νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Απο τωρα;Τι θα πινεις οταν θα σαι φοιτητης;Φραπεδιάααααααααααααααααααααααααα![]()
![]()

Κι εμενα ο αγαπημενος μου ο φραπες ειναι,τον συνηθισα απο προπερσι που εδινα Πανελληνιες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Απο τωρα;Τι θα πινεις οταν θα σαι φοιτητης;
Κι εμενα ο αγαπημενος μου ο φραπες ειναι,τον συνηθισα απο προπερσι που εδινα Πανελληνιες.
Μην τον μαλώνεις το Σπυράκο. Κι αυτός έχει πολλά διαβάσματα κι έχει ανάγκη ένα καφεδάκι. Εγώ πάλι 17 ετών ξεκίνησα να πίνω καφέ για να αντέχω τα πολύωρα διαβάσματα. Όταν ήμουν φοιτήτρια έπινα και εσπρέσο, αλλά τώρα δεν τον σηκώνω. Όταν έχω πολύ διάβασμα, καταφεύγω στο φραπέ. Καλό θα ήταν, βέβαια, να κόψουμε το συμβατικό καφέ και να ξεκινήσουμε το ρεβιθοκαφέ, που είναι πιο συμβατός με τον ανθρώπινο οργανισμό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Απο τωρα;Τι θα πινεις οταν θα σαι φοιτητης;
Μα ειναι ερωτας!!
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

φραπεδιααα.....ονειρο..
Ειδικα οταν υπαρχει πολυ διαβασμα
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Αν και σπάνια πίνω καφέδες..
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

συμφωνω με τον σπυρακοο
φραπεδιααα.....ονειρο..
Ειδικα οταν υπαρχει πολυ διαβασμα
Α! Μπράβο! Κι εγώ όταν έχω πολύ διάβασμα εκεί ξεσπάω!

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Φρέντο καπουτσίνο με καραμέλα
Αν και σπάνια πίνω καφέδες..
Ωραιοοοοοοοοοοο!
elise.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γαλλικός καραμέλα ή φουντούκι
Latte Macchiatto ήπια στη Γερμανία και στην Ολλανδία. Είναι πολύ δημοφιλής και έχει πολύ πλούσια γεύση
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Μόκα φρέντο καπουτσίνο μέτριο
Γαλλικός καραμέλα ή φουντούκι
Latte Macchiatto ήπια στη Γερμανία και στην Ολλανδία. Είναι πολύ δημοφιλής και έχει πολύ πλούσια γεύση
Ο Γαλλικος ειναι ωραιος;;
gregory nub
Διάσημο μέλος

Ο Γαλλικος ειναι ωραιος;;
Ο καλύτερος ζεστός καφές

Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νες Ζεστος το χειμωνα
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Φράππα το καλοκαιρι
Νες Ζεστος το χειμωνα
Έτσι

Kαποια Νεφ
Νεοφερμένο μέλος

Βασικα δως' μου καφε και παρε μου τη ψυχη, μονο φραπε αποφευγω γιατι μου διαλυει το στομαχι

artemaki
Διάσημο μέλος

Katerinakius
Νεοφερμένο μέλος

Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

White caramel mocha απο τα Starbucks...Ειναι ρόφημα βασικά και όχι καφές...Το καλοκαίρι φρεντακι σκετο και τα μυαλά στα καγκελα....
Αν πεις αυτα που γραφεις πιο πανω και ανοιξει το ματι σου το πρωι μετα απο Hard Clubbing να μου τηλεγραφήσεις

Αυτα ειναι ροφημα οπως λες...το πρωι πρεπει να πιεις καμια 10αρια απο δαυτα για να ξυπνισεις
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Βασικα,ουτε ο φραππες σε πολυβοηθαει,περσι που εδινα Πανελλαδικες,αντι να με κρατα ξυπνιο,με εστελνε για υπνο κατευθειανΑν πεις αυτα που γραφεις πιο πανω και ανοιξει το ματι σου το πρωι μετα απο Hard Clubbing να μου τηλεγραφήσεις
Αυτα ειναι ροφημα οπως λες...το πρωι πρεπει να πιεις καμια 10αρια απο δαυτα για να ξυπνισεις

Εγω παλι,καποιες φορες οταν ειχα πολυ διαβασμα κατεφευγα στον υπνοΜην τον μαλώνεις το Σπυράκο. Κι αυτός έχει πολλά διαβάσματα κι έχει ανάγκη ένα καφεδάκι. Εγώ πάλι 17 ετών ξεκίνησα να πίνω καφέ για να αντέχω τα πολύωρα διαβάσματα. Όταν ήμουν φοιτήτρια έπινα και εσπρέσο, αλλά τώρα δεν τον σηκώνω. Όταν έχω πολύ διάβασμα, καταφεύγω στο φραπέ. Καλό θα ήταν, βέβαια, να κόψουμε το συμβατικό καφέ και να ξεκινήσουμε το ρεβιθοκαφέ, που είναι πιο συμβατός με τον ανθρώπινο οργανισμό.

πασοΜα ειναι ερωτας!!

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 174 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- riariaki_1990
- ck_chrysiis
- Hased Babis
- p.theofanis
- A350
- American Economist
- fmarulezkd
- johnsala
- touvlo
- taketrance
- Μήτσος10
- Scandal
- Jack of Spades
- synthnightingale
- AggelikiGr
- Kate1914
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Advocatus diaboli
- rafaela11
- Μαυρίκιος
- ROM32
- Wonderkid
- Unboxholics
- Fernando_A
- hirasawayui
- Dmzk
- Thinkguy
- suaimhneas
- chester20080
- Luludaki
- ggl
- Esperos1
- alexis.patrinos
- Εριφύλη
- Phantomas
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Τodoroki
- GeorgePap2003
- NickTheQuick
- charmander
- User2350
- camil
- Maria_Xagorari
- Abiogenesis
- P.Dam.
- Joji
- kalhkardia
- jj!
- marww
- spring day
- parrot/παπαγάλος
- mpapa
- Ilma
- Memetchi
- oups
- Sherlockina
- Stelios725
- Citylights
- ThanasisR.
- Panagiotis849
- Viedo
- Μεγάρα
- Idontknoww
- sunsetpp
- jims
- Mt73
- Φωτεινη Τζα.
- Sevasti
- Panos_02
- Αναστασία197
- Kassiopi
- T C
- ΘανάσοςG4
- fretoe
- Theodora03
- SlimShady
- tslef8
- Johnman97
- VasoGrimes
- Αλκης Κ.
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.