Άγγελος
Επιφανές μέλος

σαν ποιοτητα εικονας δηλαδη σε φτηνεσ μηχανες,,φαινεται η lumix να ειναι κατι ξεχωριστο,ενω η coolpix μια καλη γενικα,,
διαβασα τοσα review που μπαφιασε το κεφαλι μου

olympus την απερριψα γιατι ειχε τα χειροτερα σχολια,,χρηστων.. kodak δεν τις εμπιστευομαι σε ψηφιακες,, canon δεν βρηκα στα λεφτα.. που θελω
η lumix εχει το συν οτι γραφει hd video..

θα το φερω περα δωθε αλλα θα αποφασισω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DreamStealer
Δραστήριο μέλος

τραβας φωτογραφια και ενω την κουνας αυτη βγαινει σταθερη!!!!
οταν λεω την κουνας, κουνας με δυναμη οχι αστεια....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

DreamStealer
Δραστήριο μέλος

βγαινει τοσο ακουνητη που δεν το πιστευεις.....και ξερναει μετα τη φωτογραφια?![]()

ειναι ιδανικη για ασχετους και βιαστικους...
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Διαλέξτε μοντέλο
Εγώ μάλλον θα χτυπήσω την ΤΖ30.

antonisk
Νεοφερμένο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ομως στην τωρινη νικον ειχα 2000αρες και 2700 απλες επαναφορτιζομενες.. θα κρατανε τοσο λιγοτερο οι λιθιου?
με τα mah μιλιαμπερορια μπερδευομαι..
ποια ειναι ηεντυπωση σας?μηπως τα mah δεν λένε ολη την αληθεια?
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι είναι αυτά πάλι ;με τα mah μιλιαμπερορια μπερδευομαι..

antonisk
Νεοφερμένο μέλος

Τι είναι αυτά πάλι ;![]()
ειναι το φορτιο της μπαταριας δηλ 1amphere x1 hour=1 ah. 1mah=0,001ah
ΔΕΝ μετρανε την ενεργεια οποτε δεν ειναι απολυτο οτι μια μπαταρια με περισσοτερα mah θα κρατησει περισσοτερο!
απλα αυτο συνηθως συμβαινει γιατι "κουβαλαει" περισσοτερο φορτιο
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

H μέτρηση έχει ως εξής:
Οι περισσότερες μηχανές βγάζουν γύρω στις 300 φωτογραφίες με μπαταρία λιθίου, με την μέτρηση αυτή αλλά μπορούν να βγάλουν πολύ περισσότερες φωτογραφίες.
- Η μέτρηση λοιπόν γίνεται σε συνθήκες γύρω στους 23 βαθμούς Κελσιου, και υγρασία 50%.
- Όταν η οθόνη LCD είναι ενεργοποιημένη
- Η εγγραφή αρχίζει 30 δευτ. μετά την ενεργοποίηση της μηχανής με το Stabilizer (σταθεροποιητή αν υπάρχει) στο auto.
- Εγγραφή φωτογραφίας κάθε 30 δευτερόλεπτα
- Πλήρες φλας σε κάθε δεύτερη εγγραφή.
- Λειτουργία του ζουμ σε κάθε εγγραφή.
- Απενεργοποίηση της μηχανής κάθε 10 εγγραφές και αναμονή μέχρι να μειωθεί η θερμοκρασία της μπαταρίας.
Συνήθως στα μάνουαλ των φωτογραφικών μηχανών έτσι γίνονται οι μετρήσεις, και πίστεψέ με, εγώ τραβάω πολλές φωτογραφίες όταν πηγαίνω κάπου, και δεν έχω μείνει μέχρι τώρα ποτέ από μπαταρία.
(Βέβαια, μπορείς να αγοράσεις και μια εφεδρική, αν και δεν χρειάζεται, εκτός αν έχεις σκοπό να βγάλεις σε μια μέρα 500 φωτογραφίες, πράγμα απίθανο).
Isiliel
Επιφανές μέλος

Καλέ η KODAK έκλεισε!!!kodak δεν τις εμπιστευομαι σε ψηφιακες
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ναι,,αυτο λεω...ΔΕΝ μετρανε την ενεργεια οποτε δεν ειναι απολυτο οτι μια μπαταρια με περισσοτερα mah θα κρατησει περισσοτερο!
απλα αυτο συνηθως συμβαινει γιατι "κουβαλαει" περισσοτερο φορτιο

παντως με τις επναφορτιζομενες nimh εβγαζα πανω απο 100 φωτο αλλα χωρις καθολου φλας-με 2-3 φλας αδειαζε η μπαταρια μιλαμε- και συνηθως χωρις ζουμ...
οποτε βασικα μια χαρα θα ειναι..

αλλα αν χαλασει η μπαταρια και δεν βρισκω αλλη,,παει η καμερα,,ενω με τις αλλες δεν υπαρχει τετοιο θεμα..
ελπιζω να βρισκω μπαταριες για panasonic nikon κλπ
ναι,το ειχα ακουσει..αντε συλλυπητηριαΚαλέ η KODAK έκλεισε!!!

