Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:έχω αντιπρόταση....
Ε Υ Ν Ο Υ Χ Ι Σ Μ Ο Σ !!!!!!!!!![]()
Γλυκούλι μου, γιατί να μπείς σε τέτοιον κόπο μου λες; Μαζί σου, ναι υπάρχουν μ@λ@κες άντρες και δεν αξίζουν όχι γυναίκα να τους κοιτάξει αλλά ούτε θηλυκιά γάτα να περάσει απο δίπλα τους!
Κι οι γυναίκες όμως δεν πάνε πίσω! Είμαι 20αρα, παω στον ώριμο 30αρη, τρώω μπόλικη....ωριμότητα, κάνω το κομμάτι μου οτι κυκλοφορώ με παιδαρά αλλά μετά μου κακοφαίνεται που π#δάει την κολλητή του την Ντέπυ και είναι και παντρεμένος με 2 κουτσούβελα. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ! ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΤΡΕΣ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder:Γλυκούλι μου, γιατί να μπείς σε τέτοιον κόπο μου λες; Μαζί σου, ναι υπάρχουν μ@λ@κες άντρες και δεν αξίζουν όχι γυναίκα να τους κοιτάξει αλλά ούτε θηλυκιά γάτα να περάσει απο δίπλα τους!
Κι οι γυναίκες όμως δεν πάνε πίσω! Είμαι 20αρα, παω στον ώριμο 30αρη, τρώω μπόλικη....ωριμότητα, κάνω το κομμάτι μου οτι κυκλοφορώ με παιδαρά αλλά μετά μου κακοφαίνεται που π#δάει την κολλητή του την Ντέπυ και είναι και παντρεμένος με 2 κουτσούβελα. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ! ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΤΡΕΣ!Τόσο καιρό φέρομαι θαυμάσια στις γυναίκες, εντελώς ΚΥΡΙΟΣ και με όποια δεθώ την τιμώ στο απόλυτο! Κι όμως ελάχιστες εως καμία να το εκτιμήσουν..... Φάτε τους μ@λ@κες στη μάπα και αφήστε τα καλά παιδιά πίσω..... Έχει ο καιρός κάτι γυρίσματα!
![]()
Απλά...

δεν έχεις καταλάβει ότι οι γυναίκες τα καλά παιδιά τα θέλουν για φίλους;;;
Για να λένε τα προβλήματά τους, τον καημό τους (με άλλα λόγια τα παράπονα που έχουν από τον άχρηστο με τον οποίο πήγαν και έμπλεξαν...)
αλλά κατά τα άλλα... "εγώ στον άντρα κοιτάω ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ το χαρακτήρα και να είναι καλό παιδί!"....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
modelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Πάλι καλα που υπάρχουν και αυτοί που διαφέρουν

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:E όχι ρε παιδιά! Διαφωνώ!! Το ίδιο κάνετε κι εσείς με τις γυναικες! Όσες είναι καλές τις κρατάτε για φίλες και πάτε στην κάθε χαζογκόμενα!
Πάλι καλα που υπάρχουν και αυτοί που διαφέρουν![]()
Ώστε εμείς δεν διαφέρουμε Michelle, ε; Όχι Michelle.. δεν είναι έτσι τα πράγματα.. Ποτέ δεν είχα εγώ μια φίλη που να με αγαπούσε και να με έβλεπε και ερωτικά και να προτιμούσα μια χαζογκόμενα.. ΕΛΕΟΣ! ΝΗΣΑΦΙ ΠΙΑ!
Άλλο το να λέμε ότι τα δύο φύλα είναι ίσα στον εργασιακό τομέα και ΑΛΛΟ το να προσπαθείς να μας πείσεις ότι στον ερωτικά τομέα τα 2 φύλα διάγουν βίους παράλληλους. ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!
Οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι στον ερωτικό τομέα. Από τα 12 τους έχουν αγόρι (πολύ μεγαλύτερο σε ηλικία), σχεδόν συνεχώς, ενώ τα αγόρια φτύνουν αίμα για να έχουν κοπέλα.. (μιλάω πάντα για τους μέσους όρους)
Όλοι όσοι ξέρω αν έχουν μια φίλη που τους αγαπάει και τους θέλει δεν υπάρχει περίπτωση να πάνε να ασχοληθούν με μια χαζογκόμενα αμφιβόλου συναισθηματικής ποιότητας και χωρίς μέλλον..
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μηπως ολοι αυτοι που περιγραφεις ανοικουν στην εξερεση; Τεσπα η αποψη μου ειναι οτι ναι μεν υπαρχει αυτη η κατηγορια αντρων αλλα δεν νομιζω να ειναι πανω απο 50%Αρχική Δημοσίευση από emufear:Ώστε εμείς δεν διαφέρουμε Michelle, ε; Όχι Michelle.. δεν είναι έτσι τα πράγματα.. Ποτέ δεν είχα εγώ μια φίλη που να με αγαπούσε και να με έβλεπε και ερωτικά και να προτιμούσα μια χαζογκόμενα.. ΕΛΕΟΣ! ΝΗΣΑΦΙ ΠΙΑ!
Άλλο το να λέμε ότι τα δύο φύλα είναι ίσα στον εργασιακό τομέα και ΑΛΛΟ το να προσπαθείς να μας πείσεις ότι στον ερωτικά τομέα τα 2 φύλα διάγουν βίους παράλληλους. ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!
Οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι στον ερωτικό τομέα. Από τα 12 τους έχουν αγόρι (πολύ μεγαλύτερο σε ηλικία), σχεδόν συνεχώς, ενώ τα αγόρια φτύνουν αίμα για να έχουν κοπέλα.. (μιλάω πάντα για τους μέσους όρους)
Όλοι όσοι ξέρω αν έχουν μια φίλη που τους αγαπάει και τους θέλει δεν υπάρχει περίπτωση να πάνε να ασχοληθούν με μια χαζογκόμενα αμφιβόλου συναισθηματικής ποιότητας και χωρίς μέλλον..
Subject to change
e-steki.gr Founder

