόρατος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:19 Ο Lasher έγραψε: #57 07-10-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... Click για ανάπτυξη... Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 08:10 Η Υδροχόος έγραψε: #58 07-10-23 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέ χνιδες"""" Click για ανάπτυξη... Μόνο ακουστά τις έχω και μου έχει κάνει κι εμένα εντύπωση αυτό που λες. Και άντε η πρώτη έχει και κάποιο υπόβαθρο, η δεύτερη - και συγγνώμη - μου φαίνεται τελείως ψώνιο. Αλλά περί ορέξεως... Τις διακρίσεις τους τις έχουν, πάντως, και το - σταθερό - αναγνωστικό κοινό τους. Και τα βιβλία τους έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες... Ίσως το ότι ταυτίζεται η μέση ελληνίδα με αυτές τις δύο, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι, ας πούμε, και οι δυο "κορίτσια της διπλανής πόρτας". Απλή, κατανοητή "πένα", χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Είμαστε πολλοί, τελικά... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 20:57 Η Κάμπια έγραψε: #59 07-10-23 20:57 Ιανός και Πρωτοπορία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 21:42 Ο giannhs2001: #60 07-10-23 21:42 Πρέπει να αρχίσουμε κίνημα "Support your local bookshop". Το κακό είναι πως δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και τα περισσότερα είναι σύγχρονης λογοτεχνίας, αστυνομικά και τέτοια. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching math2arch Scandal AggelikiGr lugar giannhs2001 Joji charmander Giorgkalo taketrance American Economist Wonderkid Totreno New member marww hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολιτεία φυσικά! Έχω πάρει καμία 100αρια βιβλία από εκεί το τελευταίο χρόνο! Καλές τιμες και έχει τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Αυγούστου 2018 στις 01:13 Ο Guest 092312: #47 06-08-18 01:13 Ιανός στη Σταδίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:21 Ο Scandal έγραψε: #48 06-10-23 21:21 Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.885 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:22 Ο American Economist: #49 06-10-23 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Πολιτεία, ίσως το καλύτερο βιβλιοπωλείο στην Αθήνα μαζί με τον Ianos. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia είναι αόρατη. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:44 Η amarelia έγραψε: #50 06-10-23 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Πολιτεία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:27 Ο giannhs2001: #51 06-10-23 22:27 Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:36 Η Υδροχόος έγραψε: #52 06-10-23 22:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:15 Ο Valder έγραψε: #53 06-10-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:22 Η Υδροχόος έγραψε: #54 06-10-23 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Κουσούρια που έχει ο κόσμος ; Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 00:52 Ο giannhs2001: #55 07-10-23 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Κοίτα από όσο έχω δει σε στατιστικές οι Έλληνες είμαστε από τους λαούς που διαβάζουμε τα λιγότερα βιβλία κατά μέσο όρο ετησίως στην ΕΕ. Αρκετά πίσω από τους βόρειους λαούς. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:01 Ο Scandal έγραψε: #56 07-10-23 01:01 Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέχνιδες"""" Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher είναι αόρατος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:19 Ο Lasher έγραψε: #57 07-10-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... Click για ανάπτυξη... Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 08:10 Η Υδροχόος έγραψε: #58 07-10-23 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέ χνιδες"""" Click για ανάπτυξη... Μόνο ακουστά τις έχω και μου έχει κάνει κι εμένα εντύπωση αυτό που λες. Και άντε η πρώτη έχει και κάποιο υπόβαθρο, η δεύτερη - και συγγνώμη - μου φαίνεται τελείως ψώνιο. Αλλά περί ορέξεως... Τις διακρίσεις τους τις έχουν, πάντως, και το - σταθερό - αναγνωστικό κοινό τους. Και τα βιβλία τους έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες... Ίσως το ότι ταυτίζεται η μέση ελληνίδα με αυτές τις δύο, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι, ας πούμε, και οι δυο "κορίτσια της διπλανής πόρτας". Απλή, κατανοητή "πένα", χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Είμαστε πολλοί, τελικά... