Στρουφιτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στρουφιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2014 στις 13:04 Η Στρουφιτα: #121 28-06-14 13:04 Το χειμώνα διπλα στο τζακι και το καλοκαιρακι στην βεραντα !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2014 στις 15:38 Η meetmeinmontauk: #122 28-06-14 15:38 Το δωματιο μου νομιζω. Εκει περνουσα και εκει περναω τις περισσοτερες ωρες, οταν ειμαι σπιτι. Ισως επειδη μου αρεσει να καθομαι μονη μου το απολαμβανω τοσο, ισως επειδη βρισκω μια ηρεμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το χειμώνα διπλα στο τζακι και το καλοκαιρακι στην βεραντα !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2014 στις 15:38 Η meetmeinmontauk: #122 28-06-14 15:38 Το δωματιο μου νομιζω. Εκει περνουσα και εκει περναω τις περισσοτερες ωρες, οταν ειμαι σπιτι. Ισως επειδη μου αρεσει να καθομαι μονη μου το απολαμβανω τοσο, ισως επειδη βρισκω μια ηρεμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το δωματιο μου νομιζω. Εκει περνουσα και εκει περναω τις περισσοτερες ωρες, οταν ειμαι σπιτι. Ισως επειδη μου αρεσει να καθομαι μονη μου το απολαμβανω τοσο, ισως επειδη βρισκω μια ηρεμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.