emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

O μανώλης ποιος είναι ρε παιδιά?

Subject to change
e-steki.gr Founder

(Μανώλη δε νομίζω να σε πείραξε ε? Νομίζω το έχεις πει κι εσύ κάπου)
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ είμαι ο ΜανόληςΑρχική Δημοσίευση από dooo:Στην τομή τι ισχύει?
O μανώλης ποιος είναι ρε παιδιά?![]()

//edit: Ούτε εγώ μπορώ να σκεφτώ τίτλο για το split.. :/
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Μήπως απλά δεν ξέρεις να διαλέγεις τις παρέες σου; Τα ζευγάρια που ξέρω εγώ είναι μια χαρά...Αρχική Δημοσίευση από emufear:Μήπως ΕΣΥ ζεις στο Hollywood που τα βλέπεις όλα ρόδινα για τα καλά παιδιά? OMG δλδ.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:Μήπως απλά δεν ξέρεις να διαλέγεις τις παρέες σου; Τα ζευγάρια που ξέρω εγώ είναι μια χαρά...
Όντως μου άνοιξες τα μάτια.. σε ευχαριστώ.. Τώρα που θα διαλέξω σοβαρές παρεές θα δω ότι όντως οι καλοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο αμείβονται και οι κακοί την πληρώνουν..
Ενώ εγώ ζω στο Χόλυγουντ με τις παράξενες ρεαλιστικές παρέες που κάνω..
get a grip.
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

"Ρεαλιστικές παρέες";Αρχική Δημοσίευση από emufear:Όντως μου άνοιξες τα μάτια.. σε ευχαριστώ.. Τώρα που θα διαλέξω σοβαρές παρεές θα δω ότι όντως οι καλοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο αμείβονται και οι κακοί την πληρώνουν..
Ενώ εγώ ζω στο Χόλυγουντ με τις παράξενες ρεαλιστικές παρέες που κάνω..
get a grip.
Να υποθέσω ότι οι δικές μου είναι αποκυήματα της φαντασίας μου;

Get a grip indeed.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Μα δεν τον απέρριψα γι'αυτόν το λόγο!Αρχική Δημοσίευση από emufear:Μήπως το τσιμπούρι εδώ: https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?t=477 ήταν καλό παιδί τελικά;![]()
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Παραθέτω και υποκλίνομαι..
Αρχική Δημοσίευση από Porcelain:Απλά, δείξτου αυτό το post και πιστεύω ότι όταν καταλάβει ότι με το να είναι τόσο καλός μαζί σου το μόνο που καταφέρνει είναι να τον αποκαλείς τσιμπούρι δημόσια θα καταλάβει σιγά σιγά ότι δεν του αξίζεις..
Kαλή τύχη *![]()
![]()
Subject to change
e-steki.gr Founder

Subject to change
e-steki.gr Founder

modelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

δευτερον τι ενοειτε καλο και κακο παιδι με παραδειγματα...?
υπαρχει μεσαιο παιδι(ουτε καλο ουτε κακο)?

τεσπα εξηγηστε..

Εαν κρινω απο εμενα που "θεωρουμαι" καλο παιδι (δεν εχω κανει και τιποτα κακο ουτε εχω πειραξει και κανεναν

Και γενικα θελω να πιστευω οτι τα καλα παιδια (αντρες-γυναικες) ειναι περισσοτερα.
Απλως συνηθως οι μαλακες και τα τσαχλοκουδουνα "ακουγονται" περισσοτερο.
Κανουν δηλαδη με την συμπεριφορα τους πιο αισθητη την παρουσια τους σε εναν χωρο, μια παρεα κτλ κτλ.
Ισως καλο θα ηταν να ανοιξουμε τα ματια μας και οι μεν και οι δε.
Και οι αντρες να καταλαβουμε οτι κοπελες για να κανουμε κινηση δεν ειναι ΜΟΝΟ οι τιγκα σοφατισμενες με το μινι ως τον αφαλο και την συμπεριφορα-στυλακι της Παρις Χιλτον!
Και οι κοπελες να καταλαβουν οτι καλο παιδι δεν σημαινει και ξενερωτος ή κι εγω δεν ξερω τι, και οτι δεν ειναι αναγκη ενας να εχει BMW,ή μηχανη,να δουλευει μπαρμαν ή πορτα για να ειναι "cool", "in" και τα συναφη.
Και τουλαχιστον στην εποχη μου ειχα βαρεθει οι κοπελες στο σχολοειο να γουσταρουν του "ατιθασους".
Και αυτο το λεω γιατι περασα ΚΑΙ απο αυτη την φαση και οσον αφορα τις κοπελες ειχα δει απιστευτη διαφορα.
και μιλαω απο κοπελες με δερματινα μεχρι απουσιολογους, οι οποιες πριν δεν μου μιλαγαν, στα διαλλειματα να ειναι συνεχεια διπλα μου.
Για το αν ισχυει και τωρα, απο αυτα που παρατηρω, τοτε λεω πως "ναι" αλλα οχι παντα.
Kαι κατι τελευταιο:Τα καλα παιδια στο τελος μονο κερδισμενα μπορουν να βγουν απο το παιχνιδι της ζωης.
Και αν και μια,δυο δεκα κοπελες δεν εκτιμησουν αυτο που ειτε, δεν τρεχει τιποτα.
Σημαντικο ειναι να βρεθει εκεινη "Η ΜΙΑ", η οποια θα τις σβησει ολες.

