Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

12-06-22

21:20
Ούτε καν, για εμένα τουλάχιστον. Ό τι σιχαίνομαι είναι τα υποτιθέμενα "bad boys", την πόζα και το χρήμα. Αηδιαστικό, ποτέ δεν θα κοιτούσα έναν τέτοιον άντρα. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν υπερβολικά οι ευαίσθητοι, ΠΕΘΑΊΝΩΓιατι σε βλεπουν "ευαισθητο" και φλωρο γιατι σε θεωρουν λιγο σε σχεση με τους σκληρους με τα οσα εχουν συνηθισει να εχουν ως στανταρ τους οι γυναικες για τους ανδρες.
Οχι ολες.Μια μεριδα που επιλεγει τους ματσο ανδρες απο εκεινους που απλα ξερουν πως θα φερθουν.

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

12-06-22

21:24
Συμφωνώ αν και εμένα μου αρέσει ο δυναμισμός....Ούτε καν, για εμένα τουλάχιστον. Ό τι σιχαίνομαι είναι τα υποτιθέμενα "bad boys", την πόζα και το χρήμα. Αηδιαστικό, ποτέ δεν θα κοιτούσα έναν τέτοιον άντρα. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν υπερβολικά οι ευαίσθητοι, ΠΕΘΑΊΝΩ![]()
Ήδη εγώ είμαι υπερβολικά ευαίσθητη

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

12-06-22

21:27
Εγώ είμαι με τις μέρες μου, πότε είμαι ευαίσθητη, πότε είμαι ΜπουμπουλίναΣυμφωνώ αν και εμένα μου αρέσει ο δυναμισμός....
Ήδη εγώ είμαι υπερβολικά ευαίσθητη![]()

Λατρεύω τους ευαίσθητους άντρες, I melt

Guest 881237
Επισκέπτης

12-06-22

21:29
Αν είσαι "Μπουμπουλίνα" λογικό γιατί συνήθως μας ελκύουν άτομα με τα αντίθετα χαρακτηριστικά...Εγώ είμαι με τις μέρες μου, πότε είμαι ευαίσθητη, πότε είμαι Μπουμπουλίνα
Λατρεύω τους ευαίσθητους άντρες, I melt![]()
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

12-06-22

21:53
Πάντως υπάρχουν και αυτοί που χαρακτηρίζονται τόσο από δυναμισμό όσο και από ευαισθησία (και ναι και για μένα είναι sweet spot αυτό). Το ένα δεν αναιρεί το άλλο, εξάλλου έτσι είμαι και γω 

Guest 881237
Επισκέπτης

12-06-22

21:55
Πάντα υπερισχύει το ένα ωστόσο ...Πάντως υπάρχουν και αυτοί που χαρακτηρίζονται τόσο από δυναμισμό όσο και από ευαισθησία (και ναι και για μένα είναι sweet spot αυτό). Το ένα δεν αναιρεί το άλλο, εξάλλου έτσι είμαι και γω![]()
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.

13-06-22

00:33
Συμφωνώ αν και εμένα μου αρέσει ο δυναμισμός....
Ήδη εγώ είμαι υπερβολικά ευαίσθητη![]()
Tι σημαίνει δυναμισμός για ένα σκασμένο 25χρονο άντρα που ακόμη πληρώνει ο μπαμπάς τους καφέδες;

Guest 881237
Επισκέπτης

13-06-22

00:38
Άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο;Tι σημαίνει δυναμισμός για ένα σκασμένο 25χρονο άντρα που ακόμη πληρώνει ο μπαμπάς τους καφέδες;![]()

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.

13-06-22

01:57
Άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο;![]()
Ναι.

Guest 207242
Επισκέπτης

14-01-23

01:22
Τα καλά παιδιά δεν σε εξιτάρουν και τόσο. Παλιά δεν το καταλάβαινα αυτό. Πρέπει να είσαι και λίγο παιχνιδιάρης.
nPb
Επιφανές μέλος

14-01-23

01:45
Tι σημαίνει παιχνιδιάρης; 

Guest 207242
Επισκέπτης

14-01-23

01:51
Tι σημαίνει παιχνιδιάρης;![]()
Ε μη τα αναλύουμε όλα τώρα. Χάνεται η μαγεία.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

14-01-23

02:43
Tι σημαίνει παιχνιδιάρης;![]()
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.822 μηνύματα.