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 20:57 Η Κάμπια έγραψε: #59 07-10-23 20:57 Ιανός και Πρωτοπορία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 21:42 Ο giannhs2001: #60 07-10-23 21:42 Πρέπει να αρχίσουμε κίνημα "Support your local bookshop". Το κακό είναι πως δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και τα περισσότερα είναι σύγχρονης λογοτεχνίας, αστυνομικά και τέτοια. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching math2arch Scandal AggelikiGr lugar giannhs2001 Joji charmander Giorgkalo taketrance American Economist Wonderkid Totreno New member marww hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιανός στη Σταδίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:21 Ο Scandal έγραψε: #48 06-10-23 21:21 Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.885 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:22 Ο American Economist: #49 06-10-23 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Πολιτεία, ίσως το καλύτερο βιβλιοπωλείο στην Αθήνα μαζί με τον Ianos. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia είναι αόρατη. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:44 Η amarelia έγραψε: #50 06-10-23 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Πολιτεία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:27 Ο giannhs2001: #51 06-10-23 22:27 Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:36 Η Υδροχόος έγραψε: #52 06-10-23 22:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:15 Ο Valder έγραψε: #53 06-10-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:22 Η Υδροχόος έγραψε: #54 06-10-23 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Κουσούρια που έχει ο κόσμος ; Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 00:52 Ο giannhs2001: #55 07-10-23 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Κοίτα από όσο έχω δει σε στατιστικές οι Έλληνες είμαστε από τους λαούς που διαβάζουμε τα λιγότερα βιβλία κατά μέσο όρο ετησίως στην ΕΕ. Αρκετά πίσω από τους βόρειους λαούς. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:01 Ο Scandal έγραψε: #56 07-10-23 01:01 Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέχνιδες"""" Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher είναι αόρατος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:19 Ο Lasher έγραψε: #57 07-10-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... Click για ανάπτυξη... Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 08:10 Η Υδροχόος έγραψε: #58 07-10-23 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέ χνιδες"""" Click για ανάπτυξη... Μόνο ακουστά τις έχω και μου έχει κάνει κι εμένα εντύπωση αυτό που λες. Και άντε η πρώτη έχει και κάποιο υπόβαθρο, η δεύτερη - και συγγνώμη - μου φαίνεται τελείως ψώνιο. Αλλά περί ορέξεως... Τις διακρίσεις τους τις έχουν, πάντως, και το - σταθερό - αναγνωστικό κοινό τους. Και τα βιβλία τους έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες... Ίσως το ότι ταυτίζεται η μέση ελληνίδα με αυτές τις δύο, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι, ας πούμε, και οι δυο "κορίτσια της διπλανής πόρτας". Απλή, κατανοητή "πένα", χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Είμαστε πολλοί, τελικά... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 20:57 Η Κάμπια έγραψε: #59 07-10-23 20:57 Ιανός και Πρωτοπορία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 21:42 Ο giannhs2001: #60 07-10-23 21:42 Πρέπει να αρχίσουμε κίνημα "Support your local bookshop". Το κακό είναι πως δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και τα περισσότερα είναι σύγχρονης λογοτεχνίας, αστυνομικά και τέτοια. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching math2arch Scandal AggelikiGr lugar giannhs2001 Joji charmander Giorgkalo taketrance American Economist Wonderkid Totreno New member marww hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει;
