Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.092 μηνύματα.

09-07-12

13:48
Για ρίξτε μια ματιά. Σας αρέσει;
Παζάρι με σφαγμένα σκυλιά στην Αθήνα
ΣΟΚ – ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ: Σκοτώνουν και τρώνε τα ζώα της Αθήνας!
Αυτά εγώ δεν τα ανέχομαι.
Και αυτά δεν γίνονται μόνο στην Αθήνα, γίνονται σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.
Παζάρι με σφαγμένα σκυλιά στην Αθήνα
ΣΟΚ – ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ: Σκοτώνουν και τρώνε τα ζώα της Αθήνας!
Αυτά εγώ δεν τα ανέχομαι.
Και αυτά δεν γίνονται μόνο στην Αθήνα, γίνονται σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

09-07-12

13:58
Να εντοπισουμε σωστα λοιπον το προβλημα;
-Στο κεντρο της Αθηνας ΑΝΘΡΩΠΟΙ αναγκαζονται λογω εξαθλιωσης να σφαγιαζουν και να τρωνε ζωα συντροφιας.
-Ζωα συντροφιας θανατωνονται απο τους δημους των πολεων εδω και χρονια,με αποκορυφωση το προσφατο μπλαντμπαθ.
-Στο κεντρο της Αθηνας ΑΝΘΡΩΠΟΙ αναγκαζονται λογω εξαθλιωσης να σφαγιαζουν και να τρωνε ζωα συντροφιας.
-Ζωα συντροφιας θανατωνονται απο τους δημους των πολεων εδω και χρονια,με αποκορυφωση το προσφατο μπλαντμπαθ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.092 μηνύματα.

09-07-12

14:05
Δηλαδή συμφωνείς με τις ενέργειες τους; Με το να τρώνε τους σκύλους; Αδέσποτους και δεσποζόμενους;
Έριξαν ΦΟΛΕΣ, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Εγώ ξέρω πως όλα είναι θέμα παιδείας.

09-07-12

14:16
Δηλαδή συμφωνείς με τις ενέργειες τους; Με το να τρώνε τους σκύλους; Αδέσποτους και δεσποζόμενους;
Ρε συ...ξερεις να διαβαζεις;
Η εστω να κανεις φοκους;
Ειπα πουθενα τη γνωμη μου;Καλε λολ εισαι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...