Jason93
Δραστήριο μέλος

Σημείωση Συντάκτου:Οι αναρτήσεις #1-6 έχουν προέλθει έπειτα απο συγχώνευση με το θέμα:" Αγορά κινητού από εξωτερικό"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deviance
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason93
Δραστήριο μέλος

Deviance
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νp Επίσης τσέκαρε τα feedback που έχει ο seller για βαρβάτες αγορές θα συνιστούσα μόνο από TOP Sellers η high feedback σε ακριβά αντικείμεναΝαι..έχω paypal.Thanks!
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Τιμή+Αποστολή μου βγάζει 19,11ευρώ.. Αν το παραγγείλω δλδ και εφόσον είναι από χώρα ΕΕνωσης θα πληρώσω τα 19 ευρώ ή θα έχω και επιπλέον έξοδα; πχ courier; Ή είναι αυτό που γράφει;
Και κάτι ακόμα ποιός το φέρνει στο σπίτι σου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Το πιος θα σου το φερει ξαρτατε απο την εταιρια που θα διαλεξει ο αποστολεας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

Εγώ όσες φορές πήρα κάτι απo ebay μου ήρθανε με το ταχυδρομείο. Μου στείλανε χαρτάκι,πήγα στα κτήριο τους,περίμενα στην ουρά και όταν ήρθε η σειρά μου,το πήρα και έφυγα.
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Και κάτι ακόμα: Τα λεφτά από το λογαριασμό μου θα τα πάρει όταν κλείσουμε την συμφωνία και εγώ θα περιμένω να έρθει το προιόν; Πως γίνεται το θέμα;
Mercury
Επιφανές μέλος

Συνήθως όλοι οι πωλητές μετά απο 2-3 μέρες σου ταχυδρομούν το προιόν που παρηγγειλες.
Να κοιτάς και το rating του κάθε πωλητή,και άν δείς καμιά προσφορά too good to be real μάλλον είναι απάτη.
Και να προσέξεις να κάνει παραδόσεις στην Ελλάδα,γιατί μερικοί δεν κάνουν.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Γιατί μικρά δεματάκια σε μέγεθος τετραδίου ας πούμε, σπίτι τα φέρνουν κανονικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλά εμένα μου άφηνε σημείωμα για ΟΛΑ τα συστημένα χωρίς καν να τα έχει ποτέ μαζί του. Επαιρνα άδειες, στηνόμουνα στην ουρά και το συστημένο ήταν...επιστολή από την ασφαλιστική ότι δεν πλήρωσα, διαφημιστικό για άλλες υπηρεσίες και τέτοια! Την στιγμή που κάποιος ήταν σπίτι ολη μέρα και κουδούνι δεν άκουσε.
Και δεν είναι off topic γιατί έχει μεγάλη σημασία αμα ψωνίζεις συχνά από το eBay.
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Απο την στιγμη που δεν υπαρχει ελληνικο e-bay, σε ποιας χωρας ειναι προτιμωτερο να το ανεβασω; Και τελος, τα περι μεταφορικων υπαρχουν fixαρισμενες επιλογες, η θα πρεπει να ψαξω πρωτα πια εταιρια θελω, που στελνει κλπ;
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν όμως θες να παραγγείλεις πχ ένα λάπτοπ ή ξέρω-γω κάτι μεγάλο τέλος πάντων.. υπάρχει τρόπος να υπολογίσεις τα τελωνειακά;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.