Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.502 μηνύματα.

07-02-19

22:43
O καφές και το απαραίτητο σιγαρέτο μετά τη δουλειά ή το μάθημα, priceless!![]()
βάζεις φυτιλιές και τόσο καιρό δεν έχω κάνει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

08-02-19

11:07
Το φαγητό 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.513 μηνύματα.

08-02-19

22:15
Κριτσίνι με σουσάμι, βουτηγμένο σε πάστα ελιάς, για σνακ.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.785 μηνύματα.

16-02-19

21:33
Το πρωινό εσπρεσάκι, η στιγμή που γυρίζω απ την δουλειά και το Μιρλόνι (η γάτα μου) ανεβαίνει στο κεφάλι μου και μου γλείφει τη μούρη, το βραδινό διάβασμα και το xbox-άκι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...