zip_unzip
Εκκολαπτόμενο μέλος

(1) - Συγγνώμη κι όλας αλλά η κατασταση: "Κανω πόλεμο για το φυσικό αέριο/πετρέλαιο" κάτι μου θυμίζει... Τι μου θυμίζει? Το ιρακ ας πούμε...
(2) Στα 99,999999999999999 των περιπτώσεων φταιει αυτός που ξεκινάει τον πολεμο.
(1)Δεν φέρουν καμία ευθύνη οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ για την κατάσταση Ρωσίας-Γεωργίας (as far as I know) και μη συσχετίζεις άλλους πολέμους με την κατάσταση Ρωσίας-Γεωργίας.
(2)Η Ρωσία υποστηρίζει πως έκανε επίθεση στη Γεωργία οχι με κατακτητικες φιλοδοξίες, αλλά για να αναχαιτήσει επίθεση της Γεωργίας στη Ν. Οσετία. Το τι πραγματικά ισχύει δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε εμείς. Το μόνο που μπορούμε είναι να κάνουμε εικασίες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Αμα την πληρώνουν άμαχοι τοτε ξέρεις ποιος φταιει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zip_unzip
Εκκολαπτόμενο μέλος

Peace!
panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος

razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσωπικά έχω μπερδευτεί με αυτό το θέμα. Είναι από τις πρώτες φορές που αποφάσισα να δω τηλεόραση για να μάθω τι γίνεται και δεν έχω καταλάβει απολύτως τίποτα. Τα μπλέκουν όλα μαζί. Αμερικανοί, Ρώσοι, γεωργιανοί, δύο κρατία που δεν είχα ξανακούσει ποτέ, ΝΑΤΟ, βόμβες...Τί γίνεται? Δεν ξέρω ποιος άρχισε, ποιος φταίει, ποια ήταν τα αίτια. 2 λέξεις ακούω συνέχεια...συμφέροντα, αγωγός. Αξίζει για λίγο φυσικό αέριο να ζει μέσα στην ανασφάλεια ένας ολόκληρος λαός? Να καταστρέφονται οικογένειες;Δεν το νομίζω...
Μπορεί κάποιος να μου πει με απλά και κατανοητά λόγια ποια ήταν τα αίτια και γενικά πως άρχισε όλο αυτό;

zip_unzip
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βασικά, να στα εξηγήσω κι εγώ συνοπτικά: η Ρωσία υποστηρίζει πως η Γεωργία ετοιμαζόταν να επιτεθεί στην Ν. Οστέα και για΄να αναχαιτήσει την επίθεση αυτή επιτέθηκε στην Γεωργία (η Ρωσία υποστηρίζει, επίσης, πως δεν έχει κατακτητικές φιλοδοξίες, όσον αφορά αυτή της την εισβολή στη Γεωργία). ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ είχε "χαλάσει" ένας αγωγός πετρελαίου (ή φυσικού αερίου, δεν θυμάμαι) λόγο μιας έκρηξης από βόμβα, αν θυμάμαι καλά. Και τώρα λόγο των επιθέσεων της Ρωσίας αυτός ο αγωγός δεν μπορεί να επισκευαστεί και παραμένει κλειστός. *Αυτός ο αγωγός τροφοδοτούσε με πετρέλαιο/φυσικό αέριο Αμερική, Ευρώπη και κι εγώ δεν ξέρω πού αλλού=>αυτός ο αγωγός είναι σημαντικός. Κι έτσι αναμένεται η τιμή του πετρελαίου/φυσικού αερίου να ακολουθήσει ανοδική πορεία.
Κατάλαβες;
Υ.Γ. Αν ανέφερα κάτι λανθασμένα, παρακαλώ, ας με διορθώσετε.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι μέσα στις άκρες κατάλαβα...Ευχαριστώ

(ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΔΟΣ;;;; )
zip_unzip
Εκκολαπτόμενο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Πριν απαντήσω διάβασα όλα τα προηγούμενα ποστ, αλλά το μόνο που έκαναν ήταν να με μπερδέψουν περισσότερο.
Ναι μέσα στις άκρες κατάλαβα...Ευχαριστώ
(ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΔΟΣ;;;; )
Ετσι όπως πάει η βενζίνη θα πουλήσω το αυτοκινητο να πάρω ποδηλατο...
explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος

(Δεν είμαι ο djohn!!

zip_unzip
Εκκολαπτόμενο μέλος

explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος

zip_unzip
Εκκολαπτόμενο μέλος

explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος

zip_unzip
Εκκολαπτόμενο μέλος

explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος

In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

για να εκφραζομαστε και πιο σωστα και για να μην παιζουμε με τις λεξεις...
ειναι επιηκως ουτοπικο και ανουσιο να λεμε φταιει η Γεωργια,η Ρωσια, η Αμερικη...
τα θεματα εξωτερικης και οικονομικης πολιτικης σαφως και δεν αφορουν ολη τη Γεωργια, ολη τη Ρωσια ουτε ολη την Αμερικη...υπαρχει στις χωρες αυτες..τοοσος κοσμος που κανει αγωνες καταδικαζοντας αυτο που γινεται...
μαλλον το φταιξιμο ανηκει στις ηγεσιες και στους αρμοδιους των εκαστοτε χωρων...
δε νομιζω κανενας Γεωργιανος πατερας ή καμια Ρωσσιδα μανα να επιθυμει να στειλει το παιδι του στη σφαγη για να τιμωρησει τους Ρωσους και Γεωργιανους αντιστοιχα...προς Θεου...
φυσικα υπαρχουν τα αιτια και καποιοι "ανθρωποι"(αν μπορεις να τους χαρακτηρισεις ετσι) φταινε...φταινε ανθρωποι, πολιτικοι...οχι χωρες...μην καταδικαζουμε ολοκληρους λαους...
φυσικα υπαρχει το αιτιο και το υπαιτιο...καποιος φταιει...το θεμα ειναι οτι μεχρι στιγμης κανενας δεν κερδιζει και ουτε προκειται να κερδισει ποτε απο αυτην την κατασταση...
σταματηστε τον πολεμο...stop war...
ελευθερια για ολους...freedom for all...
In Flames gn
explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος

zip_unzip
Εκκολαπτόμενο μέλος

Peace
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.