explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος

ελπιζω να μην υπαρχει συνεχεια αν και η κατασταση μυριζει μπαρουτι..(κυριολεκτικα και μεταφορικα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

Συγγνωμη θεωρεις "κοτσια" το να επιτεθει καποιος????(ε δεν ειμαστε καλα)Γιατι εγω αλλιως το λεω αυτο...κοτσια θεωρειται οτι εχει καποιος που προσπαθει να σταματησει μια τετοια δυσαρεστη και "επωδυνη" κατασταση..καποιος που προσπαθει να ευεργετησει και να κανει κατι για το κοινο καλο-συμφερων..Τεσπα,τουλαχιστον ετσι νομιζω εγω..ισως και να ειμαι λαθος..σιγά τη σοβαρότητα, κωλώνουν όλοι, μέχρι και οι ρώσοι σε ανίσχυρο επιτέθηκαν το ίδιο και οι αμερικάνοι (ιράκ, αφγανιστάν). δεν έχει κανένας τους τα κότσια να επιτεθεί σε υπερδύναμη, σαν τα παλιά (κακά) χρόνια...
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος

razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

οκ γιατι με αυτα που ακουω μερικες φορες(γενικα) νομιζω οτι παραλογιζομαι!καθολου.
In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

Συγγνωμη θεωρεις "κοτσια" το να επιτεθει καποιος????(ε δεν ειμαστε καλα)Γιατι εγω αλλιως το λεω αυτο...κοτσια θεωρειται οτι εχει καποιος που προσπαθει να σταματησει μια τετοια δυσαρεστη και "επωδυνη" κατασταση..καποιος που προσπαθει να ευεργετησει και να κανει κατι για το κοινο καλο-συμφερων..Τεσπα,τουλαχιστον ετσι νομιζω εγω..ισως και να ειμαι λαθος..
απειρα++++++
razorbladeDream....respect:no1:
Freedom for all
In Flames gn
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

όποιος κάνει επίθεση για τα συμφέροντά του, έχει κότσια, δλδ δε φοβάται.
με λίγα λόγια είναι τακτική των αδυνάμων η πρώτη...
explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

όποιος προσπαθεί να σταματήσει την "επώδυνη" κατάσταση είναι δειλός και φοβάται μην πληγούν τα συμφέροντά του.
Επειδή όμως δεν είσαι αμερικάνος λομπίστας (όπως και δεν είναι πολλοί), είτε σου αρέσει, είτε όχι, την πρώτη οδό σε συμφέρει ν'ακολουθήσεις, πίστεψέ με.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

Οποιος νοιαζεται μονο για τα συμφεροντα του ειναι ατομιστης,εγωιστης και εγωκεντρικος...Δλδ οτιδηποτε δεν συμφερει εσενα αρχιζεις αμεσως "πολεμο"?Ειναι θλιβερο να θεωρει καποιος μονη λυση την επιθεση..Δηλαδη η λεξη πολιτισμενη-ειρηνικη συζητηση δεν σου λεει τιποτα??Για εσενα και για τους αλλους που σκεφτονται το ιδιο,οποιος προσπαθει να σταματησει μια "επωδυνη" κατασταση ειναι δειλος???Το αντιθετο...αυτος ειναι ο πραγματικα γενναιος..οποιος προσπαθει για ολους ειναι αυτος που δεν φοβαται...η "μαγκια" και τα "κοτσια" δεν φαινονται στην επιθεση αλλα σε αλλες καταστασεις..όποιος προσπαθεί να σταματήσει την "επώδυνη" κατάσταση είναι δειλός και φοβάται μην πληγούν τα συμφέροντά του.
nfk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ποιά είναι η πρώτη σας σκέψη όταν θέλετε να καταστρέψετε - εκδικηθείτε - εκμεταλλευτείτε κάποιον??? ΠΟΛΕΜΟΣ 100%!!!!!!!!!!!!!
Έχετε αντιμετωπίσει ποτέ κάποιον χωρίς να πιαστείτε στα χέρια?
Φανταστείτε ότι εμείς οι απλοί πολίτες δεν μπορούμε να προκαλέσουμε μεγάλη ζημιά ο ένας στον άλλον!
Για φανταστείτε όμως τι ζημιά μπορούν να προκαλέσουν οι ΗΠΑ , Ρωσία? Είναι δύσκολο γι'αυτούς να πατήσουν ένα κουμπί και να ισοπεδώσουν μια ολόκληρη χώρα?
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΩΠΙΝΟ DNA! ΤΕΛΟΣ........
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ VS ΓΕΩΡΓΙΑ - ΟΣΕΤΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ...... Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ.........
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποιά είναι η πρώτη σας σκέψη όταν θέλετε να καταστρέψετε - εκδικηθείτε - εκμεταλλευτείτε κάποιον???
Αμα καποιος με φτασει σε τετοιο σημειο,να θελω δηλαδη να τον εκδικηθω (αν και δν μπορω να πω οτι μου εχει τυχει σε μεγαλο βαθμο..συνηθως επιδεικνυω καποια α ψυχραιμια.) περιοριζομαι στο να παιρνω μια βαθια ανασα,να πεταω καμια ατακα που να δειχνει τα συναισθηματα μου και τον διαολοστελνω απο μεσα μου με στοχο να μην μου ξαναπερασει απο το μυαλο αυτο που μου προκαλεσε..
Φυσικα! μονο ετσι..
Φανταστείτε ότι εμείς οι απλοί πολίτες δεν μπορούμε να προκαλέσουμε μεγάλη ζημιά ο ένας στον άλλον!
Για φανταστείτε όμως τι ζημιά μπορούν να προκαλέσουν οι ΗΠΑ , Ρωσία? Είναι δύσκολο γι'αυτούς να πατήσουν ένα κουμπί και να ισοπεδώσουν μια ολόκληρη χώρα?
δε διαφωνω.εχουν τα μεσα.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΩΠΙΝΟ DNA! ΤΕΛΟΣ........
ο πολεμος πηγαζει απο τον ανθρωπινο εγωισμο,απο την ανθρωπινη φιλαργυρια,τον ανθρωπινο φανατισμο,τη λαθος παιδεια κλπ...και ενιοτε απο την ανθρωπινη μ........α ..
ε οχι και να μπει ολο το ανθρωπινο ειδος στο ιδιο σακι επειδη καποιοι εχουν αρρωστο τροπο σκεψης και το μυαλουδακι τους αδυνατει να κοιταξει πιο περα απο τα συμφεροντα (?) ..
και βαζω το ερωτηματικο γτ ακομα και αν ενας πολεμος χαρισει κατι στον νικητη,μακροπροθεσμα του το παρει...αυτο που του εδωσε και πολλα αλλα...και αναφερομαι φυσικα στους λαους που ουτως η αλλως βγαινουν ηττημενοι απο οποιονδηποτε πολεμο ανεξαρτητως εκβασης.
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