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

εντάξει δε λέω ότι δεν υπάρχουν και τέτοιοι άντρες, αλλά σαν ποσοστό είναι απειροελάχιστο!!!
Ενώ οι γυναίκες που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο είναι (σχεδόν) ο κανόνας!!!
ΥΓ>Φτάνει στη μύτη μου μια περίεργη μυρωδιά... μην είναι split;;;;

Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από emufear:Οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι στον ερωτικό τομέα. Από τα 12 τους έχουν αγόρι (πολύ μεγαλύτερο σε ηλικία),

Αυτό το "τα καλά παιδιά δε βρίσκουν κοπέλα" γιατί δεν το παρατηρώ εγώ; Όσους ξέρω που έχουν σχέση είναι όλοι τους εξαιρετικά παιδιά! Σε άλλο πλανήτη ζούμε;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ποσα ομως απο τα καλα παιδια δεν εχουν κοπελαΑρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:Πού το είδες αυτό ρε συ;
Αυτό το "τα καλά παιδιά δε βρίσκουν κοπέλα" γιατί δεν το παρατηρώ εγώ; Όσους ξέρω που έχουν σχέση είναι όλοι τους εξαιρετικά παιδιά! Σε άλλο πλανήτη ζούμε;

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

*μεσα στα παιδια συμπεριλαμβανω και τα αρσενικα και τα θυλικα
** σχεση δεν εννοω αυτες που κρατανε μια εβδομαδα
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:εδω θα διαφωνησω... ναι ολα τα "καλα" παιδια* δεν εχουν σχεση αλλα απο αυτους που εχουν σχεση** ειναι συνηθως "καλα" παιδια
λάθος!
Συνήθως τα μη-καλά παιδιά είναι αυτά που έχουν σχέση...(αναφερόμενος κυρίως στους άντρες)
πίστεψέ με... είναι η ιστορία της ζωής μου...

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

εγω τα μη-καλα παιδια το πολυ για καμια εβδομαδα σχεση βλεπω να εχουνε... τεσπαΑρχική Δημοσίευση από giostau:λάθος!
Συνήθως τα μη-καλά παιδιά είναι αυτά που έχουν σχέση...(αναφερόμενος κυρίως στους άντρες)
πίστεψέ με... είναι η ιστορία της ζωής μου...![]()
βγηκαμε πολυ offtopic
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[:το θέμα είναι οτί καμία φίλη δεν κακομεταχειρίστηκε από άντρα. Άλλωστε συνήθως λέει ότι σε βλέπω σαν φίλη και τέλος. Ένω συνήθως μια γυναίκα στον άντρα-φίλο-εξομολογητή αφήνει και μια ελπίδα στον ερωτικό τομέα, έτσι, για να ανέβει και η αυτοπεποίθηση της με τις προσπάθειες που θα κάνει ο κακόμοιρος...
Ε όχι δα! Δεν αφήνει αυτή περιθώριο για σχέση, ο άντρας απλά δεν μπορεί να δεχτεί το όχι και θέλει να αυταπατάται.
ΥΓ: Βρε παιδιά ένα σπλιτ! Μανώλη?? Εγώ δεν μπορω να σκεφτώ τιτλο!

Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Ακριβώς!Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:εδω θα διαφωνησω... ναι ολα τα "καλα" παιδια* δεν εχουν σχεση αλλα απο αυτους που εχουν σχεση** ειναι συνηθως "καλα" παιδια
Emufear, μήπως εσύ ζεις στο Hollywood;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ck_chrysiis
- Μήτσος10
- Requiem
- dreamer!!
- iren
- anonymos3627
- teacher_40
- Jim175
- thenutritionist
- Joji
- GeorgePap2003
- Wanda
- Wonderkid
- rafaela11
- Scandal
- camil
- fourkaki
- taketrance
- Paragontas7000
- Memetchi
- Luludaki
- Εριφύλη
- Kitkat28!
- paolo1
- skiabox
- okatapeltis
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- ROM32
- Maraki_lar_1980
- Hased Babis
- lugar
- Alessandra Eliza
- Εχέμυθη
- epote
- charmander
- Δροσουλίτης
- Libertus
- jj!
- ggl
- Γιώτα Γιαννακού
- American Economist
- marww
- Fernando_A
- fmarulezkd
- touvlo
- Ilma
- NickTheQuick
- Konstantinos2004
- kogba
- Nikoleta05
- ivrock
- Ολλανδός
- dijccixnc
- Jim2004
- Yannis83
- efiger
- Jim444
- qwertyuiop
- User2350
- alexd99
- Στεφανος56
- skiouros78
- tsiobieman
- Johnny15
- J.Cameron
- Stelios725
- hirasawayui
- kalhkardia
- Αλκίμαχος
- δημυ
- ThanasisR.
- Eeeee
- GeoCommand
- TehWinnerGR
- lololo33
- _pathfinder_
- DimitraA.
- Mexicanos
- Mt73
- epan
- helloo
- Ariana2018
- Asterias21
- L0st
- chris2799
- Helen93
- Idontknoww
- MarcoReus
- CiNeFiL
- Fin4
- sofoula2430
- Μαυρίκιος
- korlef
- Cupid
- Nickx
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.