Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Αυγούστου 2025 στις 15:22 Ο Guest 198007: #1 07-08-25 15:22 Εδώ θα κουβεντιάζουμε για αγαπημένα μας Ποδήλατα, Τρένα, Αεροπλάνα, Μοτοσυκλέτες και άλλα οχήματα εκτός αυτοκινήτων μιας και υπάρχει ήδη θέμα. Ξεκινάω: Μοτοσυκλέτες: Honda Goldwing. Λεωφορεία: Τα Ελληνικά του Σαρακάκη, τα Παλιά. Τρένα και συρμοί: Οι Ελληνικοί που κατασκευαζόταν στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.719 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 15:42 Ο Scandal έγραψε: #2 08-08-25 15:42 Cube Info Portal Pending Systems Händlerportal www.cube.eu Είχα την τύχη να οδηγήσω το αντίστοιχο μοντέλο του 2022, φοβερή εμπειρία το ηλεκτρικό. Το βάζεις στο turbo και πάει μόνο του. Πολύ κρίμα που φοβάμαι τόσο πολύ τους δρόμους εδώ στην Αθήνα (όχι μόνο μην σκοτωθώ εγώ αλλά μην προκαλέσω κι εγώ ατύχημα), που το άφησα. Αν ποτέ πάω να ζήσω επαρχία που το σηκώνει, σίγουρα θα το ξανά επιχειρήσω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 16:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 08-08-25 16:53 Τα αγαπημενα οχηματα εμποριου των νησιων... ολα τα κανανε ,βαλιτσες απο το λιμανι στο σπιτι ..ως και τουβλα στην οικοδομη. Να μην κανανε και ταπ ταπ? Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 16:56 Ο Dias έγραψε: #4 08-08-25 16:56 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα αγαπημεα οχηματα εμποριου των νησιων... ολα τα κανανε ,βαλιστες απο το λιμανι στο σπιτι ..ως και τουβλα στην οικοδομη. Click για ανάπτυξη... Σε κάποια νησιά έχουν πιο σύγχρονα μέσα μεταφοράς... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.358 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 17:01 Ο American Economist: #5 08-08-25 17:01 Πολύ εύκολη ερώτηση για εμένα. Τα αεροπλάνα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, η πιο σημαντική εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Μου αρέσουν πολύ και τα πλοία βέβαια, ειδικά τα Container Ships καθώς είναι πραγματικά γιγάντια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 17:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 08-08-25 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Σε κάποια νησιά έχουν πιο σύγχρονα μέσα μεταφοράς... Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν εικαι καλο ομως ..τι φταινε τα ζωακια... καποτε οκ. Πολυ μικρος εγω στο νησι... ο παππους ειχε γαιδουριτσα ..παππού γιατι δεν καβαλας ποτε την γαιδουριτσα? .... ε χαζος ειμαι? την φιλη μου θα καβαλησω... εγω μπορω...? ναι μπορεις με σενα θα παιξει. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 18:05 Η Unboxholics: #7 08-08-25 18:05 Τα αεροπλάνα είτε επιβατικά ειτε πολεμικά ή "διαστημικά". •Space shuttle •Lockheed SR-71 Blackbird •B-52 •B-2 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics American Economist bibliofagos Scandal taketrance Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εδώ θα κουβεντιάζουμε για αγαπημένα μας Ποδήλατα, Τρένα, Αεροπλάνα, Μοτοσυκλέτες και άλλα οχήματα εκτός αυτοκινήτων μιας και υπάρχει ήδη θέμα. Ξεκινάω: Μοτοσυκλέτες: Honda Goldwing. Λεωφορεία: Τα Ελληνικά του Σαρακάκη, τα Παλιά. Τρένα και συρμοί: Οι Ελληνικοί που κατασκευαζόταν στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.719 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 15:42 Ο Scandal έγραψε: #2 08-08-25 15:42 Cube Info Portal Pending Systems Händlerportal www.cube.eu Είχα την τύχη να οδηγήσω το αντίστοιχο μοντέλο του 2022, φοβερή εμπειρία το ηλεκτρικό. Το βάζεις στο turbo και πάει μόνο του. Πολύ κρίμα που φοβάμαι τόσο πολύ τους δρόμους εδώ στην Αθήνα (όχι μόνο μην σκοτωθώ εγώ αλλά μην προκαλέσω κι εγώ ατύχημα), που το άφησα. Αν ποτέ πάω να ζήσω επαρχία που το σηκώνει, σίγουρα θα το ξανά επιχειρήσω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 16:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 08-08-25 16:53 Τα αγαπημενα οχηματα εμποριου των νησιων... ολα τα κανανε ,βαλιτσες απο το λιμανι στο σπιτι ..ως και τουβλα στην οικοδομη. Να μην κανανε και ταπ ταπ? Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 16:56 Ο Dias έγραψε: #4 08-08-25 16:56 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα αγαπημεα οχηματα εμποριου των νησιων... ολα τα κανανε ,βαλιστες απο το λιμανι στο σπιτι ..ως και τουβλα στην οικοδομη. Click για ανάπτυξη... Σε κάποια νησιά έχουν πιο σύγχρονα μέσα μεταφοράς... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.358 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 17:01 Ο American Economist: #5 08-08-25 17:01 Πολύ εύκολη ερώτηση για εμένα. Τα αεροπλάνα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, η πιο σημαντική εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Μου αρέσουν πολύ και τα πλοία βέβαια, ειδικά τα Container Ships καθώς είναι πραγματικά γιγάντια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 17:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 08-08-25 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Σε κάποια νησιά έχουν πιο σύγχρονα μέσα μεταφοράς... Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν εικαι καλο ομως ..τι φταινε τα ζωακια... καποτε οκ. Πολυ μικρος εγω στο νησι... ο παππους ειχε γαιδουριτσα ..παππού γιατι δεν καβαλας ποτε την γαιδουριτσα? .... ε χαζος ειμαι? την φιλη μου θα καβαλησω... εγω μπορω...? ναι μπορεις με σενα θα παιξει. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 18:05 Η Unboxholics: #7 08-08-25 18:05 Τα αεροπλάνα είτε επιβατικά ειτε πολεμικά ή "διαστημικά". •Space shuttle •Lockheed SR-71 Blackbird •B-52 •B-2 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics American Economist bibliofagos Scandal taketrance Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Cube Info Portal Pending Systems Händlerportal www.cube.eu Είχα την τύχη να οδηγήσω το αντίστοιχο μοντέλο του 2022, φοβερή εμπειρία το ηλεκτρικό. Το βάζεις στο turbo και πάει μόνο του. Πολύ κρίμα που φοβάμαι τόσο πολύ τους δρόμους εδώ στην Αθήνα (όχι μόνο μην σκοτωθώ εγώ αλλά μην προκαλέσω κι εγώ ατύχημα), που το άφησα. Αν ποτέ πάω να ζήσω επαρχία που το σηκώνει, σίγουρα θα το ξανά επιχειρήσω.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 16:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 08-08-25 16:53 Τα αγαπημενα οχηματα εμποριου των νησιων... ολα τα κανανε ,βαλιτσες απο το λιμανι στο σπιτι ..ως και τουβλα στην οικοδομη. Να μην κανανε και ταπ ταπ? Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 16:56 Ο Dias έγραψε: #4 08-08-25 16:56 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα αγαπημεα οχηματα εμποριου των νησιων... ολα τα κανανε ,βαλιστες απο το λιμανι στο σπιτι ..ως και τουβλα στην οικοδομη. Click για ανάπτυξη... Σε κάποια νησιά έχουν πιο σύγχρονα μέσα μεταφοράς... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.358 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 17:01 Ο American Economist: #5 08-08-25 17:01 Πολύ εύκολη ερώτηση για εμένα. Τα αεροπλάνα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, η πιο σημαντική εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Μου αρέσουν πολύ και τα πλοία βέβαια, ειδικά τα Container Ships καθώς είναι πραγματικά γιγάντια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 17:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 08-08-25 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Σε κάποια νησιά έχουν πιο σύγχρονα μέσα μεταφοράς... Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν εικαι καλο ομως ..τι φταινε τα ζωακια... καποτε οκ. Πολυ μικρος εγω στο νησι... ο παππους ειχε γαιδουριτσα ..παππού γιατι δεν καβαλας ποτε την γαιδουριτσα? .... ε χαζος ειμαι? την φιλη μου θα καβαλησω... εγω μπορω...? ναι μπορεις με σενα θα παιξει. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 18:05 Η Unboxholics: #7 08-08-25 18:05 Τα αεροπλάνα είτε επιβατικά ειτε πολεμικά ή "διαστημικά". •Space shuttle •Lockheed SR-71 Blackbird •B-52 •B-2 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics American Economist bibliofagos Scandal taketrance Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα αγαπημενα οχηματα εμποριου των νησιων... ολα τα κανανε ,βαλιτσες απο το λιμανι στο σπιτι ..ως και τουβλα στην οικοδομη. Να μην κανανε και ταπ ταπ?
