fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 20:19 Ο fockos έγραψε: #21 31-05-11 20:19 Kαι εξοπλισμό μην ξεχάσατε. Κράνος, δερμάτινα, γάντια και μπότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theo93 Νεοφερμένο μέλος Ο theo93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 20:24 Ο theo93 έγραψε: #22 31-05-11 20:24 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Kαι εξοπλισμό μην ξεχάσατε. Κράνος, δερμάτινα, γάντια και μπότες Click για ανάπτυξη... παντα αλλιως οποιος δεν το κανει ειναι αξιος της μοιρας του. για τι υψος μιλαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 20:32 Η RunawayDreamer: #23 31-05-11 20:32 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Kαι εξοπλισμό μην ξεχάσατε. Κράνος, δερμάτινα, γάντια και μπότες Click για ανάπτυξη... έχω ήδη κράνος και δερμάτινο. μου λείπουν τα άλλα δύο Αρχική Δημοσίευση από theo93: παντα αλλιως οποιος δεν το κανει ειναι αξιος της μοιρας του. για τι υψος μιλαμε Click για ανάπτυξη... 1,64 ευχαριστώ πάρα πολύ! πρώτο μπόι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theo93 Νεοφερμένο μέλος Ο theo93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 20:37 Ο theo93 έγραψε: #24 31-05-11 20:37 εγω παλι μονο κρανος,αλλα θα παρω και τα υπολοιπα μαζι με την μηχανη. ενταξη ομως για κοριτσι καλα εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2011 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 01:03 Ο fockos έγραψε: #25 06-06-11 01:03 Πριν πάρετε μηχανή πρέπει να δείτε την εκπομππη΄του Θεοδωράκη που δείχνει τώρα το μέγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαι εξοπλισμό μην ξεχάσατε. Κράνος, δερμάτινα, γάντια και μπότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theo93 Νεοφερμένο μέλος Ο theo93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 20:24 Ο theo93 έγραψε: #22 31-05-11 20:24 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Kαι εξοπλισμό μην ξεχάσατε. Κράνος, δερμάτινα, γάντια και μπότες Click για ανάπτυξη... παντα αλλιως οποιος δεν το κανει ειναι αξιος της μοιρας του. για τι υψος μιλαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 20:32 Η RunawayDreamer: #23 31-05-11 20:32 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Kαι εξοπλισμό μην ξεχάσατε. Κράνος, δερμάτινα, γάντια και μπότες Click για ανάπτυξη... έχω ήδη κράνος και δερμάτινο. μου λείπουν τα άλλα δύο Αρχική Δημοσίευση από theo93: παντα αλλιως οποιος δεν το κανει ειναι αξιος της μοιρας του. για τι υψος μιλαμε Click για ανάπτυξη... 1,64 ευχαριστώ πάρα πολύ! πρώτο μπόι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theo93 Νεοφερμένο μέλος Ο theo93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 20:37 Ο theo93 έγραψε: #24 31-05-11 20:37 εγω παλι μονο κρανος,αλλα θα παρω και τα υπολοιπα μαζι με την μηχανη. ενταξη ομως για κοριτσι καλα εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2011 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 01:03 Ο fockos έγραψε: #25 06-06-11 01:03 Πριν πάρετε μηχανή πρέπει να δείτε την εκπομππη΄του Θεοδωράκη που δείχνει τώρα το μέγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Kαι εξοπλισμό μην ξεχάσατε. Κράνος, δερμάτινα, γάντια και μπότες Click για ανάπτυξη... παντα αλλιως οποιος δεν το κανει ειναι αξιος της μοιρας του. για τι υψος μιλαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 20:32 Η RunawayDreamer: #23 31-05-11 20:32 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Kαι εξοπλισμό μην ξεχάσατε. Κράνος, δερμάτινα, γάντια και μπότες Click για ανάπτυξη... έχω ήδη κράνος και δερμάτινο. μου λείπουν τα άλλα δύο Αρχική Δημοσίευση από theo93: παντα αλλιως οποιος δεν το κανει ειναι αξιος της μοιρας του. για τι υψος μιλαμε Click για ανάπτυξη... 1,64 ευχαριστώ πάρα πολύ! πρώτο μπόι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theo93 Νεοφερμένο μέλος Ο theo93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 20:37 Ο theo93 έγραψε: #24 31-05-11 20:37 εγω παλι μονο κρανος,αλλα θα παρω και τα υπολοιπα μαζι με την μηχανη. ενταξη ομως για κοριτσι καλα εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2011 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 01:03 Ο fockos έγραψε: #25 06-06-11 01:03 Πριν πάρετε μηχανή πρέπει να δείτε την εκπομππη΄του Θεοδωράκη που δείχνει τώρα το μέγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Kαι εξοπλισμό μην ξεχάσατε. Κράνος, δερμάτινα, γάντια και μπότες Click για ανάπτυξη... έχω ήδη κράνος και δερμάτινο. μου λείπουν τα άλλα δύο Αρχική Δημοσίευση από theo93: παντα αλλιως οποιος δεν το κανει ειναι αξιος της μοιρας του. για τι υψος μιλαμε Click για ανάπτυξη... 1,64 ευχαριστώ πάρα πολύ! πρώτο μπόι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theo93 Νεοφερμένο μέλος Ο theo93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 31 Μαΐου 2011 στις 20:37 Ο theo93 έγραψε: #24 31-05-11 20:37 εγω παλι μονο κρανος,αλλα θα παρω και τα υπολοιπα μαζι με την μηχανη. ενταξη ομως για κοριτσι καλα εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2011 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 01:03 Ο fockos έγραψε: #25 06-06-11 01:03 Πριν πάρετε μηχανή πρέπει να δείτε την εκπομππη΄του Θεοδωράκη που δείχνει τώρα το μέγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εγω παλι μονο κρανος,αλλα θα παρω και τα υπολοιπα μαζι με την μηχανη. ενταξη ομως για κοριτσι καλα εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 01:03 Ο fockos έγραψε: #25 06-06-11 01:03 Πριν πάρετε μηχανή πρέπει να δείτε την εκπομππη΄του Θεοδωράκη που δείχνει τώρα το μέγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πριν πάρετε μηχανή πρέπει να δείτε την εκπομππη΄του Θεοδωράκη που δείχνει τώρα το μέγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.