Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.123 μηνύματα.

05-09-25

15:41
Έχουμε ήδη αυτό το θέμα:
Το συγκεκριμένο που ανοίγω τώρα είναι γενικά αφιερωμένο στα φρούτα.
Ποια είναι τα αγαπημένα σας;
Επίσης ποιας εποχής τα φρούτα προτιμάτε;
Εμένα σε σειρά:
- Σύκα
- Σταφύλια
- Ροδάκινα
- Καρπούζι
- Πεπόνι
Το καλοκαίρι έχει μακράν τα πιο ωραία και γλυκά φρούτα.
ΥΓ: Ανοίγω το θέμα αφού καταβρόχθισα μερικά σύκα που έφερα από το χωριό και τα είχα στο ψυγείο. Όνειρο!

Το συγκεκριμένο που ανοίγω τώρα είναι γενικά αφιερωμένο στα φρούτα.
Ποια είναι τα αγαπημένα σας;
Επίσης ποιας εποχής τα φρούτα προτιμάτε;
Εμένα σε σειρά:
- Σύκα
- Σταφύλια
- Ροδάκινα
- Καρπούζι
- Πεπόνι
Το καλοκαίρι έχει μακράν τα πιο ωραία και γλυκά φρούτα.
ΥΓ: Ανοίγω το θέμα αφού καταβρόχθισα μερικά σύκα που έφερα από το χωριό και τα είχα στο ψυγείο. Όνειρο!

amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.702 μηνύματα.

05-09-25

15:57
καρπουζάρα
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.601 μηνύματα.

05-09-25

15:58
1) Ροδάκινα - γιαρμάδες - Ούφο
2) Βερίκοκα (Διαμαντοπούλου ή Μπεμπέκου)
3) Φράουλες
4) Καρπούζι (άσπορο)
5) Νεκταρίνια
6) Πεπόνι
7) Σταφύλια (χωρίς κουκούτσια)
8) Μανταρίνια (Κλημεντίνες)
9) Κεράσια
10) Κορόμηλα.
Υ.Γ. Τα σύκα δεν μου αρέσουν φρέσκα, αλλά ξερά ή γλυκό κουταλιού. Επίσης, τα μήλα τα τρώω μόνον σε μηλόπιτα και ψητά.
2) Βερίκοκα (Διαμαντοπούλου ή Μπεμπέκου)
3) Φράουλες
4) Καρπούζι (άσπορο)
5) Νεκταρίνια
6) Πεπόνι
7) Σταφύλια (χωρίς κουκούτσια)
8) Μανταρίνια (Κλημεντίνες)
9) Κεράσια
10) Κορόμηλα.
Υ.Γ. Τα σύκα δεν μου αρέσουν φρέσκα, αλλά ξερά ή γλυκό κουταλιού. Επίσης, τα μήλα τα τρώω μόνον σε μηλόπιτα και ψητά.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.153 μηνύματα.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.164 μηνύματα.

05-09-25

16:25
- Μήλα
- Μπανάνες
- Ροδάκινα+νεκταρίνια (τα κατατάσσω στην ίδια κατηγορία) που τα υπεραγαπώ
- Κεράσια
- Πορτοκάλια
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.053 μηνύματα.

05-09-25

16:30
Εμένα μου αρεσει πολύ η παπάγια αλλά επειδή βρίσκω σπάνια, θα πω το πεπόνι 

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.581 μηνύματα.

05-09-25

16:37
Πεπόνι, δαμάσκηνο, σταφύλια (τα πράσινα χωρίς κουκούτσι) και φράουλες
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.849 μηνύματα.

05-09-25

16:53
Πράσινα σταφύλια
Βανίλια
Μύρτιλο ( blueberry)
Μανταρίνι
Κρητική μπανάνα, σιχαθηκα τις εισαγόμενες μπανάνες πια, αλλά δύσκολα βρίσκω στη Αθήνα εκτός σε κανένα μανάβικο
Συκο
Φράουλες
Παλιά έτρωγα συχνά καρπούζι ή πεπόνι αλλά κουράστηκα να φτύνω τα κουκούτσια και αν μείνουν στο ψυγείο 2 μέρες μου μυρίζει λίγο περίεργα. Οπότε πρέπει να το φάω τη πρώτη μέρα με το που κόψω το καρπούζι.
Βανίλια
Μύρτιλο ( blueberry)
Μανταρίνι
Κρητική μπανάνα, σιχαθηκα τις εισαγόμενες μπανάνες πια, αλλά δύσκολα βρίσκω στη Αθήνα εκτός σε κανένα μανάβικο
Συκο
Φράουλες
Παλιά έτρωγα συχνά καρπούζι ή πεπόνι αλλά κουράστηκα να φτύνω τα κουκούτσια και αν μείνουν στο ψυγείο 2 μέρες μου μυρίζει λίγο περίεργα. Οπότε πρέπει να το φάω τη πρώτη μέρα με το που κόψω το καρπούζι.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.702 μηνύματα.

05-09-25

17:00
εχω αλλεργία στο πεπόνι 

glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.095 μηνύματα.

05-09-25

17:31
Πράσινα ξινομηλα ( τα λατρεύω )
Νεκταρίνια
Βερίκοκα
Μανταρίνια ( μόνο στην αρχή της σεζόν... Μπορώ να φάω ένα κιλό στην καθισιά)
Σύκα το καλοκαίρι
Αποξηραμένα σύκα ,βερίκοκα και Cranberies
Νεκταρίνια
Βερίκοκα
Μανταρίνια ( μόνο στην αρχή της σεζόν... Μπορώ να φάω ένα κιλό στην καθισιά)
Σύκα το καλοκαίρι
Αποξηραμένα σύκα ,βερίκοκα και Cranberies

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.