akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

29-12-20

18:32
O Ορεινή μέλισσα πάει στρατό.
Σε μια κρίσιμη φάση στη ζωή του όταν το κανάλι πάει τρένο αναγκάζεται να πάει στρατό. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης.
Σε μια κρίσιμη φάση στη ζωή του όταν το κανάλι πάει τρένο αναγκάζεται να πάει στρατό. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης.

29-12-20

20:16
Αν σας αρέσουν τα αληθινά εγκλήματα και οι ανακρίσεις, θα τρελαθείτε με τα δύο παρακάτω κανάλια στο youtube:
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

24-07-22

14:28
O multiculti unboxing ξεσκεπάζει τους Έλληνες YouTuber που παραπλανουν τον κόσμο.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

24-07-22

16:57
Ο weirdo, οι gloomy gentlemen, ο blackbird και για λίγο χαβαλέ η Lilly και o Dee (χώρισαν και νόμιζα ότι χώρισα εγώ
)

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα.

24-07-22

21:01
Αα τους δύο πρώτους τους έβλεπα και εγώ.Ο weirdo, οι gloomy gentlemen, ο blackbird και για λίγο χαβαλέ η Lilly και o Dee (χώρισαν και νόμιζα ότι χώρισα εγώ)
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

24-07-22

21:06
blackbird αξία μεγάληΟ weirdo, οι gloomy gentlemen, ο blackbird και για λίγο χαβαλέ η Lilly και o Dee (χώρισαν και νόμιζα ότι χώρισα εγώ)
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

24-07-22

21:07
Ναι ρε, πεθαίνω.blackbird αξία μεγάλη
Και ο Αποστόλης, ο weirdo
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.

24-07-22

21:08
pankonstantopoulos: Το άπαν ρεμπέτικο
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.

16-11-22

19:36
Αξίζει φουλ αυτό το κανάλι του Tugay Inanoglu. Ενός Τούρκου κτηνιάτρου από τη Πόλη. Προσωπικά το έχω παρακολουθήσει με μεγάλο ενδιαφέρον, μ'αρέσει και ο ήχος της τουρκικής γλώσσας αλλά και το όλο content με τις εξετάσεις ζώων, μαθαίνεις νέες γνώσεις ( έχει υπότιτλους σε κάθε βίντεο του ). Επίσης φαίνεται ότι αγαπάει τη δουλειά του και δείχνει τρομερό σεβασμό στις ψυχές που φροντίζει. Αξίζει.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

15-04-23

19:21
Καιρό τώρα με έτρωγε να ξαναδώ λίγο Jeremy. Η καλλίτερη εποχή του ελληνικού youtube θεωρώ ήταν 2012-2016 και σίγουρα όποιος ήταν ενεργός τότε θα ξέρει τον Jeremy, σύμβολο της εποχής.
Νοσταλγία τα παλαιά του βιντεάκια. Τα έβλεπα όταν ήμουν γύρω στα 13 και πολλά από αυτά τα θυμόμουν απ'έξω ακόμα και τώρα. Μπορούμε όλοι να εκτιμήσουμε πως τότε το ελληνικό youtube είχε φάση. Το κυριότερο από όλα πάντως είναι πως τότε οι trappers ήταν αντικείμενο χλευασμού για να βγάζουν κωμικά βίντεος ( Manos, Jeremy, Lynx, Kakos Xamos και λοιποί της τότε εποχής ) και τώρα...που να ξέραμε ότι αυτή θα γίνει η κυρίαρχη μουσική της εποχής... δυστυχώς.
2016=έναρξη παράνοιας με ψευτομπιφς σε όλο το εύρος του ελληνικού youtube και ξεκατινιάσματα
2017=κατάρρευση Jeremy, μία εποχή κλείνει
Νοσταλγία τα παλαιά του βιντεάκια. Τα έβλεπα όταν ήμουν γύρω στα 13 και πολλά από αυτά τα θυμόμουν απ'έξω ακόμα και τώρα. Μπορούμε όλοι να εκτιμήσουμε πως τότε το ελληνικό youtube είχε φάση. Το κυριότερο από όλα πάντως είναι πως τότε οι trappers ήταν αντικείμενο χλευασμού για να βγάζουν κωμικά βίντεος ( Manos, Jeremy, Lynx, Kakos Xamos και λοιποί της τότε εποχής ) και τώρα...που να ξέραμε ότι αυτή θα γίνει η κυρίαρχη μουσική της εποχής... δυστυχώς.
2016=έναρξη παράνοιας με ψευτομπιφς σε όλο το εύρος του ελληνικού youtube και ξεκατινιάσματα
2017=κατάρρευση Jeremy, μία εποχή κλείνει

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

15-04-23

20:09
Εγω vaggnamite βλέπω μόνο, δεν ασχολούμαι με άλλους
Με τον Jeremy τι έγινε, σταμάτησε?
Με τον Jeremy τι έγινε, σταμάτησε?
giannhs2001
Επιφανές μέλος

