Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 20:06 Ο Βλα έγραψε: #41 24-08-12 20:06 Βασικά κανένα κλαισκό μέταλ συγκρότημα δεν μου αρέσει γιατί έχουν κολλήσει στην κιθάρα! Ειδικά οι iron maiden σε κάθε τραγούδι κάνουν 4 λεπτά σόλο κιθάρας!! Δεν αντέχεται άλλο! Αλλά πιστεύω ότι αξιόλογα συγκροτήματα ήταν οι black sabbath (μου αρέσουν μερικά) και οι AC/DC (για το ίδιο λόγο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 20:11 Ο Zed έγραψε: #42 24-08-12 20:11 Θα μπορούσατε να αλλάξετε τον τίτλο σε "αγαπημένη κλασική εμπορική μέταλ μπάντα από αυτές που ξέρουν κι όσοι δεν ακούνε μέταλ". Ή έστω να βάλετε στις επιλογές του poll και το "άλλη". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 20:16 Ο Cosa Nostra: #43 24-08-12 20:16 Deep purple - 70s Skid Row - 80s Sonata Arctica - 00s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2013 στις 03:35 Ο Poetofmadness: #44 28-03-13 03:35 δεν ειμαι φαν της heavy metal σκηνής αλλά ειμαι φαν των Μεγάλων Iron Maiden ειδικά μέχρι το seventh son τα σπέρνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JimRav Μί–Κά-Ἔλ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασικά κανένα κλαισκό μέταλ συγκρότημα δεν μου αρέσει γιατί έχουν κολλήσει στην κιθάρα! Ειδικά οι iron maiden σε κάθε τραγούδι κάνουν 4 λεπτά σόλο κιθάρας!! Δεν αντέχεται άλλο! Αλλά πιστεύω ότι αξιόλογα συγκροτήματα ήταν οι black sabbath (μου αρέσουν μερικά) και οι AC/DC (για το ίδιο λόγο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 20:11 Ο Zed έγραψε: #42 24-08-12 20:11 Θα μπορούσατε να αλλάξετε τον τίτλο σε "αγαπημένη κλασική εμπορική μέταλ μπάντα από αυτές που ξέρουν κι όσοι δεν ακούνε μέταλ". Ή έστω να βάλετε στις επιλογές του poll και το "άλλη". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 20:16 Ο Cosa Nostra: #43 24-08-12 20:16 Deep purple - 70s Skid Row - 80s Sonata Arctica - 00s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2013 στις 03:35 Ο Poetofmadness: #44 28-03-13 03:35 δεν ειμαι φαν της heavy metal σκηνής αλλά ειμαι φαν των Μεγάλων Iron Maiden ειδικά μέχρι το seventh son τα σπέρνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JimRav Μί–Κά-Ἔλ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα μπορούσατε να αλλάξετε τον τίτλο σε "αγαπημένη κλασική εμπορική μέταλ μπάντα από αυτές που ξέρουν κι όσοι δεν ακούνε μέταλ". Ή έστω να βάλετε στις επιλογές του poll και το "άλλη". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 20:16 Ο Cosa Nostra: #43 24-08-12 20:16 Deep purple - 70s Skid Row - 80s Sonata Arctica - 00s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2013 στις 03:35 Ο Poetofmadness: #44 28-03-13 03:35 δεν ειμαι φαν της heavy metal σκηνής αλλά ειμαι φαν των Μεγάλων Iron Maiden ειδικά μέχρι το seventh son τα σπέρνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Deep purple - 70s Skid Row - 80s Sonata Arctica - 00s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2013 στις 03:35 Ο Poetofmadness: #44 28-03-13 03:35 δεν ειμαι φαν της heavy metal σκηνής αλλά ειμαι φαν των Μεγάλων Iron Maiden ειδικά μέχρι το seventh son τα σπέρνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δεν ειμαι φαν της heavy metal σκηνής αλλά ειμαι φαν των Μεγάλων Iron Maiden ειδικά μέχρι το seventh son τα σπέρνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.