Αδέσποτα: Μια πληγή που συνεχώς αιμορραγεί

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.464 μηνύματα.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.728 μηνύματα.
Εντάξει αν το πάμε εκεί, οι γονείς οφείλουν να προσέχουν τα μωρά επαρκώς για να μην τα δαγκώνουν τα αδέσποτα.
Πως στο διαολο να τα προστατεψουν αμα σου επιτεθουν 2-3 αδεσποτα?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αμφιβαλλω αμα ειχες σκυλο ποτε. Επειδη εχω ακιτα, η δικια μ 2-3 φορες πηγε να ομρησει σε παιδακια που δεν εκαναν ΤΙΠΟΤΑ. Ευτυχως την ειχα στο λουρι.

Καπου στοπ με το τρολλινγκ γτ κουραζει @amarelia

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.464 μηνύματα.
Καπου στοπ με το τρολλινγκ γτ κουραζει @amarelia
Δεν τρολλάρω και το έχω ξαναπεί πάμπολλες φορές.
Για ένα μωρό υπεύθυνος είναι ο γονιός και οφείλει να το προστατέψει σε όποιες συνθήκες.
Το γράφω γιατί με ρώτησαν αν φταίει το μωρό και η απάντηση είναι οχι, φταίει ο γονιός.

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 731 μηνύματα.
Και αν θα μπει μπροστά ο γονιός και δαγκώσει αυτόν θα φταίει αυτός γιατί είναι κακόβουλος και έχουν ένστικτο τα σκυλιά...

λογική που σκοτώνει :lol: :lol:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.728 μηνύματα.
Δεν τρολλάρω και το έχω ξαναπεί πάμπολλες φορές.
Για ένα μωρό υπεύθυνος είναι ο γονιός και οφείλει να το προστατέψει σε όποιες συνθήκες.
Το γράφω γιατί με ρώτησαν αν φταίει το μωρό και η απάντηση είναι οχι, φταίει ο γονιός.
Σε ρωταω πως να το προστατεψει και δεν απαντας.

Και αν θα μπει μπροστά ο γονιός και δαγκώσει αυτόν θα φταίει αυτός γιατί είναι κακόβουλος και έχουν ένστικτο τα σκυλιά...

λογική που σκοτώνει :lol: :lol:
Θα βγαλει κανα κατανα να βαρεσει το σκυλο :laugh:

Και μετα θα φαει κανα 30ρι προστιμο για κακοποιηση ζωου :laugh:

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 731 μηνύματα.
Θα βγαλει κανα κατανα να βαρεσει το σκυλο :laugh:

Και μετα θα φαει κανα 30ρι προστιμο για κακοποιηση ζωου :laugh:
Ναι ας είχα μαζί μου εγώ εκείνη την ώρα το οτιδήποτε και θα σου έλεγα τι θα έτρωγα και τι θα μου έκαναν οι φιλόζωοι... :lol:

Ο ιδιοκτήτης έφαγε εφόσον το συγκεκριμένο είχε και άλλη καταγγελία και του είχε ήδη γίνει σύσταση να το βγάζει με φιμωτρο αλλά είχε απόψεις όπως αυτές που ειπώθηκαν..

Δήθεν φιλόζωος....οδήγησε το ζώο του στην ευθανασία...τρομερή αγάπη και υπευθυνότητα...

amarelia

Περιβόητο μέλος

Σε ρωταω πως να το προστατεψει και δεν απαντας.
Με όποιον τρόπο. Γονιός είναι αυτή είναι η δουλειά του.
Σας παίρνει να το ρίχνετε στον σκύλο γιατί είναι αδύναμος και προφανώς θα τα ρίξετε σε αυτόν.
Αν το μωρό πνιγόταν ή το απήγαγε κάποιος στον γονιό θα τα ρίχνατε εξ αρχής.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Με όποιον τρόπο. Γονιός είναι αυτή είναι η δουλειά του.
Σας παίρνει να το ρίχνετε στον σκύλο γιατί είναι αδύναμος και προφανώς θα τα ρίξετε σε αυτόν.
Αρα να εριχνε κλωτσια στον σκυλο. Σε ευχαριστω για την απαντηση.
Σε πληροφορω ο σκυλος μου ειναι 51 κιλα και με τα πιο δυνατα δαγκωματα (πανω απο ροντβαιλερ και ποιμενικους). Δεν τον λες καθολου αδυναμο. Η μανα μου δεν μπορει να τον βγαλει εξω γιατι αμα δινει κανα γατι την ριχνει κατευθειαν.(δεν θελει να τον τραβαει και πολυ επειδη τον λυπαται).

adams33

Δραστήριο μέλος

Εγω στην περίπτωση δεν ήμουν γονιός ,θεια ειμαι ,ΑΡΑ δεν ήταν η δουλειά μου Παρ όλα αυτά δεν το άφησα να το κατασπαραξει ένα αθωο Πιτ μπουλ

Άρα δεν φταίω εγώ!Δεν είμαι κακός άνθρωπος

Δόξα το θεό αθωώθηκα εδώ μέσα :lol: :lol:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

adams33

Δραστήριο μέλος

5 xρονια στο στεκι μπορουσα να ειχα φτιαξει κολλαζ απο τις παρανοιες που εχω διαβασει εδω μεσα!
Εδώ μιλάμε για άλλες καταστάσεις
.

