Αγαπημένες σκηνές από ταινίες ή σειρές

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,013 μηνύματα.
Good Lord...
 

Εριφύλη

Διάσημο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,881 μηνύματα.
Φιλάκι Rachel Weisz με Olivia Colman - The Favourite (Ρέιτσελ μου, σε ζήλεψα ολίγον😋)
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,013 μηνύματα.
For all Mankind τελευταια σκηνή της 4ης σεζόν


Τη δεκαετία του 60 η ΕΣΣΔ έφτασε πρωτη στο φεγγάρι και η κούρσα για το Διάστημα, αντί να σβησει όπως στη δική μας πραγματικότητα, φούντωσε ακόμα περισσότερο, αλλάζοντας τα πάντα στον κόσμο μας.

Το 2003 (4η σεζόν) μια ενωμένη ανθρωπότητα (Σοβιετική Ένωση, ΗΠΑ, Ευρωπη, Βορεια Κορέα κλπ) εχει ξεκινησει να αποικίζει τον Άρη, αλλά οι άποικοι αρχίζουν να νιωθουν σιγά σιγά τον Άρη περισσοτερο ως δικό τους σπιτι, παρά τη Γη και μια διαμάχη ξεκινά γυρω απο το ποιός θα εξασφαλίσει εναν πλούσιο σε μεταλλα αστεροειδη για τον δικο του πλανήτη.

Η σκηνή κάνει pan out από το ψηλότερο σημειο στον Άρη, πηδώντας μια δεκαετία μετά 2012, αφηνοντας μας σε αγωνία για την 5η σεζόν. Εννοείται ειμαι με team Mars, κι αν κατι με συγκινεί πραγματικά είναι τετοιες σκηνές και τέτοιες σειρές. Θα ήθελα να ειμαι στη θεση του Dev στη σκηνή αυτή, να αγναντευω τον τεραστιο κρατηρα απο κοντά.

Κάποτε ο hack3r με ειχε ρωτησει, ποιον θεωρω τον υπέρτατο στόχο στη ζωή μου, γιατί είμαι εδω. Για κατι τετοιο ιδανικά θα ήθελα να ήμουν εδω. Να μπορούσα να εγκαταλείψω για παντα αυτο τον κοσμο, όπως αυτοί, και να παω να μεινω εκει, απο τους πρώτους. Ναι, αυτο το θεωρω κατι άξιο στη ζωή, κάτι ξεχωριστό, σε αντίθεση με άλλα.
 

Wonderkid

Περιβόητο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,027 μηνύματα.
 

Wonderful

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,621 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top