Αγαπημένη μεγαλούπολη.

Ποια είναι η αγαπημένη σας Μεγαλούπολη;
Multiple votes are allowed. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 7)

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Στον πλανήτη μας υπάρχουν πολλές Mega cities οι οποίες συνδυάζουν πολλές θέσεις εργασίας, αξιοθέατα για να δεις αλλά και πλήθος δραστηριοτήτων για τους πολίτες τους. Είναι τα κέντρα του πλανήτη καθώς από αυτές αρχίζουν οι οικονομικές, πολιτικές και πολιτισμικές εξελίξεις. Ποια μεγάλη μητρόπολη είναι η αγαπημένη σας και γιατί; Σε ποια θα θέλατε να μείνετε μόνιμα ή ποια θα θέλατε να επισκεφτείτε στο άμεσο μέλλον;;

Προσωπικά θα ήθελα να επισκεφτώ το Λονδίνο και το Chicago καθώς τις θεωρώ δυο πόλεις που συνδυάζουν τόσο σημαντικά αξιοθέατα να δεις όσο και την σύγχρονη αρχιτεκτονική ενώ παράλληλα αποτελούν σημαντικά οικονομικά και πολιτικά κέντρα. Επίσης, είναι δύο πόλεις που άνετα εμένα καθώς αποτελούν σημαντικά financial centers που προσφέρουν εξαιρετικά υψηλούς μισθούς.

Βάζω στις επιλογές και την Αθήνα καθώς είμαστε στην Ελλάδα παρά που δεν ανήκει στις Mega cities.

Τελευταία επεξεργασία:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.
Θα πω Αθήνα...κι ας διαφωνεί το Σασουλινι. :lol:

IMG_0325.jpeg

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.449 μηνύματα.
Θα πω το Βερολίνο, καθώς μου αρέσουν οι μεγαλουπόλεις με ιστορικό χαρακτήρα και πλούσια καλλιτεχνική ζωή

aggorf

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο aggorf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 247 μηνύματα.
Θα έλεγα τη Σεούλ που δεν υπάρχει σαν επιλογή για κάποιο λόγο. Επίσης και η Τσονγκτζινγκ θα έπρεπε να υπάρχει στις επιλογές καθώς μιλάμε για ίσως την πιο τεχνολογική και μοντέρνα πόλη της Κίνας και ίσως και ολόκληρου του πλανήτη κι επίσης έχει και 30 εκατομμύρια πληθυσμό. Άλλες μεγαλουπόλεις που μου αρέσουν είναι το Τόκιο, η Μόσχα, το Λονδίνο, το Παρίσι, η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Πεκίνο, η Σαγκάη κι η Κωνσταντινούπολη

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.
Ψηφισα Σύδνεϋ κι ας μην έχω πάει. Γενικά η Αυστραλία και κυρίως η Νέα Ζηλανδία είναι τα όνειρα ζωής μου.
Έχουν υπέροχα φυσικά τοπία, καλό τουρισμό, ανθρώπους που φροντίζουν το περιβάλλον, δημοκρατία και καλή ποιότητα ζωής

Χρήστες Βρείτε παρόμοια