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 16:56 Ο Dias έγραψε: #4 08-08-25 16:56 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα αγαπημεα οχηματα εμποριου των νησιων... ολα τα κανανε ,βαλιστες απο το λιμανι στο σπιτι ..ως και τουβλα στην οικοδομη. Click για ανάπτυξη... Σε κάποια νησιά έχουν πιο σύγχρονα μέσα μεταφοράς... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.358 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 17:01 Ο American Economist: #5 08-08-25 17:01 Πολύ εύκολη ερώτηση για εμένα. Τα αεροπλάνα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, η πιο σημαντική εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Μου αρέσουν πολύ και τα πλοία βέβαια, ειδικά τα Container Ships καθώς είναι πραγματικά γιγάντια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 17:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 08-08-25 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Σε κάποια νησιά έχουν πιο σύγχρονα μέσα μεταφοράς... Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν εικαι καλο ομως ..τι φταινε τα ζωακια... καποτε οκ. Πολυ μικρος εγω στο νησι... ο παππους ειχε γαιδουριτσα ..παππού γιατι δεν καβαλας ποτε την γαιδουριτσα? .... ε χαζος ειμαι? την φιλη μου θα καβαλησω... εγω μπορω...? ναι μπορεις με σενα θα παιξει. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 18:05 Η Unboxholics: #7 08-08-25 18:05 Τα αεροπλάνα είτε επιβατικά ειτε πολεμικά ή "διαστημικά". •Space shuttle •Lockheed SR-71 Blackbird •B-52 •B-2 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics American Economist bibliofagos Scandal taketrance Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα αγαπημεα οχηματα εμποριου των νησιων... ολα τα κανανε ,βαλιστες απο το λιμανι στο σπιτι ..ως και τουβλα στην οικοδομη. Click για ανάπτυξη... Σε κάποια νησιά έχουν πιο σύγχρονα μέσα μεταφοράς...
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.358 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 17:01 Ο American Economist: #5 08-08-25 17:01 Πολύ εύκολη ερώτηση για εμένα. Τα αεροπλάνα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, η πιο σημαντική εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Μου αρέσουν πολύ και τα πλοία βέβαια, ειδικά τα Container Ships καθώς είναι πραγματικά γιγάντια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 17:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 08-08-25 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Σε κάποια νησιά έχουν πιο σύγχρονα μέσα μεταφοράς... Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν εικαι καλο ομως ..τι φταινε τα ζωακια... καποτε οκ. Πολυ μικρος εγω στο νησι... ο παππους ειχε γαιδουριτσα ..παππού γιατι δεν καβαλας ποτε την γαιδουριτσα? .... ε χαζος ειμαι? την φιλη μου θα καβαλησω... εγω μπορω...? ναι μπορεις με σενα θα παιξει. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 18:05 Η Unboxholics: #7 08-08-25 18:05 Τα αεροπλάνα είτε επιβατικά ειτε πολεμικά ή "διαστημικά". •Space shuttle •Lockheed SR-71 Blackbird •B-52 •B-2 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics American Economist bibliofagos Scandal taketrance Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολύ εύκολη ερώτηση για εμένα. Τα αεροπλάνα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, η πιο σημαντική εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Μου αρέσουν πολύ και τα πλοία βέβαια, ειδικά τα Container Ships καθώς είναι πραγματικά γιγάντια.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 17:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 08-08-25 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Σε κάποια νησιά έχουν πιο σύγχρονα μέσα μεταφοράς... Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν εικαι καλο ομως ..τι φταινε τα ζωακια... καποτε οκ. Πολυ μικρος εγω στο νησι... ο παππους ειχε γαιδουριτσα ..παππού γιατι δεν καβαλας ποτε την γαιδουριτσα? .... ε χαζος ειμαι? την φιλη μου θα καβαλησω... εγω μπορω...? ναι μπορεις με σενα θα παιξει. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 18:05 Η Unboxholics: #7 08-08-25 18:05 Τα αεροπλάνα είτε επιβατικά ειτε πολεμικά ή "διαστημικά". •Space shuttle •Lockheed SR-71 Blackbird •B-52 •B-2 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Σε κάποια νησιά έχουν πιο σύγχρονα μέσα μεταφοράς... Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν εικαι καλο ομως ..τι φταινε τα ζωακια... καποτε οκ. Πολυ μικρος εγω στο νησι... ο παππους ειχε γαιδουριτσα ..παππού γιατι δεν καβαλας ποτε την γαιδουριτσα? .... ε χαζος ειμαι? την φιλη μου θα καβαλησω... εγω μπορω...? ναι μπορεις με σενα θα παιξει.
Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2025 στις 18:05 Η Unboxholics: #7 08-08-25 18:05 Τα αεροπλάνα είτε επιβατικά ειτε πολεμικά ή "διαστημικά". •Space shuttle •Lockheed SR-71 Blackbird •B-52 •B-2
Τα αεροπλάνα είτε επιβατικά ειτε πολεμικά ή "διαστημικά". •Space shuttle •Lockheed SR-71 Blackbird •B-52 •B-2