Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:43 Η Eileen έγραψε: #101 07-02-19 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: O καφές και το απαραίτητο σιγαρέτο μετά τη δουλειά ή το μάθημα, priceless! Click για ανάπτυξη... βάζεις φυτιλιές και τόσο καιρό δεν έχω κάνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:07 Ο Guest 712911: #102 08-02-19 11:07 Το φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:15 Η Aleksa έγραψε: #103 08-02-19 22:15 Κριτσίνι με σουσάμι, βουτηγμένο σε πάστα ελιάς, για σνακ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:33 Η WhiteDrum: #104 16-02-19 21:33 Το πρωινό εσπρεσάκι, η στιγμή που γυρίζω απ την δουλειά και το Μιρλόνι (η γάτα μου) ανεβαίνει στο κεφάλι μου και μου γλείφει τη μούρη, το βραδινό διάβασμα και το xbox-άκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orchidea giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: O καφές και το απαραίτητο σιγαρέτο μετά τη δουλειά ή το μάθημα, priceless! Click για ανάπτυξη... βάζεις φυτιλιές και τόσο καιρό δεν έχω κάνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:07 Ο Guest 712911: #102 08-02-19 11:07 Το φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:15 Η Aleksa έγραψε: #103 08-02-19 22:15 Κριτσίνι με σουσάμι, βουτηγμένο σε πάστα ελιάς, για σνακ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:33 Η WhiteDrum: #104 16-02-19 21:33 Το πρωινό εσπρεσάκι, η στιγμή που γυρίζω απ την δουλειά και το Μιρλόνι (η γάτα μου) ανεβαίνει στο κεφάλι μου και μου γλείφει τη μούρη, το βραδινό διάβασμα και το xbox-άκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orchidea giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:15 Η Aleksa έγραψε: #103 08-02-19 22:15 Κριτσίνι με σουσάμι, βουτηγμένο σε πάστα ελιάς, για σνακ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:33 Η WhiteDrum: #104 16-02-19 21:33 Το πρωινό εσπρεσάκι, η στιγμή που γυρίζω απ την δουλειά και το Μιρλόνι (η γάτα μου) ανεβαίνει στο κεφάλι μου και μου γλείφει τη μούρη, το βραδινό διάβασμα και το xbox-άκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κριτσίνι με σουσάμι, βουτηγμένο σε πάστα ελιάς, για σνακ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:33 Η WhiteDrum: #104 16-02-19 21:33 Το πρωινό εσπρεσάκι, η στιγμή που γυρίζω απ την δουλειά και το Μιρλόνι (η γάτα μου) ανεβαίνει στο κεφάλι μου και μου γλείφει τη μούρη, το βραδινό διάβασμα και το xbox-άκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το πρωινό εσπρεσάκι, η στιγμή που γυρίζω απ την δουλειά και το Μιρλόνι (η γάτα μου) ανεβαίνει στο κεφάλι μου και μου γλείφει τη μούρη, το βραδινό διάβασμα και το xbox-άκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.