Αρχική Δημοσίευση από modelos:δευτερον τι ενοειτε καλο και κακο παιδι με παραδειγματα...?
υπαρχει μεσαιο παιδι(ουτε καλο ουτε κακο)?![]()
τεσπα εξηγηστε..
Mοdelos, ελα κι εσυ τωρα...

Μας δουλευεις εαν λες οτι δεν ξερεις τι παει να πει οτι καποιος ειναι "καλο παιδι" και καποιος οχι.

Το πως βγαινει αυτο το αποτελεσμα ειναι απο τις πραξεις μας.(γενικοτερα τις πραξεις μας)
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Γίνεται και παραγίνεται.Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[:Νέσσα πως γίνεται να είναι καλό παιδί και τσιμπούρι..?
Αρχικά όταν δημοσιεύτηκε αυτό το μήνυμα επέλεξα να το αγνοήσω, αλλά αφού μου το "χτυπάς" έτσι θα σου απαντήσω.Αρχική Δημοσίευση από Porcelain
Απλά, δείξτου αυτό το post και πιστεύω ότι όταν καταλάβει ότι με το να είναι τόσο καλός μαζί σου το μόνο που καταφέρνει είναι να τον αποκαλείς τσιμπούρι δημόσια θα καταλάβει σιγά σιγά ότι δεν του αξίζεις..
Ναι, δεν του αξίζω... παραείμαι καλή για τα μούτρα του.
Κάποιος που τολμά να σκέφτεται πως μπορεί με την "καλοσύνη" που μου δείχνει να εξαγοράσει την αγάπη μου το μόνο που θα εισπράξει είναι περιφρόνηση. Εγώ δεν είμαι κανένα βραβείο που θα πάει στο πιο φρόνιμο παιδάκι. Αν κάποιος μου αρέσει ΚΑΙ είναι σωστός μαζί μου θα προχωρήσω. Αλλά αυτό δεν είναι καμία ανταμοιβή επειδή είναι σωστός (πρόσεξε, δε λέω "αφοσιωμένος"... θέλω απλά να είναι εντάξει, δεν απαιτώ να κάνει μαλακίες για μένα). Δεν κάνω σχέση για να πάρω ανταλλάγματα (υλικά ή μη). Τότε θα ήμουνα πουτάνα. Κάνω σχέση επειδή έτσι το αισθάνομαι. Και όταν δεν αισθάνομαι έτσι, απαιτώ ο άλλος να το σέβεται και να μη με φέρνει σε δύσκολη θέση με παρακάλια. Αυτό είναι αφάνταστα εγωιστικό.
Δεν απορρίπτω κάποιον επειδή θέλω το "μάγκα" και φτύνω το "καλό παιδί". Απορρίπτω κάποιον όταν το ένστικτό μου μου λέει ότι δεν ταιριάζουμε. Τόσο απλά.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Μario:Kαι κατι τελευταιο:Τα καλα παιδια στο τελος μονο κερδισμενα μπορουν να βγουν απο το παιχνιδι της ζωης.
Και αν και μια,δυο δεκα κοπελες δεν εκτιμησουν αυτο που ειτε, δεν τρεχει τιποτα.
Σημαντικο ειναι να βρεθει εκεινη "Η ΜΙΑ", η οποια θα τις σβησει ολες.![]()
ευχάριστο ακούγεται... η τελευταία πρόταση θα μπορούσε να λείπει όμως. τα καλά παιδιά είναι κερδισμένα ούτως ή άλλως, αδιάφορο το τι θα λάβουνε από τη ζωή

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ck_chrysiis
- Μήτσος10
- Requiem
- dreamer!!
- iren
- anonymos3627
- teacher_40
- Jim175
- thenutritionist
- Joji
- GeorgePap2003
- Wanda
- Wonderkid
- rafaela11
- Scandal
- camil
- fourkaki
- taketrance
- Paragontas7000
- Memetchi
- Luludaki
- Εριφύλη
- Kitkat28!
- paolo1
- skiabox
- okatapeltis
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- ROM32
- Maraki_lar_1980
- Hased Babis
- lugar
- Alessandra Eliza
- Εχέμυθη
- epote
- charmander
- Δροσουλίτης
- Libertus
- jj!
- ggl
- Γιώτα Γιαννακού
- American Economist
- marww
- Fernando_A
- fmarulezkd
- touvlo
- Ilma
- NickTheQuick
- Konstantinos2004
- kogba
- Nikoleta05
- ivrock
- Ολλανδός
- dijccixnc
- Jim2004
- Yannis83
- efiger
- Jim444
- qwertyuiop
- User2350
- alexd99
- Στεφανος56
- skiouros78
- tsiobieman
- Johnny15
- J.Cameron
- Stelios725
- hirasawayui
- kalhkardia
- Αλκίμαχος
- δημυ
- ThanasisR.
- Eeeee
- GeoCommand
- TehWinnerGR
- lololo33
- _pathfinder_
- DimitraA.
- Mexicanos
- Mt73
- epan
- helloo
- Ariana2018
- Asterias21
- L0st
- chris2799
- Helen93
- Idontknoww
- MarcoReus
- CiNeFiL
- Fin4
- sofoula2430
- Μαυρίκιος
- korlef
- Cupid
- Nickx
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.