Αγαπημένα οχήματα (πλην αυτοκινήτων)

Hased Babis

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 896 μηνύματα.
Εδώ θα κουβεντιάζουμε για αγαπημένα μας Ποδήλατα, Τρένα, Αεροπλάνα, Μοτοσυκλέτες και άλλα οχήματα εκτός αυτοκινήτων μιας και υπάρχει ήδη θέμα.

Ξεκινάω:

Μοτοσυκλέτες: Honda Goldwing.

20240507_162708.jpg

Λεωφορεία: Τα Ελληνικά του Σαρακάκη, τα Παλιά.

Τρένα και συρμοί: Οι Ελληνικοί που κατασκευαζόταν στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Athen_Metro_Kifisia.jpg

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.828 μηνύματα.
synqup_812210_S_00_1920x1920.jpg

<3

Είχα την τύχη να οδηγήσω το αντίστοιχο μοντέλο του 2022, φοβερή εμπειρία το ηλεκτρικό.
Το βάζεις στο turbo και πάει μόνο του.
Πολύ κρίμα που φοβάμαι τόσο πολύ τους δρόμους εδώ στην Αθήνα (όχι μόνο μην σκοτωθώ εγώ αλλά μην προκαλέσω κι εγώ ατύχημα), που το άφησα. :/:

Αν ποτέ πάω να ζήσω επαρχία που το σηκώνει, σίγουρα θα το ξανά επιχειρήσω.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.412 μηνύματα.
Τα αγαπημενα οχηματα εμποριου των νησιων... ολα τα κανανε ,βαλιτσες απο το λιμανι στο σπιτι ..ως και τουβλα στην οικοδομη.
Να μην κανανε και ταπ ταπ?
1754660124152.png

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.459 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.666 μηνύματα.
Πολύ εύκολη ερώτηση για εμένα. Τα αεροπλάνα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, η πιο σημαντική εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας.

IMG_0134.jpeg

IMG_0006.jpeg

Μου αρέσουν πολύ και τα πλοία βέβαια, ειδικά τα Container Ships καθώς είναι πραγματικά γιγάντια.

IMG_3771.jpeg

IMG_3772.jpeg

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.412 μηνύματα.
Σε κάποια νησιά έχουν πιο σύγχρονα μέσα μεταφοράς...

Αυτο δεν εικαι καλο ομως ..τι φταινε τα ζωακια... καποτε οκ.
Πολυ μικρος εγω στο νησι... ο παππους ειχε γαιδουριτσα ..παππού γιατι δεν καβαλας ποτε την γαιδουριτσα? .... ε χαζος ειμαι? την φιλη μου θα καβαλησω... εγω μπορω...? ναι μπορεις με σενα θα παιξει.

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.587 μηνύματα.
Τα αεροπλάνα είτε επιβατικά ειτε πολεμικά ή "διαστημικά".
•Space shuttle
61a-s-0139~large.jpg

•Lockheed SR-71 Blackbird
Lockheed_SR-71_Blackbird.jpg

•B-52
B-52-Flying.jpg

•B-2
990406-F-4406B-502.jpeg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια