Αγαπημένη αλυσίδα καφέ.

Αγαπημένη αλυσίδα καφέ
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 13)

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.292 μηνύματα.
Κάποτε έπαιρνα takeaway από Starbucks. Αλλά επειδή γενικά δε μου τον πετυχαίνουν ποτέ όπως τον θέλω, έχω πάρει μηχανή και κάνω ανάλογα τη διάθεση καπουτσίνο, αμερικάνο κτλ.
Του Γρηγόρη δε μου αρέσει καθόλου. Όσες φορές πήρα ήταν γιατί αναγκάστηκα - απέναντι από σχολή -.

skiabox

Νεοφερμένο μέλος

Ο skiabox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Πραγματικά απορώ με την προτίμηση για το coffee island.
Μιλάμε για τραγικό καφέ.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
όλες χάλια μου φαίνονται
Προτιμώ κάτι μικρά συνοικιακά που κάνουν άψογο καφέ (μιας και πίνω μονο εναν καφέ και είμαι πολύ απαιτητική στην ποιότητα), δεν παίρνω απο αλυσίδες.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.
Ο Γρηγόρης, με διαφορά!
Αν και δεν παίρνω από αλυσίδες, προτιμώ κάποια μικρά και άσημα μαγαζάκια της Αθήνας, αλλά νομίζω ο Γρηγόρης ξεχωρίζει..

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.864 μηνύματα.
Με την παρακάτω σειρά βάζω τις εξής αλυσίδες:

1) Coffee Berry: 10/10
2) Starbucks: 9/10
3) il Toto: 8/10
4) Γρηγόρης: 7/10
5) Flocafe: 7/10
6) Coffee Island: 7/10
7) Mikel: 6/10
8) Everest: 4/10
9) Coffee Lab: 3/10

Για εμένα τα Coffee Berry και τα Starbucks έχουν με διαφορά τον καλύτερο καφέ στην Ελλάδα. Μάλιστα για την Nespresso αγοράζω Starbucks pods τα οποία είναι τα πιο γευστικά.

IMG_3095.jpeg

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.207 μηνύματα.
Coffee Island ήμουν τακτικό τζάνκι καφέ παλιά. Δεν ξαναπήρα, το κάνουν κατουρλίλο. Ειδικα σε περιοδο προσφορών πινεις βραστο νερό με γευση καφέ. Εχυσα λιγο καφέ σε χαρτί κουζινας επιτηδες για πειραμα μια φορά και ισα ισα που πηρε χρώμα.

Κατουρλίλο τέλος.

Επίσης ο Βενετης χωράει πολλή βελτιωση στους καφέδες και στα σφολιατοειδη μεγαλύτερο μεγεθος στις κουρού.

Σταρμπαξ αναλογα με τη βάρδια μάλλον. Οι Κυριακάτικοι τον καινε τον καφέ, γενικα ερχεται ψιλοσκατά. Μες τη βδομαδα ολα καλά.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.
Δεν παίρνω ποτέ από αλυσίδες.
Θα επαιρνα, αν τον σέρβιραν σε πήλινα ή γιάλινα ποτηράκια, να τον απολαύσω εκεί. Υπάρχει κάποια αλυσίδα, που κάνει τέτοιο σέρβις σε μερακλήδες; Αν ναι, θα το ξεκινήσω.
Για μένα καφές είναι απόλαυση και όχι εθισμός στην κοφεϊνη, άντε να την πάρουμε όπως όπως και να φύγουμε

ggl

Νεοφερμένο μέλος

Ο ggl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Coffee Island αλλά όχι όλα, ένα συγκεκριμένο κατάστημα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια