enrose
Δραστήριο μέλος

Μα στο paypal πρέπει να βάλεις πιστωτική
Ναι...μια χαρά ασφαλές είναι![]()
Εγω ξερω πως το paypal ειναι χρεωστικη καρτα!

Πως δεν θα χω καποιο κινδυνο, οσα βαζω τοσα θα χαλαω!
Το spartoo το ξερετε? εκει τα εχω βρει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Και ένας γνωστός μου την πάτησε, του τράβηξαν γύρω στα 500 (ή 600 δεν θυμάμαι καλά) ευρώ κάτι ξένες εταιρείες στοιχημάτων, και άντε να βρεις μετά άκρη.Μιας γνωστης της τραβηξαν χρηματα απο την πιστωτικη.
Νομίζω ότι πιο ασφαλής είναι η προπληρωμένη κάρτα, και αν γίνεται και μέσω paypαl ακόμα καλύτερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Εγω ξερω πως το paypal ειναι χρεωστικη καρτα!
Πως δεν θα χω καποιο κινδυνο, οσα βαζω τοσα θα χαλαω!
Το spartoo το ξερετε? εκει τα εχω βρει!
Στο paypal βάζεις την πιστωτική σου κάρτα για να κάνεις ασφαλές αγορές....
Οπότε χρειάζεται να δηλώσεις την κάρτα σου....
Εγώ έχω βάλει προπληρωμένη που σημαίνει ότι όταν αγοράζω κάτι βάζω τα αντίστοιχα χρήματα να μου τραβήξουν....
enrose
Δραστήριο μέλος

Θα παω να βγαλω μια τετοια καρτα να ειμαι ησυχη!!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Σημείωση:
Τα μηνύματα #86 έως #112 προέρχονται από το συγχωνευμέμο θέμα "Αγορές από εξωτερικό και φόροι"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

οπότε πρέπει να πάρω τηλέφωνο...αλλα΄που?Αν η τιμή του είναι άνω των 40e πληρώνεις σίγουρα δασμούς επειδή προέρχεται απο χώρα εκτος ΕΕ(αν ήταν εντος ΕΕ όσο και να κόστιζε δεν πληρώνεις δασμούς) και θα το φορολογήσουν σίγουρα στο τελωνείο εκτός αν είναι κάτι σχετικά μικρό σε μέγεθος και τους πείς εκεί που το αγόρασες να στο τυλίξουν ως gift αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα στο ελέγξουν.

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

ΔΕΝ θα πάρεις τηλέφωνο, γιατί αφ ενός δεν θα βρεις άκρη και αφ ετέρου μπορεί να σε "σταμπάρουν" και να το τσεκάρουν μετά. Συνήθως οι πωλητές δηλώνουν χαμηλό τιμολόγιο για αυτό το λόγο (το "δώρο" κάνει λίγο μπαμ).
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Δεν βλέπω φόρο...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

> > Please note, there are no U.S. taxes; however, you will be responsible
> > for any additional customs handling fees, duties and/or taxes.''Οur company'' strongly suggests that you check with your local government
> > agency to determine the extent of such charges prior to purchase.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι δασμοί των τελωνείων είναι καθαρά θέμα χώρας,δεν έχει σχέση με τον πωλητή.
Ε ακριβώς, το λέι ξεκάθαρα σε αυτό που παρέθεσεςΑυτό ήταν το σχετικό χωρίο στο μήνυμα τους..
> > Please note, there are no U.S. taxes; however, you will be responsible
> > for any additional customs handling fees, duties and/or taxes.''Οur company'' strongly suggests that you check with your local government
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρεβέκκα, τον φόρο δεν τον καθορίζει ο πωλητής όπως είπα και πιό πάνω, παρά μόνο σε συγκεκριμένες πολιτείες και για αγοραστές σε αυτές (π.χ. California). Και αυτό μερικές φορές. Δεν έχει σχέση η κάρτα σου, αν χρεωνόσουν φόρους θα τους πλήρωνες στα ΕΛΤΑ με την παραλαβή.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρίσκο είναι να ποντάρεις όλα σου τα λεφτά στη ρουλετα, να υπολογίζεις τους φόρους είναι πανεύκολο (αν και όντως μερικές φορές χρεώνουν ο,τι τους κατέβει). Λογικά ο πωλητής δεν θα το έχει δηλώσει πάνω από $40 και την βγάζεις τζαμπέ. Για αυτό σου λέω ρώτα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.