14-01-23

10:00
Εγώ πάντως τις γυναίκες που γουστάρουν κακά παιδιά τις αποφεύγω, πραγματικά μου είναι αντιπαθητικές.
Τις θεωρώ κάπως εκφυλισμένες στο πνεύμα τους. Κάτι σαν την Babalon ή τη Lilith.
Τις θεωρώ κάπως εκφυλισμένες στο πνεύμα τους. Κάτι σαν την Babalon ή τη Lilith.

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

14-01-23

17:28
Πάντα υπερισχύει το ένα ωστόσο ...

Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

14-01-23

20:39
Εγώ ψάχνω για καλά παιδιά και μου βγαίνουν καφροι. Τα σιγανα ποταμακια πλέον τα αποφευγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Πολλές φορές τα φαινόμενα απατουν. Νομίζεις ότι ένα φαινομενικά καλό παιδί θα είναι πιστός και τρυφερός και σου βγαίνει άπιστος και θέλει να σου φάει λεφτά. Δεν σου κινει υποψίες και ριχνεις το τείχος σου γιατί νομίζεις ότι δεν είναι μαλακας. Ενώ με έναν μαλακά είσαι πάντα σε επιφυλακή.
Guest 220514
Επισκέπτης

14-01-23

21:16
Καλά παιδιά; Που; Δεν τα βρίσκω… 

parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.822 μηνύματα.

14-01-23

21:22
Να είναι άπιστος να το καταλάβω αλλά να θέλει να φάει και λεφτά; Έχουν ξεπέσει τόσο πολύ τα αρσενικά;Νομίζεις ότι ένα φαινομενικά καλό παιδί θα είναι πιστός και τρυφερός και σου βγαίνει άπιστος και θέλει να σου φάει λεφτά.

Τι εποχές κι αυτές!
bovid19
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο bovid19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 343 μηνύματα.

14-01-23

21:26
Looking for that sugar mommyΝα είναι άπιστος να το καταλάβω αλλά να θέλει να φάει και λεφτά; Έχουν ξεπέσει τόσο πολύ τα αρσενικά;
Τι εποχές κι αυτές!

palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

14-01-23

22:00

Με λίγα λόγια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ck_chrysiis
- Μήτσος10
- Requiem
- dreamer!!
- iren
- anonymos3627
- teacher_40
- Jim175
- thenutritionist
- Joji
- GeorgePap2003
- Wanda
- Wonderkid
- rafaela11
- Scandal
- camil
- fourkaki
- taketrance
- Paragontas7000
- Memetchi
- Luludaki
- Εριφύλη
- Kitkat28!
- paolo1
- skiabox
- okatapeltis
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- ROM32
- Maraki_lar_1980
- Hased Babis
- lugar
- Alessandra Eliza
- Εχέμυθη
- epote
- charmander
- Δροσουλίτης
- Libertus
- jj!
- ggl
- Γιώτα Γιαννακού
- American Economist
- marww
- Fernando_A
- fmarulezkd
- touvlo
- Ilma
- NickTheQuick
- Konstantinos2004
- kogba
- Nikoleta05
- ivrock
- Ολλανδός
- dijccixnc
- Jim2004
- Yannis83
- efiger
- Jim444
- qwertyuiop
- User2350
- alexd99
- Στεφανος56
- skiouros78
- tsiobieman
- Johnny15
- J.Cameron
- Stelios725
- hirasawayui
- kalhkardia
- Αλκίμαχος
- δημυ
- ThanasisR.
- Eeeee
- GeoCommand
- TehWinnerGR
- lololo33
- _pathfinder_
- DimitraA.
- Mexicanos
- Mt73
- epan
- helloo
- Ariana2018
- Asterias21
- L0st
- chris2799
- Helen93
- Idontknoww
- MarcoReus
- CiNeFiL
- Fin4
- sofoula2430
- Μαυρίκιος
- korlef
- Cupid
- Nickx
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.