Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 14:56 Η Chimera έγραψε: #1 23-03-08 14:56 Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ; Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα και λέω δεν είναι δυνατόν . Μπορούμε να βάλουμε και δημοσκόπηση . Προσωπικά προτιμώ φίλτρου και φρέντο για καθημερινή κατανάλωση . Όταν δε με νοιάζει αν θα παχύνω πίνω και τα φραπουτσίνο και φρεντοτσίνο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:06 Η Subject to change: #2 23-03-08 20:06 Toffee nut latte (Starbucks). Από πιο "νορμαλ" καφέδες δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, όλοι χάλια μου φαίνονται, αλλά συνήθως παίρνω γαλλικό ή freddocino (που είναι παντού περίπου ίδιοι ή ίδιοι, άρα δεν ρισκάρω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:10 Η Isiliel έγραψε: #3 23-03-08 20:10 Για ρόφημα μου αρέσει πολύ αυτό το Toffee nut latte, αλλά άμα θέλω να πιω Kαφέ προτιμώ μια φραπεδιά Λια μου σε πειράζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:11 Ο Guest 990498: #4 23-03-08 20:11 Ελληνικός διπλός μέτριος με μπόλικο από καϊμάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:45 Ο Tetragrammaton: #5 23-03-08 20:45 Γαλλικός με δύο ζάχαρες και λίγο γάλα. Ενίοτε αρωματισμένος με βανίλια... (τα starbucks παιδιά sorry αλλά τα απεχθάνομαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:57 Ο Guest 990498: #6 23-03-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γαλλικός με δύο ζάχαρες και λίγο γάλα. Ενίοτε αρωματισμένος με βανίλια... (τα starbucks παιδιά sorry αλλά τα απεχθάνομαι...) Click για ανάπτυξη... Kαι εγώ ρε παιδιά! Τα σιχαίνομαι τα ρημάδια, χώρια που είναι και πανάκριβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:59 Η Subject to change: #7 23-03-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαι εγώ ρε παιδιά! Τα σιχαίνομαι τα ρημάδια, χώρια που είναι και πανάκριβα! Click για ανάπτυξη... Μην το κάνουμε βρε παιδιά κι εδώ "Η γνώμη σας για τα Starbucks", έχουμε ολόκληρο θέμα γι'αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:01 Ο Guest 990498: #8 23-03-08 21:01 Συγγνώμη michelle! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:09 Η Subject to change: #9 23-03-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Συγγνώμη michelle! Click για ανάπτυξη... Τι καλό παιδί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:21 Η Neraida έγραψε: #10 23-03-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Toffee nut latte (Starbucks). Click για ανάπτυξη... Α ρε Λια! Κατα κυριο λογο πινω καπουτσινο(με ελαχιστο αφρογαλα) και γαλλικο, αμερικανικο, φιλτρου ή οπως αλλιως λεγεται! (αν και δεν τρελλαινομαι για καφεδες) Τις καλησπερες μου, btw!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:25 Ο Dark_kronos: #11 23-03-08 23:25 Ο μονος που μπορω να πιω ειναι φραπες με λιγο καφε και μπολικη ζαχαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:59 Η FaniFox έγραψε: #12 23-03-08 23:59 Φραπέ σκέτο (Σαλονικιά ντε! Χαλαρά!) Α! και για κάποιες κρύες μέρες του χειμώνα καπουτσίνο (πάλι σκέτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:13 Η Isiliel έγραψε: #13 24-03-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: (με ελαχιστο αφρογαλα) Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:24 Ο fandago έγραψε: #14 24-03-08 00:24 Όταν δεν έχει οποιονδήποτε καφέ μπορώ να συνδυάσω με καραμέλα, παίρνω απλά έναν φραπέ γλυκό με γάλα. Τις καλοκαιρινές μέρες, τον κάνω μέτριο με μια μπάλα παγωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:38 Η Γίδι έγραψε: #15 24-03-08 00:38 Γενικά δε θέλω πολλά σιρόπια στον καφέ μου, αν θέλω milk shake θα πάω στη Δωδώνη. Προτιμάω ή εσπρέσσο ή ελληνικό, σκέτο ολόσκετο και αρωματικό. Στο τσακίρ κέφι θα πάρω έναν capuccino, το καλοκαίρι ίσως φραπέ (αλλά δεν αγαπάω γενικά). Ο Freddo σπάνια με συγκινεί, δε με ενοχλεί να πιω ζεστό καφέ και το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η Neraida έγραψε: #16 24-03-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Click για ανάπτυξη... Οταν παραγγελνω και ξεχνω να τους το επισημανω, το ποτηρι του νερου παιρνει το χρωμα του γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:56 Η Nininaou έγραψε: #17 24-03-08 00:56 Ελληνικός, εσπρέσσο ΣΚΕΤΟΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 04:06 Η cosette έγραψε: #18 24-03-08 04:06 Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει (αν και πιο πολύ ρόφημα είναι παρά καφές) είναι ο Caramel Frappuccino!! Απο εκεί και πέρα, το χειμώνα προτιμώ κυρίως latte χωρίς ζάχαρη, espresso σκέτο ή έναν γαλλικό (συνήθως αρωματικό) με γάλα επίσης χωρίς ζάχαρη. Μου αρέσει πολύ και ο εληνικός καφές, μέτριος πάντα, αλλά δεν πίνω πολύ συχνά γιατί για μένα ελληνικός χωρίς βουτηματάκια, μπισκοτάκια και άλλα "διαιτητικά" πραγματάκια δεν πίνετε.(και οι φρυγανίτσες καλές είναι βέβαια!!) Βέβαια, τους περισσότερους μήνες πίνω έναν freddo cappuccino σκέτο (έχω αρχίσει ήδη έδω και ένα μήνα). Η αλήθεια είναι ότι ο φραπέ δε με συγκινεί ιδιαίτερα όποτε έχω να πιώ πολύ καιρό... Αυτό φυσικά μιας και με την παλιόζεστη που έχουμε στην Ελλάδα μόνο μέσα Οκτωβρίου με μέσα Φεβρουαρίου μπορείς να πιεις ζεστό καφέ. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η mania έγραψε: #19 24-03-08 12:11 Φραπέ χειμώνα καλοκαίρι, τον λατρέυω, τον πίνω όση ώρα θέλω, είναι απλός και μου αρέσει να πέζω με τον αυρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #20 24-03-08 15:35 γενικά όλα τα είδη καφέ μου αρέσουν.... ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε έναν καφέ που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και λέγεται αινσπενερ (Einspäner) μοιάζει λίγο με καπουτσίνο και έχει γεύση μόκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ; Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα και λέω δεν είναι δυνατόν . Μπορούμε να βάλουμε και δημοσκόπηση . Προσωπικά προτιμώ φίλτρου και φρέντο για καθημερινή κατανάλωση . Όταν δε με νοιάζει αν θα παχύνω πίνω και τα φραπουτσίνο και φρεντοτσίνο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:06 Η Subject to change: #2 23-03-08 20:06 Toffee nut latte (Starbucks). Από πιο "νορμαλ" καφέδες δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, όλοι χάλια μου φαίνονται, αλλά συνήθως παίρνω γαλλικό ή freddocino (που είναι παντού περίπου ίδιοι ή ίδιοι, άρα δεν ρισκάρω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:10 Η Isiliel έγραψε: #3 23-03-08 20:10 Για ρόφημα μου αρέσει πολύ αυτό το Toffee nut latte, αλλά άμα θέλω να πιω Kαφέ προτιμώ μια φραπεδιά Λια μου σε πειράζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:11 Ο Guest 990498: #4 23-03-08 20:11 Ελληνικός διπλός μέτριος με μπόλικο από καϊμάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:45 Ο Tetragrammaton: #5 23-03-08 20:45 Γαλλικός με δύο ζάχαρες και λίγο γάλα. Ενίοτε αρωματισμένος με βανίλια... (τα starbucks παιδιά sorry αλλά τα απεχθάνομαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:57 Ο Guest 990498: #6 23-03-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γαλλικός με δύο ζάχαρες και λίγο γάλα. Ενίοτε αρωματισμένος με βανίλια... (τα starbucks παιδιά sorry αλλά τα απεχθάνομαι...) Click για ανάπτυξη... Kαι εγώ ρε παιδιά! Τα σιχαίνομαι τα ρημάδια, χώρια που είναι και πανάκριβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:59 Η Subject to change: #7 23-03-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαι εγώ ρε παιδιά! Τα σιχαίνομαι τα ρημάδια, χώρια που είναι και πανάκριβα! Click για ανάπτυξη... Μην το κάνουμε βρε παιδιά κι εδώ "Η γνώμη σας για τα Starbucks", έχουμε ολόκληρο θέμα γι'αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:01 Ο Guest 990498: #8 23-03-08 21:01 Συγγνώμη michelle! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:09 Η Subject to change: #9 23-03-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Συγγνώμη michelle! Click για ανάπτυξη... Τι καλό παιδί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:21 Η Neraida έγραψε: #10 23-03-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Toffee nut latte (Starbucks). Click για ανάπτυξη... Α ρε Λια! Κατα κυριο λογο πινω καπουτσινο(με ελαχιστο αφρογαλα) και γαλλικο, αμερικανικο, φιλτρου ή οπως αλλιως λεγεται! (αν και δεν τρελλαινομαι για καφεδες) Τις καλησπερες μου, btw!