Guest 561241
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

01-09-21

22:02
Ποιος/α είναι ο/η αγαπημένος/η ηθοποιός?
DrakeLivelos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο DrakeLivelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 137 μηνύματα.

01-09-21

22:21
εχω τρελο κολλημα με την Κειτ Μπλανσετ
Guest 561241
Επισκέπτης

01-09-21

22:22
Εγώ έχω ΤΡΕΛΟ κόλλημα με την Σάννυ Χατζηαργύρη και την Μαρία Κίτσου!εχω τρελο κολλημα με την Κειτ Μπλανσετ
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.008 μηνύματα.

02-09-21

00:29
Διονυσης Παπαγιαννοπουλος.
Guest 561241
Επισκέπτης

02-09-21

00:31
Πιο σύγχρονος?Διονυσης Παπαγιαννοπουλος.

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.008 μηνύματα.

02-09-21

00:42
Νεφελη δεν μπορω να πω γιατι δεν μου βγαινει η συγκριση. Ειδικα σε ρεμεϊκςΠιο σύγχρονος?Εμένα από παλιούς μου αρέσει η Παξινού και η Ελένη Χατζηαργύρη
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.509 μηνύματα.

02-09-21

11:24
Δημήτρης Χορν. Κορυφαίος.
Ανεπανάληπτος.
Ανεπανάληπτος.
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

02-09-21

14:44
Παπαγιαννόπουλος, Ηλιόπουλος και Βέγγος.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

01-02-25

11:28
Είχε πει κάποτε, αν όντως το είπε αυτή, ότι δεν θέλει να είναι η πρώτη αλλά η μοναδική.Δεν νομίζω ότι είναι μέση γυναίκα, έχει σπάνια ομορφιά.
Νομίζω το πετυχαίνει αυτό

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

01-02-25

11:41
Συγγνώμη offtopic αλλά ας ως προς τι; θα τρελαθούμε τελείως;Είχε πει κάποτε, αν όντως το είπε αυτή, ότι δεν θέλει να είναι η πρώτη αλλά η μοναδική.
Νομίζω το πετυχαίνει αυτό![]()
Ούτε ως ηθοποιος ούτε ως ομορφιά δεν είναι μοναδική. Ιδίως ως ηθοποιός δηλαδή δεν καταλαβαίνω γιατί τοσο hype.
Ok να τη γουσταρετε προσωπικά αλλά οχι να αυτοπροσδιορίζεται ως μοναδική κιόλας.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

01-02-25

11:43
Μη τα λες και παρά έξω αυτάΟύτε ως ηθοποιος

Η κορυφαία θεατρική θεωρείται. Αυτή και η Καραμπέτη. Ρώτα όποιον σκηνοθέτη θέλεις. Και δες την λίγο στο θέατρο πριν μιλήσεις.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

01-02-25

11:44
Εντάξει, δεν είμαστε αντικειμενικοί και δεν νομίζω ότι υπάρχει αντικειμενικότητα στο θέμα ομορφιά. Εκτός κι αν μιλάμε για το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού.Συγγνώμη offtopic αλλά ας ως προς τι; θα τρελαθούμε τελείως;
Ούτε ως ηθοποιος ούτε ως ομορφιά δεν είναι μοναδική. Ιδίως ως ηθοποιός δηλαδή δεν καταλαβαίνω γιατί τοσο hype.
Ok να τη γουσταρετε προσωπικά αλλά οχι να αυτοπροσδιορίζεται ως μοναδική κιόλας.
Δεν είσαι εκτός θέματος, Αμαρέλια. Είσαι ευπρόσδεκτη.
amarelia
Περιβόητο μέλος

01-02-25

11:47
Τα έχω πεί και έχουμε συμφωνήσει και με το παραέξω.Μη τα λες και παρά έξω αυτά![]()
Απο ποιον;Η κορυφαία θεατρική θεωρείται. Αυτή και η Καραμπέτη.
Οι σκηνοθέτες που μιλώ την θεωρούν μέτρια προς κακή.Ρώτα όποιον σκηνοθέτη θέλεις.
Την έχω δεί στο θέατρο μέχρι που δεν άντεχα να την βλέπω.Και δες την λίγο στο θέατρο πριν μιλήσεις.
Δικαίωμα σας να την έχετε κορυφή γούστα είναι αυτά αλλά η κοινή ( αλλά και η επαγγελματική) γνώμη δεν είναι σύμφωνη.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

01-02-25

11:47
Και δεν το λέω εγώ. Το λένε τα 20+ βραβεία που έχει και οι 54 ρόλοι που έχει ερμηνεύσει
Ας μη μιλάμε για πράγματα που δεν γνωρίζουμε.

01-02-25

11:48
Βρε Ερι, μήπως είσαι υπερβολικά κολλημένη με την γυναίκα αυτή;Αχ, αυτό το βλέμμα με έχει πεθάνει, να ξέρετε
Τι ασχολείσαι; Τι σημασία έχει η γνώμη του καθενός όταν η μισή Ελλάδα την θαυμάζει;![]()
Ναι είναι όμορφη, έχει ταλέντο… ποιος ο λόγος να την κάνεις είδωλο;
amarelia
Περιβόητο μέλος

01-02-25

11:48
Σε ο,τι εχει να κάνει με το θέατρο Εριφύλη μου, ειδικά εγώ, δεν δέχομαι gatekeeping.Ας μη μιλάμε για πράγματα που δεν γνωρίζουμε.

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

01-02-25

11:50
Βρε αφήστε την ! Εγώ δεν έχω ιδέα για την κοπέλα, μόνο εμφανισιακάΒρε Ερι, μήπως είσαι υπερβολικά κολλημένη με την γυναίκα αυτή;
Ναι είναι όμορφη, έχει ταλέντο… ποιος ο λόγος να την κάνεις είδωλο;
Ας της αρέσει , που σας επηρεάζει τόσο ;
Και εμένα δεν μαρεσει η σαντρα μπουλοκ και η τζενιφερ ανιστον σαν ηθοποιοί, σίγουρα υπάρχουν πολλοί που διαφωνούν μαζί μου
δηλαδή τι να κάνουμε τώρα

amarelia
Περιβόητο μέλος

01-02-25

11:50
Τα βραβεία δεν μου λένε τίποτα. Μπορώ να σου πω και ηθοποιούς με όσκαρ που είναι για πέταμα.Και δεν το λέω εγώ. Το λένε τα 20+ βραβεία που έχει και οι 54 ρόλοι που έχει ερμηνεύσει
View attachment 144520
Παρόλα αυτά δεν τη θεωρώ για πέταμα απλά μέτρια.
Πάμε παρακάτω
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

01-02-25

11:51
Επειδή είμαι στον χώρο και ξέρω κάποια πράγματα παραπάνω, άσε με να γνωρίζω ότι δεν υπάρχει επαΐων του θεάτρου που να μη τη θεωρεί κορυφαία στο θέατρο.Σε ο,τι εχει να κάνει με το θέατρο Εριφύλη μου, ειδικά εγώ, δεν δέχομαι gatekeeping.![]()
Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και εκτός θρεντ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.