Σα δεν ντρεπεσαι!!!
Κυκλοφορουν και ανηλικα!![]()
Αυτό που εννοείς εσύ με το βρώμικο μυαλό σου είναι ένα άθλημα που αρέσει σε όλους!
ΕΓΩ όμως εννοούσα το κανονικό ....και όχι αυτό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Τι σκουφάκι έχετε να μου προτείνετε για να μην μπαίνει νερό στο κεφάλι, και βρέχονται τα μαλλιά;
Αγόρασα προχτές αυτό αλλά ακόμα και τώρα μπαίνει, ενώ είναι πολύυυ ελαστικό! Απογοητεύομαι γιατί και το προυγούμενο που είχα ήταν υποτίθεται "ειδικό" για να μην μπαίνει νερό στο κεφάλι...αλλά τίποτα!!!
Any ideas?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

Τριαθλητικό σκουφάκι,και συνήθως οι τριαθλητές θέλουν να είναι αδιάβροχα καθώς βάζουν και το ρολόι/gps μέσα στο σκουφάκι.
Και η orca έχει καλή ιστορία στον θεσμό.
P.S.Έχουμε κανένα ποδηλάτη στο στέκι;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κολύμβηση-΄Πόλο 17-Έως σήμερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ξανάρχισα την κολύμβηση...και έχω μία ερώτηση προς όσους κάνουν κολύμβηση.
Τι σκουφάκι έχετε να μου προτείνετε για να μην μπαίνει νερό στο κεφάλι, και βρέχονται τα μαλλιά;
Αγόρασα προχτές αυτό αλλά ακόμα και τώρα μπαίνει, ενώ είναι πολύυυ ελαστικό! Απογοητεύομαι γιατί και το προυγούμενο που είχα ήταν υποτίθεται "ειδικό" για να μην μπαίνει νερό στο κεφάλι...αλλά τίποτα!!!
Any ideas?
Speedo Πάρε.
Γενικά και για μαγιό και για σκουφάκια είναι τα καλύτερα.
Μία άλλη μέθοδος για να μη βρέχονται τα μαλλιά σου είναι να φορά διπλό σκουφάκι.Ενα απλό και από πάνω ένα πιο μεγάλο από αυτά που χρησιμοποιούν στο πόλο αν ξες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βόλεϋ θα ήθελα να ξεκινήσω. Θα ασχοληθώ με κάτι σίγουρα γιατί έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η μονότονη γυμναστική.
rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Να πω για το ποδοσφαιρο,για το μπασκετ,για την κολυμβηση,για την ενοργανη;
Κατα καιρους τα εκανα ολα αυτα αλλα τα σταματησα για διαφορετικους λογους το καθενα.
Φυσικα παντα με γοητευε το ποδοσφαιρο,εχω ζησει μια ζωη μεσα στο γηπεδο της ομαδας της πολης μου,οντας και σκληροπυρηνικη καποια περιοδο.
Το ραλλι μου αρεσει πολυ,ειχα παει να δω φορμουλα 1 στο Μονακο και τρελαθηκα.
Η νεα μεγαλη μου αγαπη ειναι το τεννις,με γοητευει η εναλλαγη και φυσικα βλεπεις κατι απιστευτους αγωνες που νομιζεις οτι ακομα γυρναει το μπαλακι περα δωθε.
Ξεχωριστη αγαπη ειναι η κολυμβηση και το προσθιο σα στυλ.Ειχα παρει ενα χαζο μεταλλιο σε κατι αγωνες και ακομα το παινευομαι!Υποψην στο ιπτυο ειχα βγει τελευταια

Και ο στιβος,παντα καθομαι να παρακολουθησω με ενδιαφερον ενα παγκοσμιο πρωταθλημα.
Φαινεται οτι λατρευω τα σπορ ε;

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Joaquín
Διάσημο μέλος

Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

το επιβεβαιώνωΘα γνωρίσεις ωραίο κόσμο στο τένις.![]()

souzana
Δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

ε άρα έχει μια χαρά ωραίο κόσμο χααχχαεγώ κάνω εδω και 2 χρόνια τέννις αλλά δεν έχω γνωρίσει και τόοοοσοωραίο κοσμο, μάλλον γιατί ήμαστε γυναίκες στο τμήμα

άλλη μια τενίστρια στο φόρουμ

souzana
Δραστήριο μέλος

Zed
Διάσημο μέλος

Στο Μαρούσι σε ποια γήπεδα παίζεις; Στου ΟΑΚΑ; Έχεις και προπονήτρια την Ισμήνη;
Πωωω είσαι και fan του Roger, είσαι ο άνθρωπός μου, χαχα!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

ναι από τα 6...στο i school υπάρχει και θέμα για το τέννις...https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=41107έτσι έτσι και εσύ κάνεις;
souzana
Δραστήριο μέλος

Backdrop
Δραστήριο μέλος

Σκ'εφτομαι να ξεκινήσω aqua - gym στο κολυμβητήριο της περιοχής μου!
Το έχετε δοκιμάσει??
Νομιζω πως θα έχει φάση, και θα κανει και καλο και στο σωμα,,,
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.