Αγαπημένος καφές

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές;
Multiple votes are allowed.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 190)
  • Φραπεδιά (η αθάνατη ελληνική παράδοση)

Ψήφοι: 43 22,6%
  • Φραπόγαλο (η παράδοση σε έκδοση baby)

Ψήφοι: 13 6,8%
  • Ελληνικός (ή η επιστροφή της χόβολης)

Ψήφοι: 20 10,5%
  • Ελληνικός διπλός (για διπλή απόλαυση)

Ψήφοι: 27 14,2%
  • Φίλτρου (η διάφανη απόλαυση)

Ψήφοι: 30 15,8%
  • Εσπρέσσο (η δύναμη σε ristretto ή lungo)

Ψήφοι: 17 8,9%
  • Καπουτσίνο (με πολλή πολλή κρέμα ή σαντιγύ)

Ψήφοι: 38 20,0%
  • Φρεντοτσίνο (τα καινά δαιμόνια ...)

Ψήφοι: 10 5,3%
  • Εσπρέσσο φρέντο (γιατί είμαστε θερμοί τύποι)

• Καπουτσίνο φρέντο (γιατί έχει ωραίο αφρό)

• Άλλος

Ψήφοι: 3 1,6%
  • Δεν πίνω καφέ

Ψήφοι: 13 6,8%

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.441 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.
Καλημέρα παιδιά,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε δοκιμάσει τους παρακάτω καφέδες ώστε να μου πείτε αν αξίζει η αγορά τους ή όχι. Συνήθως παίρνω απέξω καφέ, όμως μερικές φορές που δεν βγαίνω φτιάχνω μόνος μου σπίτι. Έχω Nespresso μηχανή με pods στην οποία φτιάχνω espresso και freddo espresso.

View attachment 142554

View attachment 142555
Αυτά είναι περισσότερο ως ρόφημα (θέλουν και περισσότερη δόση, για να μην σου βγαίνει νερουλό), παρά καφές. Αν δεν σε πειράζει, πάρ' τα, έστω και μια φορά ως δοκιμή.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.004 μηνύματα.
Καλημέρα παιδιά,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε δοκιμάσει τους παρακάτω καφέδες ώστε να μου πείτε αν αξίζει η αγορά τους ή όχι. Συνήθως παίρνω απέξω καφέ, όμως μερικές φορές που δεν βγαίνω φτιάχνω μόνος μου σπίτι. Έχω Nespresso μηχανή με pods στην οποία φτιάχνω espresso και freddo espresso.

View attachment 142554

View attachment 142555
Κοιτα να δεις εφοσον εχεις μηχανη nespresso και κανεις ζεστο εσπρεσσο η οποια ειναι κορυφαιας γευσης ...και σ'αρεσει ... απο εκει και περα οτι καφε φιλτρου δοκιμασεις δεν παιζει για αντρες... δεν συγκινει..
(Ο nescafe στιγμιαιος ειναι καφες φιλτρου)
Ta κοριτσια τωρα ειναι αλλο στορυ ...επειδη εχουν ανωτερες γευσεις μπορουν να το παιξουν και διαφορετικα και να εχουν επιλογες.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Λοιπόν τελικά αγόρασα το Nescafé Cappuccino. Είναι πολύ γευστικός και για τα χρήματα που κοστίζει (€5.20) αξίζει σαν αγορά. Βάζεις 3-4 κουταλιές, ζεστό νεύρο και ανακατεύεις για 30-40 δευτερόλεπτα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

IMG_0352.jpeg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια