Αδικούνται άραγε τα "καλά παιδιά" στις σχέσεις με το άλλο φύλο;

epote

Διάσημο μέλος

Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,359 μηνύματα.
Γιατί τι προβλημα υπάρχει ; εσυ τι εχεις αντιμετωπίσει δηλαδή ;
Εγω ημουν εγκληματιας. Τα εχω περασει ολα. Τωρα που δεν ειμαι πια εγκληματίας (πολυ) τα βλεπω και απο την αλλη. Σκατα ειναι και απο τις δυο πλευρες.
 

Luke87

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Luke87 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα.
Μερικές φορές οι καλοί και ευγενικοί άνθρωποι δεν κάνουν τα πράγματα όπως πρέπει. Αν ένας κακόβουλος ενοχλεί τη γυναίκα σου η σωστή απάντηση είναι: "Τη προσευχή σου την έκανες;"
 

rafaela11

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Νοσηλευτής/ρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,760 μηνύματα.
Ας γράψω επί του θέματος, λοιπόν.
Το λεγόμενο «καλό παιδί», είναι ένας άνθρωπος που λειτουργεί με τη λογική «ας είμαι όσο πιο εξυπηρετικός γίνεται με τις γυναίκες και με αυτόν τον τρόπο θα τους αρέσω», κάτι πραγματικά ηλίθιο, μιας και είναι γνωστό ότι η δουλική συμπεριφορά είναι συνώνυμο της γοητείας...:whatever: Ε, και επειδή δεν σταυρώνει γκόμενες, αρχίζει να φαντασιώνεται ότι οι γυναίκες θέλουν τους αλήτες και άλλα τέτοια παρόμοια, πιστός πάντα στη λογική «για όλα φταίνε οι άλλοι.»
Τέλος πάντων, το πραγματικά σημαντικό -και το έχω ξαναγράψει πολλάκις- είναι ότι η έκφραση «καλό παιδί» χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον για να χαρακτηρίσει το κορόιδο, τον φελλό, που τον κάνουν ό,τι θέλουν οι άλλοι, κοινώς τον μαλάκα. Και αυτό κάτι λέει για την κοινωνία που ζούμε, έτσι;
Νομίζω αυτή είναι η πιο σωστή απάντηση.

Το σημαντικό σε μια σχέση είναι να έχετε κοινές αξίες και κοινούς στόχους, κι φυσικά χημεία. Εκει θα υπάρξει και η επικοινωνία, άρα και στατιστικά η επιτυχία.

Επίσης όταν αυτά τα "καλά παιδιά" πάνε και μπλέκουν τελείως επιφανειακά με άτομα που δεν έχουν πρόθεση, και μετά λένε μαλακες/πουτανες όλοι, κατά πόσο τους κάνει πραγματικά καλά παιδιά; 🤔

Για εμένα καθολου.
 

Wanda

Νεοφερμένος

Η Wanda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα.
Πιστεύω πως τα "καλά παιδιά" αδικούνται, ναι, ΑΛΛΑ θεωρώ ότι παίζει τεράστιο ρόλο και η ηλικία της γυναίκας και άρα και το τι θέλει και από τι έλκεται - έστω και σε υποσυνείδητο επίπεδο.

Προσωπικό παράδειγμα: Μεγάλωσα έχοντας το όνειρο να είμαι με ένα "καλό παιδί" που θα είναι ρομαντικός, ευαίσθητος, θα με σέβεται, θα με αγαπάει, θα με φροντίζει - περίπου, φανταστείτε, έφηβος τύπου δεκαετίας 50. Ενώ βρήκα ακριβώς αυτό που ονειρευόμουν με το που βγήκα στο dating world (στα 19 μου), κάποια στιγμή και όσο ήμουν σε αυτή τη σχέση, με ήλκυσε παλιός γνώριμος που ήταν του τύπου "κακό παιδί" και έπεσα στην παγίδα. Παρόλο που είχα αυτό που πάντα ήθελα...! Αποτέλεσμα, να πληγώσω ανεπανόρθωτα τον άνθρωπο με την πιο καθαρή και καλή ψυχή που ήξερα.

Ότι είμαστε τελείως ανισόρροπες και, πολλές φορές, επιφανειακές, είμαστε - ειδικά όσο πιο μικρές, τόσο πιο τριαλαρό κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Ως 30+ πια, ξέρω ότι το "καλό παιδί" είναι ακριβώς αυτό που θέλω και μου ταιριάζει και αν με πλησίαζε κάποιο "κακό παιδί" θα του έλεγα να πάει να κοιταχτεί σε καναν ψυχίατρο να λύσει τα θέματά του, που θέλει να το παίζει και "κακό παιδί" στην ηλικία του! :sick::xtipao:
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top