Λαθος κατα την αποψη μου..δεν ηξερα οτι υπηρχαν γονιδια που ελεγχουν μια τετοια λειτουργια παρολα που ασχολουμε με το αντικειμενο,τωρα το μαθα..Τεσπα,ο πολεμος προερχεται καθαρα απο τον ανθρωπινο εγωισμο,την κτητικοτητα του ανθρωπου και την επιδηξη δυναμης που του αρεσει να κανει..οπως και στην ανθρωπινη μ...α που ειπε και η SCULLYΝομίζω ότι ο πόλεμος κυλά στο ανθρώπινο DNA!!!!!!!!!!!!!!!

Φυσικα και εχω αντιμετωπισει ανθρωπο χωρις να πιαστω στα χερια..αλλα και να πιαστεις στα χερια τι θα καταλαβεις?Θα βγει κατι?Μαλλον το αντιθετο θα συμβει και λυση δεν θα βρεθει..Ποιά είναι η πρώτη σας σκέψη όταν θέλετε να καταστρέψετε - εκδικηθείτε - εκμεταλλευτείτε κάποιον??? ΠΟΛΕΜΟΣ 100%!!!!!!!!!!!!!
Σαφως δεν μπορουμε να προκαλεσουμε καμμια μεγαλη ζημια εμεις οι απλοι πολιτες ειδικα μεμονομενοι δεν μπορουμε να κανουμε απολυτως τπτ..ολοι μαζι ομως?Και φυσικα οι ΗΠΑ,Ρωσια ειναι υπερδυνάμεις:iagree:..δεν χωραει αμιβολία συμφωνω μαζι σου..:iagree:Φανταστείτε ότι εμείς οι απλοί πολίτες δεν μπορούμε να προκαλέσουμε μεγάλη ζημιά ο ένας στον άλλον!
Ok.. αν και εμενα μου φαινονται αλλα τα κινητρα της ..αλλα οκ μπορει να χεις και δικιο..δεν αντιλεω..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ VS ΓΕΩΡΓΙΑ - ΟΣΕΤΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ...... Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ.........

Crookshanks
Διάσημο μέλος

Τέλεια κοινωνία δεν πρόκειται να υπάρξει. Πάντα θα υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ατόμων που θα είναι υποχείρια του εγωισμού και της ιδιοτέλειάς τους. Χαρακτηριστικά που όλοι έχουμε, αλλά που κάποιοι καταφέρνουμε να ελέγχουμε. Γιατί μη μου πείτε πως δεν έχετε διεκδικήσει ποτέ κάτι που σας αρέσει και που στο κάτω-κάτω είχατε το ίδιο δικαίωμα με κάποιον άλλο να το πάρετε. Μη μου πείτε πως δεν έχετε θελήσει ποτέ να φάτε ένα παραπάνω κομμάτι γλυκό

Σε τελική ανάλυση πιστεύω πως τα αίτια του πολέμου είναι έμφυτα στον άνθρωπο. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει ποτέ νοήμον πλάσμα απαλλαγμένο από τα θνητά αυτά πάθη, αλλά ο άνθρωπος δεν είναι. Θα μου άρεσε πολύ να πιστεύω πως κάποτε θα υπάρξει αιώνια ειρήνη. Δυσκολεύομαι, όμως.
explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με μία λέξη:καταστροφή...Ποια η γνώμη σας γενικά,αλλά και για τους 17.000 κυανόκρανους που έφυγαν από τις θέσεις του και άφησαν απροστάτευτους τους κατοίκους,φέρνοντας τους σε τέτοια απελπισία,που τους πετούσαν πέτρες;-->https://edition.cnn.com/2008/WORLD/africa/10/28/congo.fighting/index.html#cnnSTCVideo
miv
Επιφανές μέλος

explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.