μια απορια που μου ηρθε..υπαρχουν μηχανες που φορτιζουν οπως τα κινητα χωρις να βγαζεις την μπαταρια ?
Άγγελος
Επιφανές μέλος

για την καλυτερη ποιοτητα εικονας κλπ και ας μην εχει τεχνολογικα φρου φρου..
οπου διαβαζα ελεγε οτι ειχε καλυτερη και πιο καθαρη εικονα και χρωματα απο πολλες ακριβοτερες..και ειναι και φτηνοτερη
οταν ερθει θα πω εντυπωσεις..

fockos
Επιφανές μέλος

45 ευρώ πωωωωωωωωωω θα την πάρω και εγώ μου φαίνεται τέλεια.τελικα παρηγγειλα την Canon A800
![]()
για την καλυτερη ποιοτητα εικονας κλπ και ας μην εχει τεχνολογικα φρου φρου..
οπου διαβαζα ελεγε οτι ειχε καλυτερη και πιο καθαρη εικονα απο πολλες ακριβοτερες..και ειναι και φτηνοτερη
οταν ερθει θα πω εντυπωσεις.. :mrgreen:
Άγγελος
Επιφανές μέλος

εγω μολις την ακυρωσα και την αλλαξα με αυτη

PANASONIC LUMIX DMC-S1 BLACK

λογω της μπαταριας,,λιθιου,, γιατι οι επαναφορτιζομενες ααα ψοφανε συνεχεια -αναλωσιμες τελειως.-,,και με τα λεφτα που θα πεταξω για μπαταριες καλυτερα η λιθιου που δεν πεθαινει,,και οποτε τη θες ειναι φορτισμενη χωρις να χανει.
το σκεφτηκα πολυ και οσο και σε ελαχιστα σημεια-που μπορει να μην τα δω με απλο ματι- να εχει στην εικονα,,εε,,,ο μπελας με τις μπαταριες που ολο ψοφανε και αλλαζεις-φαινομενο μνημης που λεμε-...ε,,δεν αξιζει,,καλυτερα η λιθιου,,οπως τα κινητα ,,την εχεις την ξεχνας και κραταει παντα φορτιση..
εστω και αν εχει λιγο κατωτερη εικονα συμφωνα με κριτικες,παλι κορυφαια μικρη ομως.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Άγγελε μου, η ποιότητα των φωτογραφιών επηρεάζεται και από τον χρήστη.
ω,ναιι...οι καλυτερες φωτο μπορει να βγουν την καταλληλη στιγμη και απο ενα κινητο

Με 'γεια και καλοτάξιδη!
ευχαριστω..

εχει να δει βουνο και χιονι,,,

και ειδικα για ταξιδια και φωτο απο αυτοκινητο ειναι οτι πρεπει αφου εχει το γρηγοροτερο τραβηγμα -shutter lag- 0,27.. και πολυ ισχυρο αντικουνημα για λιγες θολουρες
α και μην ξεχναμε οτι εχει μπαταρία (η)λιθίου..

αντε να δουμε....8 εργασιμες μερες μου ειπανε για να τη φερουν..

fockos
Επιφανές μέλος

εσυ παρτη,,
εγω μολις την ακυρωσα και την αλλαξα με αυτη
PANASONIC LUMIX DMC-S1 BLACK
λογω της μπαταριας,,λιθιου,, γιατι οι επαναφορτιζομενες ααα ψοφανε συνεχεια -αναλωσιμες τελειως.-,,και με τα λεφτα που θα πεταξω για μπαταριες καλυτερα η λιθιου που δεν πεθαινει,,και οποτε τη θες ειναι φορτισμενη χωρις να χανει.
το σκεφτηκα πολυ και οσο και σε ελαχιστα σημεια-που μπορει να μην τα δω με απλο ματι- να εχει στην εικονα,,εε,,,ο μπελας με τις μπαταριες που ολο ψοφανε και αλλαζεις-φαινομενο μνημης που λεμε-...ε,,δεν αξιζει,,καλυτερα η λιθιου,,οπως τα κινητα ,,την εχεις την ξεχνας και κραταει παντα φορτιση..
εστω και αν εχει λιγο κατωτερη εικονα συμφωνα με κριτικες,παλι κορυφαια μικρη ομως.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

μπαταρίες που μπορω να βρω παντού παρά μια λιθίου που σε 5 χρόνια (και πολλά λέω) θα ψοφήσει.
παντως εχω κινητο πανω απο 5 χρονια,,,και δεν ψοφανε με λιθιου ειναι ολα
και πληρωνεις πολυ το κοστος των μπαταριων που ψοφανε συνεχεια και μπερδευεσαι..
ε σε 5 χρονια ας αλλαξω μηχανη,,,δεν θελω να την εχω και για παντα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.