Ερις
Περιβόητο μέλος

H μόνη που συμπαθούσα τον Brad Pitt.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

H μόνη που συμπαθούσα τον Brad Pitt.
Εμένα είναι από τους αγαπημένους ηθοποιούς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9
Διάσημο μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=fuaSi-H0oGY
Ερις
Περιβόητο μέλος

Ένας ρόλος που του ταίριαζε ήταν στο 12 χρόνια σκλάβος, γιατί πετυχαινε ακριβώς αυτό το "αχώνευτος". Kαι για άλλες ταινίες, αν έπαιζαν άλλοι ηθοποιοί το ρόλο του, θα μου άρεσαν πολύ περισσότερο.Εμένα είναι από τους αγαπημένους ηθοποιούς.
Τέλος πάντων, οn topic: Eίναι αρκετές. Τhe pianist, Schindler's List, The English Patient, The Imitation Game, Night train to Lisbon, Munich και Τροία.
και από φαντασίας, φυσικά LOTR, The Hobbit, Matrix
Tέλος, αν και δεν αναφέρεται σε κάποιο συγκεκριμένο, πραγματικό γεγονός, σχολιάζει πολύ όμορφα αρκετά πράγματα: το 1984.
Guest 209912
Επισκέπτης

Ένας ρόλος που του ταίριαζε ήταν στο 12 χρόνια σκλάβος, γιατί πετυχαινε ακριβώς αυτό το "αχώνευτος". Kαι για άλλες ταινίες, αν έπαιζαν άλλοι ηθοποιοί το ρόλο του, θα μου άρεσαν πολύ περισσότερο.
Γιατί είναι αχώνευτος?

Ερις
Περιβόητο μέλος

Δε μου αρέσει ούτε σαν άντρας, ούτε σαν ηθοποιός, ή καλύτερα μου αρέσει όταν ο ρόλος του είναι να γίνεται αντιπαθητικός. Το γιατί δεν το ξέρω, πρέπει να το ψάξω.Γιατί είναι αχώνευτος?Εμένα μου αρέσει και γιατί είναι ωραίος εμφανισιακά αλλά και γιατί πολύ καλός σαν ηθοποιός, επειδή έχω δει αρκετές ταινίες του, παίζει πολύ καλά διαφορετικούς ρόλους.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Franciscus
Νεοφερμένο μέλος

https://youtu.be/XrjJbl7kRrI
Alma Libre
Επιφανές μέλος

- Ψυχή Βαθιά
- The Pianist
- Saving Private Ryan
- Waltz with Bashir
- Schindler's List
- Full Metal Jacket
Θα έβαζα και τη Λεπτή Κόκκινη Γραμμή του Malick στη λίστα, αλλά τόσα χρόνια αργότερα, δεν μπορώ να καταλήξω ακόμη στο τι εντύπωση μου έχει αφήσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraki4you
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Αναφέρομαι βέβαια για το τελευτάιο σημείωμα την οποία έτυχε να την δω στον κινηματογράφο τότε και είχα ενθουσιαστεί, παρά που το τέλος της, για όσους την είχαν δει ήταν κάπως . Αλλά εντέλει αυτή η σκηνή όχι ακριβώς μου άρεσε αλλά μου έκανε και εντύπωση. (Για ευνόητους λόγους

Πάντως μία ακόμα πολύ ωραία και συγκινητική σκηνή ήταν μεταξύ του διερμηνέα (Σουκατζίδη) και του διοικητή (Καρλ Φίσερ).
Για όσους δεν θυμούνται ή δεν ξέρουν την ταινία είναι αυτοβιογραφική θα μπορούσε να πει κανείς και πιο συγκεκεκριμένα αφορά τον Ναπολεόντα Σουκατζίδη. Αυτός λέγεται ότι υπηρετούσε ως διερμηνέας του Γερμανού διοικητή Καρλ Φίσερ, ο οποίος εκτελέστηκε μαζί με τους υπόλοιπους 200 αγωνιστές την 1η Μαΐου του 1944 στην Καισσαριανή.
Αν και είχα αμφιβολίες για την ταινία υπό πολλές πλευρές, τελικά δεν μετάνιωσα που την είδα.
Sapphire
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλη εξαιρετικη ταινια ειναι η "Harts War" οπου παιζουν οι Colin Farrell και Bruce Willis σε σκηνοθεσία του Gregory King Hoblit. Η ταινια εχει απιστευτη και εξυπνη πλοκη με πολυ δυνατα μηνυματα.
Τις προτεινω και τις δυο!!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

"Ο αετός πάτησε στη γη"(The eagle has landed) 1976
"Αποκάλυψη τώρα" (Apocalypse Now) 1979
"Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν" (Saving Private Ryan) 1998
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Εδώ διαβάζουμε για τα τρία διαφορετικά aspect ratios που υπάρχουν στην ταινία.
Guest 092312
Επισκέπτης

Άλλη αγαπημένη και λιγότερο γνωστή είναι το Joyeux Noel που έχει και Χριστουγεννιάτικη διάθεση. Σε κάνει να αξιολογήσεις μερικά πράγματα.
GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος

Αποκαλυψη τωρα το redux
full metal jacket
Guest 986132
Επισκέπτης

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Με τυχαία σειρά, κάποιες απο τις αγαπημένες μου ταινίες που έχουν να κάνουν με πόλεμο.
Full Metal Jacket
Είμαι η μόνη που το πρώτο μέρος της ταινίας μου φάνηκε πολύ πιο δυνατό απ' το κυρίως που ακολούθησε; Δε λέω, ήταν όντως ωραία ταινία και είμαι φαν του Kubrick γενικότερα, αλλά η αρχή μου είχε φανεί τόσο καθηλωτική που στην πορεία κρέμασε. Κατ' εμέ, πάντα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132
Επισκέπτης

- Red thin line
- Platoon
- Letters from Iwo Jima
- Dersu Uzala
- Lone Survivor
- American sniper
- Green zone
- Three kings
- Jarhead
- Black Hawk Down
- Tropic Thunder
Μπορούμε να βάλουμε σχετικές με τρομοκράτες;
- Zero Dark Thirty
- Body of lies
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misfit
Νεοφερμένο μέλος

πλατουν
και μια που δεν ειναι τοσο γνωστη αλλα ειναι υπεροχη,ειναι το the miracle of Santa Ana του γαματου spike lee που χει κανει και την ταινιαρα με τον νορτον 25th hour.
εχει να κανει με μια περιπετεια στην Τοσκανη αφροαμερικανων στρατιωτων κατα τον Β παγκοσμιο πολεμο,γνωστων και ως buffalo soldiers
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.