meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Αν είσαι... "σίγουρος" ότι θα φτάσεις στο Atatürk IST, μου φαίνεται καλό, εμένα. Το IST είναι γνωστό για τους χαμηλούς φόρους αεροδρομίου και τις επιλογές του... κάτι που θα έπρεπε να το είχαμε κάνει κι εμείς στο Ελ. Βενιζέλος εξ' αρχής.Η σκέψη του να πάω Κωνσταντινούπολη για να πάρω το αεροδρόμιο από εκεί για μελλοντική πτήση σας φαίνεται λογική? Μένω Ξάνθη.
Ερις
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις
Περιβόητο μέλος

Το κανόνισα!παρε τηλ και ρωτα.

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Βρήκα αεροπορικά με την Ellinair αλλά το θέμα είναι ότι γενικά δεν έχω ιδέα και αν είναι αξιόπιστη και αν χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον πέραν του να κλείσω απλά το εισιτήριο και να κάνω check in λίγο πριν την πτήση.
Απ' ότι έχω καταλάβει κάτι "περίεργο" παίζει με την ryanair κι έξτρα χρεώσεις και για αυτό το αναφέρω ώστε να μην το κλείσω και ψάχνομαι μετά.
Αν μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει θα του ήμουν ευγνώμον
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Εγω εκλεισα αεροπορικα εισητηρια για τον Ιουνιο

Johnny15
Επιφανές μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό το μέγεθος είναι για τις βαλίτσες που «τσεκάρεις» κι αναφέρεται προφανώς στην μεγαλύτερη διάσταση. Βέβαια δεν θα κάτσει κανένας να στην μετρήσει (αυτό παίζει όμως για την χειραποσκευή, ανάλογα το αεροδρόμιο/τον μεταφορέα), αλλά το βάρος είναι που μετράει!Παιδιά στο site της aegean λέει στις διαστάσεις μόνο ένα νούμερο (158 εκ.), τι θέλει να πει ο ποιητής ότι το άθροισμα των διαστάσεων είναι πρέπει να είναι κάτω από 158;
disclaimer: non-authoritative post, call your airline for details
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Με low cost αεροπορικη δεν ταξιδευω αλλη φορα. Δυστυχως ηταν η μονη απευθειας πτηση που βρηκα οποτε δεν μπορεσα να την αποφυγω. Customer service? Ανυπαρκτο. Αν δεν μπορεις να θεσεις ενα request μεσω ιντερνετ, ξεχνα το τηλεφωνο. Δεν ξερουν τι τους γινεται. Ο ενας σου λεει αλλα και ο αλλος αλλα και οταν πας στο αεροδρομιο ακους αλλα. Πλεον ταξιδια μονο με σοβαρες αεροπορικες εταιριες. You get what you pay for.
Δεν ξέρω με ποια ταξίδεψες εγώ πάντως όσες φορές ταξίδεψα με Ryanair, Ναι μεν δε σου φέρνουν μπισκοτάκια χυμούς κλπ (απ όσο θυμάμαι δηλαδή γιατί πάνε και δυόμιση χρόνια από την τελευταία φορά) , Ναι μεν τα αεροσκάφη είναι λιιιγο παλιά και λίγο άσχημα στο εσωτερικό, αλλά πάντως μια χαρά προσγειώθηκα στον προορισμό μου και τίποτε κακό δεν έπαθα:ρ Τώρα τι εννοείς για το τηλέφωνο; δε σου επέτρεψαν να το έχεις ανοιχτό σε flight mode?
Johnny15
Επιφανές μέλος

