dooo
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:νι, εγώ άλλο εννοούσα, αλλά και τα διβιδί καλά είναι![]()
αααα...Lol!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος

βάλε lost, prison break, και 24 στο queue, τώρα

Hunter
Περιβόητο μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.thefutoncritic.com/newswire.aspx?id=7163
Σχετικό θέμα - συνέντευξη:
https://community.tvguide.com/thread...eadID=800002018
Αρχική Δημοσίευση από Απόσπασμα από τη συνέντευξη:Ausiello: I hear the decision to renew Heaven was made after the ratings for the finale came in. True?
Ostroff: It [drew] over seven million people. It's hard to ignore that.
You know what else is hard to ignore? Five million pissed-off Everwood fans.
https://www.contracostatimes.com/mld...ia/14798680.htm
ΓΑ****ΝΟ 7th HEAVEN
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo221297
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Έχουμε και λέμε:
- LOST
- 4400
- 24
- Friends
(Αυτές είναι ίσως και όλες οι σειρές που έχω δει ποτέ!

weak and powerless
Διάσημο μέλος

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάτι τέτοιο τελοσπάντων, δεν ξέρω και πολύ καλά.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Έχουν ικανότητες όπως τηλεκίνηση, χέρια που γιατρεύουν, τηλεπάθεια, ταξίδι στο χρόνο. Καλό ειναι.
Είδα την πρώτη σεζόν σε DVD και τις επόμενες ξέρετε που. Αυτή τη στιγμή παίζεται η τρίτη.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Το παίξιμο των δύο πρωταγωνιστών/agents είναι για κλάμματα.
BladeRunner
Νεοφερμένο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από BladeRunner:Δεν βλέπω σειρές στην τηλεόραση ποτέ, αλλά συνήθως νοικιάζω/προμηθεύομαι τα επεισόδια μιας σειράς που θέλω σε DVD. Αυτόν τον καιρό μου δώσανε τις 2 πρώτες σεζόν των X-Files, που σημαίνει 48 επεισόδια, που σημαίνει κάψιμοοοο...Και το καλύτερο ; Το παιδί που μου τις έδωσε έχει και τις υπόλοιπες 7 σεζόν....![]()
ΤΥΧΕΡΑΚΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!
BladeRunner
Νεοφερμένο μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

+
+
+
+
+
+
+
+
Battlestar Gallactica!!!

weak and powerless
Διάσημο μέλος

torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

2.Πενήντα-πενήντα!
3.Θα βρεις τον δάσκαλό σου( να δούμε αν θα συνεχίσει καλά ή θα το χαλάσει η 2η χρονια?)
Demelene
Διάσημο μέλος

Πράγματι καλή παραγωγή γενικά με την κινέζα και κάποιες άλλες να δίνει ρέστα! Δεν είμαι σίγουρος αλλά τώρα δεν περιμένουμε την 6η?Νομίζω την πέμπτη την είδα!! Δεν σου λέω Δεν σου λέω!η τέταρτη σαιζόν του smallville σας έχει. πάμε για την πέμπτη τώρα.
Δεν έχω δει αλλά μάλλον μιλάμε για φοβερή σειρά!Μιλάω για το Eureka! Επίσης τώρα τελειώνει και το 4400 x3 να επιμορφωθούμε και εκεί!
Maggie
Περιβόητο μέλος

- Lost
- 24
- Friends
- Futurama!
- X-Files
- Malcolm In The Middle
- Complete Savages
- Simpsons!
- Law And Order
- CSI:Las Vegas
- Without A Trace
- και άλλα....!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.