Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.637 μηνύματα.

24-08-12

20:06
Βασικά κανένα κλαισκό μέταλ συγκρότημα δεν μου αρέσει γιατί έχουν κολλήσει στην κιθάρα!
Ειδικά οι iron maiden σε κάθε τραγούδι κάνουν 4 λεπτά σόλο κιθάρας!! Δεν αντέχεται άλλο!
Αλλά πιστεύω ότι αξιόλογα συγκροτήματα ήταν οι black sabbath (μου αρέσουν μερικά) και οι AC/DC (για το ίδιο λόγο).
Ειδικά οι iron maiden σε κάθε τραγούδι κάνουν 4 λεπτά σόλο κιθάρας!! Δεν αντέχεται άλλο!
Αλλά πιστεύω ότι αξιόλογα συγκροτήματα ήταν οι black sabbath (μου αρέσουν μερικά) και οι AC/DC (για το ίδιο λόγο).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed
Διάσημο μέλος
Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.488 μηνύματα.

24-08-12

20:11
Θα μπορούσατε να αλλάξετε τον τίτλο σε "αγαπημένη κλασική εμπορική μέταλ μπάντα από αυτές που ξέρουν κι όσοι δεν ακούνε μέταλ".
Ή έστω να βάλετε στις επιλογές του poll και το "άλλη".
Ή έστω να βάλετε στις επιλογές του poll και το "άλλη".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman/Barwoman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα.

24-08-12

20:16
Deep purple - 70s
Skid Row - 80s
Sonata Arctica - 00s
Skid Row - 80s
Sonata Arctica - 00s
Poetofmadness
Νεοφερμένο μέλος
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα.

28-03-13

03:35
δεν ειμαι φαν της heavy metal σκηνής αλλά ειμαι φαν των Μεγάλων Iron Maiden ειδικά μέχρι το seventh son τα σπέρνουν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...