Δεν ξέρω με ποια ταξίδεψες εγώ πάντως όσες φορές ταξίδεψα με Ryanair, Ναι μεν δε σου φέρνουν μπισκοτάκια χυμούς κλπ (απ όσο θυμάμαι δηλαδή γιατί πάνε και δυόμιση χρόνια από την τελευταία φορά) , Ναι μεν τα αεροσκάφη είναι λιιιγο παλιά και λίγο άσχημα στο εσωτερικό, αλλά πάντως μια χαρά προσγειώθηκα στον προορισμό μου και τίποτε κακό δεν έπαθα:ρ Τώρα τι εννοείς για το τηλέφωνο; δε σου επέτρεψαν να το έχεις ανοιχτό σε flight mode?
Που έχεις πάει με Ryan?
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Με low cost αεροπορικη δεν ταξιδευω αλλη φορα. Δυστυχως ηταν η μονη απευθειας πτηση που βρηκα οποτε δεν μπορεσα να την αποφυγω. Customer service? Ανυπαρκτο. Αν δεν μπορεις να θεσεις ενα request μεσω ιντερνετ, ξεχνα το τηλεφωνο. Δεν ξερουν τι τους γινεται. Ο ενας σου λεει αλλα και ο αλλος αλλα και οταν πας στο αεροδρομιο ακους αλλα. Πλεον ταξιδια μονο με σοβαρες αεροπορικες εταιριες. You get what you pay for.
Γι'αυτο λέγονται low cost. Ο,τι πληρώνεις παίρνεις. Για κοντινά ταξιδάκια στην Ευρώπη μια χαρα κανουν τη δουλεια τους. Αν δεν σε νοιάζουν τα χρήματα ή αν θες να πας πιο μακριά, πχ Αγγλία, Σκανδιναβια κτλ, πηγαίνεις με Aegean ή Swiss ή Lufthansa ή με οποιαδήποτε εταιρεία (δεν θα εμπιστευόμουν τις low cost για ταξίδια 3-4 ωρών για να πω την αληθεια). Για τους υπόλοιπους, για Ιταλια και αλλες κοντινες χωρες και γι'αυτους που ταξιδεύουν συχνά, και οι low cost καλές ειναι.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Που έχεις πάει με Ryan?
Λονδίνο και Ρώμη. Βέβαια καμία σχέση με τα αεροσκάφη της Aegean που έφτασα μόνο μέχρι τη Σάμο, αλλά μια χαρά με πήγε κι η Ryanair στο Λονδίνο 3μιση ώρες πτήση.. Βέβαια για να λέμε και του λόγου το αληθές, τις αναταράξεις απογείωσης και προσγείωσης με τη Ryanair τις ένιωθε και το παραμικρό σου κοκαλάκι.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

και τελικα μας έφεραν ενα σαράβαλο, που αν σήκωνες το χέρι σου ακουμπούσες τη λαμαρίνα απο πάνω, στην οποία λαμαρίνα φαινοταν οι βίδες και αντανάκλαση, σαν να περνούσε το φως απο πάνω

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Κοιτα να δεις. Case study για να καταλαβεις τη λεει η φιλη παραπανω. Κλεινεις εσυ εισιτηρια απο την Αθηνα για Μπρατισλαβα με τη Ryan που εστω οτι πετα 3-4 φορες την εβδομαδα. Για Χ,Υ λογους η πτηση της επιστροφης σου ακυρωνεται. Η Ryan ή θα σε βαλει στην επομενη πτηση (που μπορει να ειναι απο την επομενη μερα μεχρι 3-4 μερες μετα για αραιους προορισμους) ή θα σου επιστρεψει τα λεφτα σου πισω τα οποια ομως θα ειναι αστεια οποτε δεν θα σου φτανουν να αγορασεις ενα αλλο εισιτηριο. Αν παλι ειχες κλεισει με μια legacy αεροπορικη (Aegean, Lufthansa, British etc.), θα σου ειχαν δωσει τη δυνατοτητα να πας με οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο πτησεων στον προορισμο σου, ειτε με δικες τους πτησεις ειτε με συνεργαζομενες εταιριες. Ειναι πολυ μεγαλη υποθεση να ξερεις οτι θα φτασεις σπιτι σου ο,τι και να γινει.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Λονδίνο και Ρώμη. Βέβαια καμία σχέση με τα αεροσκάφη της Aegean που έφτασα μόνο μέχρι τη Σάμο, αλλά μια χαρά με πήγε κι η Ryanair στο Λονδίνο 3μιση ώρες πτήση.. Βέβαια για να λέμε και του λόγου το αληθές, τις αναταράξεις απογείωσης και προσγείωσης με τη Ryanair τις ένιωθε και το παραμικρό σου κοκαλάκι.
Καμια σχεση με την εταιρια αυτο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.