Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

26-09-23

17:13
Θα το συζητησουμε σε άλλο θεμα, αμα θέλεις εγω ειμαι μέσα.Φίλε καμια φορα τα ζευγάρια χωρίζουν κ λόγω φάσης. Πχ εσυ θες να κάνεις οικογένεια η άλλη σε 5 χρόνια κ βλέπουμε. Εσυ θα εμενες ; αν παραδειγμα παιζει κάτι τέτοιο;
Και αν εμενες θα ήξερες ότι μετά από πεντε χρονια θα γινόταν όντως ; γιατί αν δεν γίνει το ρίσκο είναι μεγάλο. Τροφή για σκέψη.
Εγώ δέχομαι ότι βρήκες μια γυναίκα να κουμπωσεις κ ίσως αξίζει το ρίσκο αλλά είναι ρίσκο. Γιατί υπάρχει κ η εκδοχή αν χωρίσεις να βρεις κάποια άλλη να ταιριάζετε επίσης και να προχωρησετε σε 2-3 το πολυ χρονια ακόμη κ σε παιδακι.
Εντάξει αυτά δεν σε απασχολουν όταν είσαι 25-30. Εμείς όμως κοντευουμε τα Δευτέρα αντα.... Στενεύουν τα περιθωρεια αν θες να κάνεις οικογένεια.
Εδω μιλαμε για το κλιματιστικό σου.
Αμα χρειαστεις κατι με το διαμερισμα και ξέρω, μη διστάσεις.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

29-12-23

20:06
@Devil
To σκέφτηκες αυτό;
Επίσης αυτό
To σκέφτηκες αυτό;

The secret to insulate windows against cold: it significantly reduces your energy bill
Effective Window Insulation Tips to Cut Your Energy Costs by a Huge Amount Windows are an important part of any home, but they can also let a lot of heat out. As winter comes, it’s important to insulate your windows to keep this from happening. Find out how to protect your windows with a product tha
home-recipe.asckat.com
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επίσης αυτό
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.261 μηνύματα.

29-12-23

21:06
Αυτή την βδομάδα οι εξωτερικές θερμοκρασίες Θεσσαλονίκη ήταν ψηλά και η κατανάλωση μικρή.
Ενδεικτικά από το app για να δείτε πόσο λίγο καίει ένα Inverter ac για θέρμανση.
Προηγούμενη βδομάδα 31.5kwh
Επί 0.15 μ.ο κόστος κιλοβατώρας
Σύνολο 4.72€/βδομάδα
Έχω 22ρι Inverter και θερμαίνω 70τμ 23°εσωτερικά, με σχετικά καλή μόνωση.
Ενδεικτικά από το app για να δείτε πόσο λίγο καίει ένα Inverter ac για θέρμανση.
Προηγούμενη βδομάδα 31.5kwh
Επί 0.15 μ.ο κόστος κιλοβατώρας
Σύνολο 4.72€/βδομάδα
Έχω 22ρι Inverter και θερμαίνω 70τμ 23°εσωτερικά, με σχετικά καλή μόνωση.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.901 μηνύματα.

03-01-25

16:52
ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω γιαυτή τη μέθοδο;Ο καλύτερος τρόπος θέρμανσης είναι η αντλία θερμότητας συνδεδεμένη με τα σώματα του καλοριφέρ. Αν το σπίτι είναι ιδιωκτητο αξίζει η επένδυση. Το ενεργειακό τζάκι είναι επίσης καλή λύση. Το κλιματιστικά χαλάνε την υγρασία του χώρου και μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα υγείας σίγουρα δεν είναι το ίδιο καλά με τα σώματα. Είναι απλά η φτηνή γρήγορη λύση.
Καίει αρκετό ρεύμα;
Ζεσταίνει καλά;
Πόσο ακριβό είναι πχ για 100m² σπίτι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...