Αγαπημένα φρούτα

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.123 μηνύματα.
Έχουμε ήδη αυτό το θέμα:

Το συγκεκριμένο που ανοίγω τώρα είναι γενικά αφιερωμένο στα φρούτα.

Ποια είναι τα αγαπημένα σας;
Επίσης ποιας εποχής τα φρούτα προτιμάτε;

Εμένα σε σειρά:
- Σύκα
- Σταφύλια
- Ροδάκινα
- Καρπούζι
- Πεπόνι

Το καλοκαίρι έχει μακράν τα πιο ωραία και γλυκά φρούτα.

ΥΓ: Ανοίγω το θέμα αφού καταβρόχθισα μερικά σύκα που έφερα από το χωριό και τα είχα στο ψυγείο. Όνειρο! :music2:

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.702 μηνύματα.
καρπουζάρα

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.601 μηνύματα.
1) Ροδάκινα - γιαρμάδες - Ούφο
2) Βερίκοκα (Διαμαντοπούλου ή Μπεμπέκου)
3) Φράουλες
4) Καρπούζι (άσπορο)
5) Νεκταρίνια
6) Πεπόνι
7) Σταφύλια (χωρίς κουκούτσια)
8) Μανταρίνια (Κλημεντίνες)
9) Κεράσια
10) Κορόμηλα.

Υ.Γ. Τα σύκα δεν μου αρέσουν φρέσκα, αλλά ξερά ή γλυκό κουταλιού. Επίσης, τα μήλα τα τρώω μόνον σε μηλόπιτα και ψητά.

1757077048179.png

Τελευταία επεξεργασία:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.163 μηνύματα.
  • Μήλα
  • Μπανάνες
  • Ροδάκινα+νεκταρίνια (τα κατατάσσω στην ίδια κατηγορία) που τα υπεραγαπώ
  • Κεράσια
  • Πορτοκάλια
Αυτά είναι τα αγαπημένα μου, αλλά μου αρέσουν γενικά ούτως ή άλλως τα φρούτα, ειδικά σε μαρμελάδες ή γλυκά του κουταλιού. Ιδιαίτερα τα χειροποίητα που πολλές φορές δεν είναι εντελώς "λιωμένα" τα φρούτα αλλά σε κομμάτια... ό,τι καλύτερο.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.578 μηνύματα.
Πεπόνι, δαμάσκηνο, σταφύλια (τα πράσινα χωρίς κουκούτσι) και φράουλες

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.849 μηνύματα.
Πράσινα σταφύλια
Βανίλια
Μύρτιλο ( blueberry)
Μανταρίνι
Κρητική μπανάνα, σιχαθηκα τις εισαγόμενες μπανάνες πια, αλλά δύσκολα βρίσκω στη Αθήνα εκτός σε κανένα μανάβικο

Συκο
Φράουλες
Παλιά έτρωγα συχνά καρπούζι ή πεπόνι αλλά κουράστηκα να φτύνω τα κουκούτσια και αν μείνουν στο ψυγείο 2 μέρες μου μυρίζει λίγο περίεργα. Οπότε πρέπει να το φάω τη πρώτη μέρα με το που κόψω το καρπούζι.

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.702 μηνύματα.
εχω αλλεργία στο πεπόνι :beee:

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.095 μηνύματα.
Πράσινα ξινομηλα ( τα λατρεύω )
Νεκταρίνια
Βερίκοκα
Μανταρίνια ( μόνο στην αρχή της σεζόν... Μπορώ να φάω ένα κιλό στην καθισιά)
Σύκα το καλοκαίρι

Αποξηραμένα σύκα ,βερίκοκα και Cranberies :inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...