stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

To θεωρουν πολυτελια... βασικα και εγω δεν εχω επιμεινει και πολυΑρχική Δημοσίευση από bunny:Πάνο γιατί δεν τους λες οτι τις περισσότερες ωρες τις περνάς στο γραφείο σου διαβάζοντας για σχολείο, φροντιστήρια κτλ κτλ και πιάνεται η μέση σου με τη καρέκλα που έχεις γιατί δεν σε αφήνει να κάθεσαι σωστα??
Απ' ότι θυμάμαι είναι εκπαιδευτικοί οι γονείς σου σίγουρα γνωρίζουν την πάθηση των περισσότερων μαθητων σχολίωση λόγω κακή στάση διαβάσματος![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

και άλλη με πλάτη σαν αυτή που έχουν διευθυντές δεν συγκρίνονται, Οταν ήμουν φοιτήτρια που ήμουν μετις ώρες στο γραφείο και στον υπολογιστή ποτέ δεν είχα ενόχληση όυτε πιανόμουν, με αυτή σε λίγες ώρες και έχω αρχίσει να δυσανασχετώ.
Γιατί δεν κάνεις το άλλο??
Μάζεψε λεφτά αν πάρεις μόνος σου καρέκλα

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Παντως ενα ακομη ποστ και με επισες ...Αρχική Δημοσίευση από bunny:Τί να πω ρε Πανούλη, εγώ έχω και αυτή που έχει ο Ιφριτ και είναι τελείως άβολη
και άλλη με πλάτη σαν αυτή που έχουν διευθυντές δεν συγκρίνονται, Οταν ήμουν φοιτήτρια που ήμουν μετις ώρες στο γραφείο και στον υπολογιστή ποτέ δεν είχα ενόχληση όυτε πιανόμουν, με αυτή σε λίγες ώρες και έχω αρχίσει να δυσανασχετώ.
Γιατί δεν κάνεις το άλλο??
Μάζεψε λεφτά αν πάρεις μόνος σου καρέκλα, ξέρω οτι είναι ακριβές

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Μα ρε γ@μώτο για την υγεία σου πρόκειται

Συγνώμη ξέρω είναι γονείς σου αλλά δεν μπορώ να τους καταλάβω, εκτός αν έχετε οικονομικές δυσκολίες, τότε αλλάζει το θέμα είναι δύσκολο να πάρουν καλή καρέκλα απο την στιγμή που ζορίζονται οικονομικά

dooo
Διακεκριμένο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Υπάρχουν τέτοιες καρέκλες με πλάτη,και δεν είναι πολύ ακριβές
εννοείται πως όχι απαράιτητα διευθυντικές
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Γμτ, το ξερω ... δεν ειναι τοσο το οικονομικο απλως οτι δεν το θεωρουν σπουδαιο! παντως το θετικο ειναι οτι πριν λιγο τους πεταξα σποντα! και η μανα μου μου ειπε ΞΑΝΑ ναι. Αντε να δουμεΑρχική Δημοσίευση από bunny:Πάνω απο όλα ηρεμία, πιεσε τους λίγο
Μα ρε γ@μώτο για την υγεία σου πρόκειται
Συγνώμη ξέρω είναι γονείς σου αλλά δεν μπορώ να τους καταλάβω, εκτός αν έχετε οικονομικές δυσκολίες, τότε αλλάζει το θέμα είναι δύσκολο να πάρουν καλή καρέκλα απο την στιγμή που ζορίζονται οικονομικάνα τα βλέπουμε και απο τις δυο μεριες έτσι
Ειναι ομως σιγουρα πιο υγιηνο απο το να καθεσε στον υπολογιστη με αθλια καρεκλαΑρχική Δημοσίευση από dooo:hey, ποιος είπε ότι το να είσαι συνέχεια μπροστά από έναν υπολογιστή είναι υγιές?
μπορω να συμφωνησω;Αρχική Δημοσίευση από bunny:Αν κάθεσαι σωστά μπροστά στον υπολογιστή δεν παθαίνεις κάτι αλλά δυστυχώς κανείς δεν το κάνει.![]()
Και αυτες που εχουμε υποτιθεται οτι ειναι αντομικη, αλλα εγω θελω που που και που να στειριζω και πουθενα το κεφαλι μουΑρχική Δημοσίευση από dooo:αν ήμουν γονέας αφενός θα παρότρυνα το βλαστάριμ και σε άλλες δραστηριότητες, κυρίως αθλητικές, αφετέρου θα κοίταζα και για μια οικονομική/ανατομική καρέκλα. Οχι απαραίτητα διευθυντική.

dooo
Διακεκριμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

εγω θελω να κοιμαμε στην καρεκλα! εχεις προβλημα δλδ;Αρχική Δημοσίευση από dooo:εξπι, αν το κεφάλι σου δε στηρίζεται από μόνο του, πάει να πει ότι νυστάζεις, και πρέπει να πας για νάνι![]()

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:εξπι, αν το κεφάλι σου δε στηρίζεται από μόνο του, πάει να πει ότι νυστάζεις, και πρέπει να πας για νάνι![]()
γεια σου ρε ντουουουου

Λεπον αγαπημενος χωρος ο κηπος μου(απο τους καλυτερους κηπους στο Βορρα,ειμαι μερακλου) και αγαπημενη σταση (

crazyhelen
Διάσημο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

Γενικά κάθομαι στον καναπέ αλλά ανυπομονώ να ανοίξει κι άλλο ο καιρός για να χαρώ και την βεράντα που είμαι σίγουρη ότι θα γίνει το πιο αγαπημένο μου(αν μεταφέρω και το πσ εκεί δεν θα ξεκολλάω

lilith
Δραστήριο μέλος

Λατρεύω δε να μην έχω αναμμένα πολλά φώτα και να χαζεύω πότε την φωτιά και πότε το χλωμό φως του φεγγαριού...

Δεν υπάρχει ωραιότερο σημείο στο σπίτι μου νομίζω...

Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.