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.885 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:22 Ο American Economist: #49 06-10-23 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Πολιτεία, ίσως το καλύτερο βιβλιοπωλείο στην Αθήνα μαζί με τον Ianos. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia είναι αόρατη. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:44 Η amarelia έγραψε: #50 06-10-23 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Πολιτεία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:27 Ο giannhs2001: #51 06-10-23 22:27 Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:36 Η Υδροχόος έγραψε: #52 06-10-23 22:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:15 Ο Valder έγραψε: #53 06-10-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:22 Η Υδροχόος έγραψε: #54 06-10-23 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Κουσούρια που έχει ο κόσμος ; Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 00:52 Ο giannhs2001: #55 07-10-23 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Κοίτα από όσο έχω δει σε στατιστικές οι Έλληνες είμαστε από τους λαούς που διαβάζουμε τα λιγότερα βιβλία κατά μέσο όρο ετησίως στην ΕΕ. Αρκετά πίσω από τους βόρειους λαούς. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:01 Ο Scandal έγραψε: #56 07-10-23 01:01 Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέχνιδες"""" Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher είναι αόρατος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:19 Ο Lasher έγραψε: #57 07-10-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... Click για ανάπτυξη... Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 08:10 Η Υδροχόος έγραψε: #58 07-10-23 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέ χνιδες"""" Click για ανάπτυξη... Μόνο ακουστά τις έχω και μου έχει κάνει κι εμένα εντύπωση αυτό που λες. Και άντε η πρώτη έχει και κάποιο υπόβαθρο, η δεύτερη - και συγγνώμη - μου φαίνεται τελείως ψώνιο. Αλλά περί ορέξεως... Τις διακρίσεις τους τις έχουν, πάντως, και το - σταθερό - αναγνωστικό κοινό τους. Και τα βιβλία τους έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες... Ίσως το ότι ταυτίζεται η μέση ελληνίδα με αυτές τις δύο, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι, ας πούμε, και οι δυο "κορίτσια της διπλανής πόρτας". Απλή, κατανοητή "πένα", χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Είμαστε πολλοί, τελικά... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 20:57 Η Κάμπια έγραψε: #59 07-10-23 20:57 Ιανός και Πρωτοπορία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 21:42 Ο giannhs2001: #60 07-10-23 21:42 Πρέπει να αρχίσουμε κίνημα "Support your local bookshop". Το κακό είναι πως δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και τα περισσότερα είναι σύγχρονης λογοτεχνίας, αστυνομικά και τέτοια. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching math2arch Scandal AggelikiGr lugar giannhs2001 Joji charmander Giorgkalo taketrance American Economist Wonderkid Totreno New member marww hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Πολιτεία, ίσως το καλύτερο βιβλιοπωλείο στην Αθήνα μαζί με τον Ianos.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia είναι αόρατη. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:44 Η amarelia έγραψε: #50 06-10-23 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Πολιτεία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:27 Ο giannhs2001: #51 06-10-23 22:27 Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:36 Η Υδροχόος έγραψε: #52 06-10-23 22:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:15 Ο Valder έγραψε: #53 06-10-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:22 Η Υδροχόος έγραψε: #54 06-10-23 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Κουσούρια που έχει ο κόσμος ; Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 00:52 Ο giannhs2001: #55 07-10-23 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Κοίτα από όσο έχω δει σε στατιστικές οι Έλληνες είμαστε από τους λαούς που διαβάζουμε τα λιγότερα βιβλία κατά μέσο όρο ετησίως στην ΕΕ. Αρκετά πίσω από τους βόρειους λαούς. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:01 Ο Scandal έγραψε: #56 07-10-23 01:01 Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέχνιδες"""" Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher είναι αόρατος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:19 Ο Lasher έγραψε: #57 07-10-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... Click για ανάπτυξη... Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 08:10 Η Υδροχόος έγραψε: #58 07-10-23 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέ χνιδες"""" Click για ανάπτυξη... Μόνο ακουστά τις έχω και μου έχει κάνει κι εμένα εντύπωση αυτό που λες. Και άντε η πρώτη έχει και κάποιο υπόβαθρο, η δεύτερη - και συγγνώμη - μου φαίνεται τελείως ψώνιο. Αλλά περί ορέξεως... Τις διακρίσεις τους τις έχουν, πάντως, και το - σταθερό - αναγνωστικό κοινό τους. Και τα βιβλία τους έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες... Ίσως το ότι ταυτίζεται η μέση ελληνίδα με αυτές τις δύο, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι, ας πούμε, και οι δυο "κορίτσια της διπλανής πόρτας". Απλή, κατανοητή "πένα", χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Είμαστε πολλοί, τελικά... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 20:57 Η Κάμπια έγραψε: #59 07-10-23 20:57 Ιανός και Πρωτοπορία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 21:42 Ο giannhs2001: #60 07-10-23 21:42 Πρέπει να αρχίσουμε κίνημα "Support your local bookshop". Το κακό είναι πως δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και τα περισσότερα είναι σύγχρονης λογοτεχνίας, αστυνομικά και τέτοια. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching math2arch Scandal AggelikiGr lugar giannhs2001 Joji charmander Giorgkalo taketrance American Economist Wonderkid Totreno New member marww hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εν έτη 2023, πέραν από Ianos Σταδίου που είναι σταθερή αξία, ποιο άλλο τεράστιο βιβλιοπωλείο θα προτείνατε Αθήνα κοντά σε μετρό; Το Public Συντάγματος εξακολουθεί να έχει το μεγάλο τμήμα βιβλίων όπως το θυμάμαι πριν 10 χρόνια; Για να μην τρέχω χωρίς λόγο, ξέρετε αν το Public +home Θηβών και Λεωφ. Αθηνών, αυτό που ήταν Media Markt κάποτε, έχει τμήμα βιβλίων; Τέλος, είναι ανοιχτό ακόμα το βιβλιοπωλείο που στησανε στον παλιό Παπασωτηρίου στο μετρό Πανεπιστήμιο; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Πολιτεία
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:27 Ο giannhs2001: #51 06-10-23 22:27 Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:36 Η Υδροχόος έγραψε: #52 06-10-23 22:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:15 Ο Valder έγραψε: #53 06-10-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:22 Η Υδροχόος έγραψε: #54 06-10-23 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Κουσούρια που έχει ο κόσμος ; Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 00:52 Ο giannhs2001: #55 07-10-23 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Κοίτα από όσο έχω δει σε στατιστικές οι Έλληνες είμαστε από τους λαούς που διαβάζουμε τα λιγότερα βιβλία κατά μέσο όρο ετησίως στην ΕΕ. Αρκετά πίσω από τους βόρειους λαούς. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:01 Ο Scandal έγραψε: #56 07-10-23 01:01 Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέχνιδες"""" Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher είναι αόρατος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:19 Ο Lasher έγραψε: #57 07-10-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... Click για ανάπτυξη... Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 08:10 Η Υδροχόος έγραψε: #58 07-10-23 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέ χνιδες"""" Click για ανάπτυξη... Μόνο ακουστά τις έχω και μου έχει κάνει κι εμένα εντύπωση αυτό που λες. Και άντε η πρώτη έχει και κάποιο υπόβαθρο, η δεύτερη - και συγγνώμη - μου φαίνεται τελείως ψώνιο. Αλλά περί ορέξεως... Τις διακρίσεις τους τις έχουν, πάντως, και το - σταθερό - αναγνωστικό κοινό τους. Και τα βιβλία τους έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες... Ίσως το ότι ταυτίζεται η μέση ελληνίδα με αυτές τις δύο, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι, ας πούμε, και οι δυο "κορίτσια της διπλανής πόρτας". Απλή, κατανοητή "πένα", χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Είμαστε πολλοί, τελικά... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 20:57 Η Κάμπια έγραψε: #59 07-10-23 20:57 Ιανός και Πρωτοπορία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 21:42 Ο giannhs2001: #60 07-10-23 21:42 Πρέπει να αρχίσουμε κίνημα "Support your local bookshop". Το κακό είναι πως δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και τα περισσότερα είναι σύγχρονης λογοτεχνίας, αστυνομικά και τέτοια. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching math2arch Scandal AggelikiGr lugar giannhs2001 Joji charmander Giorgkalo taketrance American Economist Wonderkid Totreno New member marww hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια).
