Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

17-06-22

23:14
Για κάποιο λόγο μου έχει καρφωθεί στο μυαλό αρκετά η ιδέα να επισκεφτώ τη Σκωτία κάποια στιγμή...από ότι έχω ακούσει και έχω διαβάσει πολύ ωραία χώρα και ενδιαφέρουσα
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

17-06-22

23:18
Uk λέγεταιΓια κάποιο λόγο μου έχει καρφωθεί στο μυαλό αρκετά η ιδέα να επισκεφτώ τη Σκωτία κάποια στιγμή...από ότι έχω ακούσει και έχω διαβάσει πολύ ωραία χώρα και ενδιαφέρουσα

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

17-06-22

23:20
Εσύ όμως αναφέρεσαι κυρίως στην Αγγλία όμως .. το Ηνωμένο Βασίλειο αποτελείται από 3 χώρες .Uk λέγεται![]()
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

17-06-22

23:22
Μια χώρα είναι δεν υπάρχουν 3 χώρεςΕσύ όμως αναφέρεσαι κυρίως στην Αγγλία όμως .. το Ηνωμένο Βασίλειο αποτελείται από 3 χώρες .

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

17-06-22

23:22
Ααα και η Ουαλία σε θέμα φυσικής ομορφιάς πρέπει να είναι πολύ δυνατή
Guest 881237
Επισκέπτης

17-06-22

23:24
Αγγλία Ουαλία ΣκωτίαΜια χώρα είναι δεν υπάρχουν 3 χώρες![]()

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

17-06-22

23:25
Σωστός ο Φώτης, αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς διοικητικά υπάγονται στο Η.Β.Uk λέγεται![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
+ Βόρεια ΙρλανδίαΑγγλία Ουαλία Σκωτία![]()
American Economist
Επιφανές μέλος

17-06-22

23:37
Σωστός ο Φώτης, αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς διοικητικά υπάγονται στο Η.Β.
+ Βόρεια Ιρλανδία
Καναδάς η UK;;
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

17-06-22

23:42
UK μάλλονΚαναδάς η UK;;

18-06-22

00:07
Με τσακωσες ρε.Στο ίδιο ακριβώς δίλημμα ήμουν πρινΚαναδάς η UK;;

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

18-06-22

00:09
Κάποιος να ψηφίσει την Αυστραλία ρε παιδιά, άπατοι πηγαίνουμε!

18-06-22

00:10
12αρι πάντως δεν παίρνειΚάποιος να ψηφίσει την Αυστραλία ρε παιδιά, άπατοι πηγαίνουμε!

Ώπα λάθος thread
Guest 881237
Επισκέπτης

18-06-22

00:14
DoneΚάποιος να ψηφίσει την Αυστραλία ρε παιδιά, άπατοι πηγαίνουμε!

American Economist
Επιφανές μέλος

18-06-22

00:15
Δε θελουμε αράχνες.Κάποιος να ψηφίσει την Αυστραλία ρε παιδιά, άπατοι πηγαίνουμε!
Τι επέλεξες και γιατί;;🫢🫢Με τσακωσες ρε.Στο ίδιο ακριβώς δίλημμα ήμουν πριν![]()
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

18-06-22

00:16
Υπό κανονικές συνθήκες ούτε εγώ αλλά ως dual citizen λέω να την τιμήσω τουλάχιστον την Αυστραλία, έστω και με τις αράχνες τηςΔε θελουμε αράχνες.

Guest 881237
Επισκέπτης

18-06-22

Και στην Ελλάδα έχουμε πολύ μεγαλύτερες από αυτή που ανεβάσατεΔε θελουμε αράχνες.

American Economist
Επιφανές μέλος

18-06-22

Έλα uk και εσυΥπό κανονικές συνθήκες ούτε εγώ αλλά ως dual citizen λέω να την τιμήσω τουλάχιστον την Αυστραλία, έστω και με τις αράχνες της![]()

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

18-06-22

00:17
Εγώ θα έβαζα τις ΗΠΑ αλλά είναι η μόνη αγγλόφωνη χώρα που η πρώτη ξένη γλώσσα δεν είναι τα γαλλικά αλλά τα ισπανικά 

18-06-22

00:18
Αν και ακριβή ζωή επέλεξαΔε θελουμε αράχνες.
Τι επέλεξες και γιατί;;🫢🫢

American Economist
Επιφανές μέλος

18-06-22

00:19
Δικός μου είσαι. Team uk και εγώ καθώς δεν θέλω τους -10 βαθμούς του Καναδά.Αν και ακριβή ζωή επέλεξα.Καλύτερα εκεί παρά στο ψωλοκρυο του
.Και οι δυο κομπλέ χώρες μου φαίνονται αλλά η 1η είναι πιο κοντά κιόλας.
Σε λίγα χρόνια τα ισπανικά θα είναι η βασική γλώσσα των ΗΠΑ όπως το πάνεΕγώ θα έβαζα τις ΗΠΑ αλλά είναι η μόνη αγγλόφωνη χώρα που η πρώτη ξένη γλώσσα δεν είναι τα γαλλικά αλλά τα ισπανικά![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.