15-04-23

20:13
Όχι ακριβώς. Απλά από το 2017 και έπειτα, όπου τα βίντεο του έπαψαν να έχουν τόση ακροαματικότητα όση είχαν έως το 2016, άλλαξε τελείως το content του καναλιού του. Έχει αλλάξει και ύφος και τα πάντα, πράγμα που για εμένα είναι λογικό. Ο Jeremy άρχισε στα 20 του το youtubing και πλέον είναι 30+. Ενώ και το youtube άλλαξε κατά πολύ τα τελευταία χρόνια. Βγάζει 2-3 videos τον χρόνο πλέον με γενικού τύπου θεματικές.Με τον Jeremy τι έγινε, σταμάτησε?
Στις χρυσές εποχές έφτανε και 2.5 εκατομμύρια προβολές στα viral video του και τώρα θαύμα είναι αν φτάσει τις 20.000 προβολές.
arko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 174 μηνύματα.

12-05-23

19:28
Το μορφωτικό του έργο είναι πραγματικά εκπληκτικό.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

12-05-23

19:34
Καταπληκτικος ο Κοσμας για τη γνωση που μας δινει. Η εξηγηση του γιατι δεν εχουμε αναπτυξη, οσο και η ΝΔ θελει να προπαγανδιζει για αυτο το αφηγημα. Ολα τα λεφτα ειναι στο σημειο 19:00 και μετα. Δυστυχως ανηκουμε στη δευτερη κατηγορια.
arko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 174 μηνύματα.

12-05-23

19:44
Μια διευκρύνιση για όσους δεν τον γνωρίζουν, δεν υπηρετεί κανένα κομματικό συμφέρον, απλά μεταδίδει την οικονομική επιστήμη. Σας προτρέπω να τον κοινοποιείτε όπου μπορείτε.
akikos
Επιφανές μέλος

15-05-23

19:57
Σε ένα σοβαρό κράτος θα τον είχαν τσιμπήσει οι ανιχνευτές ταλέντων και θα δίδασκε ή θα δημιουργούσε ψηφιακό περιεχόμενο με μισθό 10.000 ευρώ/μήνα τουλάχιστον.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

15-05-23

20:42
BayashiTV - Φαγητάκια!
akikos
Επιφανές μέλος

18-06-23

23:23
Το καλύτερο ελληνικό playthrough για το The Legend Of Zelda: Tears of the Kingdom.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

02-11-23

13:45
DanTDM
RSlash (reddit stories)
SomeOrdinaryGamers
JacobFuckingJones
Sam O' Nella Academy
NileRed
StyroPyro
αυτούς κυρίως βλέπω. Βέβαια, DanTDM εχω καπως σταματήσει τελευταία.
RSlash (reddit stories)
SomeOrdinaryGamers
JacobFuckingJones
Sam O' Nella Academy
NileRed
StyroPyro
αυτούς κυρίως βλέπω. Βέβαια, DanTDM εχω καπως σταματήσει τελευταία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Αντικειμενικός
- Unboxholics
- thenutritionist
- Athens2002
- Paragontas7000
- charmander
- taketrance
- Debugging_Demon
- chester20080
- giannhs2001
- Jack of Spades
- bibliofagos
- parrot/παπαγάλος
- Hased Babis
- iiTzArismaltor_
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- fockos
- Fernando_A
- rafaela11
- Hecticism
- Scandal
- Paladin
- johnsala
- Wonderkid
- fourkaki
- Luludaki
- eukleidhs1821
- Alessandra Eliza
- χημεια4λαιφ
- camil
- Esperos1
- phleidhs
- Μήτσος10
- American Economist
- math2arch
- Kate1914
- fmarulezkd
- hirasawayui
- Dark_kronos
- Joji
- jj!
- marww
- New member
- Memetchi
- Abiogenesis
- Meow
- arko
- User2350
- spring day
- ΘανάσοςG4
- Μαυρίκιος
- bruh_234
- nicks1999
- Viedo
- Γιώργος Ζ
- Freddys
- harry akritas
- fretoe
- Νηματολάγνος
- iminspain
- Εχέμυθη
- Lala_
- leo41
- Γατόπαρδος.
- Libertus
- CiNeFiL
- T C
- SlimShady
- gwgw_5
- Κλημεντίνη
- SweetGirl
- edweimaste
- Βλα
- Angelo27
- Rene2004
- Vold
- louminis
- Galaxiarch
- tslef8
- kogba
- fay01
- kauphy
- dazed
- Stefanosxios
- Αλκης Κ.
- MarcoReus
- katelogic
- Elena345
- iManosX13
- Maraki4you
- MarilynSt
- Jocaste
- lnesb
- Panagiotis849
- JohnGreek
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.