palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

09-02-20

02:45
Καλή προσπάθεια από το Δούση, θα βόλευε να 'χει κάνει καλύτερη έρευνα.
1. Οι τιμές της Ryan και ενδεχόμενες προσφορές βγαίνουν πράγματι τα μεσάνυχτα αλλά GMT άρα 02:00 Ελλάδος (όταν έκλεινε και η πύλη του παλιού μας τσατ τους χειμώνες δηλαδή
).
3. Οι onboard τιμές της ryanair για υγρά/ποτά είναι φυσιολογικές συγκρινόμενες με ότι μπορείς να πάρεις μετά από τον έλεγχο. Υπάρχουν αεροδρόμια που μετά από τον έλεγχο έχουν ακριβότερο νερό από το 2.70-3ευρω που θα δώσεις στη Ryan.
5. Το online check in γίνεται από 60 (αν έχεις πληρώσει για αγορά θέσης) ή 2 (αν όχι) ημέρες πριν, μέχρι 2 ώρες πριν την πτήση.
Αν δεν έχεις κάνει online check in το τέλος για check in στο αεροδρόμιο είναι 55eu.
Αν έχεις κάνει online checkin αλλά δεν έχεις το boarding pass, είτε εκτυπωμένο είτε στο κινητό σου, το τέλος είναι 20eu.
1. Οι τιμές της Ryan και ενδεχόμενες προσφορές βγαίνουν πράγματι τα μεσάνυχτα αλλά GMT άρα 02:00 Ελλάδος (όταν έκλεινε και η πύλη του παλιού μας τσατ τους χειμώνες δηλαδή

3. Οι onboard τιμές της ryanair για υγρά/ποτά είναι φυσιολογικές συγκρινόμενες με ότι μπορείς να πάρεις μετά από τον έλεγχο. Υπάρχουν αεροδρόμια που μετά από τον έλεγχο έχουν ακριβότερο νερό από το 2.70-3ευρω που θα δώσεις στη Ryan.
5. Το online check in γίνεται από 60 (αν έχεις πληρώσει για αγορά θέσης) ή 2 (αν όχι) ημέρες πριν, μέχρι 2 ώρες πριν την πτήση.
Αν δεν έχεις κάνει online check in το τέλος για check in στο αεροδρόμιο είναι 55eu.
Αν έχεις κάνει online checkin αλλά δεν έχεις το boarding pass, είτε εκτυπωμένο είτε στο κινητό σου, το τέλος είναι 20eu.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
betonieras
Νεοφερμένο μέλος
Ο betonieras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 50 μηνύματα.

10-02-20

19:53
Αυτό με τις ώρες τη Ryanair είναι τσεκαρισμένο. Πολλές φορές βλέπω προσφορές να ξεπροβάλουν στη μέση της ημερας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρια43
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα.

14-10-24

11:26
Γνωρίζει κανείς αν την ημέρα της black friday οι αεροπορικές βγάζουν κάποιες προσφορές στα εισιτήριά τους;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

14-10-24

11:31
Γνωρίζει κανείς αν την ημέρα της black friday οι αεροπορικές βγάζουν κάποιες προσφορές στα εισιτήριά τους;
Η Aegean το 2022 και 2023 μου είχε στείλει στο Email μου (είμαι μέλος στο Miles and Bonus) προσφορές σε προορισμούς έως και 70%. Δεν ξέρω αν ισχύει για όλους ή μόνο για τα μέλη της Star Alliance.
Μαρια43
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα.

14-10-24

14:46
Τι χρειάζεται για να γίνω μέλος;Η Aegean το 2022 και 2023 μου είχε στείλει στο Email μου (είμαι μέλος στο Miles and Bonus) προσφορές σε προορισμούς έως και 70%. Δεν ξέρω αν ισχύει για όλους ή μόνο για τα μέλη της Star Alliance.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

14-10-24

14:59
Τι χρειάζεται για να γίνω μέλος;
Τίποτα, απλά κατέβασε το Application της Aegean και κάνε register.
Αυτό είναι το Application, πας κάτω που λέει Miles&Bonus για να κανείς register.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...