Αγαπημένος ηθοποιός

DrakeLivelos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο DrakeLivelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 137 μηνύματα.
εχω τρελο κολλημα με την Κειτ Μπλανσετ

Guest 561241

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.008 μηνύματα.
Διονυσης Παπαγιαννοπουλος.

Guest 561241

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.008 μηνύματα.

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.509 μηνύματα.
Δημήτρης Χορν. Κορυφαίος.
Ανεπανάληπτος.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Είχε πει κάποτε, αν όντως το είπε αυτή, ότι δεν θέλει να είναι η πρώτη αλλά η μοναδική.

Νομίζω το πετυχαίνει αυτό ;)
Συγγνώμη offtopic αλλά ας ως προς τι; θα τρελαθούμε τελείως;
Ούτε ως ηθοποιος ούτε ως ομορφιά δεν είναι μοναδική. Ιδίως ως ηθοποιός δηλαδή δεν καταλαβαίνω γιατί τοσο hype.
Ok να τη γουσταρετε προσωπικά αλλά οχι να αυτοπροσδιορίζεται ως μοναδική κιόλας.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.
Συγγνώμη offtopic αλλά ας ως προς τι; θα τρελαθούμε τελείως;
Ούτε ως ηθοποιος ούτε ως ομορφιά δεν είναι μοναδική. Ιδίως ως ηθοποιός δηλαδή δεν καταλαβαίνω γιατί τοσο hype.
Ok να τη γουσταρετε προσωπικά αλλά οχι να αυτοπροσδιορίζεται ως μοναδική κιόλας.
Εντάξει, δεν είμαστε αντικειμενικοί και δεν νομίζω ότι υπάρχει αντικειμενικότητα στο θέμα ομορφιά. Εκτός κι αν μιλάμε για το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Δεν είσαι εκτός θέματος, Αμαρέλια. Είσαι ευπρόσδεκτη.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Μη τα λες και παρά έξω αυτά🥺😂
Τα έχω πεί και έχουμε συμφωνήσει και με το παραέξω.
Η κορυφαία θεατρική θεωρείται. Αυτή και η Καραμπέτη.
Απο ποιον;
Ρώτα όποιον σκηνοθέτη θέλεις.
Οι σκηνοθέτες που μιλώ την θεωρούν μέτρια προς κακή.
Και δες την λίγο στο θέατρο πριν μιλήσεις.
Την έχω δεί στο θέατρο μέχρι που δεν άντεχα να την βλέπω.

Δικαίωμα σας να την έχετε κορυφή γούστα είναι αυτά αλλά η κοινή ( αλλά και η επαγγελματική) γνώμη δεν είναι σύμφωνη.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Και δεν το λέω εγώ. Το λένε τα 20+ βραβεία που έχει και οι 54 ρόλοι που έχει ερμηνεύσει😘

Ας μη μιλάμε για πράγματα που δεν γνωρίζουμε.
IMG_20250201_114623.jpg

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.264 μηνύματα.
Αχ, αυτό το βλέμμα με έχει πεθάνει, να ξέρετε🛐

Τι ασχολείσαι; Τι σημασία έχει η γνώμη του καθενός όταν η μισή Ελλάδα την θαυμάζει; :P
Βρε Ερι, μήπως είσαι υπερβολικά κολλημένη με την γυναίκα αυτή;
Ναι είναι όμορφη, έχει ταλέντο… ποιος ο λόγος να την κάνεις είδωλο;

amarelia

Περιβόητο μέλος

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
Βρε Ερι, μήπως είσαι υπερβολικά κολλημένη με την γυναίκα αυτή;
Ναι είναι όμορφη, έχει ταλέντο… ποιος ο λόγος να την κάνεις είδωλο;
Βρε αφήστε την ! Εγώ δεν έχω ιδέα για την κοπέλα, μόνο εμφανισιακά

Ας της αρέσει , που σας επηρεάζει τόσο ;
Και εμένα δεν μαρεσει η σαντρα μπουλοκ και η τζενιφερ ανιστον σαν ηθοποιοί, σίγουρα υπάρχουν πολλοί που διαφωνούν μαζί μου

δηλαδή τι να κάνουμε τώρα 😂

amarelia

Περιβόητο μέλος

Και δεν το λέω εγώ. Το λένε τα 20+ βραβεία που έχει και οι 54 ρόλοι που έχει ερμηνεύσει😘

Ας μη μιλάμε για πράγματα που δεν γνωρίζουμε.
View attachment 144520
Τα βραβεία δεν μου λένε τίποτα. Μπορώ να σου πω και ηθοποιούς με όσκαρ που είναι για πέταμα.
Παρόλα αυτά δεν τη θεωρώ για πέταμα απλά μέτρια.
Πάμε παρακάτω

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Σε ο,τι εχει να κάνει με το θέατρο Εριφύλη μου, ειδικά εγώ, δεν δέχομαι gatekeeping. :)
Επειδή είμαι στον χώρο και ξέρω κάποια πράγματα παραπάνω, άσε με να γνωρίζω ότι δεν υπάρχει επαΐων του θεάτρου που να μη τη θεωρεί κορυφαία στο θέατρο.

Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και εκτός θρεντ.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια