Άγιε Βασίλη...
Ούτε παλτό δε θέλω, ούτε λεφτά...
Και δουλειά να μη βρω, δε με νοιάζει.
Θέλω να είναι πάντα καλά οι δικοί μου... Υγιείς και ήρεμοι...
Και, άσχετα με το πού θα καταλήξω, με ποιον, άσχετα πόσο μακριά από τους γονείς μου θα είμαι...
Να είμαστε καλά, χαμογελαστοί...
Γιατί έρχονται κι άλλες δυσκολίες και θέλω να είμαστε γεροί να βρούμε τη λύση.
Ναι;
Φιλιά στον Ρούντολφ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος

Κι εγώ το ίδιο δωράκι με ένα άλλο παιδάκι απο εδώ μέσα θέλω.
Δεν θέλω ούτε πράγματα να μου κουβαλήσεις ούτε δωράκια, δεν είναι ανάγκη να κουράζεσαι, θέλω μόνο να μου ψιθυρίσεις στο αυτάκι τα νουμερα του τζόκερ που θα κληρωθούν στο μεγάλο τζακ-ποτ της Πρωτοχρονιάς....όλα τα άλλα θα τα κάνω μόνη μου.
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Γωγούλα
Υ.Γ.Και φέτος ήμουν πολύ καλο παιδάκι ρώτα την μαμά μου
Υ.Γ.2 Γιορτές θα κάνω στο πατρικο μου, μην μπερδευτείς και μπεις σε άλλο δωμάτιο γιατί κοιμούνται βαριά οι υπολοιποι και τσάμπα θα τα πεις τα νούμερα, τρίτη πόρτα απο το σαλόνι είμαι εγώ
Υ.Γ.3 Κουλουράκια και γλυκά δεν νομίζω να έχουν περισσέψει οπότε να φας καλά στα σπίτια των άλλων παιδιών που θα πας
Υ.Γ.4 Αν μπορείς ταυτόχρονα να πραγματοποιήσεις και την ευχή του Founes θα σου είμαι διπλά υποχρεωμένη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

Τι υπέροχο δώρο Χριστουγέννων σου επιφύλαξε η μοίρα για φέτος

Όλα να σου πάνε κατ'ευχήν και όταν νοιώθεις έτοιμη να μας ξαναεπισκεφτείς κρατώντας και το νινί στην αγκαλιά σου

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε σένα, στον άντρα σου και στο καινούργιο μέλος της οικογένειας σας

torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

Και ότι θες περισσότερο να γίνει πραγματικότητα!!![]()
Μακάριιιιιιιιιιιιιι

Σε ευχαριστώ

Vkey
Επιφανές μέλος

μιας και έχω ωραία φωνή θα σου τραγουδίσω τι ακριβώς θέλω... Αν πάλι δεν καταλάβεις τι ακριβώς ζητάω σου παραθέτω τους στίχους... Εκεί θα βρεις τι θέλω και τους λόγους που τους θέλω

Santa Baby,
Just slip a sable under the tree
For me
Been an awful good girl
Santa Baby, so hurry down the chimney tonight
Santa baby, a '54 convertible too
Light blue
I'll wait up for you, dear
Santa baby, so hurry down the chimney tonight
Think of all the fun I've missed
Think of all the fellas that I haven't kissed
Next year I could be just as good
If you'll check off my Christmas list
Santa Baby, I want a yacht and really thats not
A lot
Been an angel all year
Santa honey, one little thing I really need
The deed
To a platinum mine
Santa cutie, and fill my stocking with a duplex
And cheques
Sign your 'x' on the line
Santa cutie, and hurry down the chimney tonight
Come and trim my Christmas tree
With some decorations bought at Tif-fa-ny
I really do believe in you
Lets see if you believe in me
Santa Baby, forgot to mention one little thing
A ring
I don't mean on the phone
Hurry down the chimney tonight
Hurry...tonight
P/s: 'Ημουν απελπιστηκά καλό κορίτσι... να το τονίσουμε αυτό...
Με αγάπη και φιλάκια,
Βίκυ
mania
Επιφανές μέλος

Αγιε Βασίλη το περιμένω πριν έρθω πάνω στις 23/12 και πλακωθούμε

Θα τα πούμε απο κοντά
Η Μάνια σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polyanna
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ θέλω μόνο ... μόνο λέω ...
ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Δεν πιστεύω ότι υπάρχεις, αλλά αν θέλεις να το πιστέψω, φέρε μου ένα τσουβάλι λίρες, κι εγώ θα σου ξαναγράψω του χρόνου.
(μπορεί όμως τότε να ζητήσω 2)
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

καθως κι ένα αληθινο μωρό κάποια στιγμή μεσα στο χρόνο.

KOULA
Νεοφερμένο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

tofugirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά οι δικοί μου,
κι αν συμβεί κάτι κακό (χτύπα ξύλο) να μου δώσεις την ευκαιρία να πω αυτά που δεν έχω προλάβει,
να δώσω τις αγκαλιές που δεν έδωσα και να είμαι εκεί όταν πρέπει.
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

το μονο που θα ηθελα να σου ζητησω φετος και για παντα ειναι να μου δωσεις ΥΓΕΙΑ και τιποτα αλλο γιατι ολα τα αλλα τα εχω.
δεν θελω ουτε λεφτα ουτε τπτ.... τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια αλλωστε.
αν δεν εχεις την υγεια σου τι να τα κανεις τα λεφτα;
γι αυτο σου ζητω Υγεια σε μενα και σε ολο τον κοσμο που εχει ανιατες ασθενειες για να γινει ο κοσμος μας πιο ομορφος και με περισσοτερα χαμογελα χαρας.

και σε ευχαριστω που ολα αυτα τα χρονια παντα με θυμοσουν και δεν με ξεχασες

σε φιλω γλυκα γλυκα...

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Κλισέ μεν.... αλλά θέλω υγεία, υγεία, υγεία.
Κατά τα άλλα.... να 'σαι καλά για τις εκπλήξεις που μου επιφύλλασες φέτος.... αλλά αν είναι να τελειώνουν έτσι προτιμώ να μη μου φέρεις τίποτα του χρόνου. Προτιμώ something more monotonus, όπως και πριν. Μπορώ να 'χω την ηρεμία μου καλέ μου santa;
Το πολύ-πολύ φέρε μου μία έτοιμη διπλωματική και εργασίες για τη σχολή.
Κι ένα δελφινάκι να μου κάνει παρέα.. και ευτυχία για εκείνη...
Άστο, ξέχνα τα τα παραπάνω. Θέλω να της φέρεις την ευτυχία που τόσο ποθεί και της έχει λείψει. Μου αρκεί.
Ζωρζ
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Hunter
Περιβόητο μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Και δίπλες.
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Θέλω ένα Sabian Vault Crash 17".
Υποθέτω ότι ξες τι είναι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.