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:25 Ο Dark_kronos: #11 23-03-08 23:25 Ο μονος που μπορω να πιω ειναι φραπες με λιγο καφε και μπολικη ζαχαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:59 Η FaniFox έγραψε: #12 23-03-08 23:59 Φραπέ σκέτο (Σαλονικιά ντε! Χαλαρά!) Α! και για κάποιες κρύες μέρες του χειμώνα καπουτσίνο (πάλι σκέτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:13 Η Isiliel έγραψε: #13 24-03-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: (με ελαχιστο αφρογαλα) Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:24 Ο fandago έγραψε: #14 24-03-08 00:24 Όταν δεν έχει οποιονδήποτε καφέ μπορώ να συνδυάσω με καραμέλα, παίρνω απλά έναν φραπέ γλυκό με γάλα. Τις καλοκαιρινές μέρες, τον κάνω μέτριο με μια μπάλα παγωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:38 Η Γίδι έγραψε: #15 24-03-08 00:38 Γενικά δε θέλω πολλά σιρόπια στον καφέ μου, αν θέλω milk shake θα πάω στη Δωδώνη. Προτιμάω ή εσπρέσσο ή ελληνικό, σκέτο ολόσκετο και αρωματικό. Στο τσακίρ κέφι θα πάρω έναν capuccino, το καλοκαίρι ίσως φραπέ (αλλά δεν αγαπάω γενικά). Ο Freddo σπάνια με συγκινεί, δε με ενοχλεί να πιω ζεστό καφέ και το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η Neraida έγραψε: #16 24-03-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Click για ανάπτυξη... Οταν παραγγελνω και ξεχνω να τους το επισημανω, το ποτηρι του νερου παιρνει το χρωμα του γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:56 Η Nininaou έγραψε: #17 24-03-08 00:56 Ελληνικός, εσπρέσσο ΣΚΕΤΟΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 04:06 Η cosette έγραψε: #18 24-03-08 04:06 Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει (αν και πιο πολύ ρόφημα είναι παρά καφές) είναι ο Caramel Frappuccino!! Απο εκεί και πέρα, το χειμώνα προτιμώ κυρίως latte χωρίς ζάχαρη, espresso σκέτο ή έναν γαλλικό (συνήθως αρωματικό) με γάλα επίσης χωρίς ζάχαρη. Μου αρέσει πολύ και ο εληνικός καφές, μέτριος πάντα, αλλά δεν πίνω πολύ συχνά γιατί για μένα ελληνικός χωρίς βουτηματάκια, μπισκοτάκια και άλλα "διαιτητικά" πραγματάκια δεν πίνετε.(και οι φρυγανίτσες καλές είναι βέβαια!!) Βέβαια, τους περισσότερους μήνες πίνω έναν freddo cappuccino σκέτο (έχω αρχίσει ήδη έδω και ένα μήνα). Η αλήθεια είναι ότι ο φραπέ δε με συγκινεί ιδιαίτερα όποτε έχω να πιώ πολύ καιρό... Αυτό φυσικά μιας και με την παλιόζεστη που έχουμε στην Ελλάδα μόνο μέσα Οκτωβρίου με μέσα Φεβρουαρίου μπορείς να πιεις ζεστό καφέ. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η mania έγραψε: #19 24-03-08 12:11 Φραπέ χειμώνα καλοκαίρι, τον λατρέυω, τον πίνω όση ώρα θέλω, είναι απλός και μου αρέσει να πέζω με τον αυρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #20 24-03-08 15:35 γενικά όλα τα είδη καφέ μου αρέσουν.... ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε έναν καφέ που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και λέγεται αινσπενερ (Einspäner) μοιάζει λίγο με καπουτσίνο και έχει γεύση μόκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Toffee nut latte (Starbucks). Από πιο "νορμαλ" καφέδες δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, όλοι χάλια μου φαίνονται, αλλά συνήθως παίρνω γαλλικό ή freddocino (που είναι παντού περίπου ίδιοι ή ίδιοι, άρα δεν ρισκάρω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:10 Η Isiliel έγραψε: #3 23-03-08 20:10 Για ρόφημα μου αρέσει πολύ αυτό το Toffee nut latte, αλλά άμα θέλω να πιω Kαφέ προτιμώ μια φραπεδιά Λια μου σε πειράζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:11 Ο Guest 990498: #4 23-03-08 20:11 Ελληνικός διπλός μέτριος με μπόλικο από καϊμάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:45 Ο Tetragrammaton: #5 23-03-08 20:45 Γαλλικός με δύο ζάχαρες και λίγο γάλα. Ενίοτε αρωματισμένος με βανίλια... (τα starbucks παιδιά sorry αλλά τα απεχθάνομαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:57 Ο Guest 990498: #6 23-03-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γαλλικός με δύο ζάχαρες και λίγο γάλα. Ενίοτε αρωματισμένος με βανίλια... (τα starbucks παιδιά sorry αλλά τα απεχθάνομαι...) Click για ανάπτυξη... Kαι εγώ ρε παιδιά! Τα σιχαίνομαι τα ρημάδια, χώρια που είναι και πανάκριβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:59 Η Subject to change: #7 23-03-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαι εγώ ρε παιδιά! Τα σιχαίνομαι τα ρημάδια, χώρια που είναι και πανάκριβα! Click για ανάπτυξη... Μην το κάνουμε βρε παιδιά κι εδώ "Η γνώμη σας για τα Starbucks", έχουμε ολόκληρο θέμα γι'αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:01 Ο Guest 990498: #8 23-03-08 21:01 Συγγνώμη michelle! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:09 Η Subject to change: #9 23-03-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Συγγνώμη michelle! Click για ανάπτυξη... Τι καλό παιδί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:21 Η Neraida έγραψε: #10 23-03-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Toffee nut latte (Starbucks). Click για ανάπτυξη... Α ρε Λια! Κατα κυριο λογο πινω καπουτσινο(με ελαχιστο αφρογαλα) και γαλλικο, αμερικανικο, φιλτρου ή οπως αλλιως λεγεται! (αν και δεν τρελλαινομαι για καφεδες) Τις καλησπερες μου, btw!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:25 Ο Dark_kronos: #11 23-03-08 23:25 Ο μονος που μπορω να πιω ειναι φραπες με λιγο καφε και μπολικη ζαχαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:59 Η FaniFox έγραψε: #12 23-03-08 23:59 Φραπέ σκέτο (Σαλονικιά ντε! Χαλαρά!) Α! και για κάποιες κρύες μέρες του χειμώνα καπουτσίνο (πάλι σκέτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:13 Η Isiliel έγραψε: #13 24-03-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: (με ελαχιστο αφρογαλα) Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:24 Ο fandago έγραψε: #14 24-03-08 00:24 Όταν δεν έχει οποιονδήποτε καφέ μπορώ να συνδυάσω με καραμέλα, παίρνω απλά έναν φραπέ γλυκό με γάλα. Τις καλοκαιρινές μέρες, τον κάνω μέτριο με μια μπάλα παγωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:38 Η Γίδι έγραψε: #15 24-03-08 00:38 Γενικά δε θέλω πολλά σιρόπια στον καφέ μου, αν θέλω milk shake θα πάω στη Δωδώνη. Προτιμάω ή εσπρέσσο ή ελληνικό, σκέτο ολόσκετο και αρωματικό. Στο τσακίρ κέφι θα πάρω έναν capuccino, το καλοκαίρι ίσως φραπέ (αλλά δεν αγαπάω γενικά). Ο Freddo σπάνια με συγκινεί, δε με ενοχλεί να πιω ζεστό καφέ και το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η Neraida έγραψε: #16 24-03-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Click για ανάπτυξη... Οταν παραγγελνω και ξεχνω να τους το επισημανω, το ποτηρι του νερου παιρνει το χρωμα του γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:56 Η Nininaou έγραψε: #17 24-03-08 00:56 Ελληνικός, εσπρέσσο ΣΚΕΤΟΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 04:06 Η cosette έγραψε: #18 24-03-08 04:06 Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει (αν και πιο πολύ ρόφημα είναι παρά καφές) είναι ο Caramel Frappuccino!! Απο εκεί και πέρα, το χειμώνα προτιμώ κυρίως latte χωρίς ζάχαρη, espresso σκέτο ή έναν γαλλικό (συνήθως αρωματικό) με γάλα επίσης χωρίς ζάχαρη. Μου αρέσει πολύ και ο εληνικός καφές, μέτριος πάντα, αλλά δεν πίνω πολύ συχνά γιατί για μένα ελληνικός χωρίς βουτηματάκια, μπισκοτάκια και άλλα "διαιτητικά" πραγματάκια δεν πίνετε.(και οι φρυγανίτσες καλές είναι βέβαια!!) Βέβαια, τους περισσότερους μήνες πίνω έναν freddo cappuccino σκέτο (έχω αρχίσει ήδη έδω και ένα μήνα). Η αλήθεια είναι ότι ο φραπέ δε με συγκινεί ιδιαίτερα όποτε έχω να πιώ πολύ καιρό... Αυτό φυσικά μιας και με την παλιόζεστη που έχουμε στην Ελλάδα μόνο μέσα Οκτωβρίου με μέσα Φεβρουαρίου μπορείς να πιεις ζεστό καφέ. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η mania έγραψε: #19 24-03-08 12:11 Φραπέ χειμώνα καλοκαίρι, τον λατρέυω, τον πίνω όση ώρα θέλω, είναι απλός και μου αρέσει να πέζω με τον αυρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #20 24-03-08 15:35 γενικά όλα τα είδη καφέ μου αρέσουν.... ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε έναν καφέ που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και λέγεται αινσπενερ (Einspäner) μοιάζει λίγο με καπουτσίνο και έχει γεύση μόκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για ρόφημα μου αρέσει πολύ αυτό το Toffee nut latte, αλλά άμα θέλω να πιω Kαφέ προτιμώ μια φραπεδιά Λια μου σε πειράζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:11 Ο Guest 990498: #4 23-03-08 20:11 Ελληνικός διπλός μέτριος με μπόλικο από καϊμάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:45 Ο Tetragrammaton: #5 23-03-08 20:45 Γαλλικός με δύο ζάχαρες και λίγο γάλα. Ενίοτε αρωματισμένος με βανίλια... (τα starbucks παιδιά sorry αλλά τα απεχθάνομαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:57 Ο Guest 990498: #6 23-03-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γαλλικός με δύο ζάχαρες και λίγο γάλα. Ενίοτε αρωματισμένος με βανίλια... (τα starbucks παιδιά sorry αλλά τα απεχθάνομαι...) Click για ανάπτυξη... Kαι εγώ ρε παιδιά! Τα σιχαίνομαι τα ρημάδια, χώρια που είναι και πανάκριβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:59 Η Subject to change: #7 23-03-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαι εγώ ρε παιδιά! Τα σιχαίνομαι τα ρημάδια, χώρια που είναι και πανάκριβα! Click για ανάπτυξη... Μην το κάνουμε βρε παιδιά κι εδώ "Η γνώμη σας για τα Starbucks", έχουμε ολόκληρο θέμα γι'αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:01 Ο Guest 990498: #8 23-03-08 21:01 Συγγνώμη michelle! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:09 Η Subject to change: #9 23-03-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Συγγνώμη michelle! Click για ανάπτυξη... Τι καλό παιδί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:21 Η Neraida έγραψε: #10 23-03-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Toffee nut latte (Starbucks). Click για ανάπτυξη... Α ρε Λια! Κατα κυριο λογο πινω καπουτσινο(με ελαχιστο αφρογαλα) και γαλλικο, αμερικανικο, φιλτρου ή οπως αλλιως λεγεται! (αν και δεν τρελλαινομαι για καφεδες) Τις καλησπερες μου, btw!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:25 Ο Dark_kronos: #11 23-03-08 23:25 Ο μονος που μπορω να πιω ειναι φραπες με λιγο καφε και μπολικη ζαχαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:59 Η FaniFox έγραψε: #12 23-03-08 23:59 Φραπέ σκέτο (Σαλονικιά ντε! Χαλαρά!) Α! και για κάποιες κρύες μέρες του χειμώνα καπουτσίνο (πάλι σκέτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:13 Η Isiliel έγραψε: #13 24-03-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: (με ελαχιστο αφρογαλα) Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:24 Ο fandago έγραψε: #14 24-03-08 00:24 Όταν δεν έχει οποιονδήποτε καφέ μπορώ να συνδυάσω με καραμέλα, παίρνω απλά έναν φραπέ γλυκό με γάλα. Τις καλοκαιρινές μέρες, τον κάνω μέτριο με μια μπάλα παγωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:38 Η Γίδι έγραψε: #15 24-03-08 00:38 Γενικά δε θέλω πολλά σιρόπια στον καφέ μου, αν θέλω milk shake θα πάω στη Δωδώνη. Προτιμάω ή εσπρέσσο ή ελληνικό, σκέτο ολόσκετο και αρωματικό. Στο τσακίρ κέφι θα πάρω έναν capuccino, το καλοκαίρι ίσως φραπέ (αλλά δεν αγαπάω γενικά). Ο Freddo σπάνια με συγκινεί, δε με ενοχλεί να πιω ζεστό καφέ και το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η Neraida έγραψε: #16 24-03-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Click για ανάπτυξη... Οταν παραγγελνω και ξεχνω να τους το επισημανω, το ποτηρι του νερου παιρνει το χρωμα του γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:56 Η Nininaou έγραψε: #17 24-03-08 00:56 Ελληνικός, εσπρέσσο ΣΚΕΤΟΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 04:06 Η cosette έγραψε: #18 24-03-08 04:06 Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει (αν και πιο πολύ ρόφημα είναι παρά καφές) είναι ο Caramel Frappuccino!! Απο εκεί και πέρα, το χειμώνα προτιμώ κυρίως latte χωρίς ζάχαρη, espresso σκέτο ή έναν γαλλικό (συνήθως αρωματικό) με γάλα επίσης χωρίς ζάχαρη. Μου αρέσει πολύ και ο εληνικός καφές, μέτριος πάντα, αλλά δεν πίνω πολύ συχνά γιατί για μένα ελληνικός χωρίς βουτηματάκια, μπισκοτάκια και άλλα "διαιτητικά" πραγματάκια δεν πίνετε.(και οι φρυγανίτσες καλές είναι βέβαια!!) Βέβαια, τους περισσότερους μήνες πίνω έναν freddo cappuccino σκέτο (έχω αρχίσει ήδη έδω και ένα μήνα). Η αλήθεια είναι ότι ο φραπέ δε με συγκινεί ιδιαίτερα όποτε έχω να πιώ πολύ καιρό... Αυτό φυσικά μιας και με την παλιόζεστη που έχουμε στην Ελλάδα μόνο μέσα Οκτωβρίου με μέσα Φεβρουαρίου μπορείς να πιεις ζεστό καφέ. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η mania έγραψε: #19 24-03-08 12:11 Φραπέ χειμώνα καλοκαίρι, τον λατρέυω, τον πίνω όση ώρα θέλω, είναι απλός και μου αρέσει να πέζω με τον αυρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #20 24-03-08 15:35 γενικά όλα τα είδη καφέ μου αρέσουν.... ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε έναν καφέ που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και λέγεται αινσπενερ (Einspäner) μοιάζει λίγο με καπουτσίνο και έχει γεύση μόκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελληνικός διπλός μέτριος με μπόλικο από καϊμάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:45 Ο Tetragrammaton: #5 23-03-08 20:45 Γαλλικός με δύο ζάχαρες και λίγο γάλα. Ενίοτε αρωματισμένος με βανίλια... (τα starbucks παιδιά sorry αλλά τα απεχθάνομαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:57 Ο Guest 990498: #6 23-03-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γαλλικός με δύο ζάχαρες και λίγο γάλα. Ενίοτε αρωματισμένος με βανίλια... (τα starbucks παιδιά sorry αλλά τα απεχθάνομαι...) Click για ανάπτυξη... Kαι εγώ ρε παιδιά! Τα σιχαίνομαι τα ρημάδια, χώρια που είναι και πανάκριβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:59 Η Subject to change: #7 23-03-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαι εγώ ρε παιδιά! Τα σιχαίνομαι τα ρημάδια, χώρια που είναι και πανάκριβα! Click για ανάπτυξη... Μην το κάνουμε βρε παιδιά κι εδώ "Η γνώμη σας για τα Starbucks", έχουμε ολόκληρο θέμα γι'αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:01 Ο Guest 990498: #8 23-03-08 21:01 Συγγνώμη michelle! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:09 Η Subject to change: #9 23-03-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Συγγνώμη michelle! Click για ανάπτυξη... Τι καλό παιδί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:21 Η Neraida έγραψε: #10 23-03-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Toffee nut latte (Starbucks). Click για ανάπτυξη... Α ρε Λια! Κατα κυριο λογο πινω καπουτσινο(με ελαχιστο αφρογαλα) και γαλλικο, αμερικανικο, φιλτρου ή οπως αλλιως λεγεται! (αν και δεν τρελλαινομαι για καφεδες) Τις καλησπερες μου, btw!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:25 Ο Dark_kronos: #11 23-03-08 23:25 Ο μονος που μπορω να πιω ειναι φραπες με λιγο καφε και μπολικη ζαχαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:59 Η FaniFox έγραψε: #12 23-03-08 23:59 Φραπέ σκέτο (Σαλονικιά ντε! Χαλαρά!) Α! και για κάποιες κρύες μέρες του χειμώνα καπουτσίνο (πάλι σκέτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:13 Η Isiliel έγραψε: #13 24-03-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: (με ελαχιστο αφρογαλα) Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:24 Ο fandago έγραψε: #14 24-03-08 00:24 Όταν δεν έχει οποιονδήποτε καφέ μπορώ να συνδυάσω με καραμέλα, παίρνω απλά έναν φραπέ γλυκό με γάλα. Τις καλοκαιρινές μέρες, τον κάνω μέτριο με μια μπάλα παγωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:38 Η Γίδι έγραψε: #15 24-03-08 00:38 Γενικά δε θέλω πολλά σιρόπια στον καφέ μου, αν θέλω milk shake θα πάω στη Δωδώνη. Προτιμάω ή εσπρέσσο ή ελληνικό, σκέτο ολόσκετο και αρωματικό. Στο τσακίρ κέφι θα πάρω έναν capuccino, το καλοκαίρι ίσως φραπέ (αλλά δεν αγαπάω γενικά). Ο Freddo σπάνια με συγκινεί, δε με ενοχλεί να πιω ζεστό καφέ και το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η Neraida έγραψε: #16 24-03-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Click για ανάπτυξη... Οταν παραγγελνω και ξεχνω να τους το επισημανω, το ποτηρι του νερου παιρνει το χρωμα του γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:56 Η Nininaou έγραψε: #17 24-03-08 00:56 Ελληνικός, εσπρέσσο ΣΚΕΤΟΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 04:06 Η cosette έγραψε: #18 24-03-08 04:06 Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει (αν και πιο πολύ ρόφημα είναι παρά καφές) είναι ο Caramel Frappuccino!! Απο εκεί και πέρα, το χειμώνα προτιμώ κυρίως latte χωρίς ζάχαρη, espresso σκέτο ή έναν γαλλικό (συνήθως αρωματικό) με γάλα επίσης χωρίς ζάχαρη. Μου αρέσει πολύ και ο εληνικός καφές, μέτριος πάντα, αλλά δεν πίνω πολύ συχνά γιατί για μένα ελληνικός χωρίς βουτηματάκια, μπισκοτάκια και άλλα "διαιτητικά" πραγματάκια δεν πίνετε.