Guest 182562
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

01-06-25

17:13
Πιστεύω πως θα το κάνω κάποια στιγμή. Τώρα φοβάμαι να δεσμευτώ, γιατί είμαι ασταθής άνθρωπος.Ψάξε στο google ομάδες με εθελοντική δράση στην περιοχή σου. Επικοινώνησε και μη κυκλοφορείς μόνος σε ερημιές.
Η ισχύς εν τη ενώσει.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.164 μηνύματα.

01-06-25

17:20
Καλά βρε αζούρ δεν σου είπαμε να τους παντρευτείς κιόλαςΠιστεύω πως θα το κάνω κάποια στιγμή. Τώρα φοβάμαι να δεσμευτώ, γιατί είμαι ασταθής άνθρωπος.

kelyphos
Νεοφερμένο μέλος
Ο kelyphos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.

01-06-25

17:37
Στο "η ισχύς εν τη ενώσει" συμφωνώ. Θα ήθελα όμως να πω πως για να υπάρξει διόρθωση της αιτίας πρέπει να υπάρξει εκπαίδευση γενική στους πολίτες, να αποκτήσουν ένα γνωστικό επίπεδο για το περιβάλλον, να μην συμβάλλουν στην "δυσπορία" του. Για ανακύκλωση, επικίνδυνα απορρίμματα... Ίσως, πολλές φορές αυτό ξεκινάει από ιδιωτικές οργανώσεις. Όπως η Ανιμα για την προστασία της άγριας ζωής.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.214 μηνύματα.

01-06-25

19:07
σίγουρα υπάρχουν και εθελοντικές ομάδες. Και γω το κάνω, όταν μ΄ενοχλούν τα σκουπίδια. Στις παραλίες μαζεύω αποτσίγαρα. Και όπου μπορώ τεσπαΕδώ και καιρό σκέφτομαι να βγω στο δρόμο και να μαζέψω όσα περισσότερα σκουπίδια μπορώ. Τα μόνα που μου λείπουν είναι μία μπαντάνα για τα μαλλιά (για να μην καούν από τον ήλιο) και ένα ζευγάρι γάντια
Η αδερφή μου λέει να μην μας κάνω ρεζίλι. Αδιαφορώ![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
τι να σου κλέψει καλέ; Τα σκουπίδια; Μην πας με πορτοφόλι ή κινητό. Πάρε γάντια μιας χρήσης και σακούλα σκουπιδιών μόνοΜάζεψα εχθές σκουπιδάκια και ήταν ό,τι καλύτερο! Θα συνεχίσω και σήμερα. Ο μόνος μου φόβος είναι μη μου επιτεθεί κανείς από πίσω ή με κλέψει![]()
Guest 182562
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

01-06-25

19:13
Χαίρομαι για εσένα, Τουβλίτσασίγουρα υπάρχουν και εθελοντικές ομάδες. Και γω το κάνω, όταν μ΄ενοχλούν τα σκουπίδια. Στις παραλίες μαζεύω αποτσίγαρα. Και όπου μπορώ τεσπα

Κουβαλάω ένα τσαντάκι μέσα στο οποίο αφήνω το κινητό και δύο μπουκαλάκια με νερό.τι να σου κλέψει καλέ; Τα σκουπίδια; Μην πας με πορτοφόλι ή κινητό. Πάρε γάντια μιας χρήσης και σακούλα σκουπιδιών μόνο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...