Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ιδού 2 τύποι μαχητικών.
Το νεότερο Viper MK7

....και το παλαιότερο Viper MK2

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από obscured:Δεν ξερω αν προβαλονται απο καποιο καναλι αλλα κυκλοφορουν σε DVD οι τρεις πρωτοι κυκλοι του 24
και o τέταρτος στην dsl μας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Sweeeet!
kleftra
Διάσημο μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder:BATTLESTAR GALACTICA!![]()
Ιδού 2 τύποι μαχητικών.
Το νεότερο Viper MK7
![]()
....και το παλαιότερο Viper MK2
![]()
ξεχασες το blackbird

εχω και την πρωτη εκδοση σε DVD και το σαββατο τελειωσε το κατεβασμα στην νεοτερη εκδοση Season 1 Complete + Season 2X01-10
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Άσχετο με το υπόλοιπο κλίμα αλλά απο τότε που ξεκίνησε παρακολουθώ φανατικά το "Παρα πέντε" βέβαια δεν έχουν όλα τα επεισόδια τρελό γέλιο για μένα όμως είναι η πιο έξυπνη ελληνική σειρά της φετινής σεζόν.
κλέφτρα μου θα σύμφωνήσω απόλυτα!

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Hunter:ξεχασες το blackbird![]()
εχω και την πρωτη εκδοση σε DVD και το σαββατο τελειωσε το κατεβασμα στην νεοτερη εκδοση Season 1 Complete + Season 2X01-10
Αααα το Blackbird ναιιιιιι!

Κι εγω εχω την 1η σεζόν ολόκληρη (μαζί με τον πιλότο της σειράς) και τα 10 πρώτα της 2ης αλλά ρε γμτ δεν εχω τα παλιά του 1978 αν και κάτι ψιλοθυμάμαι από πρόπερσι το καλοκαίρι που είχε παίξει η ΕΤ1 τον πιλότο της σειράς του 1978.
Εχω αγωνία για το 2x11 και θέλω να δω πως στην ευχή
Θέλω το σχόλιο σου για την Gina

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

StarBuck!!! Όλα τα λεφτά!!!

Ξέρει κανείς πότε θα αρχίσουν να "προβάλονται"(

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giostau:Ποιά Gina ρε;
Ξέρει κανείς πότε θα αρχίσουν να "προβάλονται"() τα υπόλοιπα επεισόδια του 2ου κύκλου;
H Starbuck είναι κουκλάρα αλλά για πιο συναισθηματικάς καταστάσεις!

Κοίτα τα υπόλοιπα 10 επισόδεια θα αρχίσουν να προβάλλονται από τις 6 Γενάρη.... ποιός περιμένει ως τότε όμως. Δε μου είπες ρε οτι το έβλεπες κι αυτό το έργο!
ΥΓ: "Προβλήθηκε" το 2x15 Stargate Atlantis! Τρίτη σήμερα u know!

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Η Chaya φίλε δεν μου πολυάρεσε....

δεν ξέρω... δε μου έκατσε καλά....
στο atlantis η Teyla δεν παίζεται με τίποτα!!!! Από τις ωραιότερες γυναίκες που έχω δει ποτέ!!!

Σε αυτό που λες για το μπάρμπεκιου... έχεις δίκιο.... αλλά αρκετά καμμένος είμαι από μόνος μου... δε θέλω άλλο!

Για το 15 δε βγήκε κάνα λινκ της προκοπής ακόμα...

Hunter
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder:Θέλω το σχόλιο σου για την Gina(Είναι η number 6, δηλ. η ξανθιά)
τα σχολια για την εν λογο κυρια ειναι ως εξης:

για την σειρα του 78 την αγορασα απο το Amazon το 2003 εαν θυμαμαι καλα 120 λιρες Αγγλιας - αλλα δεν το μετανιοσα ποτε, διοτι ηταν η αγαπημενη μου σιερα οταν ημουν πιτσιρικας

Hunter
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giostau:Ποιά Gina ρε;
Ξέρει κανείς πότε θα αρχίσουν να "προβάλονται"() τα υπόλοιπα επεισόδια του 2ου κύκλου;
Ναι Ναι , Starbuck kicks a@@

αλλα μου αρεσει και η Boomer

Hunter
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder:ΥΓ: "Προβλήθηκε" το 2x15 Stargate Atlantis! Τρίτη σήμερα u know!![]()
αναβεις φωτιες τωρα

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Έκαναν τη σειρά κεφαλοτύρι με τις τρύπες που άνοιξαν με αυτό το επισόδειο!

Θέλω τη γνώμη σας

Τουλάχιστον ρε Γιοστάου το Galactica σου λέει, έχουμε την Πυθεία που μαστούρωσε και έφτιαξε τις προφητείες που με βάση αυτές κυλά το όλο έργο και δεν πάει απο δω κι από κει κόβοντας οχτάρια... Πάντως παιδιά και τα δυο έργα μου αρέσουν πολύ σε γενικές γραμμές

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα τελευταία επεισόδια joey είναι καλύτερα από πάρα πολλά των friends .-
Hunter
Περιβόητο μέλος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Αυτό που λες είναι όντως βαρύγδουπη δήλωση... Τόσο βαρύγδουπη που να με κάνει να γράψω μετά από πολλούς μήνες εδώ... Τα κατεβάζω τώρα, ελπίζω να μη με απογοητεύσεις, αλλά ότι και να λέτε το Futurama είναι η καλύτερη σειρά που πρόβαλε η ελληνική TV με δεύτερη το Blackadder!!!Αρχική Δημοσίευση από emufear:Βαρύγδουπη δήλωση:
Τα τελευταία επεισόδια joey είναι καλύτερα από πάρα πολλά των friends .-
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.