aye
Πολύ δραστήριο μέλος

pranksters in love, astathios, Tsach
DIY projects:
SoCraftastic, LaurDIY, JENerationdIY, DIYlover
κωμικά (κυρίως):
Moe Othman, Amanda's chronicles,iisuperwomanii, Noz, Lynx ,Timmy Timato, MyHarto, Manos, GayGod
τεστάρισμα προϊόντων:
grav3yardgirl, Tati
list videos:
TheRichest, Elite Facts, Wacky Wednesday, TheTalko, World 5 List, WatchMojo
επίσης βλέπω όλα τα κανάλια του buzzfeed με αγαπημένα το ΒuzzFeedYellow και BuzzFeedViolet
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 856924
Επισκέπτης
Guest 186240
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

O καλύτερος unboxer στην Ελλάδα.
Krow
Εύστοχοι σχολιασμοί της επικαιρότητα.
Greek Mac Tutorial
Ο καλύτερος youtuber στην Eλλάδα με θεματολογία την Apple.
Giannuba22
Minercraft youtuber. Βλέπονται ευχάριστα τα video του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

Παλιά είχαν μια επισημότητα και μια ποιότητα στα video τους την οποία δεν έχουν τώρα. Πλέον τα έχουν βάλει όλα στον αυτόματο και δεν ψάχνουν καθόλου τις συσκευές που παρουσιάζουν.
Έχουν χάσει τελειώς την αξιοπιστία τους και έχουν γεμίσει το κανάλι τους με κινεζοπροιόντα τύπου gearbest και βιντεάκια που βρίζουν. Το μόνο που παρακολουθώ πλέον από αυτούς είναι τα framerate τις Πέμπτες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

ειναι 4 απο τους αγαπημενους μου
https://www.youtube.com/channel/UCzZxTMgPeMAtoa8ka8iwn0w?view_as=subscriber ειμαι αυτος εδω αν θελετε καντε με sub
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

Gaspar
Περιβόητο μέλος

Τα παλιού τύπου βίντεο παρουσιάσεων και εμένα μου άρεσαν περισσότερο αλλα έχουν εξηγήσει ότι σε views ο κόσμος προτιμάει τα καινούργια.Παλιά είχαν μια επισημότητα και μια ποιότητα στα video τους την οποία δεν έχουν τώρα. Πλέον τα έχουν βάλει όλα στον αυτόματο και δεν ψάχνουν καθόλου τις συσκευές που παρουσιάζουν.
Έχουν χάσει τελειώς την αξιοπιστία τους και έχουν γεμίσει το κανάλι τους με κινεζοπροιόντα τύπου gearbest και βιντεάκια που βρίζουν. Το μόνο που παρακολουθώ πλέον από αυτούς είναι τα framerate τις Πέμπτες.
Εμένα μου αρέσει σε οτιδήποτε κάνουν αυτό το υγιές που βγάζουν και η καλή παρέα. οι πιο πολλοί γιουτούμπερς είναι ή μοναχικοί έφηβοι, ψωνισμένες γκόμενες, η κάφροι με φτηνά αστεία.
οι unboxholics βγάζουν κάτι ποιοτικό.
το ότι δείχνουν και κινέζικα είναι λογικό αφού πλέων έχουν μεγάλο μερίδιο στην αγόρά. γενικά αυτοι παρουσιάζουν ότι τους στείλουν
αν δεν τους στείλει η apple πχ το iPhone x δεν θα μπορέσουν να το δείξουν.
akikos
Επιφανές μέλος

Οι unboxolics παίρνουν ότι συσκευή θέλουν όποτε το θέλουν. Δεν πρόκειται να τους αρνηθεί καμία cosmote/vodafone να τους δώσει ότι κινητό θελήσουν.Τα παλιού τύπου βίντεο παρουσιάσεων και εμένα μου άρεσαν περισσότερο αλλα έχουν εξηγήσει ότι σε views ο κόσμος προτιμάει τα καινούργια.
Εμένα μου αρέσει σε οτιδήποτε κάνουν αυτό το υγιές που βγάζουν και η καλή παρέα. οι πιο πολλοί γιουτούμπερς είναι ή μοναχικοί έφηβοι, ψωνισμένες γκόμενες, η κάφροι με φτηνά αστεία.
οι unboxholics βγάζουν κάτι ποιοτικό.
το ότι δείχνουν και κινέζικα είναι λογικό αφού πλέων έχουν μεγάλο μερίδιο στην αγόρά. γενικά αυτοι παρουσιάζουν ότι τους στείλουν
αν δεν τους στείλει η apple πχ το iPhone x δεν θα μπορέσουν να το δείξουν.
Oi unboxholics ήταν κάτι το ποιοτικό αλλά αλλάξανε τακτική. Στα video τους πλέον ουρλιάζουν και βρίζουν. Έχει περάσει 1,5 μήνας και δεν έχουν ανοίξει το iPhone 8. Τώρα πάνε στο εύκολο κέρδος όπως οι έφηβοι, ψωνισμένες γκόμενες, κάφροι και διαφημίοζουν συσκευές από κινεζομάγαζα παίρνοντας ποσοστά από τις πωλήσεις χωρίς να αναφέρουν ότι οι συσκευές αυτές δεν έχουν υποστήριξη στην Ελλάδα και ότι μπορεί να χρειαστεί να πληρώσει ο αγοράστής και τελωνείακό φόρο.
Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gaspar
Περιβόητο μέλος

το note 8 πχ αν και το ζήτησαν, η Samsung δεν το έστειλε και τελικά το έκαναν χορηγία τα seven
το iPhone 8 το ''κατάπιε'' το x το οποίο θα δείξουν αυτη την βδομάδα μαζί με το xbox 1x
φυσικό να υπάρχουν και διαφημίσεις και χορηγίες, επιχείρηση είναι το κανάλι τους όχι χόμπι.
το θέμα είναι όταν ο άλλος σου δείχνει ένα προϊόν να είναι αντικειμενικός σε αυτό, και σε σχέση με άλλα κανάλια που βλέπω, στο θέμα αντικειμενικότητα είναι καλύτεροι.
vlogs, gameplay και βίντεο άσχετα με τεχνολογία, υπήρχαν στο κανάλι από όταν ξεκίνησαν δεν είναι κάτι νέο
αν στο μέλλον χαλάσουν θα δείξει. Η επιτυχία αλλοιώνει τους πάντες, αλλα εως τωρα δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο
akikos
Επιφανές μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Αυτό που τους έκανε διάσημο στο σοβαρό κοινό δεν είναι ούτε τα vlog στην Αριδαία ούτε οι χαζομάρες που παρουσιάσουν αλλά οι ποιοτικές παρουσιάσεις των κινητών κυρίως με τα ωραία πλάνα.
Εχτές με απογοητευσαν. Αυτό που θέλουν να κάνουν (προσέλκυση 15χρονων ) το κάνουν καλύτερα από κάθε άλλο.
akikos
Επιφανές μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=XgJo-LMW7xA&feature=youtu.be&t=900
Δες αυτό. Στο 50' περίπου κάνουν μπικτές για άλλους youtuber (μάλλον gramers):
Gaspar
Περιβόητο μέλος

θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του X σε επόμενο βίντεο.Εμένα ακικο αντιθέτως με απογοήτευσαν εχτές αφού το πιο αναμενόμενο κινητό της χρονιάς το iphone x το παρουσιάσαν εχτές σε τύπου συζήτηση παρουσίαση χωρίς να μας δείξουν ουσιαστικά τίποτα με ένα αστείο για την τιμή στο τέλος.
Αυτό που τους έκανε διάσημο στο σοβαρό κοινό δεν είναι ούτε τα vlog στην Αριδαία ούτε οι χαζομάρες που παρουσιάσουν αλλά οι ποιοτικές παρουσιάσεις των κινητών κυρίως με τα ωραία πλάνα..
λίγο αντικειμενικότητα ρε φόκο, εντάξει δλδ θεωρείς τα 1200ευρω είναι κάτι που θα έμενε ασχολίαστο? το τερματίζετε με τον fanboyσμο
εγω από τις βόλτες στην αριδαία άρχισα να τους βλέπω Btw

fockos
Επιφανές μέλος

θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του X σε επόμενο βίντεο.
λίγο αντικειμενικότητα ρε φόκο, εντάξει δλδ θεωρείς τα 1200ευρω είναι κάτι που θα έμενε ασχολίαστο? το τερματίζετε με τον fanboyσμο
εγω από τις βόλτες στην αριδαία άρχισα να τους βλέπω Btw![]()
Όχι μου άρεσε το αστείο

Guest 186240
Επισκέπτης

Guest 186240
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Αντικειμενικός
- Unboxholics
- thenutritionist
- Athens2002
- Paragontas7000
- charmander
- taketrance
- Debugging_Demon
- chester20080
- giannhs2001
- Jack of Spades
- bibliofagos
- parrot/παπαγάλος
- Hased Babis
- iiTzArismaltor_
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- fockos
- Fernando_A
- rafaela11
- Hecticism
- Scandal
- Paladin
- johnsala
- Wonderkid
- fourkaki
- Luludaki
- eukleidhs1821
- Alessandra Eliza
- χημεια4λαιφ
- camil
- Esperos1
- phleidhs
- Μήτσος10
- American Economist
- math2arch
- Kate1914
- fmarulezkd
- hirasawayui
- Dark_kronos
- Joji
- jj!
- marww
- New member
- Memetchi
- Abiogenesis
- Meow
- arko
- User2350
- spring day
- ΘανάσοςG4
- Μαυρίκιος
- bruh_234
- nicks1999
- Viedo
- Γιώργος Ζ
- Freddys
- harry akritas
- fretoe
- Νηματολάγνος
- iminspain
- Εχέμυθη
- Lala_
- leo41
- Γατόπαρδος.
- Libertus
- CiNeFiL
- T C
- SlimShady
- gwgw_5
- Κλημεντίνη
- SweetGirl
- edweimaste
- Βλα
- Angelo27
- Rene2004
- Vold
- louminis
- Galaxiarch
- tslef8
- kogba
- fay01
- kauphy
- dazed
- Stefanosxios
- Αλκης Κ.
- MarcoReus
- katelogic
- Elena345
- iManosX13
- Maraki4you
- MarilynSt
- Jocaste
- lnesb
- Panagiotis849
- JohnGreek
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.