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 22:36 Η Υδροχόος έγραψε: #52 06-10-23 22:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:15 Ο Valder έγραψε: #53 06-10-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:22 Η Υδροχόος έγραψε: #54 06-10-23 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Κουσούρια που έχει ο κόσμος ; Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 00:52 Ο giannhs2001: #55 07-10-23 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Κοίτα από όσο έχω δει σε στατιστικές οι Έλληνες είμαστε από τους λαούς που διαβάζουμε τα λιγότερα βιβλία κατά μέσο όρο ετησίως στην ΕΕ. Αρκετά πίσω από τους βόρειους λαούς. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:01 Ο Scandal έγραψε: #56 07-10-23 01:01 Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέχνιδες"""" Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher είναι αόρατος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:19 Ο Lasher έγραψε: #57 07-10-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... Click για ανάπτυξη... Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 08:10 Η Υδροχόος έγραψε: #58 07-10-23 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέ χνιδες"""" Click για ανάπτυξη... Μόνο ακουστά τις έχω και μου έχει κάνει κι εμένα εντύπωση αυτό που λες. Και άντε η πρώτη έχει και κάποιο υπόβαθρο, η δεύτερη - και συγγνώμη - μου φαίνεται τελείως ψώνιο. Αλλά περί ορέξεως... Τις διακρίσεις τους τις έχουν, πάντως, και το - σταθερό - αναγνωστικό κοινό τους. Και τα βιβλία τους έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες... Ίσως το ότι ταυτίζεται η μέση ελληνίδα με αυτές τις δύο, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι, ας πούμε, και οι δυο "κορίτσια της διπλανής πόρτας". Απλή, κατανοητή "πένα", χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Είμαστε πολλοί, τελικά... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 20:57 Η Κάμπια έγραψε: #59 07-10-23 20:57 Ιανός και Πρωτοπορία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 21:42 Ο giannhs2001: #60 07-10-23 21:42 Πρέπει να αρχίσουμε κίνημα "Support your local bookshop". Το κακό είναι πως δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και τα περισσότερα είναι σύγχρονης λογοτεχνίας, αστυνομικά και τέτοια. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching math2arch Scandal AggelikiGr lugar giannhs2001 Joji charmander Giorgkalo taketrance American Economist Wonderkid Totreno New member marww hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Άλλος ένας θεσμός που αναμένεται να πεθάνει στο προσεχές μέλλον. Πολιτεία, Ιανός, Πρωτοπορία δείχνουν πως το μέλλον των αγορών βιβλίων θα είναι τα e-shop χωρίς να πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα. Για να μη μιλήσω για το ότι και τα χαρτόδετα βιβλία θα πεθάνουν και θα κυριαρχήσει η ηλεκτρονική ανάγνωση (kindle και τέτοια). Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:15 Ο Valder έγραψε: #53 06-10-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:22 Η Υδροχόος έγραψε: #54 06-10-23 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Κουσούρια που έχει ο κόσμος ; Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 00:52 Ο giannhs2001: #55 07-10-23 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Κοίτα από όσο έχω δει σε στατιστικές οι Έλληνες είμαστε από τους λαούς που διαβάζουμε τα λιγότερα βιβλία κατά μέσο όρο ετησίως στην ΕΕ. Αρκετά πίσω από τους βόρειους λαούς. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:01 Ο Scandal έγραψε: #56 07-10-23 01:01 Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέχνιδες"""" Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher είναι αόρατος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:19 Ο Lasher έγραψε: #57 07-10-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... Click για ανάπτυξη... Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 08:10 Η Υδροχόος έγραψε: #58 07-10-23 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέ χνιδες"""" Click για ανάπτυξη... Μόνο ακουστά τις έχω και μου έχει κάνει κι εμένα εντύπωση αυτό που λες. Και άντε η πρώτη έχει και κάποιο υπόβαθρο, η δεύτερη - και συγγνώμη - μου φαίνεται τελείως ψώνιο. Αλλά περί ορέξεως... Τις διακρίσεις τους τις έχουν, πάντως, και το - σταθερό - αναγνωστικό κοινό τους. Και τα βιβλία τους έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες... Ίσως το ότι ταυτίζεται η μέση ελληνίδα με αυτές τις δύο, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι, ας πούμε, και οι δυο "κορίτσια της διπλανής πόρτας". Απλή, κατανοητή "πένα", χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Είμαστε πολλοί, τελικά... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 20:57 Η Κάμπια έγραψε: #59 07-10-23 20:57 Ιανός και Πρωτοπορία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 21:42 Ο giannhs2001: #60 07-10-23 21:42 Πρέπει να αρχίσουμε κίνημα "Support your local bookshop". Το κακό είναι πως δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και τα περισσότερα είναι σύγχρονης λογοτεχνίας, αστυνομικά και τέτοια. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching math2arch Scandal AggelikiGr lugar giannhs2001 Joji charmander Giorgkalo taketrance American Economist Wonderkid Totreno New member marww hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 23:22 Η Υδροχόος έγραψε: #54 06-10-23 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Κουσούρια που έχει ο κόσμος ; Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 00:52 Ο giannhs2001: #55 07-10-23 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Κοίτα από όσο έχω δει σε στατιστικές οι Έλληνες είμαστε από τους λαούς που διαβάζουμε τα λιγότερα βιβλία κατά μέσο όρο ετησίως στην ΕΕ. Αρκετά πίσω από τους βόρειους λαούς. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:01 Ο Scandal έγραψε: #56 07-10-23 01:01 Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέχνιδες"""" Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher είναι αόρατος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:19 Ο Lasher έγραψε: #57 07-10-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... Click για ανάπτυξη... Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 08:10 Η Υδροχόος έγραψε: #58 07-10-23 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέ χνιδες"""" Click για ανάπτυξη... Μόνο ακουστά τις έχω και μου έχει κάνει κι εμένα εντύπωση αυτό που λες. Και άντε η πρώτη έχει και κάποιο υπόβαθρο, η δεύτερη - και συγγνώμη - μου φαίνεται τελείως ψώνιο. Αλλά περί ορέξεως... Τις διακρίσεις τους τις έχουν, πάντως, και το - σταθερό - αναγνωστικό κοινό τους. Και τα βιβλία τους έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες... Ίσως το ότι ταυτίζεται η μέση ελληνίδα με αυτές τις δύο, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι, ας πούμε, και οι δυο "κορίτσια της διπλανής πόρτας". Απλή, κατανοητή "πένα", χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Είμαστε πολλοί, τελικά... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 20:57 Η Κάμπια έγραψε: #59 07-10-23 20:57 Ιανός και Πρωτοπορία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 21:42 Ο giannhs2001: #60 07-10-23 21:42 Πρέπει να αρχίσουμε κίνημα "Support your local bookshop". Το κακό είναι πως δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και τα περισσότερα είναι σύγχρονης λογοτεχνίας, αστυνομικά και τέτοια. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching math2arch Scandal AggelikiGr lugar giannhs2001 Joji charmander Giorgkalo taketrance American Economist Wonderkid Totreno New member marww hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παραξενιές που έχει ο κόσμος. Αγαπώ Πολιτεία, τους έχω δώσει ενα νεφρό μου σε χρήματα για βιβλία. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Είδες ; Κουσούρια που έχει ο κόσμος ; Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων...
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 00:52 Ο giannhs2001: #55 07-10-23 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Κοίτα από όσο έχω δει σε στατιστικές οι Έλληνες είμαστε από τους λαούς που διαβάζουμε τα λιγότερα βιβλία κατά μέσο όρο ετησίως στην ΕΕ. Αρκετά πίσω από τους βόρειους λαούς. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:01 Ο Scandal έγραψε: #56 07-10-23 01:01 Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέχνιδες"""" Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher είναι αόρατος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:19 Ο Lasher έγραψε: #57 07-10-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... Click για ανάπτυξη... Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 08:10 Η Υδροχόος έγραψε: #58 07-10-23 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέ χνιδες"""" Click για ανάπτυξη... Μόνο ακουστά τις έχω και μου έχει κάνει κι εμένα εντύπωση αυτό που λες. Και άντε η πρώτη έχει και κάποιο υπόβαθρο, η δεύτερη - και συγγνώμη - μου φαίνεται τελείως ψώνιο. Αλλά περί ορέξεως... Τις διακρίσεις τους τις έχουν, πάντως, και το - σταθερό - αναγνωστικό κοινό τους. Και τα βιβλία τους έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες... Ίσως το ότι ταυτίζεται η μέση ελληνίδα με αυτές τις δύο, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι, ας πούμε, και οι δυο "κορίτσια της διπλανής πόρτας". Απλή, κατανοητή "πένα", χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Είμαστε πολλοί, τελικά... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 20:57 Η Κάμπια έγραψε: #59 07-10-23 20:57 Ιανός και Πρωτοπορία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 21:42 Ο giannhs2001: #60 07-10-23 21:42 Πρέπει να αρχίσουμε κίνημα "Support your local bookshop". Το κακό είναι πως δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και τα περισσότερα είναι σύγχρονης λογοτεχνίας, αστυνομικά και τέτοια. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching math2arch Scandal AggelikiGr lugar giannhs2001 Joji charmander Giorgkalo taketrance American Economist Wonderkid Totreno New member marww hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Η Πολιτεία, όσες φορές κι αν έχω πάει, είναι γεμάτη κόσμο. Ο Ιανός επίσης... Ναι, οκ. Γίνονται και online παραγγελίες, αν ξέρεις τί θέλεις να πάρεις. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που τους αρέσουν οι επιτόπιες επισκέψεις. Να χαζέψουν τα βιβλία, να περιπλανηθούν, να δουν τί επιλογές έχουν, κ.λπ... Click για ανάπτυξη... Κοίτα από όσο έχω δει σε στατιστικές οι Έλληνες είμαστε από τους λαούς που διαβάζουμε τα λιγότερα βιβλία κατά μέσο όρο ετησίως στην ΕΕ. Αρκετά πίσω από τους βόρειους λαούς.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:01 Ο Scandal έγραψε: #56 07-10-23 01:01 Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέχνιδες"""" Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher είναι αόρατος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:19 Ο Lasher έγραψε: #57 07-10-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... Click για ανάπτυξη... Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 08:10 Η Υδροχόος έγραψε: #58 07-10-23 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέ χνιδες"""" Click για ανάπτυξη... Μόνο ακουστά τις έχω και μου έχει κάνει κι εμένα εντύπωση αυτό που λες. Και άντε η πρώτη έχει και κάποιο υπόβαθρο, η δεύτερη - και συγγνώμη - μου φαίνεται τελείως ψώνιο. Αλλά περί ορέξεως... Τις διακρίσεις τους τις έχουν, πάντως, και το - σταθερό - αναγνωστικό κοινό τους. Και τα βιβλία τους έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες... Ίσως το ότι ταυτίζεται η μέση ελληνίδα με αυτές τις δύο, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι, ας πούμε, και οι δυο "κορίτσια της διπλανής πόρτας". Απλή, κατανοητή "πένα", χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Είμαστε πολλοί, τελικά... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 20:57 Η Κάμπια έγραψε: #59 07-10-23 20:57 Ιανός και Πρωτοπορία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 21:42 Ο giannhs2001: #60 07-10-23 21:42 Πρέπει να αρχίσουμε κίνημα "Support your local bookshop". Το κακό είναι πως δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και τα περισσότερα είναι σύγχρονης λογοτεχνίας, αστυνομικά και τέτοια. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching math2arch Scandal AggelikiGr lugar giannhs2001 Joji charmander Giorgkalo taketrance American Economist Wonderkid Totreno New member marww hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέχνιδες""""
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher είναι αόρατος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 01:19 Ο Lasher έγραψε: #57 07-10-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... Click για ανάπτυξη... Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 08:10 Η Υδροχόος έγραψε: #58 07-10-23 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέ χνιδες"""" Click για ανάπτυξη... Μόνο ακουστά τις έχω και μου έχει κάνει κι εμένα εντύπωση αυτό που λες. Και άντε η πρώτη έχει και κάποιο υπόβαθρο, η δεύτερη - και συγγνώμη - μου φαίνεται τελείως ψώνιο. Αλλά περί ορέξεως... Τις διακρίσεις τους τις έχουν, πάντως, και το - σταθερό - αναγνωστικό κοινό τους. Και τα βιβλία τους έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες... Ίσως το ότι ταυτίζεται η μέση ελληνίδα με αυτές τις δύο, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι, ας πούμε, και οι δυο "κορίτσια της διπλανής πόρτας". Απλή, κατανοητή "πένα", χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Είμαστε πολλοί, τελικά... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 20:57 Η Κάμπια έγραψε: #59 07-10-23 20:57 Ιανός και Πρωτοπορία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 21:42 Ο giannhs2001: #60 07-10-23 21:42 Πρέπει να αρχίσουμε κίνημα "Support your local bookshop". Το κακό είναι πως δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και τα περισσότερα είναι σύγχρονης λογοτεχνίας, αστυνομικά και τέτοια. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching math2arch Scandal AggelikiGr lugar giannhs2001 Joji charmander Giorgkalo taketrance American Economist Wonderkid Totreno New member marww hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Υπάρχουν και...χειρότερα, πάντως : Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά των βιβλίων... Click για ανάπτυξη... Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 08:10 Η Υδροχόος έγραψε: #58 07-10-23 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέ χνιδες"""" Click για ανάπτυξη... Μόνο ακουστά τις έχω και μου έχει κάνει κι εμένα εντύπωση αυτό που λες. Και άντε η πρώτη έχει και κάποιο υπόβαθρο, η δεύτερη - και συγγνώμη - μου φαίνεται τελείως ψώνιο. Αλλά περί ορέξεως... Τις διακρίσεις τους τις έχουν, πάντως, και το - σταθερό - αναγνωστικό κοινό τους. Και τα βιβλία τους έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες... Ίσως το ότι ταυτίζεται η μέση ελληνίδα με αυτές τις δύο, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι, ας πούμε, και οι δυο "κορίτσια της διπλανής πόρτας". Απλή, κατανοητή "πένα", χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Είμαστε πολλοί, τελικά... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 20:57 Η Κάμπια έγραψε: #59 07-10-23 20:57 Ιανός και Πρωτοπορία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 21:42 Ο giannhs2001: #60 07-10-23 21:42 Πρέπει να αρχίσουμε κίνημα "Support your local bookshop". Το κακό είναι πως δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και τα περισσότερα είναι σύγχρονης λογοτεχνίας, αστυνομικά και τέτοια. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching math2arch Scandal AggelikiGr lugar giannhs2001 Joji charmander Giorgkalo taketrance American Economist Wonderkid Totreno New member marww hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στην Ελλάδα οι γυναίκες "διαβάζουν περισσότερο από τους άντρες" και είναι πολύ κοινό μπαίνοντας στο σπίτι μιας 40ρας plus να πετύχεις δύο τρία ράφια με τα παχουλά βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εννοείται ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάπου έλεος με αυτές τις δύο σετάκι """""λογοτέ χνιδες"""" Click για ανάπτυξη... Μόνο ακουστά τις έχω και μου έχει κάνει κι εμένα εντύπωση αυτό που λες. Και άντε η πρώτη έχει και κάποιο υπόβαθρο, η δεύτερη - και συγγνώμη - μου φαίνεται τελείως ψώνιο. Αλλά περί ορέξεως... Τις διακρίσεις τους τις έχουν, πάντως, και το - σταθερό - αναγνωστικό κοινό τους. Και τα βιβλία τους έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες... Ίσως το ότι ταυτίζεται η μέση ελληνίδα με αυτές τις δύο, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι, ας πούμε, και οι δυο "κορίτσια της διπλανής πόρτας". Απλή, κατανοητή "πένα", χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις... Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Με λες κουσουρλή, δηλαδή; γιατί το κάνω πάντα, όταν αγοράζω κάποιο νέο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Είμαστε πολλοί, τελικά...
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 20:57 Η Κάμπια έγραψε: #59 07-10-23 20:57 Ιανός και Πρωτοπορία giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 21:42 Ο giannhs2001: #60 07-10-23 21:42 Πρέπει να αρχίσουμε κίνημα "Support your local bookshop". Το κακό είναι πως δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και τα περισσότερα είναι σύγχρονης λογοτεχνίας, αστυνομικά και τέτοια. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.043 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 21:42 Ο giannhs2001: #60 07-10-23 21:42 Πρέπει να αρχίσουμε κίνημα "Support your local bookshop". Το κακό είναι πως δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και τα περισσότερα είναι σύγχρονης λογοτεχνίας, αστυνομικά και τέτοια.
Πρέπει να αρχίσουμε κίνημα "Support your local bookshop". Το κακό είναι πως δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και τα περισσότερα είναι σύγχρονης λογοτεχνίας, αστυνομικά και τέτοια.