Αγαπημένοι χώροι στο σπίτι μας

:worry:
Αρχική Δημοσίευση από Kassie:
Στο φοιτητικο μου σπιτακι λατρευω τον καναπε μου που κανει γωνια και μπορω να ξαπλωνω με το λαπτοπ στα ποδια και την τηλεοραση ακριβως απεναντι. Στην Ελλαδα εχω οικιοποιηθει την μπερζερα του σαλονιου με το ασορτι σκαμπο και το πουφ στο δωματιο μου, παλι ξαπλωμενη, παλι απεναντι απο την τηλεοραση.

:) :) :) :) :)

Μου θυμίζεις την παροιμία που λέει :

"Καλό το καθισιό, αλλά η ξάπλα καλύτερη..." ;) ;) ;)

Δεν πιστεύω να μην συμφωνείς ????? :worry: :worry: :worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσικα;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο καναπές, είναι το ατού μου, τρελένομαι να κάθομαι εκεί και να περνάω άπειρες ώρες, είναι αναπαυτικός, χαλαρός, μεγάλος, τον κάνω όπως θέλω και περνάω όση περισσότερη ώρα μπορώ:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1) κρεβάτι
2) βεράντα (καλοκαίρι)
3) καθιστικό μπροστά από το τζάκι (χειμώνας)

:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1. Στη βεράντα με καλή παρέα καλοκαίρι.
  2. Στο γραφείο μου μπροστά στο πισί.
  3. Στο κρεβάτι μου..

1. Στη βεράντα με καλή παρέα καλοκαίρι.
  2. Στο κρεβάτι μου..

Αυτά τα έχω δοκιμάσει σπίτι σου :P
Και συμφωνώ! :P

εδώ:

Συνημμένα

• P1020197.jpg
    P1020197.jpg
    151,1 KB · Εμφανίσεις: 343
στο κρεβατι της :bleh:

Σπίτι μας λέει το θέμα, όχι σπίτι κάθε άσχετης! :P
α οκ τοτε, στο σπιτι μου το αγαπημενο μου σημειο ειναι η εξωπορτα που κλεινει πισω μου ;)

κατα κυριο λογο το κρεβατι μου....αν και το χειμωνα στο καθιστικο μπροστα στο τζακι ...δε με χαλαει καθολου...

To κρεβάτι μου,το πάτωμα του δωματίου μου και ο καναπές του σαλονιού!!!

ο καναπες μου το κρεββατι μου... το λατρευω.... κ το μπαλκονι μουυυυ:D

Το κρεβάτι μου μάλλον..

.

Το γραφείο μου και η κρεββατοκάμαρά μου...

.

Το πισί μου. :bleh:

Το δωμάτιό μου και το μπαλκόνι. Είναι δύο χώροι στους οποίους πραγματικά χαλαρώνω :)

Το κρεβάτι μου..... Δεν χαλαρώνω πουθενά αλλού.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το δωμάτιό μου και ότι έχει μέσα :).

Στο άλλο σπίτι: όλοι οι χώροι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πίσω μπαλκωνάκι.... να μην βλέπω κανέναν.. χαχαχα και ήρεμα να διαβαζω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back