Isiliel
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

EDIT: Εχμ..ναι... e-shop.gr είπε ο άνθρωπος...ξύπνα isi χαζή!

Jason93
Δραστήριο μέλος

https://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=900&product=901148
Αυτό έχει 30 ευρώ παραπάνω.
ΥΓ:Τώρα που το ξαναείδα έχει ένα Toshiba.
https://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=900&product=848646&tab=specs
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Έχω ακούσει ΠΟΛΥ καλά λόγια για αυτό τον player με μια μικρή ερεύνα που έκανα στο μεσημέρι. Αλλά για να μπορείς να βάλεις ελληνικούς υπότιτλους θα πρέπει να αλλάξεις το firmware, δεν είναι τπτ σπουδαίο όλη η διαδικασία μόνη σου την κάνεις αλλά χάνεις εγγύηση
Μέχρι στιγμή πάντως δεν έχω βρει κάποιο που να παίζει ελληνικούς υπότιτλους χωρίς "πείραγμα"
Isiliel
Επιφανές μέλος

Είδα ένα που έπαιξε ελληνικά επιτόπου στο Carrefour.
Το F&U (Funai United) DBR 5311, αλλά η γραμματοσειρά είναι πάααρα πολύ μικρή και μοιάζει με symbol.
Αυτό που προτείνεις Exp δε μου φαίνεται κακό!
EDIT: Επίσης παίζουν και τα LG DVX172 και LG DVX9900H. Για το 172 διάβασα πως βγάζει ένα γκρί πλαίσιο πίσω από τους υπότιτλους. Όχι πολύ καλό...

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Isiliel
Επιφανές μέλος

Το μόνο μείον για τις δικές μου ανάγκες, είναι που μπορώ να έχω μόνο ένα αρχείο υποτίτλων και όχι αγγλικούς/ελληνικούς. Πάντως για την τιμή του είναι αστέρι!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Isiliel
Επιφανές μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Το βασικότερο πρόβλημα ελπίζω να μην το έχεις είναι η συμβατότητα με τις εκδόσεις των εκδόσεων των xvid και divx. Το XVID είναι το κυρίαρχο σήμερα. ΕΛπίζω να μην έχεις προβλήματα με αυτό. Στον υπολογιστή πάντως αν θες να δεις τα απαιτούμενα codecs ψάξτε το GSpot.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Άρα θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να μπορώ να έχω δύο αρχεία υποτίτλων.
Ένα GVG που υπήρχε λίγο παλαιότερα το έκανε αυτό, αλλά δεν πωλείται πια.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Isiliel
Επιφανές μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Εγώ και ο φίλος μου, έχουμε ένα κάλο στον εγκέφαλο και θέλουμε να βλέπουμε τις ταινίες με αγγλικούς υπότιτλους. Η κόρη μου όμως που θα δει κάποιες από αυτές θα χρειαστεί ελληνικά...
Άρα θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να μπορώ να έχω δύο αρχεία υποτίτλων.
Ένα GVG που υπήρχε λίγο παλαιότερα το έκανε αυτό, αλλά δεν πωλείται πια.
Και εγώ τέτοιο κάλο έχω. Κάτβ οι μεταφράσεις από Systran.
Σχετικά με την συσκευή μου έχει δημιουργηθεί απορία.
Εγώ όπως το ξέρω για τις συσκευές αυτές που αναπαράγουν xvid/divx αφού διαλέξεις το αρχείο στην συνέχεια διαλέγεις και το κατάλληλο αρχείο υποτίτλων. Τουλάχιστον έτσι γίνεται στο Kiss αν το θυμάμαι καλά. Εσένα δεν το κάνει έτσι? και φορτώνει αυτόματα με βάση το όνομα?
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Giovanna
Επιφανές μέλος

με γεια!

Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Έυχαριστώ εκ τών προτέρων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μαρκα παντα παιζει καποιο ρολο. Το design οχι και τοσο

Mπορεις να δεις καμια 30αρια σελιδες απο μερικα, εδω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.