Μιλάω για μια τέτοια τραυματική εμπειρία που έκανα καιρό να κοιμηθώ ...Μπήκα για λίγο στην θέση αυτού του παιδιού και μούδιασα ολόκληρη και έχω την άλλη να μου λέει πόσο κακός άνθρωπος είμαι και ότι καλά να πάθουμε και εγώ και το παιδί...

Λιγη αυτοκριτικη θα πω επιτελους ...

Και αντε γενικά τέτοιες απόψεις πλέον ξέρω γιατί λέγονται αλλά να τις διαβάσει ένας που παλεύει με αυτό;

Άστο ...άστο...δεν έχει πάτο...και που το συζητάμε αξία παίρνει...θα έρθει και θα σου πει εσύ κάνεις λάθος και ότι δεν κατάλαβες...
Τακτική συνηθισμένη...

amarelia

Περιβόητο μέλος

Αρα να εριχνε κλωτσια στον σκυλο. Σε ευχαριστω για την απαντηση.
Σε πληροφορω ο σκυλος μου ειναι 51 κιλα και με τα πιο δυνατα δαγκωματα (πανω απο ροντβαιλερ και ποιμενικους). Δεν τον λες καθολου αδυναμο. Η μανα μου δεν μπορει να τον βγαλει εξω γιατι αμα δινει κανα γατι την ριχνει κατευθειαν.(δεν θελει να τον τραβαει και πολυ επειδη τον λυπαται).
Τίποτα δεν κατάλαβες απο όσα είπα και βρήκαν πάτημα και παρατρεχάμενοι να βγάλουν τα γούστα τους.

Αν είσαι γονιός προστατεύεις το μωρό, τέλος.
Είτε με μπουνιές είτε με κλωτσιές είτε με οτιδήποτε μπορείς.
Για να μην φτάσεις εκεί βέβαια καλό θα ήταν να το κυκλοφορείς το έρμο σε μέρη με μικρότερες πιθανότητες να εμφανιστεί μπροστά σου αδέσποτο.

Το οτι ο σκύλος σου είναι 50 κιλά δε σημαίνει πως είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα για όλα τα αδέσποτα εκεί έξω ή οτι όλα είναι πιτμπουλ δολοφόνοι που κάνουν lock το σαγόνι και σου ξεριζώνουν την αορτή. Κάποιες καταστάσεις είναι σαφώς πιο διαχειρίσιμες.

Και τελευταίο για όσους έχουν βαριά προβλήματα ανάγνωσης ποτέ δεν είπα πως για κάθε δάγκωμα σκύλου ευθύνεται το θύμα. Εγώ είπα απο τις περιπτώσεις που ξέρω ΕΓΩ πάντα κάποια μαλακία έκαναν και triggαραν τον σκύλο για να τους επιτεθεί.

adams33

Δραστήριο μέλος

Ρε φίλε πόσο σας ξέρω...πάλι εμείς δεν καταλάβαμε :bleh: :bleh:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Αν είσαι γονιός προστατεύεις το μωρό, τέλος.
Είτε με μπουνιές είτε με κλωτσιές είτε με οτιδήποτε μπορείς.
Για να μην φτάσεις εκεί βέβαια καλό θα ήταν να το κυκλοφορείς το έρμο σε μέρη με μικρότερες πιθανότητες να εμφανιστεί μπροστά σου αδέσποτο.
Τωρα μιλας σωστα αμαρελισ. Ο γραπτος λογος δυστυχως αφηνει πολλες ασαφειες.

Επειδη εχω χαμηλο iq , δεν τα πιανω με την πρωτη

Το οτι ο σκύλος σου είναι 50 κιλά δε σημαίνει πως είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα για όλα τα αδέσποτα εκεί έξω ή οτι όλα είναι πιτμπουλ δολοφόνοι που κάνουν lock το σαγόνι και σου ξεριζώνουν την αορτή. Κάποιες καταστάσεις είναι σαφώς πιο διαχειρίσιμες.
Για τα αδεσποτα συμφωνω τα περισσοτερα ειναι λιγα κιλα, αδυναμα και ταλαιπωρημενα. Ωστοσο τα πιτμπουλ εχουν στο dna τους να ειναι επιθετικα σκυλια οπως και τα ακιτα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

adams33

Δραστήριο μέλος

Συνημμένα

• Screenshot_20250629_180346_Google.jpg
    Screenshot_20250629_180346_Google.jpg
    174,1 KB · Εμφανίσεις: 5

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

adams33

Δραστήριο μέλος

Εμενα ειναι αμερικανικο.View attachment 149428
Όσο πανέμορφος αλλά τόσο τρομακτικός στα δικά μου μάτια αν τύχει και νευριάσει ή αν κληθείς να το χωρίσεις ακόμα και με κάποιο άλλο σκύλο ...

Μονο οι πατουσες του ,θηρίο!
Να τον χαίρεσαι και να τον προσέχεις !!!

Εμένα αυτός θα με έβγαζε βόλτα...καροτσάκι, όχι να τον βγάλω εγώ :lol:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος