Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δε περνάει μέρα χωρίς να το κάνω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Μετά, όταν βγω, θα βάλω ένα λαδάκι λεβάντα και θα κοιμηθώ γρήγορα γρήγορα.
Όλο αυτό το κάνω απο 7-8 χρονών και μόνο όταν αργώ να γυρίσω σπίτι το βραδυ, δεν το κάνω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

το λαδι λεβαντας ειναι εξαιρετικο...και ιδιαιτερα χαλαρωτικο ....φοβερο αρωμα...Μια συνήθεια -όχι παράξενη- είναι να κάνω κάθε βράδυ, πριν κοιμηθώ, μπάνιο.
Μετά, όταν βγω, θα βάλω ένα λαδάκι λεβάντα και θα κοιμηθώ γρήγορα γρήγορα.
Όλο αυτό το κάνω απο 7-8 χρονών και μόνο όταν αργώ να γυρίσω σπίτι το βραδυ, δεν το κάνω.

Θάλεια
Διάσημο μέλος

το λαδι λεβαντας ειναι εξαιρετικο...και ιδιαιτερα χαλαρωτικο ....φοβερο αρωμα...εγω εχω τη συνηθεια να εχω σακουλακια λεβαντας κατω απο το μαξιλαρι...
![]()
Όντως..Απίστευτα χαλαρωτικό!
Εγώ βάζω στα συρτάρια των ρούχων μου σακουλάκια με λεβάντα

Tania_K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Λοιπόν πρώτα πρώτα ο πρωινός καφές...τον αγαπάω απλά!
Μαζί με τον πρωινό καφέ ανοίγω και την τηλεόραση στους Λυριτζή-Οικονόμου(το κάνω από την 1η γυμνασίου)
Το internet γιατί ενημερωνόμαι.
Λύνω σταυρόλεξα και διαβάζω βιβλία(ή το ένα ή το άλλο ποτέ δεν τα προλαβαίνω και τα δυο μέσα στην ίδια μέρα)
Και κάτι το οποίο μάλλον είναι εμμονή παρά συνήθεια,να γράφω στην ατζέντα μου οτιδήποτε έχω να κάνω μέσα στη μέρα(ακόμα και το να βάλω πλυντήριο ή να ποτίσω τα λουλούδια!)
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Επισης αν και αναγκαιο, λατρευω την πρωτη πρωΐνη επισκεψη στην τουαλετα...!
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

1.Ένας καφές ή μια ζεστή σοκολάτα το πρωί
2.Να λύσω ένα sudoku τουλάχιστον πριν πάω σχολείο
3.Να μιλήσω λιγάκι στο τηλέφωνο με τον φίλο μου
4.Να ακούω μουσική την ώρα που διαβάζω
5.Ο μεσημεριανός ύπνος : ξυπνάς και δεν ξέρεις τι μέρα είναι,τι ώρα,ποια χρονιά, όμως έχεις ξεκουραστεί στο έπακρο
6.Να δω Sex&The City πριν κοιμηθώ
_Morticia_
Επιφανές μέλος

Αγαπημένη καθημερινή συνήθεια μμμ
Λοιπόν πρώτα πρώτα ο πρωινός καφές...τον αγαπάω απλά!
Μαζί με τον πρωινό καφέ ανοίγω και την τηλεόραση στους Λυριτζή-Οικονόμου(το κάνω από την 1η γυμνασίου)
Το internet γιατί ενημερωνόμαι.
Λύνω σταυρόλεξα και διαβάζω βιβλία(ή το ένα ή το άλλο ποτέ δεν τα προλαβαίνω και τα δυο μέσα στην ίδια μέρα)
Και κάτι το οποίο μάλλον είναι εμμονή παρά συνήθεια,να γράφω στην ατζέντα μου οτιδήποτε έχω να κάνω μέσα στη μέρα(ακόμα και το να βάλω πλυντήριο ή να ποτίσω τα λουλούδια!)
Ομοιότητα μέχρι τελείας..
kit1999
Νεοφερμένο μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρωι: διαβασμα των email μου και βλέπω πάντα τον καιρό (για να ντυθώ κατάλληλα για το υπόλοιπο της ημέρας), παιχνίδι με τον γάτο μου (ποιός μπορεί να αντισταθεί σε ένα γατί που γουργουρίζει το πρωι και αναζητά χάδια;;; ), τρέξιμο για 20 λεπτα παρέα με mp3 player (δεν υπάρχει πιο υπέροχη αίσθηση από το να σε χτυπάει ο φρέσκος και κρύος αέρας το πρωι στο πρόσωπο και να ακούς μουσική μέταλ)
Μεσημέρι: Διάβασμα εφημερίδας και επιστημονικών άρθρων, σερφάρισμα στο fb
Απόγευμα: Περίπατος δίπλα στην θάλασσα ή στο δάσος (τραβώντας φωτογραφίες αν το επιτρέπει ο καιρός).
Βράδυ: χαλάρωση διαβάζοντας manga και ενίοτε παρακολουθόντας κάποιο επεισόδιο anime,
Sofaki Loony
Εκκολαπτόμενο μέλος

Effy18
Νεοφερμένο μέλος

Όταν κοιμάμαι να έχω αγκαλιά δύο μαξιλάρια πάντοτε, και να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Έχω την ψευδαίσθηση ότι κερδίζω χρόνο έτσι.

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Το πρώτο που κάνω όταν ξυπνάω,
το πρώτο που κάνω όταν επιστρεφω απ΄έξω στο σπίτι,
το πρωτο που κάνω μετά από super φασίνα,
το πρωτο που κάνω μετά το θαλασινό μπάνιο
και η λίστα συνεχίζεται.....

Vkey
Επιφανές μέλος

Και τώρα που έχει και κρύο, με το τζάκι αναμμένο

skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

ε,και μετα τα γνωστα!λιγο καψιμο στο στεκι και στο φβ!

MissKit
Επιφανές μέλος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.