Nana
Δραστήριο μέλος

Για πείτε προτάσεις...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σινηθως υστερουν στη φωτογραφια (1 mpx το πολυ...) και στην νυχτερινη ληψη.
Παντως κοιτα σε μαρκες οπως sony, panasonic, jvc, canon.
Να ενα Link με ενδεικτικες τιμες.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

κοίτα καμιά olympus πάντως. καλές τιμές, αντίστοιχες δυνατότητες.
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

και εγω αν επαιρνα Dooo κοντα στα 1000? θα επαιρνα. Αλλα η απλες mini DV ξεκινανε κατω απο τα 400? και απο καπου εκει αρχιζουν και οι φτηνες mini DVD. Οι καλες mini DV που ,πλεον ειναι HHD, αρχιζουν απο τα 1000? και δεν κανουν για τον απλο χρηστη μιας και θελουν επεξεργασια στο pc αν δεν θες απλως να μαζευεις mini DV κασσετες...Αρχική Δημοσίευση από dooo:ψηφιακή βιντεοκάμερα με 400 ευρώ, λιγάκι δύσκολο (τη δική μου ψηφιακή, την είχα πάρει 1200 ευρά με mini dv κασσέτα).
Το καλο που πρεπει να προσεχει καποιος ειναι τα pixel. Σε αυτη τιην τιμη ειναι σχεδον ολες με 800.000 pixel. ελαχιστες με 1mp ή 1.3mp. Οσο πιο πολλα καλυτερα. Το αν εχει φλας. Αν δεν εχει, αν παιρνει extra, και αν δεν παιρνει extra να εχει δυνατοτητα ληψης σε χαμηλα lux πχ 2. Το μεγεθος της μπαταριας (σε mA μιλαω).
Αυτες συνηθως δεν βγαζουν φωτο πανω απο 1mp. Υπαρχουν και εξαιρεσεις, αλλα μαλλον με τιμημα στο κοστος.
Ειδα οτι αρκετες "τιμιες" προτασεις σε αυτη την τιμη ερχονται και απο την samsung. Ας παει σε ενα φωτογραφειο και οχι πολυκαταστημα να την ενημερωσουν. Θεσσαλονικη παντως εχω δει εξειδικευμενα μαγαζια για φωτογραφικες/καμερες//τηλεσκοπια που ειναι η καλυτερη επιλογη. θα σου βρουν αυτο που θες

Nana
Δραστήριο μέλος

https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.562470
(Με την επεξεργασία της ταινίας στο pc δεν έχω πρόβλημα.)
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να σου πω την αληθεια δεν ειναι ασχημη για τα λεφτα της.Αρχική Δημοσίευση από Nana:Αυτή τι λέει για παράδειγμα;;;
https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.562470
(Με την επεξεργασία της ταινίας στο pc δεν έχω πρόβλημα.)
Εχει καλα χαρακτηριστηκα.
Αλλα οπως ειπα, καλο ειναι να πας σε ενα καταστημα να την δεις και απο κοντα και να ρωτησεις ειδικο για της αναγκες σου. Εγω ενα Link εδωσα νε ενα site που εχει καλες τιμες αλλα οχι και ολα τα μοντελα της αγορας.
Nana
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:ψηφιακή βιντεοκάμερα με 400 ευρώ, λιγάκι δύσκολο (τη δική μου ψηφιακή, την είχα πάρει 1200 ευρά με mini dv κασσέτα).
χμμμμμμ...η Olympus δεν έχει βιντεοκάμερες.
Nana
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από songless_bird:Να σου πω την αληθεια δεν ειναι ασχημη για τα λεφτα της.
Εχει καλα χαρακτηριστηκα.
Είδες, άμα θες βρίσκεις

Αρχική Δημοσίευση από songless_bird:Αλλα οπως ειπα, καλο ειναι να πας σε ενα καταστημα να την δεις και απο κοντα και να ρωτησεις ειδικο για της αναγκες σου. Εγω ενα Link εδωσα νε ενα site που εχει καλες τιμες αλλα οχι και ολα τα μοντελα της αγορας.
Καλά εννοείται ότι θα πάω σε κατάστημα. Δεν παίρνω στα τυφλά. Στο link που έδωσες είχα μπει κι εγώ... Αλλά να σου πω τους "ειδικούς" των καταστημάτων, επειδή ξέρω πόσο ειδικοί είναι και με τι σκεπτικό δουλεύουν θα τους αφήσω...

Thnx!
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κοιτα. Εγω οταν πηγα να αγορασω φωτογραφικη μηχανη πηγα σε φωτογραφο...Οταν ρωτησα και για βιντεοκαμερα, μου λεει" οπα. Να φωναξω το παιδι που ασχολειται." Και το παλικαρι ηξερε γιατι ηταν δουλεια του να χρησιμοποιει βιντετοκαμερα. Οχι μονο να την πουλαει. Πωληση μπορουσε να μου κανει και ο φωτογραφος. Πηγαινε σε ενα φωτογραφειο πρωτα. Πχ photo experts(δεν κανω διαφημιση αλλα ειναι αλυσιδα και οχι φωτογραφος του χωριου μου ενα πραγμαΑρχική Δημοσίευση από Nana:Είδες, άμα θες βρίσκειςΔεν ψάχνω και επαγγελματική...
Καλά εννοείται ότι θα πάω σε κατάστημα. Δεν παίρνω στα τυφλά. Στο link που έδωσες είχα μπει κι εγώ... Αλλά να σου πω τους "ειδικούς" των καταστημάτων, επειδή ξέρω πόσο ειδικοί είναι και με τι σκεπτικό δουλεύουν θα τους αφήσω...
Thnx!

Noisette
Περιβόητο μέλος

Θέλω την βοήθεια σας στην αγορά μίας ψηφιακής βιντεοκάμερας η οποία να μην έχει λειτουργία φωτογραφικής, να έχει σχετικά καλή ποιότητα βίντεο, να έχει επιλογή εστίασης χειροκίνητη και να μην κοστίζει πάνω από 500 ευρω.
Τί άλλο πιστεύεται ότι πρέπει να έχει μία βιντεοκάμερα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φοίβος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nikon D40 βγαίνει σε προσφορές 300? μαζί με φακό αρκετά συχνά.
Δεν ξέρω αν σου κάνουν..
EDIT:Ουπς, άκυρο το post, νόμιζα για φωτογραφική έλεγες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Παιδιάααα ακόμα περιμένω τις γνώσεις σας!
moonlight
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.