(και οι φρυγανίτσες καλές είναι βέβαια!!) Βέβαια, τους περισσότερους μήνες πίνω έναν freddo cappuccino σκέτο (έχω αρχίσει ήδη έδω και ένα μήνα). Η αλήθεια είναι ότι ο φραπέ δε με συγκινεί ιδιαίτερα όποτε έχω να πιώ πολύ καιρό... Αυτό φυσικά μιας και με την παλιόζεστη που έχουμε στην Ελλάδα μόνο μέσα Οκτωβρίου με μέσα Φεβρουαρίου μπορείς να πιεις ζεστό καφέ. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η mania έγραψε: #19 24-03-08 12:11 Φραπέ χειμώνα καλοκαίρι, τον λατρέυω, τον πίνω όση ώρα θέλω, είναι απλός και μου αρέσει να πέζω με τον αυρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #20 24-03-08 15:35 γενικά όλα τα είδη καφέ μου αρέσουν.... ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε έναν καφέ που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και λέγεται αινσπενερ (Einspäner) μοιάζει λίγο με καπουτσίνο και έχει γεύση μόκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γαλλικός με δύο ζάχαρες και λίγο γάλα. Ενίοτε αρωματισμένος με βανίλια... (τα starbucks παιδιά sorry αλλά τα απεχθάνομαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:57 Ο Guest 990498: #6 23-03-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γαλλικός με δύο ζάχαρες και λίγο γάλα. Ενίοτε αρωματισμένος με βανίλια... (τα starbucks παιδιά sorry αλλά τα απεχθάνομαι...) Click για ανάπτυξη... Kαι εγώ ρε παιδιά! Τα σιχαίνομαι τα ρημάδια, χώρια που είναι και πανάκριβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:59 Η Subject to change: #7 23-03-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαι εγώ ρε παιδιά! Τα σιχαίνομαι τα ρημάδια, χώρια που είναι και πανάκριβα! Click για ανάπτυξη... Μην το κάνουμε βρε παιδιά κι εδώ "Η γνώμη σας για τα Starbucks", έχουμε ολόκληρο θέμα γι'αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:01 Ο Guest 990498: #8 23-03-08 21:01 Συγγνώμη michelle! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:09 Η Subject to change: #9 23-03-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Συγγνώμη michelle! Click για ανάπτυξη... Τι καλό παιδί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:21 Η Neraida έγραψε: #10 23-03-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Toffee nut latte (Starbucks). Click για ανάπτυξη... Α ρε Λια! Κατα κυριο λογο πινω καπουτσινο(με ελαχιστο αφρογαλα) και γαλλικο, αμερικανικο, φιλτρου ή οπως αλλιως λεγεται! (αν και δεν τρελλαινομαι για καφεδες) Τις καλησπερες μου, btw!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:25 Ο Dark_kronos: #11 23-03-08 23:25 Ο μονος που μπορω να πιω ειναι φραπες με λιγο καφε και μπολικη ζαχαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:59 Η FaniFox έγραψε: #12 23-03-08 23:59 Φραπέ σκέτο (Σαλονικιά ντε! Χαλαρά!) Α! και για κάποιες κρύες μέρες του χειμώνα καπουτσίνο (πάλι σκέτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:13 Η Isiliel έγραψε: #13 24-03-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: (με ελαχιστο αφρογαλα) Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:24 Ο fandago έγραψε: #14 24-03-08 00:24 Όταν δεν έχει οποιονδήποτε καφέ μπορώ να συνδυάσω με καραμέλα, παίρνω απλά έναν φραπέ γλυκό με γάλα. Τις καλοκαιρινές μέρες, τον κάνω μέτριο με μια μπάλα παγωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:38 Η Γίδι έγραψε: #15 24-03-08 00:38 Γενικά δε θέλω πολλά σιρόπια στον καφέ μου, αν θέλω milk shake θα πάω στη Δωδώνη. Προτιμάω ή εσπρέσσο ή ελληνικό, σκέτο ολόσκετο και αρωματικό. Στο τσακίρ κέφι θα πάρω έναν capuccino, το καλοκαίρι ίσως φραπέ (αλλά δεν αγαπάω γενικά). Ο Freddo σπάνια με συγκινεί, δε με ενοχλεί να πιω ζεστό καφέ και το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η Neraida έγραψε: #16 24-03-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Click για ανάπτυξη... Οταν παραγγελνω και ξεχνω να τους το επισημανω, το ποτηρι του νερου παιρνει το χρωμα του γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:56 Η Nininaou έγραψε: #17 24-03-08 00:56 Ελληνικός, εσπρέσσο ΣΚΕΤΟΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 04:06 Η cosette έγραψε: #18 24-03-08 04:06 Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει (αν και πιο πολύ ρόφημα είναι παρά καφές) είναι ο Caramel Frappuccino!! Απο εκεί και πέρα, το χειμώνα προτιμώ κυρίως latte χωρίς ζάχαρη, espresso σκέτο ή έναν γαλλικό (συνήθως αρωματικό) με γάλα επίσης χωρίς ζάχαρη. Μου αρέσει πολύ και ο εληνικός καφές, μέτριος πάντα, αλλά δεν πίνω πολύ συχνά γιατί για μένα ελληνικός χωρίς βουτηματάκια, μπισκοτάκια και άλλα "διαιτητικά" πραγματάκια δεν πίνετε.(και οι φρυγανίτσες καλές είναι βέβαια!!) Βέβαια, τους περισσότερους μήνες πίνω έναν freddo cappuccino σκέτο (έχω αρχίσει ήδη έδω και ένα μήνα). Η αλήθεια είναι ότι ο φραπέ δε με συγκινεί ιδιαίτερα όποτε έχω να πιώ πολύ καιρό... Αυτό φυσικά μιας και με την παλιόζεστη που έχουμε στην Ελλάδα μόνο μέσα Οκτωβρίου με μέσα Φεβρουαρίου μπορείς να πιεις ζεστό καφέ. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η mania έγραψε: #19 24-03-08 12:11 Φραπέ χειμώνα καλοκαίρι, τον λατρέυω, τον πίνω όση ώρα θέλω, είναι απλός και μου αρέσει να πέζω με τον αυρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #20 24-03-08 15:35 γενικά όλα τα είδη καφέ μου αρέσουν.... ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε έναν καφέ που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και λέγεται αινσπενερ (Einspäner) μοιάζει λίγο με καπουτσίνο και έχει γεύση μόκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γαλλικός με δύο ζάχαρες και λίγο γάλα. Ενίοτε αρωματισμένος με βανίλια... (τα starbucks παιδιά sorry αλλά τα απεχθάνομαι...) Click για ανάπτυξη... Kαι εγώ ρε παιδιά! Τα σιχαίνομαι τα ρημάδια, χώρια που είναι και πανάκριβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 20:59 Η Subject to change: #7 23-03-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαι εγώ ρε παιδιά! Τα σιχαίνομαι τα ρημάδια, χώρια που είναι και πανάκριβα! Click για ανάπτυξη... Μην το κάνουμε βρε παιδιά κι εδώ "Η γνώμη σας για τα Starbucks", έχουμε ολόκληρο θέμα γι'αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:01 Ο Guest 990498: #8 23-03-08 21:01 Συγγνώμη michelle! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:09 Η Subject to change: #9 23-03-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Συγγνώμη michelle! Click για ανάπτυξη... Τι καλό παιδί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:21 Η Neraida έγραψε: #10 23-03-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Toffee nut latte (Starbucks). Click για ανάπτυξη... Α ρε Λια! Κατα κυριο λογο πινω καπουτσινο(με ελαχιστο αφρογαλα) και γαλλικο, αμερικανικο, φιλτρου ή οπως αλλιως λεγεται! (αν και δεν τρελλαινομαι για καφεδες) Τις καλησπερες μου, btw!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:25 Ο Dark_kronos: #11 23-03-08 23:25 Ο μονος που μπορω να πιω ειναι φραπες με λιγο καφε και μπολικη ζαχαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:59 Η FaniFox έγραψε: #12 23-03-08 23:59 Φραπέ σκέτο (Σαλονικιά ντε! Χαλαρά!) Α! και για κάποιες κρύες μέρες του χειμώνα καπουτσίνο (πάλι σκέτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:13 Η Isiliel έγραψε: #13 24-03-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: (με ελαχιστο αφρογαλα) Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:24 Ο fandago έγραψε: #14 24-03-08 00:24 Όταν δεν έχει οποιονδήποτε καφέ μπορώ να συνδυάσω με καραμέλα, παίρνω απλά έναν φραπέ γλυκό με γάλα. Τις καλοκαιρινές μέρες, τον κάνω μέτριο με μια μπάλα παγωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:38 Η Γίδι έγραψε: #15 24-03-08 00:38 Γενικά δε θέλω πολλά σιρόπια στον καφέ μου, αν θέλω milk shake θα πάω στη Δωδώνη. Προτιμάω ή εσπρέσσο ή ελληνικό, σκέτο ολόσκετο και αρωματικό. Στο τσακίρ κέφι θα πάρω έναν capuccino, το καλοκαίρι ίσως φραπέ (αλλά δεν αγαπάω γενικά). Ο Freddo σπάνια με συγκινεί, δε με ενοχλεί να πιω ζεστό καφέ και το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η Neraida έγραψε: #16 24-03-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Click για ανάπτυξη... Οταν παραγγελνω και ξεχνω να τους το επισημανω, το ποτηρι του νερου παιρνει το χρωμα του γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:56 Η Nininaou έγραψε: #17 24-03-08 00:56 Ελληνικός, εσπρέσσο ΣΚΕΤΟΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 04:06 Η cosette έγραψε: #18 24-03-08 04:06 Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει (αν και πιο πολύ ρόφημα είναι παρά καφές) είναι ο Caramel Frappuccino!! Απο εκεί και πέρα, το χειμώνα προτιμώ κυρίως latte χωρίς ζάχαρη, espresso σκέτο ή έναν γαλλικό (συνήθως αρωματικό) με γάλα επίσης χωρίς ζάχαρη. Μου αρέσει πολύ και ο εληνικός καφές, μέτριος πάντα, αλλά δεν πίνω πολύ συχνά γιατί για μένα ελληνικός χωρίς βουτηματάκια, μπισκοτάκια και άλλα "διαιτητικά" πραγματάκια δεν πίνετε.(και οι φρυγανίτσες καλές είναι βέβαια!!) Βέβαια, τους περισσότερους μήνες πίνω έναν freddo cappuccino σκέτο (έχω αρχίσει ήδη έδω και ένα μήνα). Η αλήθεια είναι ότι ο φραπέ δε με συγκινεί ιδιαίτερα όποτε έχω να πιώ πολύ καιρό... Αυτό φυσικά μιας και με την παλιόζεστη που έχουμε στην Ελλάδα μόνο μέσα Οκτωβρίου με μέσα Φεβρουαρίου μπορείς να πιεις ζεστό καφέ. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η mania έγραψε: #19 24-03-08 12:11 Φραπέ χειμώνα καλοκαίρι, τον λατρέυω, τον πίνω όση ώρα θέλω, είναι απλός και μου αρέσει να πέζω με τον αυρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #20 24-03-08 15:35 γενικά όλα τα είδη καφέ μου αρέσουν.... ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε έναν καφέ που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και λέγεται αινσπενερ (Einspäner) μοιάζει λίγο με καπουτσίνο και έχει γεύση μόκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαι εγώ ρε παιδιά! Τα σιχαίνομαι τα ρημάδια, χώρια που είναι και πανάκριβα! Click για ανάπτυξη... Μην το κάνουμε βρε παιδιά κι εδώ "Η γνώμη σας για τα Starbucks", έχουμε ολόκληρο θέμα γι'αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:01 Ο Guest 990498: #8 23-03-08 21:01 Συγγνώμη michelle! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:09 Η Subject to change: #9 23-03-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Συγγνώμη michelle! Click για ανάπτυξη... Τι καλό παιδί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:21 Η Neraida έγραψε: #10 23-03-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Toffee nut latte (Starbucks). Click για ανάπτυξη... Α ρε Λια! Κατα κυριο λογο πινω καπουτσινο(με ελαχιστο αφρογαλα) και γαλλικο, αμερικανικο, φιλτρου ή οπως αλλιως λεγεται! (αν και δεν τρελλαινομαι για καφεδες) Τις καλησπερες μου, btw!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:25 Ο Dark_kronos: #11 23-03-08 23:25 Ο μονος που μπορω να πιω ειναι φραπες με λιγο καφε και μπολικη ζαχαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:59 Η FaniFox έγραψε: #12 23-03-08 23:59 Φραπέ σκέτο (Σαλονικιά ντε! Χαλαρά!) Α! και για κάποιες κρύες μέρες του χειμώνα καπουτσίνο (πάλι σκέτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:13 Η Isiliel έγραψε: #13 24-03-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: (με ελαχιστο αφρογαλα) Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:24 Ο fandago έγραψε: #14 24-03-08 00:24 Όταν δεν έχει οποιονδήποτε καφέ μπορώ να συνδυάσω με καραμέλα, παίρνω απλά έναν φραπέ γλυκό με γάλα. Τις καλοκαιρινές μέρες, τον κάνω μέτριο με μια μπάλα παγωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:38 Η Γίδι έγραψε: #15 24-03-08 00:38 Γενικά δε θέλω πολλά σιρόπια στον καφέ μου, αν θέλω milk shake θα πάω στη Δωδώνη. Προτιμάω ή εσπρέσσο ή ελληνικό, σκέτο ολόσκετο και αρωματικό. Στο τσακίρ κέφι θα πάρω έναν capuccino, το καλοκαίρι ίσως φραπέ (αλλά δεν αγαπάω γενικά). Ο Freddo σπάνια με συγκινεί, δε με ενοχλεί να πιω ζεστό καφέ και το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η Neraida έγραψε: #16 24-03-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Click για ανάπτυξη... Οταν παραγγελνω και ξεχνω να τους το επισημανω, το ποτηρι του νερου παιρνει το χρωμα του γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:56 Η Nininaou έγραψε: #17 24-03-08 00:56 Ελληνικός, εσπρέσσο ΣΚΕΤΟΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 04:06 Η cosette έγραψε: #18 24-03-08 04:06 Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει (αν και πιο πολύ ρόφημα είναι παρά καφές) είναι ο Caramel Frappuccino!! Απο εκεί και πέρα, το χειμώνα προτιμώ κυρίως latte χωρίς ζάχαρη, espresso σκέτο ή έναν γαλλικό (συνήθως αρωματικό) με γάλα επίσης χωρίς ζάχαρη. Μου αρέσει πολύ και ο εληνικός καφές, μέτριος πάντα, αλλά δεν πίνω πολύ συχνά γιατί για μένα ελληνικός χωρίς βουτηματάκια, μπισκοτάκια και άλλα "διαιτητικά" πραγματάκια δεν πίνετε.(και οι φρυγανίτσες καλές είναι βέβαια!!) Βέβαια, τους περισσότερους μήνες πίνω έναν freddo cappuccino σκέτο (έχω αρχίσει ήδη έδω και ένα μήνα). Η αλήθεια είναι ότι ο φραπέ δε με συγκινεί ιδιαίτερα όποτε έχω να πιώ πολύ καιρό... Αυτό φυσικά μιας και με την παλιόζεστη που έχουμε στην Ελλάδα μόνο μέσα Οκτωβρίου με μέσα Φεβρουαρίου μπορείς να πιεις ζεστό καφέ. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η mania έγραψε: #19 24-03-08 12:11 Φραπέ χειμώνα καλοκαίρι, τον λατρέυω, τον πίνω όση ώρα θέλω, είναι απλός και μου αρέσει να πέζω με τον αυρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #20 24-03-08 15:35 γενικά όλα τα είδη καφέ μου αρέσουν.... ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε έναν καφέ που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και λέγεται αινσπενερ (Einspäner) μοιάζει λίγο με καπουτσίνο και έχει γεύση μόκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγγνώμη michelle! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:09 Η Subject to change: #9 23-03-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Συγγνώμη michelle! Click για ανάπτυξη... Τι καλό παιδί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:21 Η Neraida έγραψε: #10 23-03-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Toffee nut latte (Starbucks). Click για ανάπτυξη... Α ρε Λια! Κατα κυριο λογο πινω καπουτσινο(με ελαχιστο αφρογαλα) και γαλλικο, αμερικανικο, φιλτρου ή οπως αλλιως λεγεται! (αν και δεν τρελλαινομαι για καφεδες) Τις καλησπερες μου, btw!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:25 Ο Dark_kronos: #11 23-03-08 23:25 Ο μονος που μπορω να πιω ειναι φραπες με λιγο καφε και μπολικη ζαχαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:59 Η FaniFox έγραψε: #12 23-03-08 23:59 Φραπέ σκέτο (Σαλονικιά ντε! Χαλαρά!) Α! και για κάποιες κρύες μέρες του χειμώνα καπουτσίνο (πάλι σκέτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:13 Η Isiliel έγραψε: #13 24-03-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: (με ελαχιστο αφρογαλα) Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:24 Ο fandago έγραψε: #14 24-03-08 00:24 Όταν δεν έχει οποιονδήποτε καφέ μπορώ να συνδυάσω με καραμέλα, παίρνω απλά έναν φραπέ γλυκό με γάλα. Τις καλοκαιρινές μέρες, τον κάνω μέτριο με μια μπάλα παγωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:38 Η Γίδι έγραψε: #15 24-03-08 00:38 Γενικά δε θέλω πολλά σιρόπια στον καφέ μου, αν θέλω milk shake θα πάω στη Δωδώνη. Προτιμάω ή εσπρέσσο ή ελληνικό, σκέτο ολόσκετο και αρωματικό. Στο τσακίρ κέφι θα πάρω έναν capuccino, το καλοκαίρι ίσως φραπέ (αλλά δεν αγαπάω γενικά). Ο Freddo σπάνια με συγκινεί, δε με ενοχλεί να πιω ζεστό καφέ και το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η Neraida έγραψε: #16 24-03-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Click για ανάπτυξη... Οταν παραγγελνω και ξεχνω να τους το επισημανω, το ποτηρι του νερου παιρνει το χρωμα του γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:56 Η Nininaou έγραψε: #17 24-03-08 00:56 Ελληνικός, εσπρέσσο ΣΚΕΤΟΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 04:06 Η cosette έγραψε: #18 24-03-08 04:06 Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει (αν και πιο πολύ ρόφημα είναι παρά καφές) είναι ο Caramel Frappuccino!! Απο εκεί και πέρα, το χειμώνα προτιμώ κυρίως latte χωρίς ζάχαρη, espresso σκέτο ή έναν γαλλικό (συνήθως αρωματικό) με γάλα επίσης χωρίς ζάχαρη. Μου αρέσει πολύ και ο εληνικός καφές, μέτριος πάντα, αλλά δεν πίνω πολύ συχνά γιατί για μένα ελληνικός χωρίς βουτηματάκια, μπισκοτάκια και άλλα "διαιτητικά" πραγματάκια δεν πίνετε.(και οι φρυγανίτσες καλές είναι βέβαια!!) Βέβαια, τους περισσότερους μήνες πίνω έναν freddo cappuccino σκέτο (έχω αρχίσει ήδη έδω και ένα μήνα). Η αλήθεια είναι ότι ο φραπέ δε με συγκινεί ιδιαίτερα όποτε έχω να πιώ πολύ καιρό... Αυτό φυσικά μιας και με την παλιόζεστη που έχουμε στην Ελλάδα μόνο μέσα Οκτωβρίου με μέσα Φεβρουαρίου μπορείς να πιεις ζεστό καφέ. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η mania έγραψε: #19 24-03-08 12:11 Φραπέ χειμώνα καλοκαίρι, τον λατρέυω, τον πίνω όση ώρα θέλω, είναι απλός και μου αρέσει να πέζω με τον αυρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #20 24-03-08 15:35 γενικά όλα τα είδη καφέ μου αρέσουν.... ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε έναν καφέ που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και λέγεται αινσπενερ (Einspäner) μοιάζει λίγο με καπουτσίνο και έχει γεύση μόκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: Συγγνώμη michelle! Click για ανάπτυξη... Τι καλό παιδί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 21:21 Η Neraida έγραψε: #10 23-03-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Toffee nut latte (Starbucks). Click για ανάπτυξη... Α ρε Λια! Κατα κυριο λογο πινω καπουτσινο(με ελαχιστο αφρογαλα) και γαλλικο, αμερικανικο, φιλτρου ή οπως αλλιως λεγεται! (αν και δεν τρελλαινομαι για καφεδες) Τις καλησπερες μου, btw!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:25 Ο Dark_kronos: #11 23-03-08 23:25 Ο μονος που μπορω να πιω ειναι φραπες με λιγο καφε και μπολικη ζαχαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:59 Η FaniFox έγραψε: #12 23-03-08 23:59 Φραπέ σκέτο (Σαλονικιά ντε! Χαλαρά!) Α! και για κάποιες κρύες μέρες του χειμώνα καπουτσίνο (πάλι σκέτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:13 Η Isiliel έγραψε: #13 24-03-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: (με ελαχιστο αφρογαλα) Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:24 Ο fandago έγραψε: #14 24-03-08 00:24 Όταν δεν έχει οποιονδήποτε καφέ μπορώ να συνδυάσω με καραμέλα, παίρνω απλά έναν φραπέ γλυκό με γάλα. Τις καλοκαιρινές μέρες, τον κάνω μέτριο με μια μπάλα παγωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:38 Η Γίδι έγραψε: #15 24-03-08 00:38 Γενικά δε θέλω πολλά σιρόπια στον καφέ μου, αν θέλω milk shake θα πάω στη Δωδώνη. Προτιμάω ή εσπρέσσο ή ελληνικό, σκέτο ολόσκετο και αρωματικό. Στο τσακίρ κέφι θα πάρω έναν capuccino, το καλοκαίρι ίσως φραπέ (αλλά δεν αγαπάω γενικά). Ο Freddo σπάνια με συγκινεί, δε με ενοχλεί να πιω ζεστό καφέ και το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η Neraida έγραψε: #16 24-03-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Click για ανάπτυξη... Οταν παραγγελνω και ξεχνω να τους το επισημανω, το ποτηρι του νερου παιρνει το χρωμα του γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:56 Η Nininaou έγραψε: #17 24-03-08 00:56 Ελληνικός, εσπρέσσο ΣΚΕΤΟΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 04:06 Η cosette έγραψε: #18 24-03-08 04:06 Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει (αν και πιο πολύ ρόφημα είναι παρά καφές) είναι ο Caramel Frappuccino!! Απο εκεί και πέρα, το χειμώνα προτιμώ κυρίως latte χωρίς ζάχαρη, espresso σκέτο ή έναν γαλλικό (συνήθως αρωματικό) με γάλα επίσης χωρίς ζάχαρη. Μου αρέσει πολύ και ο εληνικός καφές, μέτριος πάντα, αλλά δεν πίνω πολύ συχνά γιατί για μένα ελληνικός χωρίς βουτηματάκια, μπισκοτάκια και άλλα "διαιτητικά" πραγματάκια δεν πίνετε.(και οι φρυγανίτσες καλές είναι βέβαια!!) Βέβαια, τους περισσότερους μήνες πίνω έναν freddo cappuccino σκέτο (έχω αρχίσει ήδη έδω και ένα μήνα). Η αλήθεια είναι ότι ο φραπέ δε με συγκινεί ιδιαίτερα όποτε έχω να πιώ πολύ καιρό... Αυτό φυσικά μιας και με την παλιόζεστη που έχουμε στην Ελλάδα μόνο μέσα Οκτωβρίου με μέσα Φεβρουαρίου μπορείς να πιεις ζεστό καφέ. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η mania έγραψε: #19 24-03-08 12:11 Φραπέ χειμώνα καλοκαίρι, τον λατρέυω, τον πίνω όση ώρα θέλω, είναι απλός και μου αρέσει να πέζω με τον αυρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #20 24-03-08 15:35 γενικά όλα τα είδη καφέ μου αρέσουν.... ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε έναν καφέ που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και λέγεται αινσπενερ (Einspäner) μοιάζει λίγο με καπουτσίνο και έχει γεύση μόκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Toffee nut latte (Starbucks). Click για ανάπτυξη... Α ρε Λια! Κατα κυριο λογο πινω καπουτσινο(με ελαχιστο αφρογαλα) και γαλλικο, αμερικανικο, φιλτρου ή οπως αλλιως λεγεται! (αν και δεν τρελλαινομαι για καφεδες) Τις καλησπερες μου, btw!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:25 Ο Dark_kronos: #11 23-03-08 23:25 Ο μονος που μπορω να πιω ειναι φραπες με λιγο καφε και μπολικη ζαχαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:59 Η FaniFox έγραψε: #12 23-03-08 23:59 Φραπέ σκέτο (Σαλονικιά ντε! Χαλαρά!) Α! και για κάποιες κρύες μέρες του χειμώνα καπουτσίνο (πάλι σκέτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:13 Η Isiliel έγραψε: #13 24-03-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: (με ελαχιστο αφρογαλα) Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:24 Ο fandago έγραψε: #14 24-03-08 00:24 Όταν δεν έχει οποιονδήποτε καφέ μπορώ να συνδυάσω με καραμέλα, παίρνω απλά έναν φραπέ γλυκό με γάλα. Τις καλοκαιρινές μέρες, τον κάνω μέτριο με μια μπάλα παγωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:38 Η Γίδι έγραψε: #15 24-03-08 00:38 Γενικά δε θέλω πολλά σιρόπια στον καφέ μου, αν θέλω milk shake θα πάω στη Δωδώνη. Προτιμάω ή εσπρέσσο ή ελληνικό, σκέτο ολόσκετο και αρωματικό. Στο τσακίρ κέφι θα πάρω έναν capuccino, το καλοκαίρι ίσως φραπέ (αλλά δεν αγαπάω γενικά). Ο Freddo σπάνια με συγκινεί, δε με ενοχλεί να πιω ζεστό καφέ και το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η Neraida έγραψε: #16 24-03-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Click για ανάπτυξη... Οταν παραγγελνω και ξεχνω να τους το επισημανω, το ποτηρι του νερου παιρνει το χρωμα του γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:56 Η Nininaou έγραψε: #17 24-03-08 00:56 Ελληνικός, εσπρέσσο ΣΚΕΤΟΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 04:06 Η cosette έγραψε: #18 24-03-08 04:06 Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει (αν και πιο πολύ ρόφημα είναι παρά καφές) είναι ο Caramel Frappuccino!! Απο εκεί και πέρα, το χειμώνα προτιμώ κυρίως latte χωρίς ζάχαρη, espresso σκέτο ή έναν γαλλικό (συνήθως αρωματικό) με γάλα επίσης χωρίς ζάχαρη. Μου αρέσει πολύ και ο εληνικός καφές, μέτριος πάντα, αλλά δεν πίνω πολύ συχνά γιατί για μένα ελληνικός χωρίς βουτηματάκια, μπισκοτάκια και άλλα "διαιτητικά" πραγματάκια δεν πίνετε.(και οι φρυγανίτσες καλές είναι βέβαια!!) Βέβαια, τους περισσότερους μήνες πίνω έναν freddo cappuccino σκέτο (έχω αρχίσει ήδη έδω και ένα μήνα). Η αλήθεια είναι ότι ο φραπέ δε με συγκινεί ιδιαίτερα όποτε έχω να πιώ πολύ καιρό... Αυτό φυσικά μιας και με την παλιόζεστη που έχουμε στην Ελλάδα μόνο μέσα Οκτωβρίου με μέσα Φεβρουαρίου μπορείς να πιεις ζεστό καφέ. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η mania έγραψε: #19 24-03-08 12:11 Φραπέ χειμώνα καλοκαίρι, τον λατρέυω, τον πίνω όση ώρα θέλω, είναι απλός και μου αρέσει να πέζω με τον αυρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #20 24-03-08 15:35 γενικά όλα τα είδη καφέ μου αρέσουν.... ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε έναν καφέ που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και λέγεται αινσπενερ (Einspäner) μοιάζει λίγο με καπουτσίνο και έχει γεύση μόκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο μονος που μπορω να πιω ειναι φραπες με λιγο καφε και μπολικη ζαχαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 23:59 Η FaniFox έγραψε: #12 23-03-08 23:59 Φραπέ σκέτο (Σαλονικιά ντε! Χαλαρά!) Α! και για κάποιες κρύες μέρες του χειμώνα καπουτσίνο (πάλι σκέτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:13 Η Isiliel έγραψε: #13 24-03-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: (με ελαχιστο αφρογαλα) Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:24 Ο fandago έγραψε: #14 24-03-08 00:24 Όταν δεν έχει οποιονδήποτε καφέ μπορώ να συνδυάσω με καραμέλα, παίρνω απλά έναν φραπέ γλυκό με γάλα. Τις καλοκαιρινές μέρες, τον κάνω μέτριο με μια μπάλα παγωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:38 Η Γίδι έγραψε: #15 24-03-08 00:38 Γενικά δε θέλω πολλά σιρόπια στον καφέ μου, αν θέλω milk shake θα πάω στη Δωδώνη. Προτιμάω ή εσπρέσσο ή ελληνικό, σκέτο ολόσκετο και αρωματικό. Στο τσακίρ κέφι θα πάρω έναν capuccino, το καλοκαίρι ίσως φραπέ (αλλά δεν αγαπάω γενικά). Ο Freddo σπάνια με συγκινεί, δε με ενοχλεί να πιω ζεστό καφέ και το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η Neraida έγραψε: #16 24-03-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Click για ανάπτυξη... Οταν παραγγελνω και ξεχνω να τους το επισημανω, το ποτηρι του νερου παιρνει το χρωμα του γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:56 Η Nininaou έγραψε: #17 24-03-08 00:56 Ελληνικός, εσπρέσσο ΣΚΕΤΟΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 04:06 Η cosette έγραψε: #18 24-03-08 04:06 Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει (αν και πιο πολύ ρόφημα είναι παρά καφές) είναι ο Caramel Frappuccino!! Απο εκεί και πέρα, το χειμώνα προτιμώ κυρίως latte χωρίς ζάχαρη, espresso σκέτο ή έναν γαλλικό (συνήθως αρωματικό) με γάλα επίσης χωρίς ζάχαρη. Μου αρέσει πολύ και ο εληνικός καφές, μέτριος πάντα, αλλά δεν πίνω πολύ συχνά γιατί για μένα ελληνικός χωρίς βουτηματάκια, μπισκοτάκια και άλλα "διαιτητικά" πραγματάκια δεν πίνετε.(και οι φρυγανίτσες καλές είναι βέβαια!!) Βέβαια, τους περισσότερους μήνες πίνω έναν freddo cappuccino σκέτο (έχω αρχίσει ήδη έδω και ένα μήνα). Η αλήθεια είναι ότι ο φραπέ δε με συγκινεί ιδιαίτερα όποτε έχω να πιώ πολύ καιρό... Αυτό φυσικά μιας και με την παλιόζεστη που έχουμε στην Ελλάδα μόνο μέσα Οκτωβρίου με μέσα Φεβρουαρίου μπορείς να πιεις ζεστό καφέ. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η mania έγραψε: #19 24-03-08 12:11 Φραπέ χειμώνα καλοκαίρι, τον λατρέυω, τον πίνω όση ώρα θέλω, είναι απλός και μου αρέσει να πέζω με τον αυρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #20 24-03-08 15:35 γενικά όλα τα είδη καφέ μου αρέσουν.... ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε έναν καφέ που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και λέγεται αινσπενερ (Einspäner) μοιάζει λίγο με καπουτσίνο και έχει γεύση μόκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φραπέ σκέτο (Σαλονικιά ντε! Χαλαρά!) Α! και για κάποιες κρύες μέρες του χειμώνα καπουτσίνο (πάλι σκέτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:13 Η Isiliel έγραψε: #13 24-03-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: (με ελαχιστο αφρογαλα) Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:24 Ο fandago έγραψε: #14 24-03-08 00:24 Όταν δεν έχει οποιονδήποτε καφέ μπορώ να συνδυάσω με καραμέλα, παίρνω απλά έναν φραπέ γλυκό με γάλα. Τις καλοκαιρινές μέρες, τον κάνω μέτριο με μια μπάλα παγωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:38 Η Γίδι έγραψε: #15 24-03-08 00:38 Γενικά δε θέλω πολλά σιρόπια στον καφέ μου, αν θέλω milk shake θα πάω στη Δωδώνη. Προτιμάω ή εσπρέσσο ή ελληνικό, σκέτο ολόσκετο και αρωματικό. Στο τσακίρ κέφι θα πάρω έναν capuccino, το καλοκαίρι ίσως φραπέ (αλλά δεν αγαπάω γενικά). Ο Freddo σπάνια με συγκινεί, δε με ενοχλεί να πιω ζεστό καφέ και το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η Neraida έγραψε: #16 24-03-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Click για ανάπτυξη... Οταν παραγγελνω και ξεχνω να τους το επισημανω, το ποτηρι του νερου παιρνει το χρωμα του γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:56 Η Nininaou έγραψε: #17 24-03-08 00:56 Ελληνικός, εσπρέσσο ΣΚΕΤΟΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 04:06 Η cosette έγραψε: #18 24-03-08 04:06 Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει (αν και πιο πολύ ρόφημα είναι παρά καφές) είναι ο Caramel Frappuccino!! Απο εκεί και πέρα, το χειμώνα προτιμώ κυρίως latte χωρίς ζάχαρη, espresso σκέτο ή έναν γαλλικό (συνήθως αρωματικό) με γάλα επίσης χωρίς ζάχαρη. Μου αρέσει πολύ και ο εληνικός καφές, μέτριος πάντα, αλλά δεν πίνω πολύ συχνά γιατί για μένα ελληνικός χωρίς βουτηματάκια, μπισκοτάκια και άλλα "διαιτητικά" πραγματάκια δεν πίνετε.(και οι φρυγανίτσες καλές είναι βέβαια!!) Βέβαια, τους περισσότερους μήνες πίνω έναν freddo cappuccino σκέτο (έχω αρχίσει ήδη έδω και ένα μήνα). Η αλήθεια είναι ότι ο φραπέ δε με συγκινεί ιδιαίτερα όποτε έχω να πιώ πολύ καιρό... Αυτό φυσικά μιας και με την παλιόζεστη που έχουμε στην Ελλάδα μόνο μέσα Οκτωβρίου με μέσα Φεβρουαρίου μπορείς να πιεις ζεστό καφέ. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η mania έγραψε: #19 24-03-08 12:11 Φραπέ χειμώνα καλοκαίρι, τον λατρέυω, τον πίνω όση ώρα θέλω, είναι απλός και μου αρέσει να πέζω με τον αυρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #20 24-03-08 15:35 γενικά όλα τα είδη καφέ μου αρέσουν.... ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε έναν καφέ που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και λέγεται αινσπενερ (Einspäner) μοιάζει λίγο με καπουτσίνο και έχει γεύση μόκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: (με ελαχιστο αφρογαλα) Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:24 Ο fandago έγραψε: #14 24-03-08 00:24 Όταν δεν έχει οποιονδήποτε καφέ μπορώ να συνδυάσω με καραμέλα, παίρνω απλά έναν φραπέ γλυκό με γάλα. Τις καλοκαιρινές μέρες, τον κάνω μέτριο με μια μπάλα παγωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:38 Η Γίδι έγραψε: #15 24-03-08 00:38 Γενικά δε θέλω πολλά σιρόπια στον καφέ μου, αν θέλω milk shake θα πάω στη Δωδώνη. Προτιμάω ή εσπρέσσο ή ελληνικό, σκέτο ολόσκετο και αρωματικό. Στο τσακίρ κέφι θα πάρω έναν capuccino, το καλοκαίρι ίσως φραπέ (αλλά δεν αγαπάω γενικά). Ο Freddo σπάνια με συγκινεί, δε με ενοχλεί να πιω ζεστό καφέ και το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η Neraida έγραψε: #16 24-03-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Click για ανάπτυξη... Οταν παραγγελνω και ξεχνω να τους το επισημανω, το ποτηρι του νερου παιρνει το χρωμα του γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:56 Η Nininaou έγραψε: #17 24-03-08 00:56 Ελληνικός, εσπρέσσο ΣΚΕΤΟΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 04:06 Η cosette έγραψε: #18 24-03-08 04:06 Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει (αν και πιο πολύ ρόφημα είναι παρά καφές) είναι ο Caramel Frappuccino!! Απο εκεί και πέρα, το χειμώνα προτιμώ κυρίως latte χωρίς ζάχαρη, espresso σκέτο ή έναν γαλλικό (συνήθως αρωματικό) με γάλα επίσης χωρίς ζάχαρη. Μου αρέσει πολύ και ο εληνικός καφές, μέτριος πάντα, αλλά δεν πίνω πολύ συχνά γιατί για μένα ελληνικός χωρίς βουτηματάκια, μπισκοτάκια και άλλα "διαιτητικά" πραγματάκια δεν πίνετε.(και οι φρυγανίτσες καλές είναι βέβαια!!) Βέβαια, τους περισσότερους μήνες πίνω έναν freddo cappuccino σκέτο (έχω αρχίσει ήδη έδω και ένα μήνα). Η αλήθεια είναι ότι ο φραπέ δε με συγκινεί ιδιαίτερα όποτε έχω να πιώ πολύ καιρό... Αυτό φυσικά μιας και με την παλιόζεστη που έχουμε στην Ελλάδα μόνο μέσα Οκτωβρίου με μέσα Φεβρουαρίου μπορείς να πιεις ζεστό καφέ. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η mania έγραψε: #19 24-03-08 12:11 Φραπέ χειμώνα καλοκαίρι, τον λατρέυω, τον πίνω όση ώρα θέλω, είναι απλός και μου αρέσει να πέζω με τον αυρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #20 24-03-08 15:35 γενικά όλα τα είδη καφέ μου αρέσουν.... ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε έναν καφέ που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και λέγεται αινσπενερ (Einspäner) μοιάζει λίγο με καπουτσίνο και έχει γεύση μόκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν δεν έχει οποιονδήποτε καφέ μπορώ να συνδυάσω με καραμέλα, παίρνω απλά έναν φραπέ γλυκό με γάλα. Τις καλοκαιρινές μέρες, τον κάνω μέτριο με μια μπάλα παγωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:38 Η Γίδι έγραψε: #15 24-03-08 00:38 Γενικά δε θέλω πολλά σιρόπια στον καφέ μου, αν θέλω milk shake θα πάω στη Δωδώνη. Προτιμάω ή εσπρέσσο ή ελληνικό, σκέτο ολόσκετο και αρωματικό. Στο τσακίρ κέφι θα πάρω έναν capuccino, το καλοκαίρι ίσως φραπέ (αλλά δεν αγαπάω γενικά). Ο Freddo σπάνια με συγκινεί, δε με ενοχλεί να πιω ζεστό καφέ και το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η Neraida έγραψε: #16 24-03-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Click για ανάπτυξη... Οταν παραγγελνω και ξεχνω να τους το επισημανω, το ποτηρι του νερου παιρνει το χρωμα του γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:56 Η Nininaou έγραψε: #17 24-03-08 00:56 Ελληνικός, εσπρέσσο ΣΚΕΤΟΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 04:06 Η cosette έγραψε: #18 24-03-08 04:06 Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει (αν και πιο πολύ ρόφημα είναι παρά καφές) είναι ο Caramel Frappuccino!! Απο εκεί και πέρα, το χειμώνα προτιμώ κυρίως latte χωρίς ζάχαρη, espresso σκέτο ή έναν γαλλικό (συνήθως αρωματικό) με γάλα επίσης χωρίς ζάχαρη. Μου αρέσει πολύ και ο εληνικός καφές, μέτριος πάντα, αλλά δεν πίνω πολύ συχνά γιατί για μένα ελληνικός χωρίς βουτηματάκια, μπισκοτάκια και άλλα "διαιτητικά" πραγματάκια δεν πίνετε.(και οι φρυγανίτσες καλές είναι βέβαια!!) Βέβαια, τους περισσότερους μήνες πίνω έναν freddo cappuccino σκέτο (έχω αρχίσει ήδη έδω και ένα μήνα). Η αλήθεια είναι ότι ο φραπέ δε με συγκινεί ιδιαίτερα όποτε έχω να πιώ πολύ καιρό... Αυτό φυσικά μιας και με την παλιόζεστη που έχουμε στην Ελλάδα μόνο μέσα Οκτωβρίου με μέσα Φεβρουαρίου μπορείς να πιεις ζεστό καφέ. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η mania έγραψε: #19 24-03-08 12:11 Φραπέ χειμώνα καλοκαίρι, τον λατρέυω, τον πίνω όση ώρα θέλω, είναι απλός και μου αρέσει να πέζω με τον αυρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #20 24-03-08 15:35 γενικά όλα τα είδη καφέ μου αρέσουν.... ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε έναν καφέ που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και λέγεται αινσπενερ (Einspäner) μοιάζει λίγο με καπουτσίνο και έχει γεύση μόκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γενικά δε θέλω πολλά σιρόπια στον καφέ μου, αν θέλω milk shake θα πάω στη Δωδώνη. Προτιμάω ή εσπρέσσο ή ελληνικό, σκέτο ολόσκετο και αρωματικό. Στο τσακίρ κέφι θα πάρω έναν capuccino, το καλοκαίρι ίσως φραπέ (αλλά δεν αγαπάω γενικά). Ο Freddo σπάνια με συγκινεί, δε με ενοχλεί να πιω ζεστό καφέ και το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η Neraida έγραψε: #16 24-03-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Click για ανάπτυξη... Οταν παραγγελνω και ξεχνω να τους το επισημανω, το ποτηρι του νερου παιρνει το χρωμα του γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:56 Η Nininaou έγραψε: #17 24-03-08 00:56 Ελληνικός, εσπρέσσο ΣΚΕΤΟΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 04:06 Η cosette έγραψε: #18 24-03-08 04:06 Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει (αν και πιο πολύ ρόφημα είναι παρά καφές) είναι ο Caramel Frappuccino!! Απο εκεί και πέρα, το χειμώνα προτιμώ κυρίως latte χωρίς ζάχαρη, espresso σκέτο ή έναν γαλλικό (συνήθως αρωματικό) με γάλα επίσης χωρίς ζάχαρη. Μου αρέσει πολύ και ο εληνικός καφές, μέτριος πάντα, αλλά δεν πίνω πολύ συχνά γιατί για μένα ελληνικός χωρίς βουτηματάκια, μπισκοτάκια και άλλα "διαιτητικά" πραγματάκια δεν πίνετε.(και οι φρυγανίτσες καλές είναι βέβαια!!) Βέβαια, τους περισσότερους μήνες πίνω έναν freddo cappuccino σκέτο (έχω αρχίσει ήδη έδω και ένα μήνα). Η αλήθεια είναι ότι ο φραπέ δε με συγκινεί ιδιαίτερα όποτε έχω να πιώ πολύ καιρό... Αυτό φυσικά μιας και με την παλιόζεστη που έχουμε στην Ελλάδα μόνο μέσα Οκτωβρίου με μέσα Φεβρουαρίου μπορείς να πιεις ζεστό καφέ. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η mania έγραψε: #19 24-03-08 12:11 Φραπέ χειμώνα καλοκαίρι, τον λατρέυω, τον πίνω όση ώρα θέλω, είναι απλός και μου αρέσει να πέζω με τον αυρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #20 24-03-08 15:35 γενικά όλα τα είδη καφέ μου αρέσουν.... ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε έναν καφέ που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και λέγεται αινσπενερ (Einspäner) μοιάζει λίγο με καπουτσίνο και έχει γεύση μόκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αντιθέτως εγώ, όταν παραγγέλνω, ζητάω να ρίξουν μέσα και την αγελάδα! Γάλα με καφέ πίνω! Click για ανάπτυξη... Οταν παραγγελνω και ξεχνω να τους το επισημανω, το ποτηρι του νερου παιρνει το χρωμα του γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:56 Η Nininaou έγραψε: #17 24-03-08 00:56 Ελληνικός, εσπρέσσο ΣΚΕΤΟΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 04:06 Η cosette έγραψε: #18 24-03-08 04:06 Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει (αν και πιο πολύ ρόφημα είναι παρά καφές) είναι ο Caramel Frappuccino!! Απο εκεί και πέρα, το χειμώνα προτιμώ κυρίως latte χωρίς ζάχαρη, espresso σκέτο ή έναν γαλλικό (συνήθως αρωματικό) με γάλα επίσης χωρίς ζάχαρη. Μου αρέσει πολύ και ο εληνικός καφές, μέτριος πάντα, αλλά δεν πίνω πολύ συχνά γιατί για μένα ελληνικός χωρίς βουτηματάκια, μπισκοτάκια και άλλα "διαιτητικά" πραγματάκια δεν πίνετε.(και οι φρυγανίτσες καλές είναι βέβαια!!) Βέβαια, τους περισσότερους μήνες πίνω έναν freddo cappuccino σκέτο (έχω αρχίσει ήδη έδω και ένα μήνα). Η αλήθεια είναι ότι ο φραπέ δε με συγκινεί ιδιαίτερα όποτε έχω να πιώ πολύ καιρό... Αυτό φυσικά μιας και με την παλιόζεστη που έχουμε στην Ελλάδα μόνο μέσα Οκτωβρίου με μέσα Φεβρουαρίου μπορείς να πιεις ζεστό καφέ. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η mania έγραψε: #19 24-03-08 12:11 Φραπέ χειμώνα καλοκαίρι, τον λατρέυω, τον πίνω όση ώρα θέλω, είναι απλός και μου αρέσει να πέζω με τον αυρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #20 24-03-08 15:35 γενικά όλα τα είδη καφέ μου αρέσουν.... ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε έναν καφέ που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και λέγεται αινσπενερ (Einspäner) μοιάζει λίγο με καπουτσίνο και έχει γεύση μόκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελληνικός, εσπρέσσο ΣΚΕΤΟΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 04:06 Η cosette έγραψε: #18 24-03-08 04:06 Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει (αν και πιο πολύ ρόφημα είναι παρά καφές) είναι ο Caramel Frappuccino!! Απο εκεί και πέρα, το χειμώνα προτιμώ κυρίως latte χωρίς ζάχαρη, espresso σκέτο ή έναν γαλλικό (συνήθως αρωματικό) με γάλα επίσης χωρίς ζάχαρη. Μου αρέσει πολύ και ο εληνικός καφές, μέτριος πάντα, αλλά δεν πίνω πολύ συχνά γιατί για μένα ελληνικός χωρίς βουτηματάκια, μπισκοτάκια και άλλα "διαιτητικά" πραγματάκια δεν πίνετε.(και οι φρυγανίτσες καλές είναι βέβαια!!) Βέβαια, τους περισσότερους μήνες πίνω έναν freddo cappuccino σκέτο (έχω αρχίσει ήδη έδω και ένα μήνα). Η αλήθεια είναι ότι ο φραπέ δε με συγκινεί ιδιαίτερα όποτε έχω να πιώ πολύ καιρό... Αυτό φυσικά μιας και με την παλιόζεστη που έχουμε στην Ελλάδα μόνο μέσα Οκτωβρίου με μέσα Φεβρουαρίου μπορείς να πιεις ζεστό καφέ. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η mania έγραψε: #19 24-03-08 12:11 Φραπέ χειμώνα καλοκαίρι, τον λατρέυω, τον πίνω όση ώρα θέλω, είναι απλός και μου αρέσει να πέζω με τον αυρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #20 24-03-08 15:35 γενικά όλα τα είδη καφέ μου αρέσουν.... ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε έναν καφέ που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και λέγεται αινσπενερ (Einspäner) μοιάζει λίγο με καπουτσίνο και έχει γεύση μόκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει (αν και πιο πολύ ρόφημα είναι παρά καφές) είναι ο Caramel Frappuccino!! Απο εκεί και πέρα, το χειμώνα προτιμώ κυρίως latte χωρίς ζάχαρη, espresso σκέτο ή έναν γαλλικό (συνήθως αρωματικό) με γάλα επίσης χωρίς ζάχαρη. Μου αρέσει πολύ και ο εληνικός καφές, μέτριος πάντα, αλλά δεν πίνω πολύ συχνά γιατί για μένα ελληνικός χωρίς βουτηματάκια, μπισκοτάκια και άλλα "διαιτητικά" πραγματάκια δεν πίνετε.(και οι φρυγανίτσες καλές είναι βέβαια!!) Βέβαια, τους περισσότερους μήνες πίνω έναν freddo cappuccino σκέτο (έχω αρχίσει ήδη έδω και ένα μήνα). Η αλήθεια είναι ότι ο φραπέ δε με συγκινεί ιδιαίτερα όποτε έχω να πιώ πολύ καιρό... Αυτό φυσικά μιας και με την παλιόζεστη που έχουμε στην Ελλάδα μόνο μέσα Οκτωβρίου με μέσα Φεβρουαρίου μπορείς να πιεις ζεστό καφέ. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η mania έγραψε: #19 24-03-08 12:11 Φραπέ χειμώνα καλοκαίρι, τον λατρέυω, τον πίνω όση ώρα θέλω, είναι απλός και μου αρέσει να πέζω με τον αυρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #20 24-03-08 15:35 γενικά όλα τα είδη καφέ μου αρέσουν.... ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε έναν καφέ που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και λέγεται αινσπενερ (Einspäner) μοιάζει λίγο με καπουτσίνο και έχει γεύση μόκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Φραπέ χειμώνα καλοκαίρι, τον λατρέυω, τον πίνω όση ώρα θέλω, είναι απλός και μου αρέσει να πέζω με τον αυρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #20 24-03-08 15:35 γενικά όλα τα είδη καφέ μου αρέσουν.... ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε έναν καφέ που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και λέγεται αινσπενερ (Einspäner) μοιάζει λίγο με καπουτσίνο και έχει γεύση μόκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γενικά όλα τα είδη καφέ μου αρέσουν.... ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε έναν καφέ που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και λέγεται αινσπενερ (Einspäner) μοιάζει λίγο με καπουτσίνο και έχει γεύση μόκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.